Nenen Gadis Diraba Anak Pemimpin Politik Negeri RM200 Ribu Dituntut

Sunday, October 16, 2011



Wow agak dasyat berita ni yang memang dilaporkan secara terang dan jelas oleh rakan dari Pulau Mutiara. RM 200 Ribu telah dibayar bagi menyelesaikan satu isu yang mana dikatakan seorang anak pemimpin negeri telah MERABA NENEN seorang gadis.

Cerita lanjut jom layan...KLIK DISINI Dan DISINI


Pergh.... gila lah, apa bingai main raba nenen ni? Kalau nak cut dalam le..ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

31 comments:

Anonymous,  October 16, 2011 at 5:20 PM  

RM200k aje? mintak lagilah sebab yang raba tu anak VVIP , tentu bapak dia boleh bagi banyak pasal kes ni kalau bawak mahkamah ada saksi RM1 juta ooo ...boleh buat duit.

Anonymous,  October 16, 2011 at 5:27 PM  

GOMO

BEST TAK KENA GAME DENGAN AMENOWORLD??

KAH KAH KAH KAH

BLOGGER UMNO YG LOSER!!!
HAHAHAHAHA

Anonymous,  October 16, 2011 at 5:30 PM  

SDRA GOMO izin saya

Saya terus menyokong usaha anda memantau keadaan,anda semua ada kewajipan besar untuk TIDAK lepas peluang,Din turtle cakap JANGAN LEPAS PELUANG , sebab prinsip transparency Senator Tunku Abdul Aziz wajib di pertahankan.
Melalui blog SDRA PAPA GOMO saya minta PDRM MACC Parliamen ADUN TIDAK mengabaikan tanggungjawab mereka sebab di bawah 1M liberal human rights civil liberties kelainan unconventional terbuka vernakular transformaci politik, sesiapa pun tidak bolih buat kira kira di luar undang undang.
Jangan Najib atau sesiapa pun hendak mengambil kes ini untuk politikal blackjmail,tutup fail, waima pelaku adalah pihak kerajaan atau pihak pembangkang atau orang besar.

Kami Alif Ba Ta menunggu dan memantau .
Salam hormat kapada mentor mentor saya.
arjuna waspada
changkat lobak.

Anonymous,  October 16, 2011 at 5:37 PM  

Betui...betui...betui...apa std pegang neneng...Gomo belum pegang dah kantoi terpancut dalam seluar....tak percaya klik katsini ...tu pasal nak buat fitnah buat betui betui....

PAPA GOMO October 16, 2011 at 5:47 PM  

terima kasih arjuna waspada.....

Anonymous,  October 16, 2011 at 6:01 PM  

hahaha .. sian . .kena game dengan amenoworld .. apa rasa bro . .ahahah .. mai cerita sikit . .ahahhaha

Anonymous,  October 16, 2011 at 6:07 PM  

UMNO mengepalai BN P Pinang. PAS sokong atau tentang..... PKR?????

Anonymous,  October 16, 2011 at 6:59 PM  

uiiii.... mahalnya. 200,000 Ringgit ke Rupiah? Pegang jer bukan luak pun tak kan sampai banyak tu...

aduhai papagomo,  October 16, 2011 at 7:13 PM  

hahaha... papagomo.. best giler.. dah terbukti engko ni sampah!

hahaha... pengikut-pengikut papagomo? mana korang? hahaha... sudah terbukti korang lah pencacai!

kesimpulan: siapa pun yang kita sokong, jangan jadi pencacai! kalau tak kena main macam papagomo

exco pemuda umno komen kebodohan spm papagomo ditipu = http://tunfaisal.blogspot.com/2011/10/anti-pkr-club-apc-papagomo-kena-main.html October 16, 2011 at 7:54 PM  

sepanjang aku baca blog2 taik umno sume xdek isu ekonomi pon jaja bahan lucah je

kalau ko nak main sgt isu kotor boleh jek kitorg tarik isu nashman anak najib. anak mahathir setiap seekor ade kontroversi aku boleh bentang satu2.

umno umno media2 kau skarang makin x bertapis kelucahannye lihat je blog rasmi die ni

Anonymous,  October 16, 2011 at 7:57 PM  

Papagomo world...zasssss liputan terkini berita sensasi..anak vvip tu mengerang tak Kena raba? Hahaha

Blog 1 Malaysia October 16, 2011 at 8:11 PM  

( Nota penting Untuk Generasi P.U.KIMAK UMNO Dan BN )


"Kehancuran Generasi Baru - Bala besar untuk BN"


PRU Ke-13 - Mohon ramai Adun Dan MP BN 'Mati'

Media BN Media Porno - Wartawan2 BN BODOH dan TOLOL TOLOL

Alat BN - Blogger-blogger BN hanya jadi Anjing..

'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling BODOH ( dalam BN ) ...

Penyalahgunaan kuasa, politik wang, akhbar porno, transformasi palsu, penghinaan akar umbi - UNDI BN UNDI HARAM


------------------------------------------------------------------------



'Transformasi Besar Kepada Generasi Muda Adalah Pembohongan dan Pengkhianatan Jelas Lagi Nyata Pemimpin2 Tua Nyanyuk Barisan Nasional Terhadap Generasi Baru...'



Hanya generasi muda yang bodoh dan tolol-tolol sahaja akan bersama UMNO..
Hanya pemimpin2 Barisan Nasional yang bodoh dan tolol-tolol sahaja yang syok sendiri dan perasan kalau ada generasi muda yang berminat untuk berjuang kepada generasi baru... ( Aku pun tak Hingin )



p/s: Aku sememangnya ahli UMNO... Tapi dah tak berminat berjuang untuk UMNO..



-------------------------------------------------------------
Wartawan2 BN Bodoh, P.ukimak,sial, butoh. b.abi. anjing..
( Anak2 ko pun P.ukimak, sial, anjing macam Ko )..

Pergi Mampus wartawan2 Porno BN..


Babi Betul!

Bodoh. Pukimak. Anak haram. sial. butoh. babi. anjing

Triple fuck atas dahi kau

Pantat mak kau la~

Butuh Pak Hang!

Pegi Mampos La Bodoh!

Bapak Ulamak , Anak Pukimak


Lu blah dr page gua skunk sblom kaki gua melekat kt muke lu~~

Terima kasih sangat2 korang memang terbaekk!! Terharu aku~ huhuhuhu

Lancau la lu

tidak semua mat rempit jahat!!saya sokong mat rempit

Saya suka berak sambil hisap rokok ~

SAYA SAYANG KAWAN SAYA

MaSUk AIr Lah KOU

Sengal~

Perrrgghhh!!! Memang Terrrbaaekkkk laaaa

Anonymous,  October 16, 2011 at 8:30 PM  

Da mula dah... meroyan cam org gile. dah pemimpin nye pon mmg kaki maki hamun.... nak kate apa lagi khennnn.... mroyan ler.... jgn smpi bulu tsangkut tekak yer... kang tak leh nak meroyan he he he i luv u... mmuahhhhh

Anonymous,  October 16, 2011 at 8:33 PM  

Ha ha.... juak meroyan nyah.... kite layann je ler nyah.... udah perangi nyer cenggitu khen...uhuhu huhuhuawooooohuhuwooooo

Anonymous,  October 16, 2011 at 9:10 PM  

GOMO

BEST TAK KENA GAME DENGAN AMENOWORLD??

KAH KAH KAH KAH

BLOGGER UMNO YG LOSER!!!
HAHAHAHAHA

-----------------------------------
Banyaknya orang yang dengki kat Gomo, cam anon kat atas ni.

Anonymous,  October 16, 2011 at 9:59 PM  

gomo nasihat aku lepas ni jangan main tuduh2 je guna mentaliti tahap kau nnt umno jugak berpecah.

jangan jadi liabiliti

Anonymous,  October 16, 2011 at 10:09 PM  

ada aku kisah...hahha..kau melalak apa ajer pun gomo...aku tetap pangkah PR...BN bole blahhh...aku tetap pangkah PR..kau buat aper jer gomo..aku ttap pangkah PR..hahaha

Anonymous,  October 16, 2011 at 10:13 PM  

Ish ishh ish ishh ishh tak habis2 Fuckaton ini, asik2 buat kacau je, inilah kalo species2 haramjadah. Anwar Ibrahum= AL JUBORI, Mat Sabun = AL PUKIKI wal jilati, Guan Eng = AL TETEK, Anak Guan Eng= AL NENEN. Lim Kit Sial = AL Mummmy FU, tak padan kan muka macam kertas pasir pun ala skandal juga hoH!! waah! bole tahan apek, lu punya ketulunan semua halam jadah, suka buat kacau aja, busok punya olang. Memang loe punya olang manyak busok lor!

6 jahanam,  October 16, 2011 at 10:50 PM  

Jubori ka pukiki ka tetek ka yg penting umno mamposs PRU 13 ni supaya aku boleh kencing kat anjing2 mca bila dh kalah..

aduhai papagomo,  October 16, 2011 at 10:50 PM  

@anon 10:13PM
papagomo ni pulak = apa? Al-Fitnah? haha

boooooooooooo!!!

p/s: telan jer lah yer papagomo, tak leh buat apa lagi dah. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha...

kakiku October 17, 2011 at 12:12 AM  

Besar nyer nenen ni...mak nyah punya?

Namewee Pukee Mak PKR October 17, 2011 at 1:59 AM  

Wan Azizah bodoh….suami dia nak jadi PM..berpeluh-peluh bulu juboq dan pukinyer berkempen untuk laki dia. Last-last video seks dihadiahkan pada dia. Ha ha ha. Sesuai muka kau...masam!

Yang bodoh sini kau Wan Azizah yg tua bangka. Kena tipu tak putus putus oleh si suami yang suka lubang wanita, lubang tahi lelaki dan semua jenis lubang. Kau kena maki hari2 ...tup tup dia bayar pompuan Siam. Tom Yum Kum..he likes! Pacut berapa kali?

Aku setuju Wan Bodozah kau kata,“Allah tau apa kita buat” sebab tu insan pujaan ko takut nak bersumpah dengan nama Allah…kan??

Mungkin sebab dia memang tahu apa yang dia buat, ko jer yang tak berapa tahu… yang ko tahu sokong membuta tuli laki kau yg masuk keluar hotel di Thailand & KL.

Mana laki kau waktu demonstrasi Bersih? Sorok kat dalam hotel kan? Dia ada membership card...keluar pintu belakang. Siapa bayar? Nurul Izzah ker? Kau macam lembu kena pil pelali. Angguk2 jer ha..

Apa lagi beb, Wan Azizah…oiiii. Ruang penafian memang langsong dah tak ada. Anwar memang sudah dihimpit ke reban ibu ayam Siam. Kenapa takot Allah..mau ka junjung AlQuran ayat tersuci?

Perut Anwar sudah berapa lama kau tak tengok. Dia asyik ke Bangkok...kau tidur peluk bantal. Jam Omega...kau gadaikan ke?

Tapi maklumlah, Anwar bukan sebarang manusia kan? Dia anugerah tuhan sebagaimana dakwaan kau bininya yg tolol PAS dan DAP. Karpal Sign suruh langkah mayatnyer dulu nak buat negara Islam. Laki bini karoang cium celah kangkang dia yg bau kari dan pappadom..Yum Yum.

Raja temberang, pembohong dan miliki kulit muka tebal melebihi kulit badak air nak jual Malaysia kepada kafir. PAS pulak jadi pencuci bontot Cina DAP guna lidah Mat Sabu. Hinanya Pakatan kaorang. Macam yahudi nak tanah Palestine. Mat Sabu kena tangkap basah...suami kau kenapa tak jerit HUDUD? Islam kah?

Berani kerana benar, tapi Wan Aziah takut kerana peLIWAT bukan Allah.

Kesian kan? Oh Azizah!

PS; Video yg bakal dikeluarkan November, akan nampak muka suami kau masuk hotel naik pacuan 4 roda. Kau jer yg tak ade Wan Azizah. Puki kau pasti nak tisu..berpeluh nanti!

wan azizah October 17, 2011 at 2:31 AM  

cantik nyer tetek dia nier..macam mana nak buat ha????

Pakar Lambung Tarik Tetek Lembu October 17, 2011 at 2:37 AM  

tahniah kepada parti DAP sebab telah menunjukkan yg ahli parti korang akan membuka umah jalang dan tukang urut batin dimasa depan...dan anak2 sendiri dibiar lambung tetek anak orang lain.

ucapan tahniah diatas telah menaikkan semangat pas dan mereka pun bertakbir...tahniah PAS.

anak ketam berjalan seperti bapanyer..

Anonymous,  October 17, 2011 at 2:46 AM  

Sorry tumpang lalu..... Gua bukan pkr, umno pun bukan tp mcm biasa tiap2 kali gua masuk blog papagomo gua nampak sgt perangai tak semegah budak P.R ni... Mmg tak boleh blah siot nampak sgt fanatik. Sorryla org mcmni nak buat geng lg sggup gua tak masuk politik!!"

Wan Azizah October 17, 2011 at 3:15 AM  

Best nyer kalu suami akak ramas tetek akak...lama dah tak kena nie. Asyik ramas sendiri jer malam2..bosannnnnnnnnnnnn....

PAPA GOMO October 17, 2011 at 3:47 AM  

adoi kak wan ni buat gelak lah..ha ha ha suruh abang Mat Sabu ramas nak?

GOMO DONT BITE THE HAND THAT FEED YOU~ October 17, 2011 at 10:17 AM  

dengan bantuan TUN FAISAL lah gomo boleh naik sampai pangkat ketua cybertrooper umno.

dulu time gomo susah meniaga kat tepi jalan tun faisal bg bantuan macam2.

sekalang lu sudah naik tinggi lu berani buruk2kan manusia yg bnyak membantu lu gomo???

dengan 1panggilan telefon je tun faisal boleh bgtau KDN dgn SKMM nk shut down blog kau.

sedar sikit sapa kau gomo jangan naik kepala sangat.

SAMADLELONG October 17, 2011 at 12:30 PM  

WOI GOMO: HANG KALU GAMBAR TETEK BESAR HANG CUKUP SYOK NO. AKU PUN CUKUP SYOK NGAN TETEK BESAR, RAMAS PUAS2 BARU SYOK

Anonymous,  October 20, 2011 at 12:35 PM  

http://www.youtube.com/watch?v=d1pIMK2fhy4

Anonymous,  March 13, 2012 at 6:09 PM  

mmg blog ni level tumit. papagomo, renung balik sebab kewujudan manusia kat dunia ni. tq

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP