GEMPAR (U) - Anwar Mengamuk Dengan Peserta Final AJL Kumpulan Meet Uncle Hussain

Sunday, January 9, 2011

Nyatakan sokongan anda smeua kepada Kumpulan Meet Uncle Hussain Feat Black Mentor dalam Menjuarai Anugerah Juara Lagu kali ini dengan lagu Drama King.

Lirik yang sememangnya Khas buat Anwar Al Juburi!!!

Hayati Lirik ini dan ketemukan Jawapannya!!!

Jom Vote Meet Uncle Hussin

Psssttt...Yakin Menang!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

AMARAN 18 SX - Untuk Mereka Yang Dewasa Sahaja Artikel Ini


Julia Perez Yang kata nak Berbogel waktu
perlawanan Malaysia vs Indonesia


Sikit sikit FITNAH, sikit sikit KONSPIRASI, Sikit sikit DRAMA......Itulah yang Puak Puak Pakatan Haram tahu. Tapi demi kebenaran dan kenyataan hakiki sedikit pun depa tidak ambil kisah. Janji mereka dapat kuasa dan kemudiannya menjahanamkan Negara Malaysia ini.Gomo agak sibuk sedikit kerana menjalankan Program Wira Negara Revolusi 1 Malaysia namun demi memastikan agar umat umat Islam tidak terus di tipu puak puak Pakatan haram maka Gomo keluarkan Video ini buat tatapan semua dan Nilai sendiri akan Hakikat dan Kebenaran yang cuba kami Team Nadi Rakyat sampaikan.

Azmy Awang Kelana bukanlah seorang pemimpin namun dia hanyalah rakyat biasa sama seperti kita semua. Namun atas keberanian dirinya lah maka Adun PAS Selising tidak senang duduk lalu ada yang cuba menggugut saudara Azmy sampai nak Bunuh Membunuh.

Azmy Awang Kelana dah Buat Laporan Polis. Si Adun Selising bila pulak nak Buat Laporan Polis dan Menjalankan tindakan undang undang sepertimana yang si Totey Basah ni katakan dalam akhbar Utusan Malaysia yang lalu. He he he

Tarikh Matang anda pada 21/01/2011 Gomo akan Bongkarkan Video yang ada di tangan ini. Ingat tu wahai Puak Puak Pakatan sekalian. Video tersebut hanyalah untuk anda semua dan Gomo tidak menggalakkan kepada mereka yang bukan dari Pakatan Pembangkang untuk masuk membuka Blogg Gomo pada tarikh
21/01/2011 Jam 11.11 pagi.


So Harap Sila lah Undur Segera Sebelum Terdedah apa yang belum lagi menjadi Aib kepada anda wahai Adun PAS Selising!!!

Psssttt...Bila lah nak makan nasi Kawah ni??? Saiful bahri? Bila?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Ketua Wira Perkasa Di Terlibat Aktiviti Lumba Haram Dan Gangsterism?Semalam banyak program yang berlangsung di Perhimpunan Wira Negara Revolusi 1 Malaysia yang mana telah di adakan di Bukit Jalil. Program yang menghimpunkan anak anak muda bagi bersama dengan NGO PERKASA agar mereka merasakan yang masih ada lagi NGO Melayu yang perihatin dengan kehendak mereka anak anak muda ini.


Exco Pemuda UMNO Malaysia
Saudara Jamawi Jaafar

Ketua Pemuda UMNO Selangor
saudara Ungku Salleh

Kehadiran sekitar 8 ribu anak anak muda hadir dalam program yang di anjurkan ini dan di anggarkan hari ini pastinya lebih hangat kerana peringkat Akhir akan di jalankan.

Di sini Gomo pamerkan serba sedikit gambar gambar yang di ambil dari Facebook, Fone Gomo dan juga sumbangan Gambar dari Blogger Darul Ehsan Today buat tatapan semua.


Dato Razali Ibrahim
Timbalan Menteri Belia dan Sukan

Jam 9 Malam perasmian Perhimpunan ini telah di rasmikan oleh Dato Razali Ibrahim Timbalan Menteri Belia dan Sukan dengan menghidupkan enjin Motor Vespa dan juga Skuter. Itu lah bila yang lama bertemu dengan yang baru.


Bersama Kelab Motor Geng Jahat


Skin Head Pun Sokong 1 Malaysia
Steady


Aksi StuntLive Band


Old Timer


Auto Show


Basikal Lamo dan Baru


Skates


Gomo Kelate Gomo

Hari ini banyak Program yang di anjurkan yang mana Peringkat Akhir dalam semua pertandingan yang di adakan. Tumpuan dalam pertandingan ini sudah pasti perlumbaan Vespa yang mana jika kita lihat keadaan Vespa tersebut langsung tidak menunjukkan itu adalah Vespa. Memang ubah suai habis habisan. Tapi bab Enjin ianya tetap sama. Vespa tetap Vespa.

Ayuh kita Hadir beramai ramai hari ini dalam menjayakan Perhimpunan Wira Negara Revolusi 1 Malaysia. Peringkat Akhir bermula dan Kehangatannya telah mencapai Tahap Maksima.

Apa lagi Ulasan Buat Program yang berjaya di jalankan oleh Wira Perkasa Malaysia di ketuai oleh Saudara Armand Abu Hanifa? Mari Kita Baca petikan di bawah.....

Tatkala para remaja dilihat sebagai 'bermasalah' (problematic) oleh parti politik, WIRA PERKASA tampil menggapai tangan tangan remaja untuk memberi sokongan.

GWM menganggap program Perhimpunan Wira Negara Revolusi 1 Malaysia cukup berjaya, malah dapat menghimpunkan seramai 8,000 remaja untuk mengambil bahagian dalam program ini.

Berbagai program yang disajikan sememangnya memenuhi selera dan mood remaja!

Artikel Lanjut KLIK DI SINI

LAGI

Mat Rempits, rockers and skaters — Perkasa is boldly going where no group has gone before.

Others may be quick to condemn and to play the blame game when it comes to social ills among the youth.

At this weekend’s Perhimpunan Wira Negara Revolusi, Wira Perkasa, the Bumiputera rights NGO’s youth wing, is embracing burnt rubber, loud guitars and graffiti instead.

“Political parties don’t want to be involved with these youth. They think they are problematic. So give them to us and we will help them,” said Wira Perkasa chief Arman Azha Abu Hanifah before greeting a few arrivals on gleaming Vespas.

Petikan Malaysian Insider KLIK DI SINI


HARI INI BUKAN ESOK
HE HE HE

Psssttt...Jom Rempit..he he he....ajak si Nuar Al Juburi sekali

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PASRAEL - PAS Seru Umat Islam Solat Hajat Buat DAP KafirSemua ahli PAS dirayu supaya mengadakan solat hajat serta doa qunut nazilah untuk mempertahankan kerajaan negeri Selangor yang sedang diserang sekarang.

Exco kerajaan negeri Selangor, Dr Halimah Ali dalam mesejnya yang penuh imosi memohon bantuan semua pihak bagi menghadapi serangan ini.

"Kami dah cuba mempertahankan kerajaan ini selama ini.

"Kami perlukan bantuan anda semua. Maaf kami tak larat untuk melakukan semua perkara."

Petikan Harakahdaily (Haprak)

Huhuhu...ntah apa apa lah depa ni, Kerajaan Selangor tu kan Kerajaan DAP. Depa lupa ka sampai nak buat Solat Hajat pulak. Elok depa mintak Doa Bala je sebagaimana Nik Ajis buat terhadap Dato Seri Najib.

Bala Pecah Perut!!! Khak Ptuih Lah Nik Ajis!!!

Gomo sibuk jadi meh layan Blogg Aweks Remaja 19 Tahun Ni KLIK DI SINI

Psssttt..Sejak Bila Kerajaan Selangor ni Islam?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP