Najib Razak Di Terjah Mari Kita Saksikan.......Zassss

Saturday, January 15, 2011Memang sempoi Perdana Menteri kita Dato Seri Najib Tun Razak dalam menjawap soalan soalan pelayar Tweeter pada hari yang lepas. Jawapan bersahaja dan sememangnya cukup dekat dengan Rakyat Malaysia.

Errr Kalau Anwar Brahim lu orang rasa dia boleh ke Jawap macam Dato Seri Najib? Lupakan lah kalau Anwar Brahim nak jawapm sebab sebelum ni pun banyak soalan yang bila di ajukan kepada Anwar Brahim dia akan Spin pusing cerita sampai ntah kemana mana.

Apa pun Dato Seri Najib memang dekat dengan rakyat Malaysia.

Psssttt...memang sempoi jawapan Tok Jib...ha ha ha....Gelak kat Nuar tu..hua hua hua


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRIHATIN - Anaknya Pemimpin Politik, Cucunya Seorang Artis Tapi Nenek Nya Di Buang Ke Tong SampahSiapakah wanita Tua di dalam Gambar di atas ini? Ibu siapakah wanita Tua ini? Nenek siapakah Wanita Tua ini? Apakah ada di antara anda yang mengenali wanita Tua ini?

Hari ini Gomo tidak akan mengeluarkan cerita Detail mengenai Makcik Tua di dalam Gambar di atas ini. Gomo akan ceritakan siapa makcik Tua ini dan siapa Anak anaknya dan juga Cucu cucunya yang mana telah MEMBUANG Makcik ini ke Pusat Penjagaan Orang Orang Tua.

Tidak kiralah Makcik ini Tua, Nyayuk, Cakap merapu, Berak dalam Kain atau apa sahaja sekalipun namun Makcik ini mempunyai Anak yang sewajipnya menjaga Ibunya ini sehingga ke Akhir hayat!!!

Makcik ini mempunyai Anak seorang Pemimpin Politik!!! Mempunyai seorang Cucu yang bergelar seorang Artis. Tapi anak dan cucunya ini semuanya tak boleh Pakai dan wajib kita Bongkarkan siapakah mereka yang telah membuang Ibu sendiri dan Nenek mereka di Pusat Jagaan Orang Tua ini.

Gomo akan dedahkan dalam sehari dua ini. Jika tidak Esok hariu Ahad maka Isnin lah akan Gomo dedahkan!!! Biar semua orang tahu Si Tanggang yang membuang Ibunya ini!!!


Psssttt... Kasih Ibu membawa ke Syurga....sayangilah Ibu anda ke akhir hayat!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

RENTAP 18 SG - Big Dog @ Anjing Besar Mana Lebih Enak Di Panggil?FUCK U BIG DOG

Utusan Khas buat Blogger Elitis Big Dog atau dalam Bahasa Melayunya Anjing Besar!!! Harap kau dapat simpan Gambar Simbolik kami ni buat tatapan lu sampai akhir hayat! Ini Zaman kami Blogger Nyamuk yang cerita Benar dan Sahih bukan seperti kamu yang kerjanya Menfitnah atas sifat DENDAM yang Busuk hati!!!


Tun Dr Mahathir
Mantan Perdana Menteri Malaysia

TUN JUGA AMAT KECEWA DAN SEDIH KERANA DATO' SERI UTAMA RAIS YATIM TELAH DIFITNAH DENGAN BEGITU HINA SEKALI DENGAN TUJUAN MENGAIBKAN BELIAU DAN KELUARGA. TUN BERHARAP DR RAIS TIDAK PATAH SEMANGAT DAN TERUS BERLAWAN UNTUK MENEGAKKAN KEBENARAN DAN MEMBERSIHKAN NAMA BELIAU.

PEJUANG2 KEBENARAN HARUS MEMBANTU DR RAIS SEHINGGA SEHINGGA PENGHUJUNG JALAN ---

KOMEN TN SYED SAIFUDIN SETELAH TAMAT PERJUMPAAN TERTUTUP BERSAMA TUN


Petikan Minaq Jinggo Fotopages!!!

So macam mana pulak Si Anjing Besar Parasit UMNO boleh duk sibuk menjaja sana sini isu FITNAH Rais Yatim??? Siapa Bayar lu ni Big Dog atau dalam bahasa Melayu Anjing Besar. Hang dok jaja kata lain ni Tun Mahathir dah kata Rais yatim di Fitnah, nak Aib kan keluarga beliau. hang ni betul betul Parasit lah.

Gomo sebenarnya tidak ada masaalah dengan Anjing Besar Belaan Rockyngah ni, selama ini pun kami tak pernah Berbual mahupun bertegur kerana Darjat di kalangan Blogger yang mana mereka Blogger Elitis ini Bongkak dan Sombong dengan Blogger Nyamuk.Tapi makin lama makin Biadap pulak Blogger Elitis ni yang di lihat cuba nak menjahanamkan Barisan nasional dengan sikap Angkuh dan Bongkak mereka. Khak Ptuih!!!

Big Dog??? Lu punya nama pun dah nama Anjing. Jelas kat sini menunjukkan yang lu ni memang Spesic Anjing Besar yang aku boleh buat kesimpulan Anjing Besar yang dah nak Pupus.Ini zaman Blogger Nyamuk toksahlah nak kata Blogger yang lahir hari ini di bawah jagaan Lu Anjing Besar dan Rockyngah. Kita ni Blogger Nyamuk Solo dan menyokong penuh Dato Seri Najib. Yang salah kita tegur bukannya Tabur FITNAH macam hangpa dok buat.

Ada masaalah apa si Anjing Besar dengan Rais Yatim? 25 Juta? Bernama? Malay Mail? Atau pun rais Yatim dah Tutup periuk nasi lu orang dalam Menyamun???Udah lah tu Anjing Besar, Lu hentikan lah stail lama lu orang yang Elitis ni. Kami Blogger nyamuk dah naik meluat dengan karenah mengada ngada lu orang yang Gedik semacam ni. Khak Ptuih!!!

Buat Dato Rocky, U ni ada pengalaman, ada stail tapi sayang u pi Bela Anjing Besar yang tak boleh pakai ni. Elok u kasi orang jaga je takpun U hantar je ke Pusat Jagaan Anjing. Habis cerita. Hu hu hu......Big Dog? Ops.... tak sedap lah nama dalam English ni...errr Anjing Besar??? Baru lah kena dengan tuannya..... Harap lu jangan dok jaja sana sini nak selamatkan diri kata Pemimpin tu yang arahkan, pemimpin ni yang suruh Bongkar dan jangan pulak kata si ROCKYNGAH yang suruh lu buat kerja Pencacai ni.

Sendiri buat sendiri tanggung lah. Jangan nak menghasut Blogger Nyamuk yang lain pulak!!!

Harap Anjing Besar sedar bahawa Pemimpin Hari ini di zaman Dato Seri Najib bukan seperti di Zaman Tun Abdullah. Dulu boleh lah lu orang nak Ugut pemimpin, sekarang ni zaman kami Blogger Nyamuk.Anjing Besar? Bila nak buat PC ???

Psssttt....Elitis yang Sombong dan Bongkak, macam depa je bagus...Parasit Kerajaan...Celako


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - The Real Kelantan InsiderFrom now and here on, we will unravel the truth situation based on the chronology.

Among the questions that would be raised by us are;

1) Was the coronation of Sultan Muhammad VI LEGAL?

2) Was the amendment of Undang-undang Tubuh Negeri Kelantan LEGAL?

3) Was Sultan Ismail Petra actually been treated WELL?

4) Was he really INCAPABLE to rule Kelantan?

and the list goes on..


Lagi Selanjutnya KLIK The Real Kelantan Insider


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP