STUPID 18 SG - Logo 1 Malaysia Tu Logo Politik Lah BODOH! Kalau Yang Ni Baru Tak Politik!!!

Monday, January 3, 2011


Larangan penggunaan logo 1Malaysia bagi papan iklan dan bunting yang memerlukan kelulusan Pihak Berkuasa Tempatan(PBT) di Selangor sudah diputuskan dalam Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (MMKN) dua minggu lalu.

Exco Kerajaan Tempatan, Kajian dan Penyelidikan, Ronnie Liu berkata, mesyuarat memutuskannya kerana logo tersebut mempunyai mesej politik memandangkan ia dilancarkan Barisan Nasional (BN).

"Dia keputusan Exco kerana Exco rasa itu satu simbol politik," katanya.Menurutnya lagi sudah termaktub dalam undang-undang kecil PBT bahawa mana-mana papan iklan gergasi dan bunting yang diluluskan PBT tidak boleh diletakkan mesej atau logo politik.

"Memang tak boleh, memang dia ada undang-undang kecil untuk iklan, memang tak boleh buat iklan yang ada unsur politik selain daripada masa pilihanraya," jelasnya kepada Tv Selangor.

Beliau turut berkata, pemilik kedai serbaneka sepatutnya tahu berkenaan larangan ini kerana garis panduan telah dikeluarkan

NI APA PULAK????

Apa Cafe ni???
Rocket United Lambang DAP!!!
tak Ke BABI Namanya?
WTF?

Ni Apa ni?
Jom Ubah?
Kepala Bana Nak Ubah Apa?
POLITIK!!!
WTF?

Ni semua menatang apa?
Barang Cenderamata DAP
Lambang DAP,
Buku DAP
Asal Usul Komunis!!!
WTF?

DAP RACIST
Fuck DAPYang Dah Mati Pun Di Jaja
Mintak DERMA Untuk Siapa Pulak?
Tak Ke BABI Tu?
Jelas Dan Nyata Cafe DAP
Cafe Parti Politik
So PBT Buat apa?
FUCK PBT Selangor
Elok Berjubor Dengan Teresa Kok Je lah!!!

Ehhh Gomo masih tak puas hati lagi lah!!!

PDRM?KDN? KPDN? Mana mana Jabatan Yang berkenaan hangpa ni buat apa? Tidor atau makan Gaji Buta? Ops...Jangan marah kalau Gomo salah cakap...I m Sorry....

Tapi Gua tak puas Hati pasal Apa Dalam Cafe DAP PIG ni boleh ada benda benda Yang Menghasut rakyat? What The FUCK?Punyalah Cantik Menu Cafe DAP PIG ni.
PBT Selangor?
NATO Only
No Action Talk Only
FUCK OFFNi si Bangsat!!!
Anjing Komunis Cilaka!!!

So Apa lagi Rakyat Malaysia nak tahu?

FUCK DAP
BUNUH DAPig!!!


Psssttt....Elok Segera ambil Tindakan....jangan LEMBAB!!!


PANAS - Karam Sing Walia Bertindak Liar Dalam Keadaan Mabok Arak


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS 18 SX - Anak Kedua Bungsu Kak Na Punya Muka Seiras Adun PAS Selising Saiful BahriVideo Siri 3 yang di keluarkan Nadi rakyat bagi tatapan rakyat Malaysia khusunya penduduk Pasir Puteh sendiri menilai akan kebenaran yang di sampaikan Kami Nadi Rakyat ini mengenai isu Adun PAS Selising yang di tangkap Khalwat!!

Ustaz Saidi menjelaskan Anak kedua Bungsu Wanita yang di tangkap Khalwat bersama Adun Selising Saiful Bahri mempunyai Muka SEIRAS IRAS dengan Saiful Bahri.
WOW......Hot News ni beb...............

Ustaz Saidi mencabar Adun Selising Saiful Bahri buat Ujian DNA bagi membersihkan namanya. Tapi nak ke Saiful Bahri melakukannya? Sedangkan untuk mengambil tindakan ke atas Ustaz Saidi pun sampai sekarang masih tidak di lakukan sebaliknya menghantar Samseng sahaja.

Untuk makluman semua, seluruh penduduk Pasir Puteh sudah tahu siapa Wanita yang di tangkap Khalwat dengan Adun Selising ini malah seluruh rakyat Pasir Puteh sudah lihat Seiras nya muka Adun Selising dengan anak kedua Bungsu Kak Nah seorang peniaga Kain di Pasir Puteh.

Kepada Juak Pakatan yang kata Gomo FITNAH di harapkan agar menghubungi Adun Selising Saiful Bahri untuk menjalankan Tindakan dan Proses Undang Undang bagi membersihkan dirinya. Kami dah dedahkan Banyak isu dan Hal mengenai Tertangkapnya Adun Selising dan Pasangan nya seorang wanita Isteri orang dalam Koch Kereta api. So apa tunggu lagi?

Masuk minggu ini sudah 3 Minggu Adun Selising Saiful Bahri Diam dari memberikan apa apa Jawapan. Jawap lah Mu takut Gapo gu???

Pinta Adun Selising Letak Jawatan dengan kadar Segera!!! January Bulan Bersejarah!!!

21. 01. 2011 Hari Jumaat Jam 11.11 minit pagi akan Kami Bongkarkan Satu BUKTI yang menyayat Hati kepada Anda Saiful Bahri!!! Ingat semua.....

21.01.2011. Jumaat jam 11.11pg = 21.1.11.11.11

Psssttt...Bila adun Selising nak Saman ni???


PANAS - Karam Sing Walia Bertindak Liar Dalam Keadaan Mabok Arak
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS 18 PL - Jangan Di Bantu Gobala Pundek Anjing Yang Tersepitmamat gobalakrishnan ni akan telanjangkan aljuburi lepas ni

Gobalakrishnan dalam satu sidang akhbar telah mendesak anwar supaya memenuhi tuntutan beliau. Jika anwar gagal memenuhi tuntutan beliau maka mamat Gobalakrishnan ni akan mengadakan road show ke seluruh negara untuk mendedahkan segala salahlaku anwar kepada umum..

Didalam kenyataannya juga, Gobalakrishnan terpaksa menelan kembali ludah sendiri apabila turut mengakui bahawa kerajaan BN sewaktu memerintah negeri Selangor tidak pernah menzalimi kaum india dengan menutup kuil dan sebagainya sebagaimana yang sering didakwa oleh gobalakrishnan sendiri sebelum ini bahawa kerajaan BN itu zalim

PADAN MUKA HANG GOBALAKRISHNAN!...sebelum ni gobalakhrisnan ni duk tuduh BN zalim dan sebagainya, hari ni siapa yang lebih zalim? BN atau PAKATAN RAKYAT??... GI BUAT CERAMAH DAN ROAD SHOW DEDAHKAN SALAHLAKU ANWAR elJUBURI DAN TELAN BALIK SEMUA LUDAH SENDIRI LAAA...

abih la hang nuar.. belum jadi PRIME MINISTER OF MALAYSIA lagi pengikut kau dah ugut dan tuntut macam-macam.. tak penuhi tuntutan kang pecah tembelang pulak... nak buat macamana, rahsia nuar memang dipegang oleh puak2 pemimpin lahanat dalam pakatan rakyat tu.. abih la hang, KY Jelly atau surat akuan sumpah palsu pun takkan dapat membantu hang lepas ni...

Oleh Nur Faizun rakan facebook


GOMO: Amat menarik jika benar Gobala Kepundek ni akan mengadakan Road Show seluruh Malaysia menjelaskan siapa Anwar Ibrahim dan mendedahkan itu ini buat tatapan Rakyat. Namun dari segi dasarnya Gomo tidak bersetuju kerana secara serius Gomo tidak mengemari si Gobala Kepundek ini.

Sebab apa? Sebab jika kita lihat sebelum kekecohan si Gobala dan PKR ini si Kepundek inilah yang paling menonjol menjadi Hero Tamil ke hulu ke hilir dalam pelbagai aktiviti, Program malah sidang Media pun si Gobala ni menyelit yang menunjukkan dirinya ini pejuang Sejati PKR.

KHAK PTUIH!!!

Paling Gomo tidak boleh lupa bila si Gobala Kepundek ni dalam Parlimen, memang Anjing tahap gaban si kepundek ni. Kalau Gomo nak upload Video kat sini mengenai kurang ajar dan Biadap si Gobala ni memang banyak lah. Boleh search dalam You Tube akan si Gobala Kepundek ni.

So kalau lah si Gobala ni nak adakan Road Show mendedahkan Anwar Ibrahim itu ini ke apa sekalipun harap biarlah si Gobala ni jalankan sendiri. Harus di ingat Gobala ini hanyalah Paria Mabuk Todi sebelum PRU12 yang lalu. Menang PRU jadi Ahli Parlimen pun hanyalah kerana Nasib.

PRU13 sudah pasti akan Tewas besar dan tiada guna nak pegang Anjing yang menyalak minta Todi ni. Biarkan si Gobala hanyut dengan sendirinya.......

Psssttt...Gua berbulu je dengan si Gobala kepundek ni....Paria cikai..Low Class

JAM 3.30 Petang Ini VIDEO Panas Adun Selising!!!! Nantikannya!!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP