Hangat - Ramasamy Bongkar Penyelewengan Guan Eng Nenen

Tuesday, December 20, 2011


"Gua Kaya"

"DAP membangunkan Pulau Pinang" kata seorang warga emas yang menerima RM100 tempoh hari lalu. "Guan Eng manyak bagus jaga kita semua" kata seorang wanita apabila menerima hamper sumbangan dari Guan Eng yang bernilai kira kira RM100.

Itulah yang berlaku di Pulau Pinang sejak DAP bermaharajalela. Emmm itu kata mereka yang dapat setakat RM100 untuk setahun dan juga hamper yang dipenuhi jajan yang mana diberikan oleh Lim Guan Eng kepada rakyat Pulau Pinang. Tetapi Ironinya?



Nah ini lah dia Projek Gajah Putih yang telah mengeluarkan belanja sebanyak RM5 juta iaitu wang dari rakyat Pulau Pinang itu sendiri. Wang yang mana jika disalurkan kepada rakyat lebih bermaanfaat dari membuat tempat letak kereta yang bersaiz Kancil ini.



Setelah habis RM5 juta yang mana keponakkan DAP sudah kenyang meratah wang tersebut kini mereka bertindak mengumumkan pula untuk merobohkan bangunan letak kereta yang sudah siap itu. Alasannya?



Meh sini layan apa sebenarnya yang DAP ni gilakan sangat KLIK DISINI.

Psssttt... Baik punya cilok depa ni, projek jalan duit dah masuk then roboh balik dan bina baru..masyukkkk......


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


31 comments:

MymassaVoice December 20, 2011 at 9:21 AM  

Thanx bro sebab tolong promote artikel.

Ni yang makin bersemangat bila Gomo dah support macam ni.

Thanx sekali lagi dari MyMassa.

Anonymous,  December 20, 2011 at 9:27 AM  

Hihihihihihi...Lynda Tan nyer tetek diRABA IGUANA OINK2....sedap ker kena raba Lynda Tan oiiii....statement FB ko cam siallllll

Anonymous,  December 20, 2011 at 9:54 AM  

Depa tuh mmg budus.... uwekkk. paku dulang paku serpih .. kate org deoa lagi lelebih....

amir.pemuda taman keladi,  December 20, 2011 at 10:08 AM  

dijemput semua hadir pada malam ni 20.12.2011 jam 915mlm.ada ceramah daripada YBHG USTAZ KAMAL SAIDIN bertajuk SIAPA JUAL AGAMA.bertempat di dewan UMNO taman keladi bersebelahan dengan petronas.tolong war2kan kpd semua

Mr. Eee December 20, 2011 at 11:52 AM  

Hangat - Ramasamy Bongkar Penyelewengan Guan Eng Nenen

alih2 nanti dikatanya konspirasi UMNO...

skrip biasa pembangkang...

Anonymous,  December 20, 2011 at 12:31 PM  

Macam rupa tu RM5 juta? RM1 juta pun susah nak percaya dengan dinding sama lift pun takde. Mana pergi RM4juta lagi? Projek macam ni sengaja dibuat untuk songlap duit cara mudah. Bila dah roboh nak buat lagi yang sesuai berapa juta pulak peruntukan? RM50 juta?

Anonymous,  December 20, 2011 at 12:43 PM  

Wah! bukan main marah budak budak tu dengan kerajaan sampai pijak gambar muka najib.
Ini gambar betul kah atau gambar photoshop buatan papagomo. Papagomo ni tak boleh dipercaya juga. Dia ni berkerja macam double agent. Semua perkara double pun ada. Double standard, double trouble maker, double bodek, talam double muka pun juga.

Anonymous,  December 20, 2011 at 12:45 PM  

hampa tua dak wayang cina tongkol.sebenaqnya cina2 ni depa bersatu,dap ka,mca,gerakan,keadilan satu hati.umno,pas,keadilan pecah belah.malysia ni pasai Allah ada pandang rahmat ja,ikut adat jahanam habih dah

Anonymous,  December 20, 2011 at 12:48 PM  

GOMO,
KAU PUNYA VIDEO TOLAK DAKWAT KEKAL SUDAH TAK RELEVAN. SPR DAH BERSETUJU MENGGUNAKANNYA.

Anonymous,  December 20, 2011 at 1:55 PM  

ya ya! bising bising, RM10million shja! Sharizat swami ada beli condo di Singapore ORCHARD ROAD SGD4.1MILLION!!! Sama duit, siapa boleh duduk condo Singapore, lembu UM-MOOO???

Anonymous,  December 20, 2011 at 2:11 PM  

1.55 baghal laki Sharizat beli spenda ko tak mau cerita gak ke? Dia nak beli robot pandai melancap pun suka dia la janji duit pinjaman dia kena bayar balik. Ni celaka2 kebas 3-4 juta RM duit cukai rakyat masuk poket sendiri ko buat tak paham..

Anonymous,  December 20, 2011 at 2:13 PM  

Kontraktor mana punya kerja ni? Kenapa bodoh sgt sampai tak tahu asas binaan parking kereta. Inilah yg terjadi bila terlebih mengutamakan kroni dlm pembahagian kontrak. Bina parking kereta bukan macam bina kandang babi apek oi!

Anonymous,  December 20, 2011 at 3:21 PM  

Sampai putus urat sarap Papagaymo nak spin berita 'Fed the Lot' tu........sekarang pendedahan baru Kondo RM 10 juta ahahahahah macam mana nak spin lah Gomo ? Tak guna punya MP bayar cuma RM 5K....isu suruh spin isu RM 250juta

Anonymous,  December 20, 2011 at 4:42 PM  

aku rasa lebih baik dibuat ajer kandang babi daripada dirobohkan. boleh la fight ngan ladang lembu yg geng fuckatan dok bising2.

kalo roboh sapa yg untung....???
DAP and the kroni......
kalo ternak BABI sapa yg untung..?
fuckatan and the geng.. boleh buat korban. Dh cukup syarat and sifat... Mau ke rasul pas sembelih BABI?????

Anonymous,  December 20, 2011 at 4:43 PM  

Umno lwn Pas >>>> Umno
Umno lwn PKR >>>> Umno
MCA lwn Pas >>>> Pas
Gerakan lwn Pas >>>> Pas
MIC lwn Pas >>>> Pas
MCA lwn DAP >>>> MCA
Gerakan lwn DAP >>>> Gerakan
MIC lwn DAP >>>> MIC

Anda cerbi !!!!

Anonymous,  December 20, 2011 at 5:30 PM  

RM250million 'soft loan' habis, sudah beli condo di Bangsar dan Singapore. Ini RM5million sehaja, kenapa Puki Goreng banyak bising2!!! hahaha ini macam kacang lah kawan. Tak paya, bila UM-MOOO sudah pencuri semua WANG MALAYSIA, makan kacang sehaja!

Anonymous,  December 20, 2011 at 5:48 PM  

makan kacang le kite ramai2..UMPORNO lembu dan puak2 dia sudah balun wang rakyat...CILAKA punya umporno...jahat GILa..

Anonymous,  December 20, 2011 at 5:54 PM  

tingkat2 mcm jirat maaaaaaa...ok la ..LGE mampui kasi yg atas sekali..fresh air ma.aiya jgn mising ini jirat la..itu masat size kancil ma...haiya.bukan itu parking kelete punya loo.liam2 sudah ma.

Anonymous,  December 20, 2011 at 6:17 PM  

confirm mpv pun tak sure boleh masuk ni..rendah semacam je..but kalu robohkan lagi bagus, sbb dr segi keselamatan nye, nampak was2, mungkin tu sbb x dapat CF..

rugi Rm5 juta tu jgn salahkan kerajaan negeri guan eng..anda sendiri (penduduk pinang) yg bengap pegi mengundi diorg wat hape???

Rasekan seksaannyaa....padan muke koooo

Anonymous,  December 20, 2011 at 6:25 PM  

5 juta disangka projek gajah putih! Gajah putih serama adalah . Lawak 3 suku..... Dah tak ada modal kah, papagomo. Engko cerita Lah projek gajah putih kementerian pertahanan kah? NFC kah?projek iskandar kah? Supeecorridor kah? Papagomo hentam lah semua projek projek kepunyaan umno, Asal jangan menglibatkan negeri pakatan cukup lah!

Anonymous,  December 20, 2011 at 6:46 PM  

Bila negara ni bankrup 2019, papagomo jadi papakedana, blogger guna tali guni dan 2 tin susu untuk kirim fitnah fitnah politik umno mereka. Bila papagomo bercakap melalui taligunifon ni suara dia macam suara bangali mabok diselamkan..............
' Malbayssiab Bolbehb! unbdib lah Umbnob!!! '

Anonymous,  December 20, 2011 at 6:53 PM  

Parking ni memang kecil khusus untuk kerita kecil lah sesuai untuk penduduk pendapatan rendah . Charges dia pun murah. Orang kaya pi lah cari parking dekat masjid, balai polis dan kawasan sekolah.

Anonymous,  December 20, 2011 at 7:17 PM  

Terlalu banyak najis najis lembu bersepah diblog jamban ni . Macam mana papagaymo nak bersihkan. Singapura pun ada........ ! Bankrup! bankrup! Bankrup !

JuborMakHang,  December 20, 2011 at 7:46 PM  

Cibit punya mak lambir....pecah lubang lagi Sharizat bela lembu kat kondo kat Singapore....10 juta beb.

Kat mana sharizat rempat juta juta ni...Sharizat wajib letak jawatan...
Sharizat liabiliti kepada UMNO...ingat UMNO ingat lembu.

Nabi ajis,  December 20, 2011 at 8:07 PM  

Lembu-lembu berbaju merah putih dan berperut buncit adalah wira-wira negara! Anwar Ibrahem pulak adalah bapak kejuburan negara.

Anonymous,  December 20, 2011 at 8:38 PM  

hampehhh...

rupa2nya cina Dap makan duit rakyat senyap2 sial lahh...

sikit2 lama2 kalau dikumpul dari dulu hingga sekarang dah berapa bilion apek Dap ni balun..memang cukup pandai apek2 ni buat keje...

yg paling bodoh nye pecacai2 melayu cina Dap ni masih lg menjilat juboq cina2 Dap ni... bagi pecacai2 melayu hamba kepada cina Dap ni, cina makan duit rakyat x apa semuanya dibolehkan... memang sial melayu pecacai cina Dap....

duit kandang babi mega rm100 juta apa crite... tu semua duit rakyat.. cina Dap yg kenyang kenapa pecacai2 ni senyap, memang melayu PR pecacai kepada puak cina Dap...

rm100 juta habis hanya utk berkepentingan satu kaum... kaum cina yg kenyang makan babi dan makan duit rakyat...
melayu pecacai bertepuk tangan, yg kaya raya cina Dap, yg di perbodohkan oleh cina Dap melayu2 pecacai...

memang sial melayu PR pecacai cina Dap...

melayu jenis ini yg akan sanggup jual agama, bangsa dan negara kepada bangsa asing

Anonymous,  December 20, 2011 at 8:50 PM  

klu jadi 13 mei,kena perang dgn org melayu yg jadi penjilat dap(org pas n pkr) dulu baru bole jentik kafir harbi

politikus pulau tikus,  December 20, 2011 at 9:06 PM  

fuyoo tak nampak lagi game dap penang. Rangka bangunan kodi yang kunun parking bertingkat tu nilai tak sampai sejuta sebab tak kukuh 3 bijik kancil naik atas sekali rak rak rum. Tu semua buat syarat saja sebab duit dah sapu tapi dap ni pandai cover kata projek dah siap tapi silap buat tak dapat cf jadi rm5 juta hangus bangunan perlu dirobohkan buat yang lebih canggih dengan dana peruntukan yang berlipat ganda.

Kee Lee Pet Construction Sdn Bhd kroni DAP,  December 20, 2011 at 9:11 PM  

Ini timpat litak keleta mesti mau mikin kasi lakyat. Kilajaan mesti mau kasi lui lagi sama kita olang mikin balu punya kolang-kolang lima pulut yuta al em.

Anonymous,  December 21, 2011 at 11:03 AM  

"civil action could be taken against the original building's architect, Khairil Faizi Abdul Majid, who has since been dismissed by his employer Pintar Daya Consultancy Sdn Bhd."

Khairil Faizi Abdul Majid !!! Akitek Bina car park kancil !!

Syarikat "Pintar Daya" tapi ambil kerja orang bodoh untuk bina bangunan bodoh !!

MALU !!! MALU !!! MALU !!! MALU !!! MALU !!! MALU !!!

Azizul aoi December 25, 2011 at 12:24 AM  

Kepada anonymous diatas,jgn main ckp je org tu bodoh,org ni bodoh.xtau sebab apa projek ni gagal,jgn main ckp je.Saya anak Encik Khairil tu,so saya tau apa sebabnya projek ni gagal.Bukan sebab rekaan,tapi sebab kontraktor xikut lukisan pelan ayah saya.So jaga sikit mulut tu ya.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP