Percaya Atau Tidak AMK Ni Pondan Gersang?

Friday, July 29, 2011


Nak Serang Najib Razak


Susulan laporan penahanan saya dan aktivis Bersih lain semalam, sehingga tempoh 24 jam ini saya telah diserang hebat di twitter, facebook dan blog pro-Umno bahawa kononnya saya ditahan kerana cubaan sabotaj terhadap program edaran Jalur Gemilang semalam.

Malah ada yang melampau sehingga mendakwa bahawa saya merancang mahu memcederakan dan membunuh YAB Perdana Menteri semalam hanya kerana kapasiti lain saya sebagai pengasas Pertubuhan Revolusi Anak Muda Malaysia (PRAMM).

Ingin saya ingatkan kepada tentera media upahan Umno dan Najib, hatta Papa Gomo sekalipun, bahawa jika Najib terus-terusan menipu, menindas dan membuli rakyat, bukan sahaja rakyat akan menolak beliau dan Umno-BN pada PRU13 kelak, malah tidak mustahil ada yang akan sanggup membunuhnya juga nanti.

Maka, demi memelihara keselamatan YAB PM, saya menggesa agar seluruh jentera Umno jangan pernah mencabar kesabaran rakyat lagi.

Penahanan semalam juga menggambarkn seolah saya dan aktivis lain umpama pengganas di negara ini. Hanya sebuah kerajaan yang bersalah pada rakyatnya sahaja akan takut berhadapan dengan rakyatnya.

“Dear PM, my name is Fareez. And I’m not a terrorist.”

Saya hanya seorang rakyat. PM adalah hak rakyat. Maka adalah hak untuk saya berjumpa dan menegur PM kerana PM itu milik rakyat. Demi Rakyat, saya sayangkan negara saya. Demi Rakyat, saya mahu PM letak jawatan.

Sekian. Terima kasih.



Mohd Fareez Kamal Intidzam
Political Secretary to YB Zuraida Kamaruddin
Contact No.: 013-3367701 (BBM 20C9179)


Pondan AMK


Ni menatang apa yang budak AMK cakap? Macam PONDAN je kenyataan dia ni, gila meroyan kena rasuk dengan Mak Lampir ke apa? Bodoh Piang nak mampos!!!

Dia punya Poyo kata diserang diFacebook, Tweeter dan Blogg blogg? Ha ha ha....perasaan lebih betul lah seketariat Mak Lampir MP Ampang ni. Naik geli gua dengan dia ni. Ha ha ha

Kata si Bangang:

Ingin saya ingatkan kepada tentera media upahan Umno dan Najib, hatta Papa Gomo sekalipun, bahawa jika Najib terus-terusan menipu, menindas dan membuli rakyat, bukan sahaja rakyat akan menolak beliau dan Umno-BN pada PRU13 kelak, malah tidak mustahil ada yang akan sanggup membunuhnya juga nanti.



Ehhh apa Kimak pulak nama Aku ada sekali? Gila bebenor dah ni juak AMK dengan aku. Apa depa nak makan kasut saiz 11 ke apa?

Paling bangsat bila si Bangang cakap ada yang sanggup MEMBUNUHNYA nanti yang mana ditujukan kepada PM Najib Razak. Hoi hoi hoi......Memang anak haramjadah lah Kimak anak haram AMK bernama Mohd Fareez Kamal Intidzam ni. Main ugut ugut pulak.

Ni lah yang selalu Gomo cakap juak AMK ni semua nya PONDAN. Cakap bergegar sana sini tapi habuk pun takda. Khak Ptuih lah!!!

Gua sarankan agar AMK betulkan dulu pemimpin depa yang dok kelam kabut sapa ketua sapa bukan tu dulu dari sibuk nak Serang Najib Razak dan mana mana pemimpin dalam UMNO. Hangpa punya Boss si Anwar Ibrahim tu bila nak ditegur ?

Buat AMK kalau nak berjuang biar pakai akal jangan pakai Lubang Jubor. Makin lama rakyat dah makin meluat dengan AMK yang Bingai ni. Bodoh tak sudah sudah jilat Anwar Ibrahim.

Aku yakin dengan apa yang budak AMK hingusan bernama Mohd Fareez Kamal Intidzam pasti beliau akan bertanding merebut jawatan Ketua AMK Pusat lepas ni. Al maklum Mak Lampir pun dah awal awal pasang strategi nak naik ke atas. Tunggu masa je Gomo nak bukak Game Plan depa ni.

AMK??? Can't I Fuck U Today? - Anwar Ibrahim


Psssttt...Apa menatang nama aku dia sebut? bingai betul juak AMK ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

113 comments:

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:04 PM  

melayu2 ini sememangnya termasuk bahagian kaum yg jahat. Kerana sesukanya menuduh org lain itu kafir, padahal mereka adalah penyembah sultan. Mengape mereka puja2 sultan beruk cam si bolkiah itu, padehal bolkiah ni suka mubazir, buang2 wang dan perintah negeri cam perusahaannya (korporasi) saja.

bolkiah SULTAN LAKNAT!!!!!!!!!

melayu KAUM LAKNATULLAH!!!!!!!!!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:05 PM  

tahniah.... melayu memang PUKIMAK!!!!!!

melayu adalah DAJJAL!!!!!!!

melayu suke2 sekali berpoligami tanpa alasan yang sah!!!!!!!

melayu MUSYRIKIN sembah sultan beruk !!!!!!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:05 PM  

melayu nie kaum yang tak berbudaye. Mereka adalah pencuri budaye2 bangsa2 lain. Mereka memang tak pernah malu.

melayu klaim budaye sesuatu bangsa menjadi budaye melayu. TAK MALUUUU!!!!!!!!!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:06 PM  

melayu memang penipu!!! suka copas, berlanjut dengan ganti name. Teruknyeee.......

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:06 PM  

mengape melayu2 ni takde otak semua ?!? Macam beruk ke ?!? Poligami melayu2 babi ni takde alasan yg benar... Memang cibai pukimak melayu2 ni...

melayu adalah tahi khinzir.....

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:06 PM  

melayu malingsia ni ternyata amat suke menjilat pantat si mizantu.....haha...

Kenape ? kerana melayu2 ni miskin dan hamba dari beruk mizan tu.....

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:07 PM  

MELAYU pukimak bangsat lancau cibai pantat pundek sial gampang....pegi mampus dengan melayu burreett

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:07 PM  

melayu memang babi dan pukimak. tak sedar diri punya melayu muka buruk.

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:07 PM  

melayu lanjiau...allah syaitan...nabi muhammads.a.w iblis

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:08 PM  

melayu pemalas.
Kuat tido.
kuat makan.
kuat lepak.
kuat rempit.
kuat tipu.
kuat ular.
kelija malas tapi wang mau manyak.
itu sebab selalu kina tipu skim cipat kaya.
bodoh punya melayu.
lagi talak mengaku bodoh kaa lu!!!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:08 PM  

melayu2 ini sememangnya termasuk bahagian kaum yg jahat. Kerana sesukanya menuduh org lain itu kafir, padahal mereka adalah penyembah sultan. Mengape mereka puja2 sultan beruk cam si MIZAN itu, padehal MIZAN ni suka mubazir, buang2 wang dan perintah negeri cam perusahaannya (korporasi) saja.
bolkiah SULTAN LAKNAT!!!!!!!!!
melayu KAUM LAKNATULLAH!!!!!!!!!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:08 PM  

melayu cibai allah lancau

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:09 PM  

Melayu suka rogol dia punya anak, melayu macam binatang anjing tidak ada kasihan

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:09 PM  

guru ajar ngaji quran kena hukum penjara 10 tahun sebab memantat , merogol dan mengkonkek anak muridnya, pukimak betol la bangsa melayu laknat, bangsa babi afrika.... huhuhu

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:09 PM  

melayu cibai pundek pukimak mahai kahai

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:10 PM  

betul-betul melayu suka seks, melayu memang babi, sebab itu banyak anak haram melayu babi. melayu anak haram! haha

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:10 PM  

melayu suka konkek dengan negro, lelaki melayu menangis saja terus main babi punya shibut, itu pasai muka melayu sama macam babi saja. . hehe

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:10 PM  

tengok melayu punya 3gp dia punya lancau kecil saja macam anai-anai, makwe melayu tidak puas.. hahaha tidak sampai 5scd sudah pancut air babi, melayu punya lancau tidak kuat! hahaha

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:18 PM  

Hoi bangsat!! Kirim salam pada anjing2 kamu semua. Cakap jgn sedap mulut. Kalau tak mahu duduk M'sia, anjing boleh berambus. Ini Tanah Melayu & ditukar kpd M'sia sbb nak melayan kehendak anjing2 ini. Kirim salam juga pd Mohd. Farez yg negara ini bukan dipenuhi gangster bodoh. Org Melayu tidak takut pd ugutan. Org Melayu ada maruah utk makluman penakut2 yg berani mengata saja tapi tak berani berdepan. Anjing2 patut dimampuskan dgn ketua main jubo & pantat yg tidak bermoral. Ini negara ini tiada udang2. Kalau kamu barani menjual, ini Melayu sanggup membeli. Bangsat anjing...

Anonymous,  July 29, 2011 at 3:28 PM  

yg komen cam sial yg amat kt atas sume nie kompem nuar al juburi...die je yg prangai baling batu sembunyi tangan dlm lubang juboq...

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:04 PM  

haaaaaaaaaaaaa

rakab,  July 29, 2011 at 4:04 PM  

BAGUS!! BAGUS!!! KUTUK MELAYU LAGI!! HINA ISLAM!! MAKI AGONG DAN RAJA MELAYU!!


MAKIN BANYAK KAU KUTUK MELAYU , MAKIN RAMAI ORANG MELAYU SOKONG UMNO.

KUTUK LAGI! HINA ISLAM LAGI!!

ORANG UMNO TAK PAYAH KEMPEN. KAU TOLONG KEMPEN UNTUK UMNO. LEBIH BANYAK KAU MENCARUT , LAGI BAGUS.

LEPAS BACA KOMEN KAU , ORANG PAS DAN ORANG MELAYU PKR SUDAH MULA BENCI SAMA RASIS MACAM KAU.

HA!HA!HA!HA! SEKARANG SEMUA MELAYU MAKIN RAPAT DENGAN UMNO.

TERIMAKASIH SAMA KAU!! TERUSKAN KUTUK!

HA!HA!HA!HA!

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:10 PM  

budak gila sorang ni sebeno nya kaki garuk kurap ANUwar ...sbb tu anti Melayu sbb ANUwar ni bukan melayu ..sama mcm dia gak

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:10 PM  

budak gila sorang ni sebeno nya kaki garuk kurap ANUwar ...sbb tu anti Melayu sbb ANUwar ni bukan melayu ..sama mcm dia gak

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:10 PM  

budak gila sorang ni sebeno nya kaki garuk kurap ANUwar ...sbb tu anti Melayu sbb ANUwar ni bukan melayu ..sama mcm dia gak

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:10 PM  

budak gila sorang ni sebeno nya kaki garuk kurap ANUwar ...sbb tu anti Melayu sbb ANUwar ni bukan melayu ..sama mcm dia gak

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:11 PM  

budak gila sorang ni sebeno nya kaki garuk kurap ANUwar ...sbb tu anti Melayu sbb ANUwar ni bukan melayu ..sama mcm dia gak

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:11 PM  

budak gila sorang ni sebeno nya kaki garuk kurap ANUwar ...sbb tu anti Melayu sbb ANUwar ni bukan melayu ..sama mcm dia gak

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:12 PM  

Kesian aku tgk ANON 3suku dari mula sampai penghujung maki hamun tak habis2 rupa-rupanya dlm maki hamun dia ada jugak terpalik kat taik kat muka dia, sbb dia pun tergolong dlm salah satu caci makian dia, nampak gaya kena buka Hospital Rawatan Sakit Mental la...inilah BOBB ANWAR LIWAT ajar cara adab bercakap pada kaum kerabat dia...BAHASA ANDA CUKUP CANTIK.....rasa susah sgt nak hidup jadi orang melayu ELOK KO BLAH DARI BUMI MALAYSIA ni, cari tempat yang boleh beri korang "kepuasan" semahu kamu...DOSA APA IBU DAN BAPA KAMU buat masa muda dulu yg menyebabkan kamu begitu biadap, kurang ajar, tak boleh tunjuk ajar dan gila histeria.

MUSUH PAPAGOMO,  July 29, 2011 at 4:16 PM  

GOMO, selagi lu tak report polis, selagi polis tak datang tangkap saya, selagi lah saya akan maki dalam blog lu..faham...

Pewaris Wasiat July 29, 2011 at 4:27 PM  

Hahaaaaa...maki lagi loooor...maki sama Melayu loooor...untung tadak maaaaa...nanti semua olang masuk UMNO maaaaa....!!!! Heheheheeee....Daulat Tuanku...!!!Hidup UMNO...!!!!

musuh papagomo July 29, 2011 at 4:32 PM  

GOMO, selagi lu tak report polis, selagi polis tak datang tangkap saya, selagi lah saya akan maki dalam blog lu..faham...

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:45 PM  

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he


BODOH JUGAK MUSUH PAPAGOMO

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:47 PM  

Gomo.. nampaknya blog lu dah dimasuki anasir2 Indon lahanat..

Hati2 dengan indon yang menyusup kat atas tu dan dilain-lain topix yang ditimbulkan..

Mereka akan menghina agama, bangsa dan raja2 Melayu..

Hati2.. perhatikan bahasa Melayunya yang dipaksa-paksa..

Jangan tertipu dan toksah layan toyol tu.. biar je dia sengal sendirian.

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:51 PM  

And by the way - cina2 yang racist akan mengambil modal puak2 Indon celaka seperti di atas untuk menghina orang2 Melayu dan institusi diraja..

Hati2 dengan mainan mereka..

Anonymous,  July 29, 2011 at 4:58 PM  

Takpelah biarkan jer org tu nak kata apa pun. Kata2 dia tu akan jadi satu DOA kepada anak2 dan generasi dia sampai kiamat. Jadi, biarkan jer...yg penting kita bukan pencacai al juburi tu...

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:05 PM  

Yang banyak maki diatas rasanya bukan orang Melayu dan bukan Indon. Hati-hati gomo tapis sebelum siarkan komen itu. Dah keterlaluan nama Agong dipermainkan.

rakab,  July 29, 2011 at 5:06 PM  

APA PASAL KAU BERHENTI KUTUK?

JANGAN BERHENTI KUTUK MELAYU!! TERUSKAN!! TERUSKAN!!!
MELAYU PAS DENGAN MELAYU PKR BARU SAJA MAHU INSAF.

HINA ISLAM LAGI. TOLONG JANGAN BERHENTI DULU.
LAGI BANYAK KAU HINA ISLAM , LAGI UNTUNG UMNO!!!

SIAPA MENANG PILIHANRAYA , KAU JANGAN AMBIL PEDULI.
YANG PALING PENTING KAU MESTI TOLONG KEMPEN UNTUK UMNO.
SATUKAN MELAYU BAWAH UMNO.

TERUSKAN KUTUK MELAYU !! HINA ISLAM LAGI!!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:09 PM  

Mungkin bapak dia (peminat setia PR) tu tak dapat jadi Adun kerana kalah di tangan Adun BN makanya tu sebab melalut macam kerbau kehilangan induknya. kah kah kah

MAMAT GILA July 29, 2011 at 5:15 PM  

Sokong, cepat lapor polis dan tangkap saya..kalau tak mau report, boleh datang cari saya jugak, tak kesah lah lu bawa parangkah, pisau kah, pistolkah, mari cari saya....saya akan tunggu

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:19 PM  

Agaknya mamat ni kempunan tak dapat kahwin dengan gadis kampung sebab tu frust semacam saja.

Kalo macam tu perangai dia, bukan saja lady gaga malah gadis ulu pun pasti tolak mentah-mentah, bro. keh keh keh.

rakab,  July 29, 2011 at 5:23 PM  

MANA PERGI KAFIR GILA TADI ? DAH HABIS KE NYAWA DIA ?.


ORANG MELAYU KALAU DIHINA BANGSANYA DAN AGAMA ISLAM , MAKA SEMANGAT MEREKA AKAN NAIK SAMPAI KE UBUN-UBUN KEPALA ..... TAK KIRA LAH SAMADA MELAYU UMNO , PAS ATAU PKR.

MUSUH AKAN DITENTANG HABIS-HABISAN SEHINGGA KE TITISAN DARAH YANG TERAKHIR !!.

MAMAK GILA SUDAH MAU AMOK July 29, 2011 at 5:23 PM  

Hei, gomo, kalau dalam masa satu minggu ini engkau tak lapor polis ataupun engkau dan geng geng engkau mari cari saya, maka engkau adalah penakut seperti yang tun faizal label engkau....ini blog engkau, tak akan engkau tak mampu trace ip saya....

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:26 PM  

Kisah Mat Normal ni macam serigala dengan serigala jadi-jadian kah kah kah

Bila serigala tak dapat jilat bontot serigala-jadi-jadian lalu dia marah.

Lalu, berkatalah serigala kepada kawan-kawannya: "eleh cibei dia busuk".

Ahaa!! Faham sangat perangai Mat Normal ni. Bukan sekor malah ramei yang cam tuh!

kah kah kah

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:29 PM  

kesian aku baca komen2 di atas yg dok kutuk melayu, aku dapat rasa depa terlalu tension kat melayu mungkin esok masuk hospital bahagia. dari tadi aku x dpt bhenti ketawa, lawak

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:30 PM  

Orang tukar pasangan tetapi dia Tukar Tiub. Tu sebab air naik ke kepala. Terganggu mental beb!

MAMAK GILA SUDAH MAU AMOK July 29, 2011 at 5:31 PM  

gomo, kalau engkau tak mau cari saya, saya boleh cari engkau. Bagi tahu saya tempat tinggal engkau sahaja, esok saya akan datang.

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:33 PM  

kejab ngaku iban, kejap dayak, kejap melayu, kejap mamak! Lepas ni ngaku melayu Dap? kah kah kah

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:34 PM  

dia lagi tension, kesiannye, nak gila dah, sikit je lagi

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:35 PM  

mamak gila sudah mau amak -

ini:-

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

he he he

bila kena baru lu rasa

tapi kalau lu bukan pondan pengecut yang confiden orang tak dapat trace u punya ip atau tak kuasa nak buat kerja bodoh tu lu boleh jumpa blogger papagomo set appointment sama dia face to face. Ada berani? he he he

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:36 PM  

"Demi Rakyat, saya mahu PM letak jawatan."

Kaakakakakakakaka bahalol tahap cipan kakakakakaka apa hak si tongong ni nak soh PM letak jawatan oii bangang sapa yang lantik PM, kimak bapak hang kaa ??? kakakakakakaka

Memang bahalol yang amat sangat puak haram jadah pkr ni aku tengok slepas kegagalan bershit bertambah2 lah baghal puak2 ni kakakakakakakaka

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:36 PM  

Anjing gila bolehlah gigit, tetapi pencacai pembangkang yang gila mana mampu menggigit! ko gigit jari ko sajalah, bro!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:38 PM  

ayuh kita asak pencacai PR sekor nih biar sampai dia terlondeh!!! kah kah kah

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:39 PM  

Mamak gila sudah mau amok wrote:

gomo, kalau engkau tak mau cari saya, saya boleh cari engkau. Bagi tahu saya tempat tinggal engkau sahaja, esok saya akan datang.

Peh auta keling jugak.. lu pondan no balls lu berani ke jumpa papagomo he he he

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:43 PM  

Mintak adress? kah kah kah suhardi boleh lesap entah di mana inikan pulak pencacai yang berhingus yang masih perlukan ketiak LKS sebagai tempat bernaung. Hoi pi tanya RPK apa jadi?

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:43 PM  

Nanti , jangan latang dulu. lu punya lubang kubur wa bulum abis gali maa....

Aiiyaaa, ,!! wa lupa ,lu punya olang mana ala tanam !!

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:44 PM  

aku tercirirt2 baca statement budak biol sekor ni, sebijik macam kebodohan boss dia mak lampir....serius dowhhhhh..memang psiko

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:44 PM  

Gomo aku desak hang sebagai ahli UMNO sebagai orang islam sebagai bangsa melayu sebagai rakyat Malaysia, hang bertanggung jawab buat report polis keatas si penkomen yang menggunakan nama samaran NAJIB TUN RAZAK kerana menghina Yang Di Pertuan Agung, bukan susah pun pihak polis nak dapatkan ip addr si pengkomen tu.


Daulat Tuanku !!!
Daulat Tuanku !!!
Daulat Tuanku !!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:45 PM  

kah kah kah gengster kampung kolam ni dah tutup komputer!

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:53 PM  

komen punyale panjang, ada ka org nak baca tulisan org gila,

Anonymous,  July 29, 2011 at 5:56 PM  

oi org gila, kalau nak komen panjang buka le blog sendiri.
tak malu ke tumpang blog org...
eh apa pula nak malu, otg gila memang x tau malu, telanjang di jalan pkara biasa

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:00 PM  

sah dia dah gila

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:01 PM  

lu tak payah jumpa gomo la... mari sini turun kampung melayu majidee ahad ni... jumpa lu depan masjid pukul 2. Lu menyalak macam anjing wa mau tengok!

jawa sendeng selatan

NAJIB TUN RAZAK July 29, 2011 at 6:05 PM  

mana majidee??bagi full alamat..saya datang

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:06 PM  

KO BOLEH CAKAP APA SAJA MENGENAI ORANG ITU DAN INI TETAPI LAST-LAST KENA JUGA CIUM TANGAN MELAYU PKR DAN PAS UNTUK DAPAT KUASA!

KAH KAH KAH! ITU PUN KALAU MAJORITI RAJYAT KATA OK. KALAU MAJORITI KATA BOLEH BELAH, MAKANYA MELALUTLAH KO 24 JAM KAT BLOG PAPA GOMO, KAH KAH KAH!

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:12 PM  

depan masjid bodoh! aku dah cakap dah tadi kan! pukul 2! menyalak macam anjing kat blog tak guna

jawa sendeng selatan

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:16 PM  

Ada banyak jenis gian. ada yang gian ice dan ada yang gian nak tengok politikus yang menjadi idola akan terus dihormati semua lapisan.

Tetapi apabila politikus yang diminati dan di taksubi tiba-tiba hilang kehormatan akibat pendedahan video itu dan ini, atau hilang kehormatan kerana janji yang dibuat pada PRU 12 tidak dikota makanya hati tidak dapat menerima keadaan sedemikian itu!

Nah! sakit wei hati di dalam! Tu sebab dalam politik jangan taksub waima pada PKR atau Pas atau Dap kerana lambat laun, apabila pekung di dada-dada terdedah, huh! bisa menunuk ke kalbu, bro..

Atas Pagar

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:34 PM  

Ada banyak jenis gian. ada yang gian ice dan ada yang gian nak tengok politikus yang menjadi idola akan terus dihormati semua lapisan.

Tetapi apabila politikus yang diminati dan di taksubi tiba-tiba hilang kehormatan akibat pendedahan video itu dan ini, atau hilang kehormatan kerana janji yang dibuat pada PRU 12 tidak dikota makanya hati tidak dapat menerima keadaan sedemikian itu!

Nah! sakit wei hati di dalam! Tu sebab dalam politik jangan taksub waima pada PKR atau Pas atau Dap kerana lambat laun, apabila pekung di dada-dada terdedah, huh! bisa menunuk ke kalbu, bro..

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:44 PM  

Dulu Komrad tetapi sekarang dah jadi lahabau. Orang tukar awek tapi ko tukar nama aje, ke? kah kah kah

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:47 PM  

aku rasa yg mengutuk kat atas tu..cikgu keling pariah la..sebab asyik sebut pasal cikgu je...heheh..ko pergi menoreh la woi

Anjing gomo July 29, 2011 at 6:47 PM  

suka saya lah, apa macam...

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:49 PM  

Ada banyak jenis gian. ada yang gian ice dan ada yang gian nak tengok politikus yang menjadi idola akan terus dihormati semua lapisan.

Tetapi apabila politikus yang diminati dan di taksubi tiba-tiba hilang kehormatan akibat pendedahan video itu dan ini, atau hilang kehormatan kerana janji yang dibuat pada PRU 12 tidak dikota makanya hati tidak dapat menerima keadaan sedemikian itu!

Nah! sakit wei hati di dalam! Tu sebab dalam politik jangan taksub waima pada PKR atau Pas atau Dap kerana lambat laun, apabila pekung di dada-dada terdedah, huh! bisa menusuk ke kalbu, bro..

rakan,  July 29, 2011 at 6:51 PM  

Bro. RAKAB, yr input make sense. u are right.

lagi byk budak2 sewel sakit ati tu komen, lagi byk sokongan akan beralih pd UMNO/BN i.e melayu.

so, GOMO please. DONT PURGE semua komen2 tu. Logically, budak2 sewel sakit ati tu menolong UMNO/BN.

Gelombang Wangsa Maju July 29, 2011 at 6:53 PM  

GOMO ... GUA KESIAN LA TENGOK KOMENTAR DLM BLOG LU.

CUKUP TERDESAK ANWAR IBRAHIM HANTAR PENCACAI LETAK KOMEN DLM BLOG LU.

LU TAK YAH REPOT POLIS, INI PERKARA ENTENG ... PENCACAI ANWAR SUKA DENGAN BLOG LU ... ADA UMPPHH!

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:54 PM  

Tak salah taksub pada komunis tetapi jangan taksub dengan budaya ganas komunis, bro.

Kalau bawak budaya komunis yang positif tak siapa heran. malah Mat Saleh juga tak ambil pot.

Ingat bahawa "keganasan equal to communisme" hanya ada dalam lipatan sejarah Lim and Dynasti tetapi kini sudah jadi sejarah!

kah kah kah

Anonymous,  July 29, 2011 at 6:55 PM  

Mintak alamat org, alamat sendiri x nak bagi.. Penakut x de ball. Bg la alamat kau bahlol kimak. Nk tgk melayu ni sapa.. Jilat pepek wan azizah la woii.. Anuar x peduli pun.. Kafir laknat penakut. Mak bapak kau khinzir+anjing

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:00 PM  

Anwar Ibrahim pukimak... Karpal Singh pukimak... Lim Kit Siang pukimak.. Kafir laknat.. Singapore pukimak

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:02 PM  

Tak salah taksub pada komunis tetapi jangan taksub dengan budaya ganas komunis, bro.

Kalau bawak budaya komunis yang positif tak siapa heran. malah Mat Saleh juga tak ambil pot.

Ingat bahawa "keganasan equal to communisme" hanya ada dalam lipatan sejarah Lim and Dynasti tetapi kini sudah jadi sejarah!

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:04 PM  

x yah layan si paria gile sorang tu...dia tu manusia tp mcm hanjing..kerja dia menyalak jer..bagus juga dia nyalak2..habis kuat pelan2 Melayu PAS/PKR belah dgn cina dan paria ni...lepas tu baru dia org tahu ...paria tetap paria...
dei tambi..poooorah.

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:05 PM  

Era di mana komrad tindas rakyat dah berlalu. Kini adalah era di mana rakyat tindas komrad!

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:07 PM  

Gua masuk umno.. Baca kafir sial ni pya post buat gua x think twice nk tinggalkan pkr yg mmg utk sial2. Konon perjuangan rakyat.. Kepala butuh lu.. Gd bye anwar sial. U won't get my butt

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:18 PM  

Kebanyakan penyokong PR dulunya adalah NGO juga. Apabila ditanya adakah sokong PR depa tak ngaku. Tup-tup dah jadi calon PR. Apapun fanatisme membuatkan depa ni hipokrit dan oprtunis.

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:20 PM  

Puak yang angkat gengster/amk/taiko itu dan ini sebagai hero adalah kerana dia kecut teloq.

Gengster/amk/taiko dsbnya hanya berani lontar batu ke tingkap kaca tetapi cepat-cepat cari lubang cacing!!

Jangan ingat AMKayu tu besi berani, kerana realitinya depa menikus apabila dilontarkan dengan kentut pemedih mata.!!!.

kah kah kah

keh keh keh

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:24 PM  

la...paria giler ni ada kat sini...pls la jgn stop nyalak...lu kasi kaw2 lagi...yg penting Melayu more smngt anti paria and china...kasi kaw2 la...pundeklah lu..apa itu parti2..kasi maki melayu sudah lah...lu paria mana ada parti..hanjing mesti pandai menyalak..dont stop ..good..good..mahu bnyk n cepat kasi copy paste ma...angkat 2/3 lagi laptop ma...bnyk boleh nyalak..go paria..go..

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:24 PM  

pelandok selalu lupakan jerat....tetapi...jerat tidak pernah lupakan pelandok...akai ada ka...

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:26 PM  

Puak yang angkat gengster/amk/taiko itu dan ini sebagai hero adalah kerana dia kecut teloq.

Gengster/amk/taiko dsbnya hanya berani lontar batu ke tingkap kaca tetapi cepat-cepat cari lubang cacing!!

Jangan ingat AMKayu tu besi berani, kerana realitinya depa menikus apabila dilontarkan dengan kentut pemedih mata.!!!.

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:28 PM  

jangan masuk perangkap....ini pundek paria saja mau buat kacau, tengok mana ada lagi komen kutuk pembangkang, semua ini pasal paria ini...faham...keling saja tak mau kasi peluang untuk kutuk pembangkang

NAJIB TUN RAZAK July 29, 2011 at 7:38 PM  

Ambiga is no Ang Su Ki


HAHAHAHAHAHA....ko bapak ajar lu english kah.....kesian kampong melayu...english simple macam ini pun tak tahu...

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:39 PM  

good my hanjing paria..pls nyalak yer..good..good..good..nanti lagi panjang lu nyalak..lagi ramai melayu bersatu dan anti keling paria dan china babi. good job...the best Melayu Fuckatan akan anti sama lu..good.

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:45 PM  

Dak sengal tu copy paste komen2 yang sumbernya banyak dari puak2 racist di M'sia yang tak ngaku racist dan ada juga elemen2 komen Indon yang anti M'sia yang cuba menulis dlm ayat berloghat semenanjung..

Perhatikan sahaja ayat2nya.. ayat BM yang dipaksa-paksa..

Tujuan dia hanya nak melihat korang melatah dan akan menembak secara membabi buta ke arah sasaran yang tak tahu dimana..

Mungkin korang akan menganggap dia tu cina, atau dia tu India atau dia tu asli atau lain2 bangsa, dia tidak mewakili mana2 kaum tu.. hakikatnya dia hanya mahukan perhatian, nak sakitkan hati orang, lagi korang marah dan layan dia.. lagi la dia bertambah gembira..

Senang cerita dak tu tengah tension, sengal.. dah takde idea..

Takde maknanya.. dia trolling je tu..

Toksah layan la.. lagi korang layan - lagi makin menjadi-jadi toyol dia..

Ignore je.. tak penting pun

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:45 PM  

Paria ni mungkin dibayar oleh seseorg untuk rosakkan Blog papagomo...x yah layan...just galakan lagi dia menyalak...bnyk dia main copy paste jer..maklumlah blog pembangkang x laku...hehehehehehe..go head paria.

Anonymous,  July 29, 2011 at 7:57 PM  

Dia suka tu kalau korang maki2 tak tentu pasal, marahkan cina, marahkan India, marahkan Iban, marahkan asli, marahkan singh, marahkan nyamuk abeh kelambu dibakar - walaupun pada hakikatnya korang sendiri pun tak tau dia tu jenis apa, agama apa dan bangsa apa..

Bayangkan kalo korang maki cina contohnya kerana korang berandaian bahawa dia tu cina, walhal di alam maya ini korang boleh menyamar dan menyusup serta mengaku bahawa korang itu adalah dari golongan bangsa tertentu walau hakikatnya tidak..

Kalau cina innocent lain membaca komen balas korang, apa pula andaian dan reaksi mereka ??

Senang cerita - abaikan..

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:01 PM  

Kata tak minat politik tetapi bila komen tang ambiga dia ambik pot! kah kah kah memang paria PR!!

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:11 PM  

DNFTT -"Do not feed the trolls"

-------------

In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking readers into an emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:14 PM  

.nak balik mkn biawak lah tu..dah penat menyalak.

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:15 PM  

Pas is not a china/malay/india-based party but, based on religion. However, religion based party is not a perfect party.

Believing a religion based parties as such as a perfect entity is a fallacy.

Same thing to socialist-based parties in that it is not a perfect ideology.

Believing that this type of political ideology would make a come back to political arenas is totally a false belief!

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:19 PM  

Trollin'

The art of Trollin' is to call out stupid people and say "Hey, stupid people! I see what you're doing, and I don't like it"

Trollin' can be done anywhere, though it's mostly done online. And is the simple yet effective task of annoying the fuck out of someone, untill they give up or get mad. Usually resulting in the person leaving the forum/chat room.

It is often speculated as to what Trolls get out of Trollin'. Though most Trolls will tell you that it brings then gleeful joy to successfully Troll a stoopid.

To avoid being Troll'd, simply do not feed the Troll.

-----------

DNETI

Similar in meaning to DNFTT (Do Not Feed The Trolls). This is a word used in chat forums and discussion boards.

It means "Do Not Encourage The Idiot." When an idiot is contributing to a long and rambling thread and is JUST NOT GETTING IT, this is a code to just...shut down and quit responding!

----------

n00b

A total idiot who is new to the internet community. Rejects all rules of a website and begs, whines, and also trolls/flames.

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:21 PM  

org takde keje tu...baru beli broadband kut..huhuhu,,biarkan dia...tapi kalau sape2 yg bleh trace IP dia ok gak...pe kata kita tubuhkan tabung dn jawatankuasa dlm pencarian org yg dok kutuk melayu dan DYMM SERI PADUKA BAGINDA kita..ni??
meka ni berani sebab pukimak NUAR la ni,,skrg ni tmbah sekor lagi melayu PUKIMAK...Mat Sabu..

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:25 PM  

Bosan betul baca komen berulang-ulang. Kalau setakat nak ulang2 tak payahlah wei....tin kosong punya org.

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:32 PM  

gomo o gomo ko tutup saja komen untuk Anonymous buat semak saja dengan maki hamun, yang bangang sangat tuh sampai allah dengn iblis pon dia tak kenal, betui punya jahil.

psstt..jahat sungguh manusia yang lupa dari apa dia diciptakan.

Anonymous,  July 29, 2011 at 8:51 PM  

Kalo korang biasa berperang dengan Indon di alam maya, korang akan perasan bahawa komen2 provokasi yang menghina kesucian islam, bangsa dan institusi diraja seperti contoh2 di atas adalah datang dari puak2 kafir Indon..

Mereka cuba menulis dalam ayat piawai bahasa m'sia..

Tak sangka aku ada juga yang sanggup menjadi barua Indon yang mengambil kesempatan trolling kat sini..

Jangan layan.. tumpukan pada tajuk thread..

Anonymous,  July 29, 2011 at 9:15 PM  

Patutnya GOMO hidupkan comment moderation buat sementara waktu dan tengok mangkuk hayun PR tu terjun dari puncak KLCC! kah kah kah

orang kita,  July 29, 2011 at 9:21 PM  

papa gomo..

aku rasa ada org gila masuk dalam blog mu ni la..kesian org gila tu..

Anonymous,  July 29, 2011 at 9:42 PM  

Wa rasa mamat biol mental cam nak mampus ni (ingat Nazar dah mental habis, rupanya ada yang lebih brutal mentalnya) seorang keluar dari puki perempuam Melayu (Islam atau tak wa tak tau). Tapi keburukan Melayu sebanyak 39 perkara tu kalau diteliti maka penulis nya Melayu (Kenyataan Babe). Tapi ni besar kemungkinan Melayu Babi PKR. Nasihat wa kalau dah bosan hidup togak aje todi plus racun tikus. Kalau mamat ini pariah atau cina babi kominis, wa cakap pi mampuslah lu orang. Melayu taruk camna pun sanggup juga terima pariah & babi hidup kat Malaya ni. Tiger Malaya hancus, passing out & defend macam celaka nasib baik kalah klu tak kena belasah lagi teruk.

Iman July 29, 2011 at 10:15 PM  

Biarkanlah siapa2 yang meroyan tu, hati memang hitam. .Celaka tu tak boleh tidur malam pun sebab bala datang dah. Bayar tunai sekarang ni!!!

AnNisbah July 30, 2011 at 4:04 PM  

Kalau aku jadi zuraida aku bior aje budak fareez tu dok dlm jel. Kememeh mcm tu elok flush ke dlm jamban aje. Siap bangga dpt masuk lokap. Itu pun polis tak ingin nak simpan lama2. Kutu2 lain dlm jel pun geli tengok kelibat sekor ni.

Kepada pengikut2 pas pula korang boleh lihat bagaimana kolot pemimpin2 korang yg menjual nama islam kini tanggunglah dosa2 perbuatan musyridul am yg juga malu nak mengaku melayu.

Kepada paria yg cuba guna bnyk nama2 lain konon nak nmpk ramai, takkanlah setakat 39 point aje. Kau ni buat malu melayu aje lah dgn gempaq kau tu. Nmpk sgt kau tak pandai menilai kecanggihan peradaban melayu.

Siapalah aku ..... July 30, 2011 at 6:49 PM  

Bodoh punya budak si Fareeez ni...kalau lah US president dia serbu macam tu..mati dia kena pijak dgn Secret Service..tak tahu protokol langsung...kalau aku ada kat situ aku pijak dia..

Anonymous,  July 31, 2011 at 12:29 AM  

Sunyi aje. Semua org balik kampung ke nak sambut puasa?

Anonymous,  July 31, 2011 at 4:46 AM  

kau org bodo
yg dok komen ngarut tu sebenarnyA GOMO SENDIRI..
PROVOKE LA TU
PERANG SARAF YANG APCO AJAR..
TAK CAYA TANYA NAJIB

Muhd Fuad July 31, 2011 at 1:24 PM  

Bro lu la pondan bro!!!!! lu ada berani ngadap DSAI? lu tak puas hati lu post dlm blog lu jer!!!! lu pergi la serang dia!! suruh dia balik kampung ker? bersara ker?
LU PONDAN LA BRO!!!!!

Anonymous,  August 2, 2011 at 10:24 AM  

Dah terbukti anjing gila yang melalak kat atas tu cuma seorang pengecut. Cakap nak runtuh langit. Bila cabar berdepan tak berbunyi. Sahabat dan saudara2 sekalian tak usah lah di layan anak haram tu. Biarlah dia nak melalak sampai putus anak tekak die, hanya itu yang dia mampu buat.
Selamat Menyambut Ramadhan...

Jawa Sendeng Selatan

Anonymous,  August 24, 2011 at 11:54 PM  

hoho...untung lah kan blog ni...mengata org byk2....baguslah..teruskan niat jahiliah anda semua...semoga anda mendapat hidayah dr allah... kot ye pun marah... tak payah nk gunakan ayat carut marut....guna lah cara berhikmah sikit kawan...apa lah...buat malu anak bangsa je... mcm mana lah pemikiran anak2 muda nk maju n terkedepan kalau dah orang2 tua sendiri guna bahasa kotor mcm ni...ya allah,tolong lah...

Anonymous,  January 12, 2012 at 4:49 PM  

he's such a liar. bodoh btol laki mcm ni. tak matang sungguh. dah la kaki perempuan kaki club kaki penipu. bodoh nak buat ancaman kt PM

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP