Ekslusif Part 3 - Bila Tun Faisal : ) Diperbodohkan Cybertroopers Pembangkang

Monday, October 17, 2011


Tun Faisal Sebelah Kiri,
Cybertrooper Pembangkang Sebelah Kanan
: )

Part1 sudah, Part 2 sudah dan sekarang sambungan part 3 yang mana selepas kecoh diwall Anti PKR Club malam itu maka secara tiba tiba seorang admin yang terlalu emosi telah mengeluarkan kenyataan "Padi Jantan mmg Babi"



Belum pernah lagi admin APC yang begitu marah apabila diajukan soalan mahupun diserang namun malam itu sebenarnya telah Kantoi buat admin APC yang sebenarnya adalah pembangkang.

Sejurus itu juga ramai pejuang Facebook telah diBanned walaupun soalan nya hanya menuntut penjelasan dari Admin APC. Malah pejuang yang diBanned itu cukup dikenali dialam FB yang mana merupakan pejuang tegar barisan hadapan selama ini.



Ada dikalangan pejuang pro BN bertindak terus keluar dari pages Anti PKR Club kerana sudah mengetahui akan modus operandi pembangkang dalam hal ini.



Dalam kekecohan ini sekali lagi admin APC terkantoi apabila seorang Admin Pembangkang bertindak emosi dengan mengeluarkan kenyataan bahawa "kita tak rugi apa apa GAJI TETAP JALAN SEPERTI BIASA" Dan selang beberapa minit ada pula Admin APC yang mengeluarkan kenyataan "semua admin di APC bertugas secara sukarela" Dan dalam hal ini jelas kepada kita semua bahawa ada yang membayar Gaji Admin tertentu dan siapa Boss kepada admin tersebut?

Admin APC kemudiannya memadam semua posting posting yang sebelumnya dan kemudian menyekat wall APC dari fan mengeluarkan kenyataan. Tidak sampai 30 minit APC menutup akaun FB Anti PKR Club. Dan masa ini lah siapa yang berada dalam kekecohan malam itu mengetahui Tembelang Admin Anti PKR Club. Malam itu satu sejarah yang Anti PKR Club telah dikantoikan.

Walaupun malam tersebut APC menutup Pages mereka kami pejuang maya yang lain terus menghangatkan perbualan dan Gomo sendiri pada waktu itu telah menerima mesej melalui FB oleh seorang yang menyatakan beliau adalah Admin kepada APC.



Dalam kenyataan tersebut beliau sendiri mengesahkan:

"okey bro...aku salah sorg admin APC...aku pun tak pasti lah joe tue admin KBSB ataupun tak...sebab setahu aku dier yg create APC tue dgn shasha...tu lah sejak akhir2 nie APC ader add beberapa admin yg baru aku tak pastilah salah sorg tue admin KBSB"

Bila Gomo dapat maklumat ini maka bertambah lagi keinginan Gomo untuk mengetahui siapa Shasha dan Joe.

Dalam masa ini juga bertalu talu Gomo lontarkan soalan dan juga permintaan mohon berjumpa dengan mana mana admin APC. Dan sehingga sekarang tidak ada admin yang sudi berjumpa dengan Gomo malah Admin yang menghantar mesej kepada Gomo juga langsung tidak menjawap permintaan Gomo untuk berjumpa bagi membuat pengesahan yang admin terdiri dari Pro Kerajaan.

Ameno World admin Kami Benci Saiful Bukhari juga telah mesej Papa Gomo melalui FB dan banyak hal yang sebenarnya memberikan lebih Iktizam untuk Gomo membongkarkan siapa disebalik APC ini. Cerita Ameno Admin KBSB atau namanya SIti Norashikin akan Gomo dedahkan nanti.

Siang hari Pages APC beroperasi kembali yang mana mereka admin APC bertindak seperti tidak ada pekara yang hangat berlaku pada sebelah malam sebelumnya. Mereka seakan cuba mendiamkan pekara tersebut namun para pejuang pro Kerajaan BN terus mengasak dengan soalan dan menuntut jawapan dari Admin APC.

Nak taknak APC menghentam Papa Gomo dan Padi Jantan malah disokong pula oleh Tun Faizal pengerusi Unit Media Baru yang memang anda tahu mempunyai permusuhan dengan Gomo sejak Pilihanraya Kerdau yang lalu. Tun Faizal sendiri telah menyokong Amenoworld Blogg Pembangkang bila meletakkan artikel tersebut diblogg nya.

Sebenarnya amat memalukan apabila seorang pengerusi Unit Media Baru tidak mengetahui cerita yang ada dalam kemelut APC ini. Malah lebih memalukan lagi bila beliau juga tidak mengenali siapa Admin APC termasuk Shasha. Bagaimana beliau menyokong APC jika beliau tidak tahu perjalanan cerita ini? Ini lah dinamakan BODOH BODOH SUAM yang

Namun amat menguntungkan Gomo dan Padi jantan dalam hal ini apabila Ameno World melalui blogg nya telah membuat Entry menafikan beliau adalah admin dalam APC yang mana jika kita cerdik dalam perang Saraf adalah satu tindakan Bodoh bagi pihak musuh menafikan apa yang dikatakan. Jika Cerdik Ameno yang telah kantoi sebagai admin APC seharusnya beliau mendiamkan diri dan sudah pasti Ribuan Fan dalam Pages akan terus bergaduh diatas apa yang Gomo dedahkan. Itu sebenarnya telah memberi keuntungan buat Pakatan pembangkang dalam memecahbelahkan penyokong Kerajaan.

Dan dalam menutup pekung APC maka admin APC telah mengambil kenyataan dari blogg Pembangkang Amenoworld untuk dikongsi diwall APC yang mana adalah tidak pernah berlaku dalam sejarah APC apabila meletakkan Link blogg Pembangkang untuk menjadi bahan rujukan kepada penyokong kerajaan BN.

Dengan segala yang berlaku ini maka semakin terkantoilah yang Amenoworld mempunyai kaitan yang amat rapat dengan Admin Anti PKR Club dan Gomo juga boleh sahkan 100% bahawa Acik didalam KBSB adalah Ameno yang juga merupakan nama Joe didalam Anti PKR Club.



So sejak Part 1,2 dan 3 ini anda telah dijelaskan sedetail yang boleh oleh Gomo dalam mendedahkan apa yang menyebabkan APC Gomo katakan sebagai milik Pembangkang. Benda yang kita kena ingat disini adalah:

1) Para admin tidak mengenali diantara satu sama lain sepanjang mana mereka ada didalam APC walaupun sudah hampir 2 tahun.

2) Shasha yang merupakan pembuka lama APC ini tidak dikenali oleh kesemua admin dan itu merupakan satu isu yang amat serius kepada admin admin lain (akan didedahkan maklumat ini)

3) Bila isu yang panas dalam menghentam Pembangkang Wall APC telah ditutup bagi menidakkan pelayar FB pro Kerajaan mengeluarkan kenyataan

4) Ramai yang dibanned apabila membuat sesuatu posting yang amat sensitif kepada pembangkang sepertimana yang Padi Jantan lakukan.

5) Sampai ke saat ini tidak ada admin dalam APC yang sanggup tampil kehadapan dalam menjelaskan siapa admin admin APC.

GOMO dan PADI JANTAN buat semua ni demi sayangkan para penyokong BN yang ada didalam Pages APC. Kami tidak ada niat untuk mempopularkan diri dan juga gila kuasa. Apa yang kami buat demi Barisan Nasional dan juga para penyokong BN.

Semoga apa yang Gomo dedahkan mengenai Anti PKR Club ini dapat membuka mata semua pihak terutama penyokong APC yang ada dalam pages tersebut. Kita semua sayangkan BN dan kita semua tidak mahu ditipu oleh Pakatan Pembangkang.


Shasha? He He He

Gomo akan dedahkan siapa dia Shasha yang merupakan pembuka laman Anti PKR Club ini dan dalam isu ini nanti Gomo akan mengajak para pejuang FB tahun 2008 mengenali siapa Shasha ini......


Psssttt... Gomo bercakap melalui penyiasatan dan risikan serta plan terancang dalam pendedahan ini.


BREAKING NEWS - TUN FAISAL KANTOI MELANCAP KLIK DISINI


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

54 comments:

YB Raz October 17, 2011 at 8:11 PM  

perghh letak gambar awek cun je..ntah ntah shasha tu pondan aljuburi kekekeke

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:12 PM  

SHASHA NIE AMENO WORLD

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:12 PM  

terbaik..kalah CSI nh...da mcm drama

nescafe 0 October 17, 2011 at 8:14 PM  

yehaaaaaaaaaaaaaaaa KANTOI.....

House PK October 17, 2011 at 8:22 PM  

Salam Bro Gomo, kalau macam ni gayanya, susah la...UMNO kena ambil tindakan terhadap si T.Fuckzal ni, sebab dia ni dah jadi liabiliti pada UMNO

Bro, bila nak keluar insiden melancap di Tenang bro????

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:27 PM  

Terbaekkk.... Trima kasih papagomo dah makin jelas

Gelombang Wangsa Maju October 17, 2011 at 8:33 PM  

SHHHH ... APA LA LU HOUSE PK! CITER LANCAP TU EKSKLUSIF! TUNGGUUUUU .....
HAHAHA ...

KOPI JANTAN SUAM,  October 17, 2011 at 8:38 PM  

gomo

kasi londeh semua. saiko war balik diaorang ni temasuk TF kropok lemau

cayalah.

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:40 PM  

Sebab nie larr aku sokong BN... suma best best!!! BN ROCKS!!!

Pejuang Bangsa October 17, 2011 at 8:40 PM  

wakakkaka tak boleh blah gmbr kat atas tu wakakakakakaka

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:43 PM  

Politikus buatla kejer politik.... blogger wat la keje blogger.... cikgu mengajar murid belajar... kn senang.... sume wat keje masing2.... org mcm aku .... suka hati aku la nak baca ker komen ker... diam je ker...ade mate tgk ade telinga dengar.... huhuhu

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:46 PM  

Gigih kau gomo.... dan yg baek akhirnya adalah kebenaran....

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:49 PM  

Bideo kt tayland ble nak kuarrrr

KOPI JANTAN HANGAT,  October 17, 2011 at 8:50 PM  

gomo

lagi satu hal,

tolong kau hajar sikit si TF yang bangang berdentum tu. Dalam BB ngan twitter cakap melambong, bila ajak turun face to face, bagi alasan bini tak kasi keluar. ingat iklan kacip fatimah ke.

lepas tu buta buta aje nak back up APC.

nampak sangat makan gaji buta.

Pejuang bangsa,  October 17, 2011 at 8:59 PM  

page anti papa gomo ada tak ?

fikir... October 17, 2011 at 9:11 PM  

the best from GOMO.. hancurkan musuh dalam selimut ni....

Keris Pusaka October 17, 2011 at 9:19 PM  

teruskan pembongkaran Gomo...

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:20 PM  

Bravo Gomo....I love you...

PEMBELA BANGSA,  October 17, 2011 at 9:20 PM  

makin jelas kefahaman aku yang APC adalah milik pembangkang...kantoi u APC..kahkahkah...teruskan pembongkaran ini gomo aku sokong kau 100000000000000000000000000%%%%%% gomo.....

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:20 PM  

shasha dah delete akaun fb ke? hehehe.. aku buka tak wujud dahhhh!

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:24 PM  

bosan, bahlul,bodoh dan bangan punya tajuk kali ni...harqqqqqqq thuiiiiih.

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:29 PM  

woi bahlul gomo...apa aku peduli tu semua..pengkomen pun x berminat...tajuk bangang..thuihhh.

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:30 PM  

Ha ha ha sekor langau sesat kat sini.

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:30 PM  

mcm bebudak sekolah...ni ke standard politik Malaysia..hingusan. kecoh lah lu..bahlul.

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:31 PM  

Mula mula sekor, pas tu datang lagi sekor...Lama lama berekor ekor

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:34 PM  

gomo bengong yg masuk komen ko ni kompom bebudak kencing x lurus lg je kali ni...tahap hingusan serabai meleleh lg...kah!kah!kah!..komen pun mcm bangang...

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:52 PM  

Tahniah papagomo.....juak-juak taksub pas dan pkr boleh sambung terus aktiviti jilat-menjilat air lelehan aljubri dan pok nik kamu.....

GOMO DONT BITE THE HAND THAT FEED YOU gamba papagomo dgn tun faisal masa zaman papagomo hidup susah dulu = http://www.facebook.com/photo.php?fbid=235942386459808&set=a.234191213301592.80566.222464527807594&type=1&ref=nf sekarang sudah naik pala ye gomo October 17, 2011 at 10:22 PM  

hairan Tun Faisal Ismail Aziz adalah exco pemuda umno .

exco pemuda umno yg bdaftar secara rasmi dan sah oleh kerajaan.

confirm lah tun faisal tu org BN.

die sendiri sahkan perjuangan APC dan pertikaikan perjuangan papagomo.

Tun Faisal = org kerajaan
papagomo = blogger sampah jalanan

tun faisal = nak selamatkan keadaan
papagomo = malu nk mintak maaf atas kebodohan die


cukup2 lah gomo jadi gentlemen lah pulihkan semula kekuatan APC. jangan jadi liabiliti.

ko mintak maaf pasni sapa nk kutuk ko org boleh kata ko gentleman lagi

Anonymous,  October 17, 2011 at 10:45 PM  

mereka tubuh page fb baru Anti Pakatan Rakyat Club..yang admin dn like page tu ramai dr puak2 pembangkang...hati hati..ingat org bodoh.

Anonymous,  October 17, 2011 at 11:15 PM  

Terbaek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-wau

pemerhati,  October 17, 2011 at 11:29 PM  

yg aku bertambah heran tu..ada sorg mngaku nama dia hassan ..dia kata dia bekas admin yg diremove dr APC...hello...dia ingat sume org bodoh nak percaya bulat2 cam tu jek..klau dah nama nya ex admin mesti dia dah x bleh masuk pkai account APC lg..cam tu aku pon nak masuk apc pkai account apc lah...nampak sgt ada benda pelik yg x settle. apa pon aku dah unlike page tu

Rambo Bin Abdullah,  October 17, 2011 at 11:32 PM  

What's all this about anyway? I mean if you know that you can't beat the pro government bloggers the easy way, why use this 10 years old kiddie's strategy?

Anonymous,  October 17, 2011 at 11:40 PM  

GOMO

BEST TAK KENA GAME DENGAN AMENOWORLD??

KAH KAH KAH KAH

BLOGGER UMNO YG LOSER!!!
HAHAHAHAHA

Anonymous,  October 17, 2011 at 11:42 PM  

sebab tu aku suka tgok pendedahan gomo ni...memang mcm CSI la..cayalah gomo...

mahawangsa82 October 18, 2011 at 12:27 AM  

Salam... akhirnyee... ptot r dlu ak dok canang psl blogger kne bayor ak asyik kne banned jek.. rupenye ad batang dsebalik bulu.. bravo PAPA GOMO.. cayoookkk..hehehh..

koboi,  October 18, 2011 at 12:37 AM  

ada berok APC ngan TF telepas dari kandang sarkas kat dalam blog gomo.

note - TF ni dulu budak kj. kj ni dlm diam sokong pkr

berwaspada.

yeeeha.

Anonymous,  October 18, 2011 at 12:40 AM  

dh unlike page ni. tq bro

Anonymous,  October 18, 2011 at 1:15 AM  

mcm kenal je rupa perempuan nama syasya tu. cuba cari pic angle lain bg pengesahan. jika dia org yg sama, saya mungkin ada rahsia BESAR beliau :) kalau sahih la... sila paste lg picture2 lain bg saya mengesahkan. jika betul saya akan hubungi tuan tanah :)

Anonymous,  October 18, 2011 at 1:53 AM  

giler..gomo jadi hero..wehhh ramai ramai ucapkan tahniah pada gomo yg hero..kahkahkah..bodoh..geng sendiri pun nk makan.

robert wee siang,  October 18, 2011 at 2:05 AM  

ermm..dats y malay is always malay..y malay people always talk about this issues i think chinese people must clever than malay .. we are 1 malaysia,uols must support other clver for dis country..uols talking bla bla bla bla but do nothing..just talking only..comeon malay guys wake up wake up..

AnwarAljubori October 18, 2011 at 2:18 AM  

Macam yang penah aku kata sbelum ni lah tun pesal tu barua kj si beruk itam pasang dia sbagai spy dah lama dah.

Pasai geng mykmu korang toksah risau lah depa semua tu otai lama dalam cyberwar sejak tahun 90an lagi depa aktif.

Tu program bersama PM bukan petama kali mykmu buat sudah bebrapa kali dah depa buat saja puak depa stedi tak kepoh malah PM personaly kenai depa dan tau kerja depa.

Apa la bangang barua beruk itam pi klaim prog mykmu kalau klaim prog lain tak lah nampak bangang sangat, pasaipa aku kata bangang pasai PM sendiri tau prog tu mykmu handle kakakakakaka

Anonymous,  October 18, 2011 at 2:44 AM  

Macam GRO..jer muka admin mereka!!!

Anonymous,  October 18, 2011 at 7:39 AM  

Sape yg kantoi ni ...???konpius beb

Bila nak fuck Cina Babi Nameewee???? Buat video maki Utusan....Fuck Utusan...Melayu Pemalas Melayu Tak sekolah..

Jom fuck Namewww.

Anonymous,  October 18, 2011 at 8:54 AM  

KESIMPULANNYA APC ADALAH PRO PEMBANGKANG MILIK "THE ALJUBURI"

Anonymous,  October 18, 2011 at 8:58 AM  

aku rasa aku tahu strategi mereka...

sebenarnya mereka akan melihat sape yg tegar bg komen2 dlm wall APC...(atau sesape sj)
tgk sama ada blogger atau tidak.jika tidak dan hanya insan biasa mereka akan add sbg Friend dlm FB.

aku penah komen kaw2 punyer.
tetiba ade beberapa org nk kwn.
peliknya die bkn. kwn2 dgn kwn aku.

dlm diam mereka akan post seme2 psl keburukan kerajaan dlm wall peribadi mereka.
persamaan mereka???
kebanyakan info wall mereka adelah berkawan dgn org alim2 yg anti kerajaan---ade perempuan pkai burqa kaler itam---seme nmpk alim2 jer dlm profil mereka....
sekali sekala akan komen psl politik biler kiter post apa2 secara personal dlm wall kiter..

ini mmg perang saraf mereka.licik.bahaya.
khas utk atas pagar.
dgn harapan akan berubah hati.
aku rs itulah sbb nya APC diwujudkan.
strategi makan dari dalam.


bila aku bc post Gomo part 1 tu penuh dgn komen2 pelik nak2 lg bengang giler sbb gmbr betina tu...nmpk takut sgt...
cara ckp pon mcm ade kaitan dgn APC tu---ade kepentingan.
nmpk sgt mereka ni sekali kantoi dah x cerdik!
sekarang aku yakin itu mmg milik Fuckatan.

Anonymous,  October 18, 2011 at 9:31 AM  

APC nak menyamar tapi kalau dah anak buah BABI, mandi bunga 100 x pun busuk jugak.

Tun Faisal pulak perangai macam dubuk aka hyena. tunggu peluang makan free.
kerja bodoh.

aduhai papagomo,  October 18, 2011 at 9:37 AM  

terancang sangat la kamu ni gomo... kih kih kih. kita tengok lah nanti. ha ha ha

p/s: sama sendiri pun nak gaduh serang peribadi. memang sampah la ko ni gomo. ptuih!

Anonymous,  October 18, 2011 at 9:42 AM  

apa nak gaduh2 sama sendiri..
nanti pihak musuh tengok kan tak elok...aku ada satu cadangan; bagaimana kalau tun faizal masuk pkr..papa gomo pula masuk pas..mengucap dua kalimah shahadah elok2..taubat nasuha dah tak nak fitnah lagi kan bagus tu...amacam cadangan aku..ok tak......

mdzu,  October 18, 2011 at 3:39 PM  

hahah kena game ngan awek amenoworld..
LOSER!!

Anonymous,  October 18, 2011 at 4:59 PM  

papagomo ni macam mat tukyo la dalam sejarah mat indera...
musuh dalam seluar...

Anonymous,  October 18, 2011 at 11:04 PM  

hahahaha...

so inilah standard blogger pakatan??
setakat looser kene game dgn pompuan?
mcm la x bole dibalas balik...

rupernyer bukan nk tegakkan kebenaran pon blogger pakatan ni...
makan gaji jd blogger hancurkan,lacurkan bangsa dan agama...
hudud,murtad,semua tu tolak tepi.
bukan ikhlas pon.
janji gaji jalan.

HAHAHAHA...
XPE DI DUNIA INI GOMO TU LOOSER DGN SORG POMPUAN...
DI AKHIRAT ESOK KAMU2 BLOGGER PAKATAN MAKAN GAJI HALAL X HALAL,
LOOSER DI AKHIRAT KELAK-----INSYAALLAH....

mdzu,  October 19, 2011 at 2:57 PM  

kesimpulannya gomo blogger sampah.sbb bila dapat berita terus publish, xda soal selidik.bila siasat pn dapat jwpn yg salah, pastu post kt blog bukan main megah lagi.

hahaha..apa kaitan ngan gaji haram pulak. gomo dapat gaji dari kerajaan ka utk hentam pr.

Anonymous,  October 19, 2011 at 8:08 PM  

Cerita Gomo ini memang betul...tq.ada yg tak suka sebab rahsia mereka terdedah..

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP