Video Clip Khas Buat Anwar Ibrahim Dan Azmin Ali

Sunday, November 27, 2011




Azmin Ali beriya iya untuk membebaskan Anwar Ibrahim. Kenapa Azmin Ali dan tidak Wan Azizah isteri Anwar?

Kekasih Gelap antara Anwar dan Azmin Ali memang sudah diketahui ramai dan kerana itulah Azmin Ali tidak sanggup membiarkan Anwar Ibrahim merengkok dipenjara seperti ketika lalu.

psssttt . . . Hahaha ala ala Prison Break le lepas ni kalau Anwar masuk dalam. Hehehe
Published with Blogger-droid v1.7.4

15 comments:

mahatkelate,  November 27, 2011 at 11:27 AM  

kah3x...lawak siot!!..best bro..kasi buat banyak lagi!!

Anonymous,  November 27, 2011 at 12:12 PM  

wakakakakaka!!! kelakar..kelakar, kalau masuk MTV Award ni confirm Menang...wakakakakaka!!!!

@Shook: Rant. November 27, 2011 at 1:22 PM  

Hahahahaaha.. Macam gampang. Mmg sebijik PKR.

Anonymous,  November 27, 2011 at 1:31 PM  

Gomo... pe kate hang mintak pengarah raja azemi wat filem kisah deaorg nih.... pasti meletops... selama ni minah tu buat filem tak der sape kisah... this time mesti havoc punyer.... bule start cari pelakon dr sekarang.... ngeh ngeh ngeh

Anonymous,  November 27, 2011 at 1:32 PM  

Salam. Saya berdoa agar kamu semua bertaubat la sebelum terlambat. Fitnah tu dosa tau.

Pendekar Siber November 27, 2011 at 1:33 PM  

Assalamualaikum & Salam 1 Muharram 1433H,

Sila lihat posting terbaru : LAGI PANAS!!! : Kajian ILHAM Bukti BN Boleh Rampas Pulau Pinang Bahagian 1

di http://www.blogpendekarsiber.blogspot.com/

Terima kasih.

Anonymous,  November 27, 2011 at 1:35 PM  

sape nak pegang watak atok tuo tuh.... ha ha... tak tercapai akalku

Anonymous,  November 27, 2011 at 1:40 PM  

Yg sangat2 patut bertaubat tuh atok tuo totey bengkok.... anon patut tujukan kt dia dulu.... nape smpi sekarang asik bdolak dalik.... sumpah tak mahu.... jam omegay mane.... sumpah lahnat la kalu tak buat.... ade brani... sebok dok kate org.... kaki tutuh... depan belakang ko bela smpi tak hengat.... meroyan sana sini.... ptuihhh... kahak paling hijau

Anonymous,  November 27, 2011 at 1:41 PM  

itu anugerah tuhan la.... istimewa tau... depan belakang boleh... ko ade...

Anonymous,  November 27, 2011 at 1:46 PM  

lawaklah.... ha ha ha....cepat cari pelakon .... sape nak pegang watak atok tuo.... pe kate boypren baru milo basi...pegang watak azeminn... ha ha... ade aku kesah....cak cak cak

Anonymous,  November 27, 2011 at 2:21 PM  

Lawak giler woooo...
Memang padan muka ngan puak2 pkr nie...
Fact, data, bukti, semuanya dah cukup.. Masih nak kata fitnah...memang mangkuk ayun puak2 pkr..
Cubalah fikir dan teliti masak2 semua fakta yang ada kat internet dan kaji balik masa anu gay jadi tpm..
Semuanya menjurus pada rasuah, sex scandal dan astagafirullah gay(main buntut).. Masaalah.. Minta2 dijauhkan lah dia dari menjadi pm malaysia..
Kalo yang masih tak leh terima maknanya akal depa dah tahap bodoh gaban...

Anonymous,  November 27, 2011 at 3:03 PM  

~ lu ingat depa ni penah buat 'threesome' tak...?~

Anonymous,  November 28, 2011 at 2:12 AM  

hahahaa... ngok ngek punye video.....
lawak dowh.... geli gelemang....

Anonymous,  November 28, 2011 at 12:12 PM  

wakakaka..xtahan..muka anuat mkn sanggap jubox..

Anonymous,  November 29, 2011 at 7:57 PM  

chanteeeeeek video korang.......klassssssssssssssss gitu

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP