Marcus Anak Guang Eng Cucu Kit Siang Akui Ketagih Seks

Monday, October 17, 2011





Sesedap je mulut Guang Eng kata sebelum ni Johor negeri yang tak selamat dengan banyak aktivitijenayah lah, penculikan lah, Rogol lah itu ini memang sial punya Guang Eng Babi ni.

La ni anak dia pulak mencabul TETEK seorang gadis berumur 16tahun. Ehhh tak ke bangsat namanya tu Guang Eng Komunis? Sekarang ni Negeri mana yang tak selamat? Ketua Menteri sendiri pun anak melakukan kegiatan Cabul sana sini. Gomo yakin lepas ni akan ada lagi budak perempuan yang mengakui telah dicabul oleh Anak Ketua Menteri Pulau Pinang ni.

Apa pun kisah sebenarnya wajib anda ketahui, meh baca mana mana adengan Cabul Tetek ni berlaku..... Read more

Psssttt.. Pergh pegang tetek je tu baru dah dapat RM200k Kalau memburit agak lu orang berapa dapat? Mewah anak CM Pineng ni.....



DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

70 comments:

Anonymous,  October 17, 2011 at 5:34 AM  

puak pas pis kata ini misti kerja orang umno....

Anonymous,  October 17, 2011 at 7:33 AM  

kalu anak kuat meramas buah dada...
Bapa dia misti kuat mengkongkek...
Bapa beruk anak itik lah katakan...
SOP untuk pemimpin2 PR memang mcm nih!!!!

Anonymous,  October 17, 2011 at 7:35 AM  

sekolah kat Penang dah tak selamat ke? anak dara pun senang2 je kena cabul?

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:51 AM  

moh lah gi jengok blog dinturttle wahai melayu bodoh.

Anonymous,  October 17, 2011 at 8:54 AM  

terang lagi bersuluh yg bodoh Melayu...nak mkn pun kais pg mkn pg..kais ptg mkn petang....cina,200k hanya untuk nasi lemak 2.0.tahap hidup melayu dan cina..kah!kah!kah!

Anonymous,  October 17, 2011 at 9:59 AM  

jenis mak bapak anon 8.51a.m kepala babi betul!! sedap je kata melayu bodoh!

Anonymous,  October 17, 2011 at 10:19 AM  

GOMO

BEST TAK KENA GAME DENGAN AMENOWORLD??

KAH KAH KAH KAH

BLOGGER UMNO YG LOSER!!!
HAHAHAHAHA

Anonymous,  October 17, 2011 at 10:45 AM  

Tak syak lagi, UMNO telah "beli" budak Marcus tu, kan?!!

Takan lah LGE tak ajar anaknya mintak izin dulu sebelum meraba tetek amoi tu.. tak logix langsung la puak AMENO ni.. Nanti Papa Lim bagi belajar dengan Uncle Anwar teknik2 yang betul & berkesan toron amoi, K?

BTW, tak de sapa2 ke nak raba tetek I ni?? RM186K saja diskaun 10% sempena deepavali & raya haji.Dijamin lebih mantap & berkualiti dari amoi Marcus tu..Anyone?

Anonymous,  October 17, 2011 at 10:50 AM  

RAMAS KOPEK PUN KENA BAYAR EIK!
BINAWE LAHABAU,BAKPO TAK GI RAMAS KOPEK LEMBU.

Anonymous,  October 17, 2011 at 11:02 AM  

Gile tetek ke hape anak guan eng cucu kit siang ni.. Sesuai sgt la tu, anak pencabul wanita, bapa pencabul hak rakyat..
Bak kata pepatah, bapak burit, anak tetek..

Anonymous,  October 17, 2011 at 11:31 AM  

aku setuju degna Gomo....lihat gambar2 nie:
http://manjongmari.blogspot.com/2011/10/gambar-gambar-anak-lelaki-km-pulau.html

Anonymous,  October 17, 2011 at 11:35 AM  

Aku pun setuju bro....lihat gambar2 nie:

http://unwanted86.blogspot.com/2008/12/gambar-anak-nazri-aziz-bersosial.html

Anonymous,  October 17, 2011 at 12:14 PM  

Wow! Dahshat kalipah PAShit!!! Kalipah mereka yg bukan saja diampunkan dosa, malah dijamin masyukk syurga mak bapak nik Najis yg punya. Kalipah Umar lah dikatakan oleh ahlul2 PAS. Warga emas di kasi RM100 seorang, hebatkan, tetapi Raba tetek dibayar RM200K...inilah kehebatan Kalipah PAS yg dijamin masyuuk oleh Wali Terompah jamban..hebat PAS!!! Memamg Fuckaton haramjadah! Lepas ini kes raba tetek akan di keluarkan fartwa oleh Wali Terompah jamban dan Mat Burit dan sekor2 lain akan melalak lalak ke seluroh kampong untk memperbodoh bodohkan ahlul2 yg bengap nak mampos.

Anonymous,  October 17, 2011 at 1:13 PM  

Wow! ni dia ayam cap jaguh dari pAS. Species2 yg diagung agungkan, di dewa2kan, di puji melambung tinggi, dijilat2 habis dan sanggup ahlul2 golek2 di tengah jalan hanya kerana kalipah PAS yg bernama Guan Eng. Di bawah kerajaan kalipah PAS inilah warga emas dijaga dgn begitu baik, sampe ahlul2 puji sampe terkencit kencit. Warga emas diberi RM100 sebulan, tetapi raba tetek dibayar RM200K.inilah kehebatan ayam cap jaguh PAS, Kalipah PAS yg disamakan dgn Saiyidina Umar. Memang PAS haramjadah!!! Anwar Ibrahim =AL JUBORI, Mat Sabun= AL PUKIKI wal jilat, Guan Eng = AL TETEK. PAS = PArti Ajaran Sundal harami.

Kak Wan Ajijah October 17, 2011 at 1:22 PM  

La...kenaper dia tak ramas buah dada akak????

Lama dah tak kena 'machine' ni!!!!

Best jugak sekali sekala diramas.

MANIAM October 17, 2011 at 1:26 PM  

MACAM KETAM MENYURUH ANAKNYER BERJALAN...@ GUAN ENG & DAP!

MACAM PUNDEKKKKKKKK!

Anonymous,  October 17, 2011 at 1:29 PM  

5 Fakta: DAP Kaki Cabul...

1) Tanah2 orang Melayu di Penang dicabul
2) Agama Islam di cabul
3) Pro-Komunis @ cabul kesejahteraan rakyat
4) Hak orang2 Melayu dan Islam
5) Pakar cabul buah dada anak Ah Moi

FED UP WITH MESS October 17, 2011 at 1:30 PM  

Lim Guang Eng, please..clean your own backyard before cleaning others.

hitch October 17, 2011 at 1:44 PM  

Ala...esok lusa pork nik.akan kuarkan fatwa terhebat yg x pernah dibuatnya...semata2 nak selamatkan khalipah kesyganya....

Steady la POrk Nik.....

Anuar Al Parti Juburia October 17, 2011 at 3:10 PM  

aku peDUlik aper.. budak DAP konek takd er tak berani muncul ker.. PAS telur bengkak kedalam..kempen pasal parti baru dier guna lambang konek DAP and Anuar Al Juburia.. barua

kingnek October 17, 2011 at 5:07 PM  

Alamak Gomo, aku kenal budak ni, aku pernah beberapa kali pergi makan dengan dia, nama dia bukan Marcus, nama dia Clint. haiz, dia housemate aku punya member, aku tahu dia anak Guan Eng, tapi bila aku tanya, dia takkan mengaku, hahaha. betul ke dia buat perkara tu? dah lama aku tak berbual dengan dia, takpe, aku bole tanya dia melalui facebook, hahaha!

Anonymous,  October 17, 2011 at 6:03 PM  

If I was that girl.. I would ask for a million..otherwise press statement..

Anonymous,  October 17, 2011 at 6:57 PM  

Apa kena mengena LGE dengan anak dia? Bapak saudara nabi, omar sampai mati pun tak masuk islam. Kenapa gomo tak caci hamun nabi mohd, dakwah sanak sudara dulu baru umat mu yang lain yah wahai mohd.

Apa tak ketagih seks budak LGE ni, hari hari brouse blog porno pro umno.
Semua yang ditulis dalam blog tak ada orang nak caya. Cuba sahut cabaran LGE masuk berita kat MSM lah.
Macam.

Ah Pek Tong San,  October 17, 2011 at 11:46 PM  

WAAA ANAK LABER TETET AMOI LAGI KASI WANG 2 LATUT LIBU KASI TUTUP MULUT WOH? CILAKA PUNYA KETUA MENTELI? SENDILI ANAK TALAK TAU LILIK LAGI MAU YADI PEMIMPIN KAH? TIU NA MA SO HAI LU GUAN ENG.

Anonymous,  October 18, 2011 at 8:51 AM  

Dulu Guan Eng bela gadis yg kena konon rogol dgn Rahim Tamby Chik.. Tu lah.. ternyata Rahim x bersalah dan dia hidup sihat hingga hari ni. Anak Guan Eng pulak check mate bapak dia.

X kira kapir atau Islam, semua percaya bahawa akan ada pembalasan di dunia ni atas perbuatan kita sendiri. Kerana suka fitnah orang, Guan Eng kantoiiii. Padan muka ko. Sok ko masuk neraka lah apek oii.

Anonymous,  October 19, 2011 at 1:04 AM  

bodoh sial. gambar curik.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.chessbase.com%2Fnewsdetail.asp%3Fnewsid%3D3980&h=ZAQCE0-OxAQCic1P-mrmJSJWzECkuKyN664c1RJYVRFmkNw

Anonymous,  October 19, 2011 at 1:19 AM  

http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980


hahhahaha sial papagomo

Puppygomo October 19, 2011 at 1:27 AM  

hua hua hua...! K A N T O I.....!! lu tadak value punya blogger......!!

terdesak nak berkarya....!!

niamakahai lu.....!!

buek malu orang den yo sebagai ahli UMNO...!!

apa ke bangang sangat ko ni gomo...!!

cuba la cari karya yg reasonable sket kot yer pun nak hentam diorg...!!

bangsat la lu....

Anonymous,  October 19, 2011 at 1:39 AM  

bangsat la lu papagomo..mmg dasar ameno,prangai sama jer..

Anonymous,  October 19, 2011 at 2:07 AM  

bile ramai yang dah tau ni gambar curik,senyap trus anjing2/babi2 UM(POR)NO termasuk PAPAGOMOL ni skali..kantoi menipu..slalu nak kaitkan mende2 lucah dgn PR..padahal korang yg banyak main kongkek dengan orang masing2...tak lame lagi kene hack la website ni..ko sabar je PAPAGOMOL..

Aku Marcus Aku Nak Gunung Nenen Kakaklu October 19, 2011 at 4:01 AM  

Aku peduli aper PAS nak jadi macam Zimbabwe ke..Nigeria ke…aku bukan tidor sane pun.

Aku peduli aper Mat Sabu kena tangkap khalwat aper ker? Kote dia gatal…tanggunglah dosa. Aku bukan tuhan PAS.

Aku pedulii aper Altantunya mampus…buat meyemak jer Malaysia ni ngan pendatang2 tanpa Izin..banyak mampus lagi bagus.

Aku peduli aper anak Guan Eng giler seks raba ramas tetek Ah Moi..Anuar Al juburi pun kongkek ngan Ahmoi gak kan??

Aku peduli aper, Puki Wan Azizah tak dijolok Anuar..aku bukan Nurul Izzah anak dia.

Aku peduli aper Karpal Singh naik kerusi roda..dia bukan bayar gaji aku pun.

Aku peduli aper PAS nak buat Hudud…sebab aku tak nak Hudud..aku nak air nak mandi.

Aku peduli aper Penang jadi Taiwan no2…sebab pulau2 memang kotor, jijik..banyak babi. Aku suka Pulau Perhentian lagi best.

Aku peduli aper Ah Moi terpaksa hisap kote Anwar ..bukan lidah aku yang jilat.

Aku peduli aper Anuar liwat Saiful..bukan aku yg nak kena penyakit kelamin.

Aku peduli aper kau nak marah aku sebab aku tak kenal Nik Aziz, Anuar dan Lim Kit Siang.

Aku peduli aper Hudud ke, Syariah ke…sebab islam pun boleh hidup tanpa PAS.

Aku peduli aper Selangor sokong murtad, buat aper nak paksa orang yg dah tak suka??

Aku peduli aper video seks Anwar, badan macam keldai tua…jijik adalah. Terus aku tutup. Tak nak aku tengok telur senget sebelah..MEMUALKAN!

Anonymous,  October 19, 2011 at 9:36 AM  

ANAK LGE TUKAR SEKOLAH PASAL RAMBUT PANJANG JELAH......GILA BANGAT PAPAGOMO MENIPU>>>JER......tak rasa neraka lagi mcmnilah perangai...

Anonymous,  October 19, 2011 at 10:13 AM  

Maaf, bukan nak burukkan papagomo ker hape, tp gambar pompuan tu pemain chess dari hong kong.
http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980

Anonymous,  October 19, 2011 at 11:47 AM  

pergi mampos la lu gomo taik penipu...kahkahkah

Anonymous,  October 19, 2011 at 12:51 PM  

Bodoh sial. Chess player from Hong Kong.

Bro, kalau nak caci orang cacilah dengan lebih standard. Senang senang google satu gambar perempuan dah ingat boleh caci orang, apatah lagi caci orang punya anak.

Lagi semua gambar gambar bogel dan seks video tu semua yang ambil dari google. Video dari Megaporn. Pastilah kau yang selalu melawati website website lucah.

Pejuang agama konon.

Anonymous,  October 19, 2011 at 1:33 PM  

AKU RASA PELIK PULA GAMBAR AMOI YG GOMO KATA DIRABA TU SEBENARNYA SEDANG BERMAIN CESS PERTANDINGAN DI HONGKONG....LIHAT DI SINI:

http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980

Anonymous,  October 19, 2011 at 2:34 PM  

Babi Gomo Sohai bodoh. Nak fitnah pun tak tau. The girl in the photo is a chess player from Hong Kong, and the that photo is showing her playing in a game. She is currently in the UNITED STATES OF AMERICA. How to raba tetek?? BODOH BABI!

jebat moden,  October 19, 2011 at 2:34 PM  

SEMOGA ENGKAU DAPAT HIDAYAT DARI ALLAH

MALU WOI KAU FITNAH KAFIR

DIA TU MEMANG KAFIR HARBI YANG NYATA

STATUS KAU SEBAGAI ISLAM KAU NAK LETAK KAT MANA?

DIBAWAH NAJIS BABI KE

AGAK AGAK LAH KALAU NAK BUAT DOSA

LGE TU KAFIR..KAU TU ISLAM

Anonymous,  October 19, 2011 at 3:49 PM  

aku dah lama keluar umno sebab si gomo babi ni

Anonymous,  October 19, 2011 at 4:23 PM  

puak-puak Babi Negara ni x habis2 isu sex..korang seme ni hidup atas isu sex je..xpe2 lenyapkan BN pru13 nanti

Anonymous,  October 19, 2011 at 4:27 PM  

nama pun gomo.. gomo ke gomok aku pun tak tau.. tapi memang gomok la kan.. pangai cam cibai.. nak menipu tuh agak2 la.. kalau berani sangat report polis.. buat laporan .. masuk surat khabar utusan melayau tu.. kan ke surat khabar umporno tu.. ko dengan utusan melayau tu adik beradik per..

report la.. penipu cam cibai..

p/s- kalau jumpa zul nordin dan papagomo ni.. tibai dua dua..

General Grevious,  October 19, 2011 at 4:30 PM  

Be ia a teen chinkdoll photo or a chink hooker from downtown Chinktown, the fact remained that that chink bastard son of the chink bastard had conducted a crime and the son of a 100 chink bastards had commited cumshaw backhander boodle bribery. Nuff' said.

Anonymous,  October 19, 2011 at 4:31 PM  

OMG~ Perempuan dari HongKong kena cabul~
http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980

Bunnies,  October 19, 2011 at 4:40 PM  

My My My.. you will stoop so low! Well, my dear low life, if you want to lie about something, please make the effort to ensure you get it right and make sure it is full proof. It reflect very badly on you now that people have proven that you told a lie and all out to hurt a young boy.

Sigh.. if this is what your religion has taught you, I am not surprised why people condemn and dislike your religion. Your actions make it so!!

So, buck up low life! Remember, you are the ambassador for your religion and race. You do something stupid, it reflects or rather bounce off on your race and religion. And that, is very sad indeed.

Admiral Cheng Ho,  October 19, 2011 at 5:03 PM  

Sad my foot. Well you can ask that High Lord of a Kuntow Society how on earth he teaches his beloved son to be an underage pervert or a criminal if you like.

Anonymous,  October 19, 2011 at 5:10 PM  

DAHULU:
Juara Rakyat

SEKARANG:
Juara Rasis + Juara Fitnah + Juara Lucah

Korupsi October 19, 2011 at 7:26 PM  

PapaGomo dah kantoi skrang nak tukar tajuk plak dah...

Hahahahahah..

Kalo tang gambar pun ko dah buat fitnah,, inikan pula yg lain ??

Hahahahaha...

Skrang nak tukar tajuk lain plakkk... padahal dahhhh... Kantoi.. Kantoi.. Kantoi...

Hahahahaha...

Dasar mat pencacai pengangkut najis UMNO..

Hahahahaha..

Papa Gomo? Nama taik je nih..

Hahahahahaha..

Anonymous,  October 19, 2011 at 10:15 PM  

memang celaka lu Gomo,gua fikir lu ni memang anak haram(anak luar nikah).Kalu anak org baik2 tak buat perangai mcm ni.Mak lu bohsia mana?Bapak lu bohjan mana?ehek!ehek!

Anonymous,  October 20, 2011 at 12:19 AM  

Bodoh punye papagomo nie. Gambar chess player pun nak guna utk fitnah org lain. Ka ka ka bodoh punye blogger amno ni

Anonymous,  October 20, 2011 at 3:22 AM  

http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980 <-- sial punya papagomo ini.. penipu!

Anonymous,  October 20, 2011 at 4:19 AM  

aku xtau nk komen ke tidakni?pening...

Anonymous,  October 20, 2011 at 7:14 AM  

taktik politik sekeji syaitan!

Anonymous,  October 20, 2011 at 9:20 AM  

Ini Fitnah.

Anonymous,  October 20, 2011 at 9:58 AM  

ko ingat pembaca papagomo ni sumo bangang ke?

FITNAH sebodo ni pon ko bleh post.

budak tu bleh telepot macam x-men ke? Pi hong kong raba pemain catur ke?

dah lah pembaca x ramai.. skarang mesti lagi kurang.

Anonymous,  October 20, 2011 at 10:26 AM  

I just hope what you write really happen to your own kids..u are brainless, u are stupid..now is different from last time..u stupidly go grab photo from internet and said something bull shit..put ur daughter or son photo there and said they rape or molest someone superstar..noob arse hole..o0o

Anonymous,  October 20, 2011 at 11:06 AM  

U celaka la... fitnah macam tu nanati kena sumpahan u tau la... celaka punya olang

Anonymous,  October 20, 2011 at 2:14 PM  

Dear friend,

I believe fitnah is something really bad in Islam (berdosa, right?), and please stop doing that.
Thanks to you all yang suka make up story yang bukan-bukan. UMNO has been now seen as the party that do nothing but fitnah orang.

Last but no least, are you aware about Google image search? Do a search about the female photo before any further comment.

http://www.echesspedia.com/?page_id=5733

Anonymous,  October 20, 2011 at 2:31 PM  

UMNO know nothing but sex. Period.

Anonymous,  October 20, 2011 at 6:20 PM  

Lu la papagomo yg babi, berita yg palsu,kamu ingat org Malaysia bodoh mcm kamu, gadis yg anda nyatakan adalah org lain dan didapati dia adalah seorang yg terkenal. Tetapi kamu amat pintar supaya org ramai mengunjungi laman web anda yg semuanya berita palsu,syabas papagomo semoga syurga akan menanti anda.

Anonymous,  October 21, 2011 at 11:06 AM  

Papagomo ini adalah blog lucah and seks. Sumua cerita berkaitan dengan seks saja.

proBersih,  October 21, 2011 at 11:15 AM  

Tahniah ...
teruskan fitnah-fitnah machiam ni dan BN akan masuk longkang ...

Anonymous,  October 21, 2011 at 2:56 PM  

mampus la lu. siar berita palsu ni..polis akan ketuk pintu engkau bila-bila masa. Masuk penjara siap la. tengok UMNO akan tolong kau tau...kekekek

Anonymous,  October 22, 2011 at 12:18 PM  

papa gomo yg cukup bodoh dan gatal~ aku betul2 nak ucap terima kasih kat kau pasal salu buat citer palsu camni...pasal ngan semua citer palsu yg kau buat ni, akan menyedarkan penyokong BN dan UMNO yang lain, bahawa BN ni mmg dah x leh dipakai...tau apa lagi? tau fitnah je...siap si bodoh Khairi tu pun x tau ape2 gi bg komen plak...
korang ni x cukup dapat ajaran dari pilihanraya 308 dan bersih2.0 ke? tunggu je lah tgk camne korang kalah teruk pada pilihan raya yg akan datang...
tp satu aku nak cakap, si bodoh, jgn lah kau nak babitkan budah kecik lah! ko ada kotek ke ni? huh? x malu ko nak fitnah orang, siap babitkan budak kecik? ko jaga, tau! satu hari nanti ko punya bini dan anak mesti kena gak...tp bkn angkara PKR pasal PKR x kotor cam korang...ko ni kuat agama ke saje nak malukan agama dan bangsa diri kau? ko malu diri ko xpe, jgnlah malukan Malaysia di status antarabangsa lah, bodoh!
ko berani fitnah x berani nak mengaku slh? ko mmg xde kotek, mmg bukan manusia! ko ngan penyokong blog ko, baik gi mampus je lah, bodoh~
nk jd blogger pn x tau, ko ni btl2 bodoh!gi makan babi blh jd pandai skit tau? hehehee...bodoh!semoga ko hidup semakin celaka, dan masuk neraka x lama lg, bodoh~
p/s: nk maki ko bodoh cam babi pun cam dah menghinakan babi...ko ni...cuma bodoh dan busuk cam tahek...huhuhu

Anonymous,  October 22, 2011 at 1:10 PM  

anon Oct 22, 2011 12:18pm:
Saye setuju dgn kata2 ko tu..gomo mmg xrak kotek, wat fitnah bukan2 jer keje die tu..perbuatan die mcm ni la akan menyebabkan org benci kt bn..gua baca x byk, tp jgn ingat gua bodoh..

Anonymous,  October 23, 2011 at 2:49 AM  

Seriously, when only will these people grow up and think and act like an adult rather than a kid? These are all dirty politics! Its such a disgrace sometimes to live in Malaysia knowing that the leaders in your country consists of people like this.

Grow up kids.

You ppl know what is wrong and what is right. You want something, you work for it, rightfully. And not doing shit like this.

What a shame.

Anonymous,  October 27, 2011 at 2:12 PM  

aiyoo.. better appreciate what you all have now. choose BN. you play-play, u punya HAK ada orang len amik cikit2 lo..lama2 abisss lo...better watch out.

Anonymous,  October 27, 2011 at 7:50 PM  

Dear every1 seriously can see that this idiot bapukgomo is nothing but an idiot blindly supporting BN and condemning PR. Hell wait for idiot blogger like u. Shame on you! Maybe ppl like you and Pak Ibrashit Ali make Malaysia suffer for the last 54 years. Thanks for your help to promote such dirty BN. Asshole!

Consultoria RH December 14, 2011 at 4:32 PM  

Este blog é uma representação exata de competências. Eu gosto da sua recomendação. Um grande conceito que reflete os pensamentos do escritor. Consultoria RH

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP