Chua Soi Lek? Ini Gambar The Star Tak Keluar Ka?

Sunday, August 14, 2011



PORNO


Macam BABI lah The Star milik Cina ni. Macam tu je mintak Maaf pada umat Islam kerana artikel BABI nya tempoh hari. Bangsat memang bangsat lah depa ni. Elok ajar je baru tahu puak puak Lakhnat ni.



Gomo memang ikuti isu ni dan Gomo tidak langsung Terima apa sahaja alasan dari pihak The Star berhubung artikel Juadah berbuka puasa dan diselitkan dengan Babi Panggang tu.

Takkan lah The Star boleh melakukan kesilapan macam tu sekali apatah lagi diwaktu sekarang ni bulan puasa? Kepala Bapak depa lah.



Hoi Chua Soi Lek bapak kepada PORNO dalam Malaysia harap jangan main main lah kawan. Kalau mau Serius kita kasi serius betul betul. Bukan sekali The Star bikin ini macam tapi sudah banyak kali.

Aku tak peduli dengan rakan komponen yang BABI BABI ni kalau mereka tak menghormati Orang Melayu dalam Malaysia. mereka patut sedar bahawa jika mereka Komponen BN mereka patut tahu Sensitiviti yang ada dalam Malaysia ni.


Psssttt....Chua Soi Lek Pelakon Porno sama macam Anwar Al Juburi


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

48 comments:

Anonymous,  August 14, 2011 at 11:37 AM  

Seruan kapada semua sahabat sahabat yang telah mendekati hati perut nurani the STAR, rebutlah peluang amat baik untuk mengibarkan panji panji hitam agar STAR Tuan Punya STAR EIC kolumis liberal ranting lawyer ramon serta lain lain penulis letters to the editor yang amat cepat mencari peluang memperlekehkan kita selagi mana dapat peluang yang buka luas, kerana semenjak 2004 2008 hingga terkini mendapat perlindungan dan patronage di bawah inclusiveness dan engagement dan liberalisation,
sampai lumat berak kapur,walau STAR iklan ada 1 juta pembaca.
arjuna waspada
changkat lobak.

Anonymous,  August 14, 2011 at 11:39 AM  

korek jubo dio gomo!

Anonymous,  August 14, 2011 at 11:40 AM  

OOI mangkuk....The STAR dah minta maaf kira ok ..tak yah nak provok bro...ni mesti arahan geng mat sembab nak tambah malu kat Mat monggol..

Kesian Mat monggol suami isteri kena tibai dgn peguam AlJuburi...celaka punya Tn Hj Saifool Al Bontoot...lubang jubor punya nak heret Mat Monggol....

Video Chua SYok Lick ada warna bro....awat aljuburi tak ada warna...nak fitnah patut patut le bro....anak anak membesar...dah besar jadi pelakun lucah..bapak suka benda lucah....

Anonymous,  August 14, 2011 at 11:41 AM  

Petikan dari GOMO :
"Macam BABI lah The Star milik Cina ni. Macam tu je mintak Maaf pada umat Islam kerana artikel BABI...".

GOMO ! Ko tau apa jawapan HADI dan Lembu2 PAS kalu di mintak ulas isu ni ?

Jawapan standard Lembu2 PAS "SURATKHABAR HANYA KERTAS DAN GAMBAR. KERTAS TAK DE BAU, GAMBAR TAK BLEH DI MAKAN".

Betulkan ?

KAH KAH KAH

Anonymous,  August 14, 2011 at 11:49 AM  

Baiknya Orang Melayu

Pemimpin MCA dapat jadi wakil rakyat kerana undi melayu. Pemimpin MCA dapat jadi menteri kerana undi melayu. Gerakan pun sama. MIC pun sama juga.

MCA dan Gerakan memang ada bertanding dalam kawasan cina, tapi susah nak menang dengan DAP, mereka boleh menang mudah di kawasan melayu menewaskan parti Pas.

MIC mana ada tempat nak bertanding kalau tak dapat ehsan daripada Umno. Umno bermurah hati sedekah kawasan melayu kepada MIC. MIC dengan mudah mengalahkan calon dari Pas.

Baiknya hati melayu. Baiknya hati orang Umno.

Melayu bagi tebu, tapi depa balas dengan tuba. "Tak apa" kata orang Umno, "depa bergurau saja tuh" ...

Isu babi nih melayu Umno marah lah sat, tapi cepat sejuk, buktinya bila tiba masa nak pangkah orang Umno tak lupa nak balas jasa dan budi ultra kiasu yang menghina orang melayu .. kita tunggu PRU 13, MCA, Gerakan dan MIC pasti mengalahkan calon melayu mungkin dari Pas atau PKR.

Orang melayu sebenarnya meluat kepada Pas kerana Pas di pimpin oleh ulamak2 suruhan DAP (yahudi dan kristian).

Take Beer (bukan takbir ya) untuk Nik Aziz, Take beer untuk Hadi Awang dan Take Beer untuk Nasrudin.

Anonymous,  August 14, 2011 at 12:03 PM  

Anon 11.40

Kepala hotak hanglah. Ini bukan kes kesilapan tak sengaja tapi kesilapan yang disengajakan. Lepas tu senang-senang je mintak maaf. Dasar pencacai Aljuburi.

Anonymous,  August 14, 2011 at 12:06 PM  

Pencacai Al-juburi Anon 11.40,

Bila masa pulak PM dan isteri kena tibai dgn peguam Aljuburi? Se tau aku Al-Juburi yang bontot panas sebab tak sangka yang PM akan hadir. Hahahaha

Anonymous,  August 14, 2011 at 12:13 PM  

KALU THE STAR GOMO KATA BABI...

TAPI UTUSAN MALAYSIA PUN SAMA KHINZIR JUGA!!!

SATU BABI, SATU KHINZIR!!!

SEKEPALA SEMUA TUH!!!

Anonymous,  August 14, 2011 at 12:30 PM  

Ciluk - August 14, 2011 11:40 AM,

Nak buat estmentcolor kena tunggu mak lu dan bini lu bikin prono sama al juburiti tight best la dol. Kulup lu tarak sunat mana boleh color dol...

bungPukihar

Anonymous,  August 14, 2011 at 12:43 PM  

haramkah dan malaysia kini apa pula ya? ;)

Anonymous,  August 14, 2011 at 12:57 PM  

Najib kantoi kat port dickson, Nazri scandal etc u tak blog keluar?

Anonymous,  August 14, 2011 at 1:01 PM  

anon 11:40 MANGKUK KETINGALAN ZAMAN
PI MENYALAK TEMPAT LAIN LA..

UMNO betul punya AMANAH August 14, 2011 at 1:43 PM  

Umno berjihad menentang murtad??? betoi ka...? Ini cerita lawak mana pulak ni...???. Nak tergelak bila dengar Umno berjihad menentang murtad. Lanie depa kalut dok menyalak menentang murtad.

Kenapa depa jadi pejihad? jadi hero? sebab politik laa... depa tau depa la ni dah tenat nak dapatkan sokongan melayu maka depa pon nak jadi hero laa. Sebab politik laa... Kenapa baru lanie nak jadi hero?

Dulu-dulu..........
Umno tak peduli kes Natrah. Dimana Umno semasa orang melayu bangkit mempertahankan akidah Natrah? Dimana??? Juak-juak Umno ketika itu sengap dok rumah, Orang yang mengembleng tenaga mempertahankan Natrah ialah Dr burhanuddin helmi dan Karim Ghani. Sebab perangai Umno la orang putih berani culik Natrah bawak pelari Natrah ke Belanda dan dimurtadkan.

Dulu-dulu....
Masa kes Aisyah Bukhari dan Hartina Kamarudin mengemparkan satu Malaya, mana dia Umno dan Utusan? mana suara depa yang kuat macam lanie? Jelas ketika operasi lalang pemuda-pemuda pas ditangkap dan dihumban ke ISA.

Sebab apa? sebab menentang gejala murtad laaa.... Dalam operasi lalang lebih 30 orang pemimpin PAS ditangkap sebab mendedahkan dakyah Kristinisasi di sabah. Demi politik Umno sanggup membunuh agama islam.

Dulu-dulu....
Masa kes Lina Joy mana suara Umno?Mana suara Umno nak berjihad?mana suara juak-juak umno. Mana demontrasi jalanan depa.Depa duk dalam rumah ja... Demi politik mereka. Masa demontrasi di Bar Council mana dia orang Umno? 90% orang-orang Pas.

Ini baru sikit jer.. nak tunjukkan betapa hipokritnya umno. Umno tak pernah memperjuangkan isu murtad dalam sejarah. Malah mereka memperjuangkan murtad!! kenapa? Demi politik dan kekuasaan depa. Kita boleh lihat dalam undang-undang Wilayah Persekutuan mereka lansung tidak haramkan murtad.

Lanie Juak-juak umno dah tunjuk hero. Bangun menentang murtad yang sudah lama diperjuangkan oleh Pas. Tunjuk depalah pejuang islam tulin.Pejuang bangsa. Malahan puak-puak Umno berkokok lebih kuat dari ayam aku, Pirahhhhhhhh!!!! - Siasahkini


hahaha...pencacai UMporNO ni mana ada ISU lagi dah...hahaha

liwat, seks, liwat, seks...dapat curik angin sikit masuk episod agama lak...wargh hahaha

yang selepas maki dan mencaci...hahaha

lepas tu cliam UMNO ITU ISLAM..


wrghhhhhhhhh hahahaha....sikit punya lawak pencacai UMporNO ni.

Abd Razak August 14, 2011 at 1:54 PM  

kepada anon diatas yg masih pertikai video hitam putih dan berwarna diminta belajar lagi..otak tak berakal..dalam system keselamatan camera adalah dalam hitam putih kerana kalau mengunakan camera berwarna dalam keadaan kurang cahaya mutu gambar tidak baik...bodoh..lagi satu camera berwarna akan merakam dalam keadaan hitam putih kalau kurang cahaya..bodoh lah luu..dalm engine room kapal yg aku bawa ni pun hitam putih kalau lampu terpadam..bodoh

capt razak

Anonymous,  August 14, 2011 at 2:11 PM  

doesn't wish to be interviewed...aar err urr err arr orr irr arr err urr...muka paksheikh nampak chormmm semacam jer waktu kapal sink dok err arr urr err arr urr...kehkehkeh

Anonymous,  August 14, 2011 at 3:13 PM  

YANG SEBENAR-BENAR DAN SEBESAR-BESAR HIPOKRIT ADALAH PAS.

Lu sendiri tau kan bro "UmnoPunyalahAmanah",lu sendiri sedar kan?

Anonymous,  August 14, 2011 at 3:23 PM  

kalau nak sangat tengok yg color, gi la jadi gey patne dia.. live lagi gitu you.. aaoowwww!!! tak rela you.... hahahaha

Anonymous,  August 14, 2011 at 3:37 PM  

anak dajal 1140....allah maha kuasa....kita tunggu..dan lihattt...apa jadi kepada yg bersetongkol dengan anuuurrr...pkr...ramai kwan2 cabutt...pas...ramai yang dah benggonggg...hari2 terima dosa...dosa kafirkan umno masih berjalannn....silap2 dah murtad...wallah.....salam buat umat islam semuaaa..selamat berpuasa...

bo,mbastika,  August 14, 2011 at 3:37 PM  

Sama je PAS dengan UMNO, berjuang demi parti masing-masing, kes murtad dulu pun ada peluang politik, kes murtad kini pun ada peluang berpolitik. Tapi yang lekehnya PAS guna nama Islam, tapi nak buat parti kebajikan macam UMNO.....jawab jgn tak jwb ..

Anonymous,  August 14, 2011 at 3:42 PM  

apa yang ada pada otak2 pencacai aljuburiiii....itu komperaci umnooo....jubog depa kena balun pun ......kata itu totey umno...betul laa anu..tu orang umno '''duluu ..duluu jadahhhh.......

choc-apple,  August 14, 2011 at 4:09 PM  

sbbmyer pm kiter baguih....

Anonymous,  August 14, 2011 at 4:14 PM  

Kapten Razak cayalah! Kasi hantam juak al juburi yang tak habis2 dgn video hitam putih- sekolah pun belajar tak habis ada hati cakap pasal tech.

Anonymous,  August 14, 2011 at 4:28 PM  

untuk meredakan keadaan, sila tonton video2 ini wahai sahabat yg islam dan bukan islam:

http://www.youtube.com/watch?v=H3m_RIgs7Mo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=e594FaHPPrc

http://www.youtube.com/watch?v=wxcD55cRFeU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GeYrHawOv1o&NR=1&feature=fvwp

Anonymous,  August 14, 2011 at 4:36 PM  

Azmin Ali, Saifuddin Nasution, Zuraida Mak Lampir IC code 71 !! Inilah punca mereka tidak ada semangat cintakan negara. Kaum pendatang rupanyeee..

Anonymous,  August 14, 2011 at 5:19 PM  

aku konpius sape konkek dulu...chua syok lick video konkek 2007...kaler beb 4 penjuru ..Aljuburi video konkek 2010...4 penjuru tapi hitam putih......

Orang kampung hulu leh hangpa kalentong..

Papa papa kutty hangpa nak buat fitnah patut patut bro....hidup bukan setakat kat dunia...bebal punya melayu

Anonymous,  August 14, 2011 at 5:33 PM  

astaga...ada lagi mat bodoh komen pasal imej berwarna semua ni? aku sangka dah ramai faham pasal imej colour atau hitam putih ni..tak nampak ke lampu dlm gambar kat atas tu dihidupkan? apa punya bangang da penyokong2 pr ni..

kononnya orang moden la, tak boleh nak kena kelentong. siap kutuk org hulu lagi..tapi terang2 bodoh, sebab tu la confuse. dah la malas membaca. makin terserlah lah IQ memang tahap cipan.

balik belajar dulu la. dah byk blog post artikel psl video imej hitam putih atau colour ni..aduyai..

Anonymous,  August 14, 2011 at 5:35 PM  

Aku dari kecik (kanak-kanak) sampai besar dengar orang mengaji al-quran waktu Subuh. Bila dengar jer orang mengaji, aku cepat2 bangun lagi2 kalau dengar suara orang mengaji dengan cukup merdu dan menyentuh hati. Time tu memang rasa bersalah nak tidur selagi tak sembahyang subuh. Kesian anak2 muda sekrang dah takleh nak dengar lagi bacaan al-quran yang merdu. Mak aku seorang mualaf pun suka dengar bacaan al-quran dan selalu bangun pagi2 sambil siapkan sarapan sebelum subuh..Kesian budak2 sekrang kan....kejam betul kerajaan Pulau Pinang...wali terompah yang tak sedar diri tu pun dah nyanyuk boleh cakap bacaan al-quran tu sebagai bunyi bising ganggu orang tidur dan sakit. Orang tua tu dah tuli kot. Sepatutnya bersyukur kita di kala kita sedang tidur dan sakit , kita didengari dengan ingatan2 Allah dan mendapat keberkatan. Tidakkah kita terfikir, bila masa orang2 yang cuba melakukan jenayah, mereka mendengar ayat2 suci al-quran dilaungkan dengan merdu terus tak jadi sebab insaf dengan ingatan2 dari ayat2 al-quran. Teringat seorang pakcik cina yang selalu tidur kat kawasan sekitar masjid negara berkata, dia selalu mendengar bacaan al-quran diwaktu pagi dan kerana itu beliau memeluk Islam. Pak Ajis Sesat, bertaubatlah sebelum ko terima azab Allah yang amat perit.

Anonymous,  August 14, 2011 at 5:38 PM  

Hahaha... tak habis habis soal kenapa colour , kenapa hitam putih, asyik konpius, konpius, bodoh punya orang. Sepuluh kali orang terangkan pun tak faham faham. Mangkok hayun.

Anonymous,  August 14, 2011 at 5:46 PM  

dahla bodoh, dia sendiri siap mengaku Aljuburi video konkek 2010..4 penjuru tapi hitam putih....

hahahaha...kantoi

Anonymous,  August 14, 2011 at 5:50 PM  

Gomo mintak pengaruh hang mintak Mufti Perlis dipecat dari jawatan mufti sekarang...Dr Asri dibuang negeri...kerana telah mengagal usaha UMNO buat fitnah terhadap Kerajaan Pulau Pianng halang bacaan ALquran sebelum azan subuh...


Cam na nak rampas Pulau Pinang kalu fitnah asyik tak menjadi...eh duit ehsan yg kumpul dulu sape pelesap??? tolong siasat...

Anonymous,  August 14, 2011 at 5:54 PM  

dia tu dapig punya orang.....pengikut ambagaaa....memang laa...colour hitam putihhhh.....buboh colourpun tetap hitammm....nak sama rata kononn...cakap bm pon macam anjing berak ciritttt.....puitttttt....sama laa... kit sianggg...baik samy beluu lagiii.....sssttttyyyy.....komperasii....umno tuuuuu.....

Anonymous,  August 14, 2011 at 6:00 PM  

Anon bangang makan taik kul 5:50pm

UMNO kalau tak menipu ..bukan UMNO...

Nak dapat balik Pulau Pinang kena buat buat fitnah kemudian menipu...

Guna SPR menipu....dah dapt balik Pulau Pinang bagi kat cina Gerakan...bebal punya Melayu

Anonymous,  August 14, 2011 at 6:15 PM  

Orang Pulau Pinang tak takut dengan bala kot...Takpelah...bila tsunami besar datang nanti, maka akan lenyaplah Pulau Pinang dipeta Malaysia...time tu baru terkebil2 orang nak cari masjid...baru tercari2 al-quran nak baca kuat2....Nauzubillah....takutlah kamu dengan azab Allah....juburi tak takut tu dia punya hal....

Anonymous,  August 14, 2011 at 6:38 PM  

al-quran tu merupakan ayat2 Allah...takkan ayat2 Allah yg selama ini dilaungkan guna pembesar suara...tiba2 tidak dibenarkan...siapa yg fobia dgn laungan bacaan ayat2 suci al-quran...bukan islam yg dok baca petikan ayat al-quran tu pun fobia juga kah....apa sudah jadi ni...ayat2 Allah dihalang dari dilaungkan melalui pembesar suara...siapa yg tunduk kat siapa ni...liktik liktik liktik

Anonymous,  August 14, 2011 at 7:00 PM  

Untuk makluman semua Anon yg menggunakan nama "UMNO betul punya AMANAH" adalah seorang kafir harbi cina yang dilaknati. Dia berpura2 cakap pasal islam dgn tujuan melagakan org2 melayu.

Anonymous,  August 14, 2011 at 7:14 PM  

penjilat tetap nak jilat juga ,yg kafir harbi pun teringin juga nak jilat,jenis hati kotoq,perut hijau

Anonymous,  August 14, 2011 at 10:01 PM  

kalo tiada angin masakan pokok bergoyang, kalo x kerana DAP xkan orang islam nak cakap baca quran pakai speaker tu bising..

Anonymous,  August 15, 2011 at 12:36 AM  

Umno kesian la kat Fuckatan ni,jangan kacau naaa,ala cayang bucuk-bucuk.

Anonymous,  August 15, 2011 at 12:41 AM  

Hairan jugak video Soi Lek warna,video Anuwar hitamputih.Takpa,takpa.lain kali kita buat full hd yek.cakap je spesel efek apa yang fuckatan nak.

Anonymous,  August 15, 2011 at 6:45 AM  

CSL siapa? Dialah sahabat Muhyiddin, memang ada puak tertentu dalam UMNO yang hendak menyekat jalan Muhyiddin ke arah jawatan PM. Blogger ini dibiayai oleh puak puak itu.

Papa Blues,  August 15, 2011 at 12:11 PM  

saya dah lama boikot The Star ni.

Anonymous,  August 15, 2011 at 5:36 PM  

minta maaf saja? mudah kan? saya pernah bekerja sekian lama dgn syarikat akhbar dan saya tahu procedure utk keluarkan satu2 artikel walaupun sekecil dan seremeh manapun artikel tersebut. satu2 artikel [erlu melalui tapisan yg bukannya sedikit, dari journalist kpd editor kemudiannya kepada chief editor and then proof reader. jika beginilah the star menangani tindakan mereka yg ternyata biadap, saya rasa the star bukan lagi syarikat akhbar yg ada kredibiliti dlm menyampaikan maklumat walau sekecil manapun maklumat tersebut. jelas di sini the star sebenarnya SENGAJA membuat provokasi terhadap umat Islam. SAYA SECARA RASMI AKAN BOIKOT AKHBAR INI BAIK YG DICETAK MAHUPUN DI DLM WEB.

Anonymous,  August 15, 2011 at 5:54 PM  

Sebelum kita lupa.

Teresa cock telah barbeque babi2 seperti berikut;

1. Sekor babi gemuk di Selangor dinamakan Khalid,
2. Sekor babi kurus kat Perak dinamakan Nizar,
3. Sekor babi kuat seks di Penang diberi nama Anwar,
4. Sekor babi tua meracau di Kelantan diberi nama N.ajis,
5. Sekor babi malas di Kedah diberi nama Azizan.

Kita ucapan terima kasih kepada Teresa Kok atas kemurahan hati beliau.

Anonymous,  August 16, 2011 at 12:09 AM  

gomo, ajak seberapa ramaikita balun kawkaw. sesiapa saja yg mecabar kebesaran dan kemuliaan agama islam,
nak harap semua kerajaan lakukan, tentu tak terbuatnya.

kita tetap sokong kerajaan hari ini.
diatas kelembapan kerajaan berkerja, lebih baik kita bertindak dulu, agar
nasi tak menjadi bubur dan tindakan kita tidak menyalahi undang2,.////

Anonymous,  August 16, 2011 at 8:58 AM  

kalau UMNO+PAS...
ISLAM MELAYU dah cukup kuat dlm parlimen!
Xde ar ANJING2 KAFIR LAKHNAT & MELAYU MURTAD berani bersuara!!!

Anonymous,  August 16, 2011 at 2:33 PM  

Bro Gomo...amacam..ada berani..kasi terbit VCD Apek Chua...kasi online...manyak syook...loor..kasi vs China doll ...

Anonymous,  August 19, 2011 at 3:42 AM  

sekurang2nya apek tu mengaku.... tp juburi dh banyak kali kantoi langsung tak nak mengaku.... hahahaha.... tu la tebiat org pkr...

Anonymous,  August 19, 2011 at 3:45 AM  

lagi satu, kenapa kalau kita kata kita islam tp tetap suka suki nak menuduh org islam yg lain tu kafir???? agama mane yg puak satu lg ni anuti? sedangkan itu bkn cara seorg ulamak yg sepatutnya adalah pewaris nabi...

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP