GEMPAR 18 SG - Lagi Ugutan BUNUH Di Terima Kerana Isu Zina Adun PAS Selising

Saturday, January 1, 2011Sebelum ini Ustaz Saidi yang mendedahkan isu Khalwat adun PAS Selising telah di langgar kenderaan nya dan kemudiannya di serang oleh lelaki tak di kenali menggunakan Parang di rumahnya. Semua ini berpunca dari isu Adun PAS Selising Saiful Bahri. Jelas Nyawa Ustaz Saidi di ancam bagi menutup mulut dalam menjelaskan kepada semua cerita yang Benar lagi Sahih.

Untuk makluman semua sebelum ini juga Azmy Awang Kelana rakan Facebooker yang juga Presiden Nadi Rakyat telah mendapat ancaman BUNUH melalui panggilan talifon ekoran dari pendedahan Isu Adun PAS Selising ini.

Facebookers pun terima Ugutan BUNUH kerana isu ini, Emmm kalau benar adun PAS Selising tu tidak melakukannya buat apa sampai nak menghantar orang orang pergi Melanggar, Menetat, dan membuat panggilan Ugutan kepada kami yang mendedahkan isu ni?

Setakat ini Gomo tidak lagi mendapat apa apa ancaman Bunuh namun ada sekali rakan Media Pakatan Haram memaklumkan Samseng Pasir Puteh Sg Petai turun KL mencari Gomo.

Emmm Sg Petai Pasir Puteh? Gomo anak Sg Petai, Pasir Puteh....Samseng mana pulak dari Sg Petai Pasir Puteh?

Gomo nak berikan amaran kepada Adun Selising agar jangan main cara Bangsat dan Kotor nak takut takutkan para pejuang Cyber dengan ancaman anda. Jika benar anda tidak bersalah dan di Fitnah maka HERET lah Ustaz Saidi ke Mahkamah. malah kami yang dok main isu ni berbulan lamanya pun boleh di hantar SAMAN nya tu.

Jangan lah takut bila tak Salah......Ada berani ke?

JANUARY Pendedahan Akan Di Lakukan......
21.01.2011???

Psssttt...Bangsat betul main ugut bunuh pulak....kimak je depa puak PAS pis Pus ni

ADUN SELISING - AZMY AWANG KELANA DIUGUT BUNUH !! KLIK LINK INIPAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Rocky Bru Blogger Perosak Blogger ?AKU PEDULI APA KAU SIAPA!!!
TAPI KALAU NAK MENULIS SEKADAR NAK CARI KEPENTINGAN DIRI, BAIK KAU BERAMBUSSSSSS.... ORG MACAM KAU TAK LAYAK DUDUK BERSAMA PEJUANG!!
KEPADA KERAJAAN, CUKUPLAH DI TIPU OLEH MEREKA YG PERNAH HENTAM KERAJAAN!!!
TUIH!!! KAU ADA TAK UNTUNG, KAU TIADA TAK RUGI!!!

(Ahirudin Attan) Prominent Blogger (Rocky's Bru),Editor of The Malay Mail, President of the National Press Club and President of the National Alliance of Bloggers

Biography:
Ahirudin bin Attan, also known as Rocky Bru, is a Malaysian blogger, journalist, and editor. He has served as editor of several New Straits Times Press (NSTP) publications, including the Business Times, The Malay Mail and The Sunday Mail. Rocky's journalistic career began with the Business Times in 1985, after graduating from Institut Teknologi MARA (now Universiti Teknologi MARA). He later served as the group's London correspondent and furthered his studies in the UK taking up a course in Advanced Journalism. Ahirudin was appointed Editor of the Business Times in 1997. In 2001 he was appointed Acting Editor of The Malay Mail and then further reappointed as the Executive Editor of both the Malay Mail and Sunday Mail in 2004.

Sumber Facebook


GOMO: Gomo pun sebenarnya naik hairan dan pelik dengan Dato Rocky ni, pelik sebab dia yang mendedahkan cerita kononya Menteri Rogol amah tapi dalam masa yang sama tidak ada langsung apa apa keterangan yang menguatkan kenyataan nya itu.

Pembangkang dah buat Modal keliling Dunia mengenai Isu Menteri Rogol amah yang di timbulkan oleh Dato Rocky ni. Siapa yang untung dalam hal ni???

Gomo minta sangatlah Dato Rocky keluarkan segala bukti bukti yang mengkaitkan Menteri berkenaan dengan isu Rogol amah, jangan sekadar cakap dan tiada apa apa kenyataan yang kukuh dalam isu ni. Dedah kan apa yang sepatutnya di dedahkan.

Lain lah isu Adun Selising yang kami Nadi rakyat keluarkan, Tepat keterangannya dan siap ada rakaman Video pulak tu!!! VIDEO PANAS ADUN SELISING KLIK LINK INI

Psssttt...Rocky Bru ni Set kito ko set alik sano?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Happy New Year 2011 - FUCK Off PAS,PKR,DAP For This Year And I Will KILL U AllSalam 1 Malaysia kepada semua pembaca Blogg Papa Gomo yang di kasihi....aisey lemah betul lah nak karang dalam ayat Skema ni.....K kita balun je lah....he he he

Gomo nak ucapkan terima kasih kepada semua pembaca Blogg papa Gomo selama tahun 2008,2009 dan 2010. Sepanjang tahun berkenaan banyak yang Gomo cuba sampaikan dan ke utarakan dari masa ke semasa buat tatapan seluruh rakyat Malaysia.

Gomo amat berpuas hati dengan usaha yang Gomo lakukan dalam penghasilan Blogg Nyamuk ini walaupun kadang kadang penulisan yang tidak baik dan mempunyai bahasa bahasa yang Kesat. Al maklum jiwa muda dan Ganas sentiasa memberontak so penulisan pun tak dapat nak di elakkan..he he he

Gomo tidak mahu mengulas panjang namun Gomo nak sampaikan kepada semua Pembaca dan juga Rakan rakan Blogger, Facebooker dan Twetter bahawa bermula tahun 2011 ini Gomo akan Menyerang dan MemBUNUH DAPig secara besar besaran dari setiap sudut yang ada. DAPIG adalah Matlamat utama dalam tahun 2011 ini memandangkan DAPig semakin Kurang ajar dan Biadap ke atas Agama, Bangsa dan Negara.

Namun demikian dalam usaha Gomo untuk MEMBUNUH DAPig ini tidak lah bermakna Gomo akan melepaskan begitu sahaja kepada Proksi DAPig iaitu PKR dan PAS. He he he......

Jangan lupa Sebagaimana yang Gomo janjikan bahawa January 2011 akan Gomo keluarkan satu Pekara yang mana akan Mencabar orang orang Pakatan Haram terutama puak PAS untuk menyangkal Kenyataan Ustaz Saidi dalam isu Adun PAS Selising Berkhalwat!

January2011...so....Kita TUNGGU!!! He he he

Buat Anwar Ibrahim lelaki yang memberi Gomo semangat untuk menceburi bidang Politik dalam Menentang dirinya Gomo mengucapkan terima kasih. Kalau tidak kerana perjuangan Menentang Anwar Ibrahim maka tidak akan telahirlah Blogg Papa Gomo ini. Anwar Ibrahim Musuh Gomo no1.

So untuk tahun ini juga Gomo ada beberapa isu yang akan Membuatkan Anwar Ibrahim dan juga para pengikutnya tidak senang duduk sama sekali. Isu Seks Luar Tabii...Gambar SULIT Waktu di Singapura dan juga Kenyataan Anwar Ibrahim sendiri sewaktu di Singapura....

Semua ini akan Gomo Keluarkan pada tahun 2011.....We Have A Number....he he he.....Harap Anwar Ibrahim dapat bersiap sedia dengan segala Pendedahan ini Kelak!!!

Dalam pada ini juga Gomo meminta jasa baik rakan rakan Blogger, Facebookers dan Twetter untuk menfokuskan serangan kepada Pakatan Haram DAP,PKR dan PAS. Cukup cukuplah kita menentang kepimpinan BN kita ini. Mana yang layak kita TEGUR maka kita Berhak menegur namun usahlah Menentang dengan isu isu yang akhirnya Membunuh kita juga.

Masa sudah semakin suntuk!!! PRU13 semakin menjelma dan ingatlah Matlamat kita adalah untuk menang PRU13. Walaupun pihak kerajaan tidak membayar kita para pejuang SESEN sekalipun namun ingatlah yang kita ini hanyalah Blogger Nyamuk......

Matlamat kita Menang PRU13, InyaAllah akan ada yang memandang Perjuangan kita ini....Orang bagi SAPU..tak dapat tak mengapa......

2011 ini juga Gomo sudah meletakkan Tubuh Badan ini untuk perjuangan kepada kemenangan Barisan Nasional. Gomo sudah nekad akan perjuangan dalam arena Politik ini demi memastikan PEMBOHONG, PENIPU,PEROMPAK dan PENYAKIT iaitu Pakatan Rakyat(HARAM) Akan Di kuburkan di seluruh Pelusok yang ada.


Perjuangan Belum Selesai....................


Akhir kata:
FUCK U DAPig FUCK U paSHIT FUCK U Parti Kencing Rakyat FUCK U Brader Anwar Bin Ibrahim (BABI)

Psssttt....Kita BUNUH Mereka habis Habisan jangan simpan sedikit pun....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP