ROGOL 18 SX - Lagi Si Fitnah Rais Yatim Akan Timbulkan Isu Baru

Tuesday, January 11, 2011


Rocky Ngah

Reda isu Menteri Dato Seri Utama Rais Yatim dalam isu Rogol Amah yang telah di Canang oleh Blogger Parasit Big DOG dan RockyNgah dan kemudiannya telah di guna pakai oleh Blogg Blogg pakatan haram dalam melemparkan FITNAH yang amat Dasyat kepada Rais Yatim.

Apabila Blogg Blogg nyamuk seperti Gomo mengeluarkan Bukti yang SAHIH bahawa tidak ada Isu Rogol yang melibatkan Rais Yatim dengan Amah maka senyap sunyi Puak Puak pakatan dan juga Big DOG serta Rockyngah.

Namun malam tadi Gomo mendapat satu maklumat yang agak panas yang mana ada ura ura satu lagi perancangan JAHAT terhadap Menteri Rais Yatim akan di ada adakan dalam masa terdekat ini bagi MENFITNAH dan Menjatuhkan maruah beliau.

Gomo meminta para Blogger Nyamuk seangkatan untuk bersiap sedia menghadapi Gelombang FITNAH ke dua yang akan di mainkan oleh Blogger Blogger Pakatan haram selepas ini dan tidak mustahil isu ini juga akan di Mulakan lagi oleh Blogger Elitis Rockyngah dan Big DOG.

ROGOL 18 SX - Inilah Video PANAS Yang Di Nanti Nantikan
ROGOL 18 SX - Inikah Gambar Terbaru Amah Yang Telah Di Rogol Pak Menteri?
ROGOL 18 SX - Lagi Isu Amah Mengaku Di Rogol Dan Ini Kami Blogger Nyamuk Bongkarkan....

Kepada anda yang merasakan diri anda cukup hebat dan kononya seorang yang Elitis Gomo nasihatkan hentikanlah sifat DENDAM kepada sesama manusia ni. Setakat Laptop kena Rampas pun nak mengamuk sampai tak tentu pasal buat apa?

Kita Blogger Nyamuk ni walaupun tidak di Jaga oleh Kerajaan namun kami ni lebih Mulia dan Lebih Efektif dalam membantu Kerajaan Malaysia. mana yang salah pun kami balun tapi dengan saluran yang betul malah ianya bertempat.

Jangan kata Blogger Elitis menguasai medium Blogg yang ada kerana waktu ini adalah zaman Kami para pejuang Blogger Blogger Nyamuk!!!

Blogg Gelombang Wangsa Maju pernah mengeluarkan Artikel mengenai Blogger FIRAUN Kecil apabila selesai pertemuan pada satu malam yang lepas di PJ. Artikel yang padat dan Pedas dalam Menjelaskan kepada semua Blogger Firaun memang Wujud dan telah pun terbukti.

KLIK Blogger Firaun Pun Ada? Apa Jenis Firaun Ni?

So ingatan kepada semua bahawa kita bukan sahaja di serang dari Pakatan Haram malah dari dalam pun masih ada Parasit Parasit yang cuba menggagalkan kemenangan Barisan Nasional pada PRU13 ini.

Psssttt....Geli gua dengan depa ni...Poyo semacam..Khak Ptuih!!!

MR ROCKY NGAH ... CARE TO EXPLAIN !PANAS - Pesta Seks Berleluasa Di SelangorDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

DANGER 18 SG - Lelaki Ini Dalam Bahaya Mati DI Bunuh
mohon pihak Polis dapat meningkatkan keselamatan ke atas pemuda di dalam gambar di atas ini. Untuk makluman anda semua pemuda di dalam Gambar di atas ini merupakan salah Seorang SAKSI PENTING dalam isu Kes Adun Komtar DAP yang mengeluarkan kata kata Penghinaan kepada peniaga India Muslim dengan menyatakan "PI BALIK INDIA"

Lelaki dalam gambar di atas bernama Khairil Anuar Kamaruddin Timbalan Ketua AMK Cabang Jelutong yang mana waktu kejadian tersebut beliau ada di depan Adun DAP RACIST itu.

Gomo meminta Keselamatan di tingkatkan ke atas saksi memandangkan kita semua mengetahui DAP ini merupakan Penjenayah dan sanggup menggunakan apa sahaja dalam menghapuskan Saksi. Lihat sahaja isu Teoh Beng Hock yang ke SPRM kerana ingin mendedahkan Penyelewengan Wang Rakyat Selangor namun akhirnya di temui Mati dan sehingga kini pihak Polis masih Gagal menangkap Penjenayah nya iaitu DAPig.

Tidak mustahil pekara ini akan berulang pula di Pulau Pinang.Kenyataan Adun Komtar DAPig dalam Malaysiakini yang tidak mengakui mengeluarkan kata kata Penghinaan :

Sebaliknya, setiausaha politik kepada ketua menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng itu menuntut Kimma dan pihak yang menuduhnya membuat permohonan maaf. “Isu ini dimainkan sejak minggu lalu. Sudah tiba masa untuk menutupnya. Kita tidak mahu buang masa melayan perkara yang tidak berlaku,” kata Ng kepada wartawan semalam. Ng juga memberikan Faruk dan pemilik restoran itu, Syed Kassali Mohamed Aliyar tempoh seminggu untuk membuat permohonan maaf atau mereka akan menghadapi tindakan undang-undang kerana cuba memfitnahnya.-malaysiakini


Bukti sudah ada, Apa lagi yang hendak di tegakkan oleh Kimak DAPig RACIST anak BABI Anjing ni? Elok Cantas je bagi Anjing Makan!!!

Untuk artikel lanjut dan secara lengkap sila Ikuti Blogg PISAU.NET

Psssttt....Apa lagi Kaum India dalam DAP,PAS dan PKR? Lu orang Balik India lah!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KILL DAPig - Malay, Paria, Apek Pakatan Rakyat? Mari Sini Kasi Baca BODOH!!!

Video Baik Punya dari Pisau.Net!!!
Memang DAP Racist.
India Lu Balik India Lah!!!
Lagi Mau Sokong sama DAP?
Lu Balik India LahIni gelai Melayu sama India Muslim ka!


Ini gelai Melayu sama India Muslim juga ka!Ini gambar apa!


Ini gambar apa! Melayu sama India Muslim punya gelai ka!


Eh ... lu cilaka apek! Jangan main main la!

Sikalang lu cakap ... siapa lacist! DAP lacist ... atau itu paper Utusan lacist! Lu sama lu punya anak ... sama sama lacist!

Sikalang lu cakap! Lu sokong mana? 1 Malaysia ka Middle Malaysia! Sikijap 1 Malaysia ... sikijap Middle Malaysia ... 1 Malaysia ... Middle Malaysia?

Aiya Towkay ... lu kasi keluar DAP la ... lu masuk MCA la! Sikit sikit 1 Malaysia! sikit sikit 1 Malaysia!


KIT Siang Bapak BABI KLIK DI SINI

Gua dah cakap banyak kali!!!
BUNUH DAPig ni!!!
BUNUH jangan bagi mereka Peluang!!

Sumber Blogg Gelombang Wangsa Maju

Psssttt...Nak buat Report Polis? Pi buat lah DAPig..I Kill U all


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP