Ekslusif 18 SX - Video Seks Mat Sabu Yang Wajib Penyokong PAS Ketahui

Wednesday, September 14, 2011


Video Perbualan Seks Mat Sabu Yang Hangat Dipasaran


Sebenarnya apa yang dijawap Mat Sabu ini sudah boleh dijangka oleh ramai pengamal media yang ada dalam Malaysia. Malah rakyat Malaysia juga sudah boleh meneka jawapan yang dinyatakan oleh Mat Sabu ini. Yang akan terus membuta tuli adalah penyokong PAS yang mana walaupun mereka tahu Mat Sabu ini namun demi parti ISLE mereka akan tetap menyatakan Mat Sabu adalah bersih sesuci malaikat."No komen," jawapan Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu kepada wartawan yang hadir pada jamuan hari raya anjuran parti PAS Pusat di Taman Melewar petang semalam.
12 September 2011


Gomo tidak mahu mengulas apa yang Mat Sabu katakan dalam penafiannya beliau mengenai video rakaman perbualan Mat Sabu ini namun Gomo sebenarnya nak tujukan Posting ini kepada para penyokong PAS yang mungkin marah membuta tuli kepada UMNO kerana keluarnya Video Seks Mat Sabu ini.

Pada tanggal 12 June 2011 Gomo ada mengeluarkan artikel mengenai Video Seks ini yang mana Gomo telah memperolehi Video Rakaman perbualan tersebut dari seorang kenalan dalam PKR. Segala galanya Gomo jelaskan dalam artikel tersebut dan minta anda membaca nya bagi memahami dengan lebih lanjut isu Video Seks Mat Sabu ini KLIK DISINI


Zuraidah (Mak Lampir)

"Bagi saya tanya Zuraida dulu. Nanti baru saya boleh komen,"
kata Mat Sabu ketika ketika diminta mengulas berhubung
penyebaran VCD Perbualan Lucah nya.
10 June 2011

Tiap kali pekara yang menjatuhkan maruah pemimpin Pakatan Pembangkang mesti ianya akan disalahkan kepada UMNO walhalkan kelakuan mereka dalam pakatan Pembangkang ini memang sentiasa Haru Biru dengan pelbagai ragam dan masaalah Sosial.

Dalam isu Video Seks perbualan Mat Sabu ini dari Gomo perolehi CD tersebut Gomo sudah nyatakan bahawa yang membuat rakaman perbualan tersebut adalah IKD yang mana waktu tersebut Anwar Ibrahim yang mengepalainya .

Permusuhan Mat Sabu dan Anwar Ibrahim bukanlah baru dan ini dapat dibuktikan dengan pertelagahan mereka yang bermula sejak didalam ABIM dan gelaran ANWAR AL JUBURI yang diberikan Mat Sabu buat Anwar Ibrahim.

Dan untuk pengetahuan semua terutama Ahli PAS Anwar Ibrahim bukanlah seorang yang Bodoh yang rela membiarkan musuh nya menjangkaui apa yang telah beliau lakukan selama ini didalam pakatan. Justeru itu kemenangan Mat Sabu sebagai Timbalan Presiden PAS pada Muktamar yang lalu sebenarnya telah memberikan satu ancaman buat pengaruh Anwar Ibrahim didalam Pakatan Pembangkang.

Cuba anda lihat sebelum ini siapa yang mengepalai setiap perbincangan diantara Pakatan Pembangkang? Apabila PAS dan DAP bertelagah siapa yang menjadi perantaraan nya? Anwar Ibrahim sebelum ini dilihat mampu menjadi perunding bagi kedua dua pihak dan ini diakui oleh semua ahli dalam PAS,DAP dan PKR. Namun apabila Kes Liwat Anwar Ibrahim yang mana PAS melihat bahawa segala bukti yang ada akan menyebabkan Anwar Ibrahim didapati bersalah dan secara automatiknya PAS sudah kehilangan orang penting dalam sebarang hubungan bersama DAP.Justeru itu seorang Pemimpin baru perlu tampil bagi menjadi orang tengah jika terdapat sebarang Konflik bersama DAP.

Mat Sabu orang yang cukup baik dalam menggantikan Anwar Ibrahim dalam menjadi orang tengah dalam Pakatan Pembangkang. Gomo nayatakan ini berdasarkan apa yang telah berlaku sejak beberapa kebelakangan ini memandangkan pemimpin DAP cukup senang berkerjasama dengan DAP.

Dalam isu Gereja DUMC apabila ianya melibatkan Hassan Ali dan juga DAP anda semua dapat lihat bukan Anwar Ibrahim yang menjadi perantara sebaliknya PAS mengeluarkan kenyataan bahawa mereka akan berunding dan berbindang bersama pihak Gereja DUMC dan DAP.PAS tidak lagi mengharapkan Anwar Ibrahim kerana mereka yakin jika PAS dan DAP dapat bersatu tampa peranan Anwar Ibrahim maka mereka akan lebih kuat sama sekali.

Undi kaum Cina amat penting pada PAS dalam menyingkirkan UMNO dikerusi yang dipertandingkan kelak. Begitu juga DAP yang mana memerlukan undi Melayu sedikit sebanyak yang akan datang dengan lakonan sikap mereka yang menerima Melayu dan Islam. Ini telah digambarkan dalam pelbagai insiden dan yang terbaru apabila isu Komunis dimainkan oleh Mat Sabu dan ianya sebenarnya adalah demi mengambil hati DAP.

Dengan begitu pantas peranan yang dimainkan Mat Sabu bagi pihak PAS apakah anda semua tidak merasakan bahawa Anwar Ibrahim akan menerima apa yang Mat Sabu lakukan? Apakah Anwar Ibrahim akan berdiam diri sahaja melihat Mat Sabu menjadi jambatan perantara PAS dan DAP?

Sekarang ini sudah banyak agenda PAS dan DAP yang tidak lagi dilakukan melalui Anwar Ibrahim dan ini semua sudah pasti memberikan ancaman yang cukup besar buat Anwar Ibrahim yang cita cita nya untuk menjadi Perdana Menteri masih belum berkubur.

Gomo sarankan kepada para penyokong PAS untuk menilai sendiri apa yang Gomo nyatakan ini dan sekali lagi Gomo nak ingatkan bahawa Rakaman Perbualan SEKS Mat Sabu dirakam Oleh IKD yang mana dibiayai dan dikepalai oleh Anwar Ibrahim sewaktu beliau dalam Kerajaan BN.

Tanya pada diri anda wahai penyokong PAS mengapa Anwar Ibrahim melakukan pekara ini? Mengapa rakaman Perbualan Seks Mat Sabu dikeluarkan sehari selepas beliau menang Timbalan Presiden PAS. Renungkanlah wahai penyokong PAS.......

Gomo akan cerita apa Game Plan dari DAP buat Anwar Ibrahim dalam pakatan DAP dan PAS ini. Apa yang Gomo perolehi sememangnya cukup kuat dengan Fakta dan Kronologinya. Nantikan pembongkaran nya dalam masa terdekat ini.

Psssttt.....Jangan bila sesuatu isu terkena pada pemimpin Pakatan semuanya berpunca dari UMNO walhalkan ianya datang dari sekutu politik sendiri......Gua Geli Dengar Perbualan Mat Sabu Ni

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

70 comments:

Anonymous,  September 14, 2011 at 10:56 AM  

betul ke benda tu ada bau??
cam tak caya pulakk

Nuar Bengkok.,  September 14, 2011 at 10:59 AM  

ini semua salah Umno, UMNO yg menyebabkan bulu K.Mah terlekat kat kerongkong Bang Sabu.Umno harus bertanggungjawab!

Anonymous,  September 14, 2011 at 11:10 AM  

Ha ha ha...Papa Gomo nak buat lawak sensasi pasal Mat Sabu.

Ini bukannya betul2 video seks, tapi cuma perbualan lucah Mat Sabu saja...

Papa Gomo tak reti nak 'create' isu skandal seks orang, tak macam 'Datuk T' mempromo video seks Anwar yang 'real' - dan memang boleh dipercayai orang...LOL, Papa Gomo Betina..LOL

Anonymous,  September 14, 2011 at 11:21 AM  

anon 11;10.. mengaku perbualan lucah berunsur seks dari Timbalan Presiden PAS..tapi tak mengaku terjadi hubungan seks..bukan dah tahap kronik ke perbualan tu..nak muntah dibuatnya..

Anonymous,  September 14, 2011 at 11:24 AM  

Jahat betul Umno. Umno lah yang ajar Mat Sabu jadi pandai sondol bu***.

Mat Sabu ooii. Kalau ya pun kau menyondol bu***, pi basuh lah muka tu selepas sondol, tak ada lah bau tu melekat.

Apa punya bodoh la Mat Sabu nih.

Anonymous,  September 14, 2011 at 11:30 AM  

Sedar, insaf dan bertaubatlah ahlul2, sampai bila hendak jadi bahalul, diperbodoh bodohkan oleh pemimpin2 terencat akal Parti Ajaran Songsang. Dulu Mat Sabu adalah ayam sabong nombor wahid dalam PAS, dalam menentang komunis biaDAP, sebut saja, apa perkataan haramjadah, sumpah sarana yg tak pernah disebut dan terpatul dari mulut bau najis Mat Sabu dalam menentang komunis biaDAP. Beliau lah manusia yg paling benci dgn Anwar Ibrahim, melalak lalak se seluroh pelusok kampong dgn memberi Anwar Ibrahim gelaran Al Jubori. Tetapi ahlul2 jangan jadi bahalul tengok sekarang, Lim kit Sial anak beranak, komunis terkutok, anti bangsa Melayu, Anti Islam, tetapi sekarang Mat Sabun ini lah punya menjilat, punya mendewa dewakan punya lah dahsaht wow. Sekarang mat Sabun punya lah menjilat dan mengagung agungkan Atok kote bengkok dan barua yahudi zionist, punya lah dahsaht wow. Inikah pemimpin2 yg akan memimpin anda dan keluarga anda. Ingat PAS ingat Zina. Mat Sabun lah species2 pengotor Auzubillah. Suka berzina dgn isteri orang, lepas air puki isteri orang yg dia berzina, yg melekat kat muka dan misai di biarkan, tak cuci2 kerana stim kodok. inilah pengotornya pemimpin2 Parti Isleh yg jauh tidak sama dgn Islam. Ingat PAS ingat Zina. harap2 ahlul2 sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarga, keluar lah dari PAS, Jnagnalah menempahkan azab dan lahanat dari Allah

Anonymous,  September 14, 2011 at 11:41 AM  

Ingat PAS, Ingat Din Hotel Puduraya, Ingat PAS ingat Mat Sabu hotel Perdana, Ingat PAS ingat Dun dalam koch Keretapi. Ingat PAS ingat isteri2 orang yg pemimpin2 PAS suka buat zina. Ingat PAS ingat Kohalal dan Tabung Memali yg disapu bersihkan dikira halalan Toyaibah. Ingat PAS ingat syurga neraka milik Mak Bapak nik Najis yg punya. Ingat PAS = Parti Ajaran Songsang. Sedar dan insaflah, menyokong dan bersengkongkol dgn PAS, Parti yg akidah dan tarbiyah selama 20tahun, telah meranapkan hasil kekayaan bumi Kelantan, menjadi miskin dan mundur, kes2 jenayah, kes2 najis dadah, kes2 cerai berai, kes2 buang anak yg tertinggi. Kelantan bukan saja tidak menjadi kota Seambi Mekkah yg dijanji janjikan, malah menjadi Kota Serambi patong Buddha sepeti di zaman Jahiliyyah. Slogan PAS sudah seharusnya Jahilliyah bersama PAS. Ingat azab Allah sungguh dahsaht, janganlah datang nya ajal di dalam menjadi ahlul PAS, kerana azab Allah sungguh pedih dan dhasaht.

Anonymous,  September 14, 2011 at 11:56 AM  

MAT SABU BAGUIH SIKIT DARI ALJUB SEBAB DI MAIN DEPAN TAK MAIN BELAKANG. MAT SABU NI PUN KAWAQ BESAR DIA TAK BOLEH LEPA DENGAN LUBANG PUKI, ANAK HARAM JADAH PUNYA MANUSIA, ITU PUN DEPA ANGKAT JADI TIMBALAN PRESIDEN PAS. ANAK HARAM JADAH.

Anonymous,  September 14, 2011 at 12:25 PM  

anwar al-juburi

mat sabu al-jilati

hehe..

Anonymous,  September 14, 2011 at 12:34 PM  

no komen...yes komeneh...no komen...yes komeneh...no komen...yes komeneh....A'AAAAAAWU...WUUUUUU...HUH...HUUUUUUUUU

HOT MAMA September 14, 2011 at 12:51 PM  

GOMO TOLONG PAUT BLOG I,
NAK BOGELKAN MAT SABU
http://wwwhotmama.blogspot.com/

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:06 PM  

Tuan Pemblog,

MOKMIN DAN SINDROM DENIAL

dalam aspek skandal seks, mokmin memang sering dilihat ambil jalan DeNIAL dan bukan ikut jalan budiman. ini berbeza dengan bukan mokmin yang bersedia ambil jalan terhormat apa bila berdepan skandal serupa.

soalnya kenapa?

apakah mokmin berasakan mereka harus bebas dari calitan noda dan nudis yakni kalau tercalit ia akan memalukan bukan saja individu berkenaan tetapi mokmin keseluruhannya dan lebih dari itu agama yang dipeganginya?

satu perkara yang mokmin terbabit lupa ialah tidak semua DeNIAL mampu membersihkan kekotoran yang tercalit. dalam dunia tanpa wayar, DeNIAL yang dijadikan sandaran untuk membersihkan diri mungkin berakhir dengan mendapat lebih banya kekotoran.

AntiDenial

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:17 PM  

pukul 'anak sindir menantu' bukanlah asing dalam kalangan masyarakat. terbaru ialah apabila presiden Pas mengulas isu kesihatan MB Kedah.

sedar atau tidak, peribahasa berkenaan telah digunakan dengan sebijak/sebaik-baiknya oleh presiden Pas, bukan ditujukan kepada UMNO tetapi kepada Mursyidul parti berkenaan jua.

ini menunjukkan, dalam politik, "lawan tetap lawan meskipun ia adalah seorang kawan".

Pelayar Media Siasah

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:18 PM  

Nik Ajis dengan Hadi Awang kata VCD tu tak boleh dijadikan bukti kerana diperbuat dari plastik. Kena jugak cari empat orang saksi yang berakhlak mulia macam Aljuburi, Mat Sabun, Khalid Gagap, Khalid Samad, Latifa Kokyok (Koya)dan banyak lagi calon calon syurga dikalangan Parti Ajaran Setan (PAS)....

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:21 PM  

Gomo Papa Kutty dah tak adamodal nak fitnah ke bro???

Buh video hang konkek dgn bini pun boleh....puak puak bewak suka video lucah.

Lagubestbest September 14, 2011 at 1:22 PM  

Dengar dah rakaman suara tu. Cakap laju je macam robot, macam xde feeling. hahaha

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:23 PM  

ANWAR IBRAHIM = AL JUBORI, Mat Sabu = AL JILATI, Ingat PAS ingat ZINA, Ingat PAS ingat Din hotel Puduraya, Ingat PAS ingat Dun zina isteri orang dalm koch keretapi, Ingat PAS ingat perzinaan oleh pemimpin2 PAS dgn isteri2 kawan rapat dan isteri2 orang. Ingat PAS ingat ZINA. Ingat PAS ingat JILATI!

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:30 PM  

PAS = Parti JILATI, PAS akan menjilat komunis biaDAP, PAS sanggup di liwat sampe berlendir oleh barua Yahudi zionist dan komunis biaDAP. PAS sanggup menjilat Lim Kit Sial anak beranak yg anti bangsa Melayu dan anti Islam. PAS = Parti Jilati!! Undi PAS undi untuk menjilat jubor Lim Kit Sial anak beranak yg anti Islam dan anti bngsa Melayu. UNDI PAS undi untk menempahkan diri di azab dunia dan akhirat. Undi PAS untuk merelakan isteri anda di jilat oleh Mat Sabun

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:32 PM  

kalau penafian mokmin dalam kebejatan seksual berterusan, jangan hairan kalau bukan mokmin bertambah tidak percaya kepada mokmin kerana mokmin semakin hipokrit.

justeru jangan hairan kalau bukan mokmin tidak lagi percaya bahawa mokmin itu betul-betul serius mahu tutup kilang alkohol, kilang judi dan kilang cinadol. bukan mokmin mungkin mungkin melihat semua itu hanyalah retorik politik mokmin semata-mata.

AntiHipokrasi

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:42 PM  

MERDEKA...??? MERDEKA...??? MERDEKA...???

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:45 PM  

standard umporno...sape yg kuat melawan umno maka akan keluarlah video seks org itu

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:45 PM  

MERDEKA...??? MERDEKA...??? MERDEKA...???

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:46 PM  

Kebanjiran ribuan pengunjung untuk melihat majlis pertukaran tugas itu begitu menyentuh perasaan penulis. Ini kerana negara Malaysia yang pernah dijajah oleh British diberi penghormatan yang sebegitu rupa.

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:54 PM  

senarai alim ulama pas munafik

n aziz alsyaitani
ade alkomunisi
t brahim almunafikun
mat sabu alpukiki

sahabat baik
awu warr aljuburi

BETUL KE TIDAK????
UMAT2 PAS JANGAN JADI PENCUCI NAJIS PARA MUNAFIK DIATAS.

BERTAUBATLAH, SAYANGI AMALAN SOLEH KALIAN.

SANGGUPKAN KALIAN DINERAKA KERANA MENYOKONG NAFSU SERAKAH ORANG LAIN.

TIADA SIFAT KENABIAN SEHINA BEGITU

Anonymous,  September 14, 2011 at 1:59 PM  

sape sini ahli kariah Surau Al-Musyrikin.....hebat umno, asal nama arab je kira boleh le tu....hihihihihii

Anonymous,  September 14, 2011 at 2:00 PM  

AL-MUSYRIKIN tak termasuk ke...eh, itu surau baru org umno...

Anonymous,  September 14, 2011 at 2:01 PM  

MERDEKA ke...??? MERDEKA ke...??? MERDEKA ke....???

Anonymous,  September 14, 2011 at 2:41 PM  

Kurang plak aku tgk hanjeng2 PR menyalak dlm artikel kali nie..., kita tunggu azan Asar plak...., hanjeng suka menyalak masa Azan

Anonymous,  September 14, 2011 at 2:52 PM  

hahha..dulu video anwar..lepas tu xde plak bunyi skang.sekay entah kemana perginya????.skang nak fitnah mat sabu pulak..sudah2 lah tu..xde org nak percaya da..budak kecik pun xpcaye fitnah bodoh korang tu...hahha..`

Anonymous,  September 14, 2011 at 3:06 PM  

dh start menyalak dh... hanjeng2 PR nie, setidak-tidaknya Eskay berani pegang Al-Quran untuk mengangkat sumpah, Anuwar Al Juburi angkat sumpah atas Bible berani la...

Anonymous,  September 14, 2011 at 3:09 PM  

kejumudan membuatkan manusia hanya celik terhadap kebejatan pihak lain tetapi mudah buta terhadap kebejatan di pihak pemimpin sendiri.

PAShit,  September 14, 2011 at 3:16 PM  

wahai pencacai2 sialan anak2 haram upahan PAS,kaki2 bontot PKR dan babi2 DAP...

video seks lakonan DSAI disahkan 99.9% TULEN olen dua org pakar forensik video dari Dartmouth College di Amerika...

kahkahkah

PAShit

Anonymous,  September 14, 2011 at 3:31 PM  

Bayangkan expresion muka mat sabu masa jilat puki kah mah...perghhh
masam sial haramjadah...

Pork Niky tak kuar fatwa ke hukum jilat puki ????????

Ada seorng ustaz kata..
Hukumnya masinnn kihkihkih

Apapun bravo kepada PAS PIS PUS
yng berjaya melantik Mat Sabu sebagai Timbalan Presiden kepada parti yng akan membawa ahlinya syurga!!

Bravo!

Anonymous,  September 14, 2011 at 4:16 PM  

PAS parti Zina. PAS parti jilat, Ingat PAS ingat Zina, Ingat PAS ingat isteri2 anda akan menjadi mangsa menjilat pemimpin2 PAS yg beragama Isleh yg tidak ada kena mengena dgn Islam.

Anonymous,  September 14, 2011 at 4:16 PM  

mat syabu pembawa fahaman syiah...jauh menyimpang dari ajaran islam sebenar...amat merbahaya si mat syabu ini...terkini mat syabu sanjung mat indera tali barut komunis....sah mat syabu pembawa kehancuran dan kemusnahan kepada ajaran islam sebenar....mat syabu wajib dipenggal kepala...dihayon mata pedang pada pangkal leher...whooossshhhh

Anonymous,  September 14, 2011 at 4:26 PM  

Loye tekak bila mendengar perbualan yang sangat romantis antara mat sabu al-jilati dengan normah. Mat sabu al-jilati betul2 ...pengotor.

pisau karat,  September 14, 2011 at 4:42 PM  

kah,kah,kah..talian hayat umno hanyalah isu sex,sex dan sex..patutlah dipanggil UMporNo...medianya dipanggil utusex..carilah isu yg relevan dan ilmiah sikit baru ada kelas gitu...

Anonymous,  September 14, 2011 at 4:53 PM  

apabila anak buah perangai macam ini, tak hairanlah kalau tok guru kena keluar kenyataan "dibolehkan mencarut" bagi disesuaikan dengan hobi si anak buah???

Anonymous,  September 14, 2011 at 5:27 PM  

Anwar Ibrahim = AL JUBORI, Mat Sabu = AL PUKIKI wal JILATI, Ingat PAS ingat Zina!!!!

Anonymous,  September 14, 2011 at 5:32 PM  

sekarang ni mat syabu dah jadi tali barut roket mata satu...patotlah mat syabu dok agongkan mat indera si tali barut komunis bintang tiga...puki mah best...mah mah mah

Anonymous,  September 14, 2011 at 5:33 PM  

Anwar Ibrahim = AL JUBORI, Mat Sabu = AL PUKIKI wal JILATI!!!!! Ingat PAS ingat ZINA, Ingat PAS ingat Jahiliyah!!!! Undi PAS = Jahiliyah bersama PAS, membawa ke tamadun Jahiliyah. Di Kelantan kes2 jenayah, kes2 cerai berai, Kes2 najis dadah, Kes2 buang bayi yg tertinggi, ini semua berkat tarbiyah selama 20tahun bersama Parti Jahiliyah, iaitu Parti PAS. Kelantan buka saja tak menjadi kota Serambi Mekkah, malah menjadi ota Serambi patong Buddha, sama di zaman Jahiliyah. UNDI PAS, UNDI ke tammdun jahiliyah Nauzibillah. Harap ahlul2 sedar dan insaf, selamatkanlah diri dan keluarlah sebelum ajal tiba.

Anonymous,  September 14, 2011 at 5:45 PM  

Bila kena kat depa (PR), kata fitnah. Bila mereka kenakan BN, semua (PR) pakat hanggok. Har har haram jadah punya pak hanggok.

Anonymous,  September 14, 2011 at 6:46 PM  

hahahaha..bau muka abang bau bacin..Ahwuuuuuu..waaaaa..wuuuu

Anonymous,  September 14, 2011 at 8:09 PM  

Makin lama aku follow blog haram jadah GOMO ni,semakin menyerlah kebodohan juak-juak UMporNO @ penyokong video lucah ni.Tidakkah juak-juak haram jadah ni faham bahawasanya rakyat Malaysia tendang BN bukan kerana mereka terlalu taksub dengan parti pembangkang.Masalahnya adalah kerana rakyat Malaysia dah muak dengan putar belit serta kejahilan BN @ penipu,penyangak,penyamun (PPP).Kalau aku tak undi BN,jadi aku akan undi pembangkang.itu saja.Kao ingat aku peduli ke siapa Anwar Ibrahim,Mat Sabu dll tu..Go To Hell BN..Lawan Tetap Lawan,kalau tak tukar,sampai bila kita tak tahu.Marilah kita ramai-ramai berhijrah....hehehe

Anonymous,  September 14, 2011 at 8:41 PM  

1.siapla hang gomo!!mat sabu tengah bincang dengan kalpal singh untuk saman hang!!
2.kih!kih!kih!

Anonymous,  September 14, 2011 at 9:47 PM  

anon 841.meminat tegar anu aljuburi dan matsabuuu aljilati....gomo..al balunliii....anon 841 al minati bontoti...kah2...anon841..al bontotiiiiiiii..anon 809...aljuburi..kahhhhhhh.....anon 442 al bodooo al turutiii.al lembuuliiii...aku bagueh..alkuliahi...kahhhhhhhh...

Anonymous,  September 14, 2011 at 10:22 PM  

Kesian aku tengok pencacai2 najis BABI dan penjilat2 jubor berlendir atok kote bengkok, menggila kat blog Gomo, hanya kerana di upah sekupang untuk buat comment2 terencat akal. inilah standard PKR dan PAS, bawa budak2 yg belum tahu bab2 istinjak tapi sibuk untuk membela dan menegakkan kote bengkok atok terkutok. Kerana sekor2 ini semua tahu apa yg GOMO lakukan adalah demi agama, bangsa dan negara. Pencacai2 najis BABI dan penjilat2 jubor berkerak atok kote bengkok sudah harus kecik2 lagi mampos, kerena bila kote dah berbulu, menyusahkan keluarga, agama, bangsa dan negara. Sekor2 ini adalah keparat, bngsat dan lahanat punya species. hidup hanya menghabiskan beras je. Sepatutnya mereka ini sudah harus ikut contoh TBH dan terjun dari tingkat 10, itulah yg terbaik buat sekor2 ini.

Anonymous,  September 14, 2011 at 10:52 PM  

anon 8.09pm

Kalau PR letak calon botol KY Jelly utk lawan UMNO kau akan pangkah Botol KY Jelly jugak ye.

Kau mimpi apa? PRU 12 dulu org buat undi protes, termasuklah aku untuk menggulingkan Dr. Gigi tu. Masa dapat pangkat, bukan main baguih lagi sampailah dia konco2 dia jadi untouchable, bagi hadiah penyapu kat PBT. Bila bagi kat PR pulak 2 x 5 je perangai muntahkedarah. Habis pasir sungai ke korek. Ambik economic advisor pun fee rm1 tapi blh pakai audi a6 wmk6, boleh balun CD tapi naik mahkamah kena pimpin konon sakit tulang.

tunggulah pru13 nanti. Cepat2lah kau dan kaum kerabat kau tukar alamat mengundi di selangor and penang kalau nak pegang 2 negeri tu lagi. Tak pun seludup rakyat China or sri lanka jadi anak negeri, bukan org blh cam pun.

Anonymous,  September 14, 2011 at 10:59 PM  

anon 10.22pm

Wa mau lu ingat, biar pecah di pelot, jangian pecah di molot. Kalo lu tatak mau lu punya amoy susah, lu lagi sinang dodok diam2 suda. Jangian bikin hal sama wa. Tiu niama la lu TBH. Lu langsi, wa mati.

Apek, depan sana ada tingkap,
Lompat.. Tak nak,
Lompat.. Tak nak,
Lompat, lompat, lompat!
Aiiiyyaakkk!!!

Anonymous,  September 14, 2011 at 11:02 PM  

Tolol punya Papa Gomo...Klip video bapa kau kalau mcm tu...Bodoh..itu kili video ke...bodoh

Anonymous,  September 15, 2011 at 12:26 AM  

fuyohhhhhh!!!!

power gilerrrrrrrrrrr ayat mat sabu layan bini org.......
wowwwwwwwwww...... caya la mat sabun...
masa tgh perayat, mesti Ko*e dia tgh stimmmm abisssssssssss.

abis laaa...abis laaaa, lubang sudah pecah loooo. tak boleh tampal lagi.....

No komen.

Norrid_Riddy September 15, 2011 at 12:41 AM  

Nak kutuk guna nama 'anonymous'. Penakut ke guna nama asal? Wei.. Dah kenyataan apa yang didedahkan. Aku pun sekarang dah berbulu dengan PAS. Aku dok fikir mcm mna nak yakinkan keluarga aku yang PAS mmg takde hala tuju. Dah lama aku tengok mende nih. Dah tawar hati pada PAS. Pasti next election aku takkan undi PAS.

Anonymous,  September 15, 2011 at 1:05 AM  

Sokong Pas makna sokong kominis. Undi Pas makna undi bagi kominis menang. Kominis anti islam. Kominis anti melayu. Dap anti islam. Dap anti melayu.

Undi Pas bagi DAP menang bagi kominis menang.

Hanya melayu yang pakai serban, pakai kopiah putih, pakai jubah, pakai kain pulikat sahaja yang boleh terima kominis sebagai sahabat. Melayu jenis ini akan undi Pas bagi DAP menang.

Ini jenis bangang punya melayu. Mereka taat dan patuh kepada arahan Ketua Kominis Nik Aziz, Ketua Kominis Hadi Awang dan Jurucakap Kominis Mat Sabu.

Anonymous,  September 15, 2011 at 6:45 AM  

Anwar Ibrahim = AL JUBORI, Mat Sabu = AL PUKIKI wal JILATI, pemimpin2 PAS memang dasar pengotor Auzubillah, lihat saja Mat Sabun ini, air puki isteri orang yg melekat kat muka dan misai beliau akan dibiarkan tak cuci2, supaya dia stim kodok. Lepas itu pi mesjid bersalam salaman dan berpelukan dgn Pak Imam, Pak Bilal dan ahlul2 bahalul, dapat berkah semua air puki isteri orang.... Inilah pengotor nya pemimpin2 dari PAS dgn ajaran Isleh yg songsang. Harap2 ahlul2 sedar dan insaf, keluarlah dari PAS yg hanya tahu menjahanamkan agama, bngsa dan negara. janganlah merelakan isteri anda menjadi mangsa jilat species2 macam Mat Sabu dari PAS.

tauke ikan September 15, 2011 at 6:51 AM  

islam hanya pada nama dan parti sahaja. perangai macam kafir. menghalalkan zina. aku bersetuju apabila umno buang ahli yang kena tangkap khalwat macam isu puteri umno hari tu. tapi aku heran apsal pakatan suka sangat simpan kaki-kaki zina ni? sesape boleh tolong jawab?

Anonymous,  September 15, 2011 at 7:09 AM  

"Mah, sedapnya bau burit Mah" ishh ishh ishh ishh ish inilah pemimpin2 PAS yg telah dijamin masyukkk Syurga Mak Bapak Nik Najis yg punya. Perangai macam babi hutan, pengotor Auzubillah. Air puki istero orang yg melekat kat muka dan misai, dibiar tak cuci2, buat dia stim kodok, itu sebab ,muka Mat Sabun ni selalu je muka stim kodok selalu. Lepas itu pi mesjid pi Salam Pak Imam, Pak Bilal dan ahlul2, semua dapat berkah dari air puki. ishh ish ishh ishh itu sebab perangai sekor2 ahlul2 memang macam babi hutan.

Anonymous,  September 15, 2011 at 9:59 AM  

ayag bughet mah sampai sekaghang dok lekat kat muka berak tak lawas mat syabu prebet sapu....A'AAAAAAWU...WUUUUUUU...HUH...HUUUUUUUUUUUUU

Anonymous,  September 15, 2011 at 10:18 AM  

Apa lah laman blog Papa Gomo ni macam sial! - sesuai untuk budak2 bodoh dan jenis kaki main betina.

Tak habis2 fitnah, cerita lucah dan kaki pengotor betul!...

Hanya mereka2 yang otak 'pro-zinah' saja yang suka web Papa Gomo nih....

Anonymous,  September 15, 2011 at 1:23 PM  

KOMUNIS DULU JAHAT...KOMUNIS SEKARANG BAIK....KEHKEHKEHKEH
NEGARA KITA TAK PERNAH DIJAJAH TAPI SAMBUT MERDEKA TIPA2 TAHUN...KEHKEHEKHEKEH.....
UMNO...UMNO...APE NAK HERAN YEK...SURAU AL-MUSYRIKIN PUN ADA
KEHEKHEKHEKEHKEH,.......

Anonymous,  September 15, 2011 at 1:27 PM  

puak2 umno x berani citer pasal keMERDEKAan negara...woi x patriotik la kamu ni....

Anonymous,  September 15, 2011 at 1:58 PM  

Bukan nak bela Mat Sabu.

Jilat menjilat ni dah perkara biasa zaman sekarang. Menjilat dapat menambah eratkan kasih sayang suami isteri. Ramai yang mengakui kebenarannya.

Tanya lah kepada ustaz dan ustazah. Mereka kata hukumnya harus. Bila dah sah jadi bini kita dari hujung rambut sampai hujung kaki nak jilat ker nak sondol ker tak ditegah dalam islam. Kecuali lah sesuatu yang bersifat najis seperti air kencing, darah dan taik.

Tapi manusia nih suka buat benda yang pelik-pelik. Aku pernah come across dalam internet, ada lelaki yang suka minum air kencing pasangannya, ada lelaki suka menjilat lubang jubur pasangannya, ada lelaki suka menjilat waktu pasangannya datang bulan. Kita tak boleh kata itu perbuatan orang gila sebab apa yang dia suka tidak mendatangkan mudarat kepada orang lain.

Perbuatan Mat Sabu menjilat puki Cik Normah, itu adalah normal dan bukan luar tabie. Kalau Cik Norma tu memang cun, gebu dan putih melepak .. jangan kan Mat Sabu, kalau aku pun tak tolak.

(aku teringin nak menatap wajah sebenar Cik Normah, kalau Papagomo ada gambar kasi masuklah dalam blog ni orang lain pun nak menatap dan membayangkan yang dingin juga. cari lah gambar masa kejadian atau sebelum, jangan lah gambar terbaru kerana dah tentu Cik Normah tu dah bergelar nenek sekarang ni)

Mat Sabu jadi salah dan langgar hukum agama kerana pada masa dia menjilat puki Cik Normah tu masih bini orang, kalau dah sah jadi bini Mat Sabu tak ada sapa nak peduli.

Sekali lagi tak boleh nak letak kesalahan 100% kepada Mat Sabu. Kalau memang Mat Sabu ni kaki jilat puki, tapi bini dia tak kasi atau tak bekerjasama, maka menyasau lah dia cari puki pompuan luar untuk dijilat. Dapat jilat pun dah cukup, tak bagi "buat" pun tak kisah. Aku pun kalau bini tak kasi, kat luar sana berlambak.

Kasihan bini Mat Sabu. Apa agaknya perasaan dia bila dapat tahu kisah Mat Sabu jilat puki Cik Normah. Entah-entah bini dia sporting giller dan bertanya " sedap tak bang ayaq Cik Normah tu ? " dan Mat Sabu pun menjawab dengan selamba " hm hm sedaaaaap, ada rasa masin dan ada rasa lemak, tapi takdan nak puas hisap ayaq Normah depa dah mai serbu, celaka punya Umno ".

Umno juga yang dipersalahkan. Pada hal Umno nak tolong cegah Mat Sabu daripada terus membuat maksiat yang lebih berat lagi. Tak baik lagi kah Umno ni Cik Mat Sabu ooiii.

Us-Tat Moderen.

Anonymous,  September 15, 2011 at 2:46 PM  

"Mah...Mah air burit Mah masih melekat kat muka dan misai bang sampai sekarang Mah. Buat abang sampai sekarang terbau bau jadi giler Mah. Dahsaht sungguh burit Mah, buang abang jadi sasau" ishh ishh ishh ishh Mat Sabun, kecik2 sudah harus mampos, dah tuak buang tebiat, menyusahkan keluarga, agama, bngsa dan negara. Hidup menghabiskan beras je. Mat Sabun sudha harus ikut teladan teman baik beliau iaitu TBH dan pergi gterjun dari tingkat 20, kerana itulah yg terbaik buat Mat Sabun AL PUKIKI wal JILATI.

Anonymous,  September 15, 2011 at 4:53 PM  

sedangkan mat indera tali barut komunis mat syabu sanjong...inikan pula...ayaq bughet normah ku manis...lagilah melekat terus menerus kat muka mat syabu...keh keh keh

Anonymous,  September 15, 2011 at 5:55 PM  

perghhhh ... cemanala gamaknya muka stim mat sabu masa jilat tu yer ... mah x blowjob abang mat ka?

Anonymous,  September 15, 2011 at 6:00 PM  

Anwar Ibrahim = AL JUBORI, Mat Sabu = AL PUKIKI wal JILATI. Ingat PAS ingat Zina, Ingat PAS ingat Kohalal, Ingat PAS ingat Jahiliyah!!!! Undi PAS adalah undi kepada tamadun Jahilyah. Undi PAS adalah menyokong membawa tamadun jahiliyah. Lihat lah di Kelantan setelah 20tahun di tarbiyah oleh Wali Terompah Jamban, Kelantan terus menerus mendapat musibah hingga ke hari ini. Harap ahlul2 sedar dn insaf, keluar lah dari menjadi ahli dan jangan lagi menyokong PAS yg sekarang sanggup menjilat dan mendewakan Lim Kit Sial anak beranak dan barua Yahudi zionist. Selamatkanalh bumi Tanah Melayu dari species2 keparat, bangsat dan lahanat.

Tumpang Sekaki,  September 15, 2011 at 9:34 PM  

Ayat2 cinta Abang Mat Sabu tu "hanyalah" penyedap cerita dlm talipon saja, utk buat Kak Mah terpesona supaya dapat bawak keluar pi Hotel Perdana.

SEBENARNYA, yg melekit tu bukan kat muka tapi kat tangan sebab Abg Mat buat "lima pukul satu".

Bila dah dapat bawak keluar tu lah baru Abg Mat pilih nombor bilik 121, utk dijadikan sejarah hidup dapat "SATU LAWAN SATU".

Tak caya? Tanya Abg Mat, pasti dia tak cakap "no komen" lagi, sebab dia pasti bangga dapat "one to one" (121)... sejarah oooiii...

Anonymous,  September 17, 2011 at 7:23 PM  

Kekawan Semua

Cuba korang bayangkan. Macam mana agaknya kalau ada lah anak dara atau anak teruna Mat Sabu baca blog ni dan juga komen dari korang semua.

Agaknya tersipu-sipu mereka bila memandang muka ayah mereka si Mat Sabu.

Nak tanya Mat Sabu. Masa hang duk tengah sedap jilat puki si Normah tu aku tak teringat kah dekat anak-anak hang ?

Anonymous,  September 19, 2011 at 8:21 AM  

Papagomol

aku nk tanya la.

tahun 1994 dh ada handphone ke kat Msia ni sampai laki psgn Mat Sabu tu bleh pakai handphone?. Kaya sgt ke dia tahun 1994 bleh pakai handphone?

Nak buat cerita pun kaji la tarikh sejarah dulu.

propaganda la ko ni papagomol. takde integriti dan jati diri!

puak2 camni la yg bikin susah Najib tau tak? korg ni perosak nama BN!

Anonymous,  July 20, 2012 at 12:17 AM  

jom tengok sini pasti tak rugi

www.facebook.com/akhidakwah

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP