Al Fatihah, Blogger Yang Gambi Telah Kembali Ke Ramatullah

Wednesday, January 12, 2011

Al Fatihah!!!

Rakan blogger kita Yang Gambi telah meninggal Dunia pada jam 11.10 malam tadi akibat jankitan Kuman dalam Paru Paru!

Arwah telah di sahkan meninggal Dunia di Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan.

Arwah bernama Abdul Aziz Baharom umur 56 tahun! Arwah akan di kebumikan di Felda Keratong 2 .

Arwah seorang yang Komited dalam menulis dan tidak pernah mengeluarkan artikel yang tidak enak di baca apatah lagi artikel Fitnah! Malah arwah juga merupakan seorang rakan Blogger yang paling rajin mengeuarkan Komen dalam blogg blogg rakan seangkatan!!!

Gomo merasa satu kehilangan yang amat besar dalam dunia Blogger ini. Malah ralatnya Gomo apabila tidak sempat bersua muka dengan Arwah sewaktu di PRK Galas kerana Gomo sibuk di lokasi lain!!!!

Arwah beriya iya hendak berjumpa dengan Gomo dan memang Gomo kecewa tidak dapat hadir berjumpa dengan Beliau!!!

Moga Roh Beliau di tempatkan di kalangan orang orang yang beriman!!!

sama kita semua mendoakan Al Fatihah buat Arwah!!!

Al Fatihah!!!!

Read more...

BONGKAR - Hantu Menantu Nik Ajis Rompak Wang Rakyat KelantanLagi pendedahan Sulit penyelewengan Ariffahmi Menantu Hantu Nik Ajis dalam merompak Hasil Wang Rakyat Negeri Kelantan. Bukan main hebat nampaknya Nik Ajis ini melindungi Menantu hantunya sampaikan sanggup di bairkan berjuta juta Wang Rakyat di Rompak. Celako!!!

Pada masa kejadian Ariffahmi menjawat jawatan Ketua Pegawai Operasi (COO) di PMBK.

Dengan jawatan yang dipegangnya pada masa itu beliau tidak layak untuk mendapat kemudahan penerbangan kelas bisnes yang dibiayai oleh PMBK. Beliau hanya layak dapat tiket kelas ekonomi, manakala isterinya tidak layak mendapat apa-apa kemudahan.

Jangan kata untuk isterinya, untuk beliau sendiri pun tidak layak dapat kelas bisnes.

Dalam hal ini Ariffahmi telah melakukan dua penyelewengan iaitu menggunakan penerbangan kelas bisnes yang dibayar oleh PMBK sedangkan beliau tidak layak. Kedua menggunakan wang PMBK bagi membayar tiket penerbangan untuk isterinya.

Untuk menghalalkan tindakannya membayar tiket kelas bisnes bagi isterinya dengan menggunakan wang PMBK maka beliau menggunakan alasan, Nik Amalina (isterinya) adalah tetamu PMBK dan juga pengiring kepada Datin Tuan Sabariah (isteri) untuk majlis 'soft launch' Kelantan Fiesta 2009.

Kenapa perlu Nik Amalina yang menjadi pengiring kepada ibunya sedangkan PMBK ada ramai staff perempuan untuk menjadi pengiring ?

Datin Tuan Sabariah ke majlis tersebut atas kapasitinya sebagai isteri MB Kelantan, sepatutnya pengiring untuknya disediakan oleh pejabat MB bukannya dari pejabat PMBK.

Sekarang anda boleh lihat bagaimana mereka mentadbir negeri dan juga syarikat milik kerajaan negeri. Mereka lakukan umpama mentadbir sebuah syarikat sendirian berhad.

Semata-mata untuk menghadiri majlis 'soft launch' Kelantan Fiesta 2009 habis anak beranak (ayah, mak, anak, menantu) berangkat ke KL dengan menggunakan duit rakyat.

Mungkin sebab itulah Kelantan Fiesta 2009 menjadi huru hara. Semuanya kerana balasan dari Allah kerana terlalu banyak sangat henky penky yang dilakukan oleh keluarga seorang ulama dalam menjayakan majlis berkenaan.

Jika Nik Aziz benar-benar seorang ulama dan keluarga Nik Aziz adalah keluarga ulama, sekarang kami cabar Nik Aziz arahkan anak dan menantunya pulang balik duit tiket kapal terbang tersebut. Mereka tidak layak mendapatnya dan itu bukan hak mereka.

Lagi Sambungan KLIK DI SINI Blogg Gelombang Merah

Gomo meminta pihak SPRM membuka semula kertas siasatan terhadap Menantu Nik Ajis yang mana di sini jelas telah membuktikan wujud unsur Penyelewengan Wang Kerajaan Negeri Kelantan bagi di gunakan secara peribadi oleh Menantu hantu Nik Ajis.

Apakah SPRM Buta??? Khak Ptuih!!!

Psssttt.....Hebat Ulama Terompah Nik Ajis Bangsat ni.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRK TENANG - Ni Sampai Dan Menangis Pasal Apa? Isa Samad Sila Jawap!!!


Makcik Nangis Betul Ni,
Yang Kat Bawah Makcik Ni
Yang Berlakon Buat Buat Nangis

Kecoh di serata medium Cyber Blogg Blogg Pakatan Haram dan Facebookers mereka serta juga Tweeter yang menyatakan Tan Sri Isa Samad Pengerusi FELDA yang baru telah Menggugut untuk memecat para kakitangan FELDA yang di dapati menyokong Pakatan Haram.

Emmm Skrip Drama seperti PRK sebelum ini telah pun di mulakan lagi oleh Puak Puak PAS ini. Kali ini FELDA pulak yang jadi bahan cerita nya. PAS pis PUS betul lah depa ni.

Menurut Pemangku Ketua Dewan Pemuda PAS Wilayah Herman Samsudeen :

Pemuda PAS berang dengan tindakan pengerusi baru Felda, Tan Sri Isa Samad yang dilaporkan mengugut untuk memecat mana-mana kakitangannya yang menyokong Pakatan Rakyat.


Pemangku Ketua Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan, Herman Samsudeen berkata ugutan Isa itu disampaikan ketika pertemuan sulung Isa dengan seluruh kakitangan syarikat kumpulan Felda, baru-baru ini.

Emmm Gomo tak nampak pun sebarang bukti yang mengesahkan hal ini yang mana ada Transkrip, Saksi atau apa sahaja yang membuktikan Tan Sri Isa Samad ada mengeluarkan perkataan UGUT untuk memecat kakitangan FELDA.Malah si Herman Bingai ni pun sedikit pun tidak nyatakan secara jelas mana ayat ayat yang di katakan Pecat kakitangan Felda. mana ni Herman? Hang dok Loklaq apa lagi?

Saksi mana Herman? Takkan lah dalam ramai ramai tidak ada seorang pun yang tampil menjadi Saksi mendengar apa yang di ucapkan oleh Isa Samad tu? Herman?

Lagi kata kata Dusta si Herman Gila Publisiti ni:

"Kita menggesa supaya pihak SPRM meningkatkan pemantauan kepada organisasi Felda di bawah pengurusan Isa, kerana rekod sudah membuktikan bahawa beliau bukanlah seorang pemimpin yang bersih.

"Skandal rasuah beliau ketika menjadi Menteri Wilayah Persekutuan tidak mudah dilupakan rakyat. Begitu juga dengan rasuah yang beliau tebarkan sepanjang kempen di Bagan Pinang tahun lalu.


Lol....bila pulak Isa Samad di kaitkan dengan Rasuah semasa menjawat Jawatan Menteri Wilayah Persekutuan? Semua orang tahu Isa Samad hanya pegang beberapa bulan sahaja jawatan tersebut setelah di kaitkan dan di dapati bersalah dengan Politik Wang sewaktu pemilihan UMNO.

Bila pulak Isa Samad SAKAU DUIT dalam waktu jadi Menetri Wilayah Persekutuan dan di tangkap SPRM??? Herman ni jelas jelas melakukan FITNAH!!!

Tu lah puak PAS, ada sahaja Fitnah terbaru mereka dalam meraih kemenangan walupun sanggup menelan Dosa Dosa Fitnah! Emmm Gomo tidak mahu ulas panjang namun Gomo nak berikan anda semua para pembaca satu Adengan Menangis yang kita semua pasti akan Logik Akal memikirkannya.


Ok Air Mata Dah Keluar Ni
Beres....

Trend Gambar Nangis ini kalau dalam Malaysia memanglah tidak dapat di lawan dengan Nik Aziz Nik Mat. Tiap gambar mesti nak Menangis, seolah olah sedih, simpati dan macam macam. Emmm Nangis nangis Nik Ajis pun Duit Balak dia Sapu jugak. Celako!!!

Sekarang ni si Herman Samsudeen pula yang mengikuti Idola nya Bergambar dengan aksi Menangis. Kalau kau orang tak percaya Meh tengok di Bawah ni!!!


Isy Pasal Apa Tak Keluar AIr Mata Ni?
Mana Air Bawang Aku?

So harap lepas ni semua pemimpin PAS sila ambil gambar anda sewaktu Posing dengan melakukan Aksi Menangis. Macam biasa jangan lupa Air Bawang tu standby takut Air Mata susah nak keluar. huhuhu......


Jerit Sokmo Tapi Pitih Belana lana Celako Mu Ajis

Herman Samsudeen ??? Kau PenFITNAH!!!

Psssttt...Air Bawang memang buat mata Berair ooo, Nik Ajis tak payah pakai tu, dia Pelakon Hebat!!!

Lagi Menarik KLIK


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIWAT 18 SX - " Jah Tolong Abang Jah, Nazri Aziz Dan KJ Nak Liwat Abang Ni Jah"


Azizah, Tolong Abang, Si Nazri dan KJ

Cabar Abang Berdebat ni Jah....

Jah???

Anwar Bin Ibrahim ataupun lebih mesra di kenali dengan nama Anwar Al Juburi bukanlah calang calang orang yang kita tidak boleh perlekehkan beliau ini. Orang yang pernah satu ketiaka dulu menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri Malaysia sewaktu era Tun Dr Mahathir selaku Perdana Menteri.

Tidak di nafikan memang Anwar Ibrahim petah dalam berpidato dan boleh mempengaruhi Audien yang hadir dalam setiap ceramah ceramahnya. Itu lah kehebatan Anwar Bin Ibrahim yang sejak dari ABIM lagi beliau menguasai Gelanggang Ceramah.Namun demikian sehandal handal Anwar Ibrahim ini akhirnya tewas juga di Lubang DUBUR sehinggakan Jawatan yang di sandangnya sebagai Timbalan Perdana Menteri di Gugurkan dan Anwar Ibrahim sendiri masuk ke dalam Penjara. Tu lah Padah akibat Main Lubang Najis...Nuar nuar....


Gomo sebenarnya agak Meluat dengan kenyataan Anwar Al Juburi yang terbaru ini bila mengajak Dato Seri Najib Berdebat dengannya dalam isu Ekonomi. Anwar vs Najib.... Emmm ada yang kata Najib perlu menyahut cabaran Anwar Ibrahim ini. Dan tak pula yang menyatakan tidak usah melayan Anwar yang kehabisan Idea ini.


Gomo juga merasakan Anwar Ibrahim sendiri tidak layak berdebat dengan Najib Razak memandangkan dalam Isu Liwat pun sehingga kini Anwar Brahim masih Gagal membuktikan dirinya tidak bersalah malah untuk bersemuka dengan Saiful Bukhari pun Anwar masih lagi Kecut Telor.Lagi yang mendukacitakan, Sehingga ke hari ini untuk membersihkan namanya juga Anwar gagal apabila tidak pernah bersumpah bahawa dirinya tidak melakukan Seks Luar tabii. Kenapa TAKUT? Bukan lama pun nak bersumpah tu, 2 minit pun tak sampai. Kalau di pentas Ceramah sejam dua boleh pulak Anwar lakukan.... apa cer??


Isu APCO sebelum ini telah mengKANTOI kan Anwar Brahim dan rombongan Pakatan Haram di dalam Parlimen sehinggakan Anwar Brahim di gantung kerana GAGAL memberikan bukti dalam Fitnah yang di lemparkannya ke atas Kerajaan Malaysia. Malah Dato Seri Nazri Aziz sendiri mencabar Anwar Ibrahim untuk berdebat dengannya dalam isu APCO dan seperti yang di jangka Anwar Brahim Hilang Telor dengan pelawaan Nazri Aziz ini. Awat Takut?


Semalam Nazri Aziz sekali lagi mencabar Anwar Ibrahim untuk berdebat dengannya dan memberikan Gelanggang yang sesuai untuk perdebatan mereka. PRK Tenang telah di cabar oleh Nazri Aziz untuk memastikan apakah benar Anwar Brahim masih lagi mempunyai Telor ataupun telah Hilang di kunyah Azmin Ali. Emmm Memang medan terbaik PRK Tenang dan Anwar masih Gagal menjawap pelawaan Nazri Aziz.


Ok lah kalau si Anwar Brahim Takut dengan Nazri Aziz dalam nak berdebat apa kata kita suruh Anwar Ibrahim berdebat dengan Khairy Jamaluddin pulak. Amacam Pak Syeikh??? Setakat KJ budak mentah takkan hang Kecut Kot? Hang jugak kata KJ ni budak lagi, ni Budak Mentah KJ ajak Debat takkan hang tak Sambut? Meh lawan lah dok Takut apa dengan KJ?


KJ Ketua Pemuda UMNO/BN dah cabar untuk berdebat, Anwar Brahim dok cabar Najib Razak PM untuk berdebat, ni KJ pemimpin Sayap Najib Razak dah Seru,takkan lah Anwar Ibrahim tak sudi kot? Atau dengan KJ pun Anwar Brahim kecut Telor? ha ha ha


Macam ni lah Nuar Brahim, Kalau dengan Saiful Bukhari hang Takut, Dengan Nazri Aziz Hang Kecut, Dengan KJ pun hang Senak Perut apa kata kalau Hang Debat je dengan Zaid Ibrahim. Amacam???Zaid Ibrahim dah lama pendam nak Berdebat dengan hang tu Nuar, Bila nak Sahut? He he he.....


Apa sekalipun Gomo nak ingatkan anda semua, Anwar Ibrahim memang pakar Putar Alam dan akan sentiasa mencari ruang yang ada dalam mengalihkan Isu yang di hadapinya. Isu Liwat nya semakin Hampir dan harus kita ingat Anwar Ibrahim tidak lagi dapat menangguhkan Kes Liwat tersebut melainkan:

Karpal Singh MATI
Anwar Ibrahim Cuti Sakit BUASIR
Hakim Bercuti

Anwar Ibrahim RAJA DRAMA (Meet Uncle Hussain)
Psssttt...Nazri Aziz pernah cakap pada Nuar " Main Bontot Ke" He he he

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP