KANTOI - Wajah Rahimi Pembuka Selera Anwar Brahim Menggantikan Azmin Ali

Friday, January 14, 2011


Sama Tapi Tak Serupa

Wow...ha ha ha..... Lu orang bandingkan Gambar Rahimi dan Azmin Ali waktu muda, apakah anda lihat persamaan nya??? He he he

Tu lah sebab Gomo kata, Anwar Ibrahim hanya akan pilih yang Jambu sahaja dalam mengikutnya dan Anwar Brahim menjanjikan kata kata Manis:

" U ni boleh jadi Bakal Pemimpin Masa Hadapan"

Artikel sebelum ini yang membuktikan Anwar Ibrahim menabur janji janji Manis:

Ekslusif 18 SX - Pengakuan Seorang Pemuda Pernah Di RABA Anwar Ibrahim

Memang Sah lah Azmin Ali ni telah di Bela dan di Jaga oleh Anwar Brahim baik dari segenap sudut. Belakang pun Taruk juga...huhuhu...

Untuk Gambar Gambar menarik dan Artikel Lengkap sila layari Blogg GAP KLIK DI SINI


Psssttt...Pergh.....Umpan baik punya si Anwar Brahim ni.....Can I Fuck U Today? He he he

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Nazri Aziz Punya Pasal Anwar Ibrahim Dapat Malu Besar


Ya Allah, apa sudah Jadi???
Nazri Aziz U Shame Me Or I Shame U?

Anwar Ibrahim sibuk sangat nak berdebat dengan Najib Tun Razak. habis di canang sana sini yang D.S.Najib ni Penakut, ada pulak Blogger upahan Anwar yang kata Najib Bachol, takda Telor dan macam macam lagi. Emmm ye lah Mulut depa kita mana boleh kawal.

He he he... tetapi Anwar Ibrahim lah yang sebenarnya Penakut, Bachol malah Boleh Gomo katakan Anwar Ibrahim Tidak lagi mempunyai Telor. kalau tak percaya boleh tanya Wan Azizah sendiri ada ke tidak Telor Anwar tu. Ha ha ha

Gomo ingin meminta kepada semua Pembaca Blogg Papa Gomo agar mengikuti Isu Kemelut Parlimen dari siri 1 sehingga 5 yang mana dalam siri Video ini Dato Seri Nazri Aziz Menteri Di Jabatan Perdana Menteri menceritakan segala kemelut yang berlaku sehingga puak Pakatan Pembangkang menjadikan Parlimen SARKAS pada 16 December 2010.


Emmm Harap anda semua menghayati dan boleh menilai sendiri apa yang telah di nyatakan Oleh Dato Seri Nazri Aziz ini. So Harapan Gomo juga untuk melihat Anwar Ibrahim menjawap apa apa yang di rasakan sendiri oleh Anwar Ibrahim bahawa Nazri Aziz telah berbohong!!!

Sebelum Anwar Ibrahim nak Berdebat dengan Dato Seri Najib eloklah Anwar Ibrahim berdebat dengan Nazri Aziz. Sekarang Nazri Aziz dah Sound Lebih sama lu Anwar Al Juburi, Lu takkan takda rasa marah? He he he...

Jangan tunggu Lagi wahai Anwar Al Juburi Raja Drama. Lawan Je Nazri Aziz ni!!! Ha ha ha

Konspirasi...Konspirasi..Konspirasi....Tu je lah Modal kau Nuar!!! Dah bagi peluang Jawap dan dedahkan Bukti tapi sampai ke sudah Lubang Najis juga Kau Balun!!!


Memalukan Malaysia

FUCK U NUAR AL JUBURI!!!

Psssttt...Video agak panjang dan mohon pertimbangan semua untuk bersabar!!! Rakan Blogger di minta menghebahkan Video ini. Terima Kasih!!!

Lagi Bukti Anwar Ibrahim Menggunapakai Shamsidar Depan Belakang Klik Di Sini

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

NAFSU 18 SX - "Saksi Pun Ada Lihat Azmin Ali Menggadaikan Shamsidar Kepada Anwar Ibrahim" - Ummi Hafilda

"Tolong Saya Kali Ini..Tolong Karpal"

Petang semalam bertempat di sebuah restoran USJ City Mall satu pendedahan Berani oleh Ummi Hafilda telah di jalankan yang mana sesi sidang media ini menjelaskan mengapa beliau tiba tiba muncul menyaman Anwar Ibrahim, Wan Azizah, Karpal Singh dan Mat Sabu sebanyak 700 juta.


Depan Belakang janji Kunyit Mesti Try

Untuk makluman semua Ummi Hafilda telah menyaman Anwar Ibrahim dan juga pasangan Liwat Anwar Azmin Ali sebanyak RM300 Juta memandangkan Anwar Brahim adalah Bapak Syaitan. Wan Azizah yang bertindak sebagai Pelacur Politik pula di saman sebanyak RM100 juta. Mat Sabu Ulamak PAS Khalwat di saman RM100 Juta manakala Karpal Sing Kepala Bana di saman RM 200 juta.

Gomo tidak dapat hadir membuat liputan akan sesi sidang media petang semalam namun dari maklumat rakan rakan Blogger yang ke sana menjelaskan Ummi Hafilda banyak membuka Pekung apa yang berlaku di sebalik Kain Dalam dan juga Seluar Dalam Anwar Ibrahim, Wan Azizah, Shamsidar dan Azmin Ali. Memang Panas lah beb....


Aku Kantoi Lagi

Dalam dok hangat cerita Berair air tu Ummi hafilda turut juga menceritakan bagaimana Bondanya menegur Azmin Ali dan Shamsidar agar Bertaubat sebelum mereka berdua berangkat ke tanah suci Mekah. Dalam teguran Bonda Azmin itu si Azmin yang Gay ni terus Menengking Bondanya sendiri.

Kau ni Azmin, Dah lah Gay Jamban jadi Durhaka pulak kepada Bonda yang melahirkan kau. Anak Tak Sedar Di untung!!!Shamsidar meminta agar Anwar Ibrahim, Wan Azizah, Azmin Ali mencabar beliau untuk mendedahkan Bukti bahawa memang Sahih dan mempunyai Saksi yang Anwar Ibrahim mempunyai Hubungan dengan Azmin Ali dan Azmin sendiri merelakan isterinya Shamsidar di balun depan dan belakang oleh Pak Syeikh.

Emmm kau Tunggu je lah Nuar Berahi, Azmin Ali....Mahkamah akan menjadi Saksi!!!Artikel lanjut akan menyusul dan Gomo nak sebut beberapa pekara yang agak Semacam bila Gomo dapat tahu hal ini!!!

Wan Azizah sebenarnya Anak Orang Korea!!!

Segala Pendedahan PANAS Sila KLIK Link Di Bawah:

PANAS - Bukti Azmin Ali Melacurkan Shamsidar Kepada Anwar Ibrahim Di Dedahkan
Syukur

Anwar Al Juburi??? Allah Maha Besar! Syukur Doa Saiful Bukhari di Kota Suci Mekah telah di makbulkan oleh Allah SWT. Harap Keadilan seterusnya dapat di bela!!!

Anwar Ibrahim?
Cant I Fuck U Today?

Psssttt...anak Korea? anak angkat?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Sumbangan Buat Keluarga Arwah Blogger Yang Gambi
Sumbangan Boleh Di Hantar Melalui Akaun Isteri Beliau:
06010748670528 CIMB Bank
Nurain Zubaidah Ab Aziz

Bantu Semana Yang Kita Mampu!!!Arwah Yang Gambi Berjuang Sehingga Ke Akhir Hayat Beliau.

Al Fatihah

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP