KECOH 18 SG - Pemuda BN GEGAR Pejabat PKR Di Tropicana

Thursday, January 13, 2011Pemuda Barisan Nasional telah menghantar Undangan Debat Terbuka di antara Anwar Ibrahim Ketua Pakatan Rakyat Haram untuk menyahut seruan Debat Ketua Pemuda BN YB Khairy Jamaluddin. Undangan tersebut telah di hantar terus ke pejabat PKR Malaysia bertempat di Tropicana dan surat tersebut di serahkan kepada Ketua Staff Anwar Ibrahim yang namanya juga Encik Ibrahim.

Emmmm So lu orang Rasa Anwar Ibrahim akan sahut seruan Debat Terbuka KJ ni? He he he....Rileks lah Juak Pakatan, Takkan dengan KJ yang puak pakatan kata Budak Mentah ni pun Anwar Brahim kecut Perut? Belum lagi kita hantar Dato Seri Nazri Aziz. Ha ha ha

Harap Undangan kami Pemuda BN dapat di tunaikan Anwar Ibrahim!!! He he he....

Lagi Artikel Lanjut KLIK Blogg Sahabat Gunung


Psssttt.....Anwar Brahim ada ke Telor nak debat ni? Khak Ptuih!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif 18 SX - Pengakuan Seorang Pemuda Pernah Di RABA Anwar IbrahimSemalam Gomo bersama beberapa rakan melepak di sebuah Cafe di Kuala Lumpur. Dalam sibuk dok bersembang tu Gomo pun keluarlah isu yang pernah satu ketika sewaktu di dalam parlimen Gomo pernah mengeyitkan mata kepada Anwar Ibrahim dan membuatkan Anwar Brahim jadi tidak keruan dengan apa yang Gomo lakukan.

Sok Sek Sok Sek dengan cerita Anwar Ibrahim ini maka seorang dari rakan Gomo pun mula lah membuka cerita yang telah di simpannya sejak PRK Manik Urai yang lalu.

Rakan Gomo ni memang muka nya Jambu meleleh lah air liur kalau anda tengok wajahnya...he he he.....Kalah Saiful Bukhari ni beb!!!

Beliau pun membongkarkan cerita yang mana pernah sewaktu beliau menaiki Kapal Terbang MAS dari Kuala Lumpur menuju ke Kota Bharu di kedudukan Business Class beliau telah di tempatkan bersebelahan dengan Anwar Ibrahim. Sebelah pemimpin Pakatan Rakyat Haram, Fuh siapa yang tidak terkejut?

Anwar Ibrahim sememangnya baik hati dan peramah waktu itu malah apabila Pemuda ini hendak duduk Anwar Ibrahim siap bangun memberikan laluan kepadanya. Memang Gentleman apa yang telah di lakukan oleh Anwar Brahim waktu itu.

Dalam duduk bersembang dengan Anwar Ibrahim itu Pemuda tersebut agak cemas seketika apabila Anwar Ibrahim sambil bersembang itu telah memgang Peha pemuda itu sambil menyatakan " U ni boleh jadi bakal Pemimpin Masa Hadapan "
Pergh,....dengan ayat macam tu siapalah yang tak cair? Pemuda tersebut merasakan bangga dan dalam duk bersembang itu maka sepanjang perjalanan itu lah juga Anwar meletakkan tangannya di atas Paha Pemuda berkenaan.

Sebelum mendarat Anwar Ibrahim meminta pemuda berkenaan Nombor Talifon dan emel lalu ianya telah di beri oleh pemuda berkenaan tampa perasaan syak Wasangka. Ye lah Pemimpin minta takkan lah nak kata tak boleh?

Pemuda berkenaan balik ke Kg nya di Kota Bharu dan pada malam nya Anwar Ibrahim telah menalifon pemuda tersebut untuk datang berjumpa dengannya. Pelawaan Anwar Ibrahim telah di tolak oleh Pemuda itu setelah mengesyaki ada Niat yang tidak elok dari Anwar Ibrahim mengajak berjumpa dengannya di tengah Malam malam Buta.

Apa yang Gomo nyatakan ini dan Gomo taip di sini betul betul di hadapan Pemuda yang di raba Pahanya oleh Anwar Ibrahim. Ini kisah benar dan bukannya satu rekaan dan ianya tidak mustahil berlalku kepada pemuda pemuda yang lain.

Emmm Ayat Anwar Ibrahim dalam memancing pemuda Jambu
" U ni Boleh Jadi Bakal Pemimpin Masa Hadapan "
Itu lah sebabnya Saiful Bukhari terjebak bila dari pembantu Parti dengan sekejap sahaja di pilih Anwar Ibrahim untuk menjawat pegawai Khas Anwar yang mana ke hulu ke hilir sampai ke luar negara dengan Anwar Ibrahim.

Tapi Gomo juga nampak apa yang di katakan Anwar Ibrahim " Bakal Pemimpin Masa Hadapan" memang benar benar wujud. Lihat sahaja Azmin Ali dari pembantu Anwar dan sekarang telah menjadi sebahagian Pemimpin dalam PKR dan juga merupakaan Ahli Parlimen dan Dun.

Memang Azmin Ali sudah menjadi seorang Pemimpin!!!

So harap anak anak muda yang baca artikel ini berhati hati dengan mana mana Lelaki yang cuba menabur janji janji manis dan ada unsur unsur Perabaan. Mintak anda semua kuat semangat dan di lindungi Allah SWT.Psssttt....Pemuda berkenaan meminta di Rahsiakan Namanya!!! Memang Jambu beb....he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Al Fatihah - Blogger Aku Yang Gambi Berjuang Hingga Ke Titisan Darah Yang Terakhir!!! Pahlawan Tulen!


Allahyarham Yang gambi Kiri Sekali
Berbaju Biru
Salam 1 Malaysia kepada semua pembaca Blogg Papa Gomo. Pagi ini harap dapatlah kita semua mulakan dengan Bacaan surah Al Fatihah buat di sedekahkan kepada Abdul Aziz Baharom Atau lebih di kenali dengan nama Pena AKU YANG GAMBI.

Gomo juga mengucapkan Takziah kepada seluruh keluarga Arwah dan ingin menyatakan di sini bahawa betapa beruntungnnya Keluarga Arwah kerana mempunyai seorang pejuang yang Hebat dan amat berdispilin dalam perjuangan media Maya ini.Arwah juga merupakan tulang belakang kami semua para Blogger pro Kerajaan kerana sejak di awal penglibatan kami semua Arwah sentiasa memberikan semangat dan dorongan demi dorongan kepada penulisan Blogg kami melalui Komen Komen nya yang menaikkan moral kami untuk berjuang.

Gomo mengenali Arwah sekitar 2 tahun lalu yang mana masa itu kami semua berada dalam kumpulan yang menggelarkan diri sebagai Blogger Pembela Negara(BPN) Dari dahulu memang tidak pernah bersua muka dengan Arwah memandangkan kami semua meulis tampa arahan dan bergerak secara solo.

Semalam apabila Gomo mendapat BBM dari seorang rakan menyatakan Blogger Yang Gambi telah meninggal dunia Gomo yang waktu itu sedang memandu terus berhenti dan menghubungi Blogger Pahang Braveheart bagi mengesahkan berita tersebut. Blogger Braveheart mengesahkan kesahihan berita itu dan pada waktu itu juga Gomo membuat artikel buat Arwah. Memang terasa Terharu sangat!!!

Gomo juga merasakan sedikit terkilan kerana tidak dapat bersama dengan rakan Blogger Pahang untuk mengiringi jenazah yang akan di kebumikan hari ini memandangkan ada beberapa tugasan yang perlu di lakukan. Moga rakan Blogger Pahang yang ke sana dapat menyampaikan salam Takziah buat keluarga Arwah.

Gomo juga ingin meminta kita semua untuk membaca dan menghayati Artikel terakhir Arwah yang telah di tulis pada Ahad 9 januari 2011 dengan Tajuk:

Karpal Singh peguam dan juga saksi Anwar meliwat ?

Penasihat PKR, si Anwar mungkin bakal mencatat sejarah tersendiri sekiranya Karpal Singh disapina sebagai saksi Pendakwaraya dalam kes liwatnya dengan Saiful Bukhari.

Zulkifli Noordin berkata, sapina itu boleh berlaku sekiranya pihak pendakwa raya memohonnya kepada mahkamah kerana Karpal pernah mendakwa beliau mempunyai bukti kukuh mengenai keterlibatan Anwar dalam kes liwat pertamanya pada 1997.

Karpal juga boleh diambil tindakan menghina Parlimen atau sumpah bohong (perjury) sekiranya dalam keterangannya sebagai saksi nanti, beliau menafikan mempunyai bukti aktiviti liwat Anwar seperti yang didakwanya dalam sidang Dewan Rakyat pada 1997. (rujuk di sini)

[Benarlah kata YB Zulkifli Noordin, agak pelik juga, manusia macam Karpal yang pernah menyatakan dia mempunyai bukti bahawa memang Anwar ada terlibat dengan kegiatan homoseks dan liwat seperti yang didakwanya di dalam Parlimen dan kini si Karpal Singh juga menjadi peguam bela kepada Anwar.Tidak salah kalau diandaikan bahwa si Karpal Singh selaku Pengerusi DAP ini bukan semata-mata untuk hendak membela Anwar, tetapi dalam masa yang sama juga untuk jadikan Anwar sebagai anjing suruhan atau boneka untuk memecahkan kekuatan Melayu sebagaimana yang diidam-idamkan puak-puak DAP selama ini.Kalau tidak, masakan si Karpal ini bersunguh-sunguh menawarkan diri menjadi peguam membela kepada si Anwar dalam kes liwat terhadap terhadap Saiful Bukhari Azlan…..Macam kata YB Zulkifli juga, yang paling pelik atau menghairankan tok guru, para ulama, ilmuwan, yang mendokong kepimpinan PAS seolah-olah membutakan mata, memekakkan teliga, membisu di atas segala kemungkaran Anwar sebagai raja liwat nombor satu dalam Negara.Bukan itu sahaja, puak-puak PAS yang kononnya berjuang berlandaskan Islam ini sedia menjadikan si peliwat ini Perdana Menteri jika dapat berkuasa dan sedia pula meletakkan kepimpinan DAP yang jelas dan terang telah menentang perlaksanaan sebuah Negara Islam sebagai Timbalan Perdana Menteri.Seperti kata YB Zulkifli juga, dengan maklumat serta pertunjuk yang begitu jelas, tidakkah mereka puak-puak PAS sedar telah wujud satu ‘pakatan syaitan’ yang bakal menjahanamkan Islam, rakyat, negara sekiranya DAP berjaya menghapuskan kuasa-kuasa, hak-hak Melayu-Bumiputera serta Raja-Raja Melayu……Amat malang orang Melayu juga umat Islam dalam Negara jika ada lebih ramai kepimpinan PAS yang secara terbuka menyatakan sanggup mati untuk mempetahankan akan Karpal Singh yang secara terbuka menyatakan, “langkah mayat dia dulu, kalau ada umat Islam di Malaysia mahukan jadikan Negara ini sebuah Negara Islam”.Amat malang lagi, kalau ada penyokong Melayu PAS-PKR masih tidak sedar dan terus bersekongkol dengan perjuangan PAS yang terang-terang telah meninggalkan perjuangan Islam demi kuasa dan jawatan……]


Perjuangan Blogger Aku Yang Gambi Sehingga Ke Akhir Hayat dan ini lah yang menjadi contoh kepada semua Blogger Blogger Pro Kerajaan bahawa Tugas kita yang ada ini adalah berjuang dalam mematikan setiap langkah langkah yang di gerakkan oleh Pakatan Haram.

Berjuang Hingga Ke Titisan Darah Yang Terakhir dan inilah Buktinya Blogger Aku Yang Gambi seorang Pejuang Tulen dan Gomo pinta mana mana pihak Kerajaan Untuk Membantu keluarga Arwah Yang Gambi dari apa sudut sekalipun.


Al Fatihah buat Arwah .......
Love U Forever Aku Yang Gambi!!!
Perjuangan Anda Akan Kami Teruskan Sehingga Ke Akhir Hayat!!

Lagi Artikel Lengkap dalam Pengorbanan Blogger Aku Yang Gambi
Sila Baca Blogg BREVEHEART

AKU YANG GAMBI - DARI bRAVEhEART

Psssttt.....Arwah Pejuang Tulen Dalam Dunia Cyber!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP