Selamat Hari Raya From Somalia

Tuesday, August 30, 2011Selamat Hari Raya

Gomo masih di Somalia dan agak sebak waktu ini


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

6 comments:

SAMADLELONG August 30, 2011 at 10:24 AM  

SALAM. SEMBAHYANG RAYA MASJID MANA DI SOMALIA???

Anonymous,  August 30, 2011 at 10:51 AM  

hilangkan kesebakan itu dgn cari bini muda bangsa negro.

Anonymous,  August 30, 2011 at 10:58 AM  

Salam buat muslimin/muslimat,

Manusia tidak lekang dari melakukan kesilapan dan kekhilafan makanya adalah menjadi tanggungjawab sesama insan untuk menegur sesiapa saja yang tidak betul termasuklah Pas dan mengkritik sesiapa saja yang bertindak tersasar/tersesat haluan termasuklah Pas. Semoga teguran dan kritikan dilihat dari sudut positif dan membina bukannya negatif yakni meruntuhkan.

Dan oleh kerana manusia tidak lekang dari melakukan kesilapan dan kekhilafan dalam membuat penilaian, teguran dan kritikan, makanya kami (pengundi atas pagar) menyususn sepuluh jari memohon kemaafan daripada semua pihak (ummah, UMNO, PKR dan Pas) yang mungkin telah tersentuh hati baik secara sedar atau tidak sedar.

Akhirulkalam, kami ingin mengucapkan selamat merayakan kemeriahan eidulfitri kepada semua mukmin (terutama pelayar-pelayar maya) semoga kemeriahan ini berterusan untuk tempoh-tempoh yang akan datang. Sesungguhnya jadikanlah kekangan-kekangan yang dihadapi oleh ummah di lain-lain negara sebagai pemangkin untuk kita terus bersyukur dengan kebebasan yang dinikmati di sini.

Wassalam,

Atas Pagar

PaKMie August 30, 2011 at 2:06 PM  

Salam Merdekaraya dan 1M...

Selamat Hari Raya buat rakan2 semua dan maaf zahir batin

Buat saudaraku GOMO hati2 dalam menjalankan misi kemanusiaan di Somalia ketika ini. Sesunggohnya pengalaman anda disana amat bererti untok dijadikan pengajaran utk rakyat Malaysia.

Kita seharusnya bersyukur berada dibumi bertuah Malaysia.

Asalamuaikum...kami mengikuti perkembangan anda disana melalui blog saudara dan berita tv jam 1.30tengahari sekejap tadi...

SHR MAAF ZAHIR BATIN

melayuangkat August 30, 2011 at 3:15 PM  

Semoga SEMUA yang dalam misi ini Selamat dan dapat menjalankan tugas dengan sebaiknya. Jangan bimbang ALlah sentiasa bersama mereka yang Muhsinin..yang berbuat baik antara kita. InsyaAllah Papagomo semua akan Selamat dalam misi.

Jangan bersedih..La Tah Zan..anda semua sedang membuat sesuatu yang diredai Allah swt. Tentu dalam perlindungan dan RahmatNYA. InsyaAllah swt.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir batin.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP