ZINAMAN 18 SX - Nah Ini Bukti Bergambar Isu Zina, Rogol Buat Bacaan Calon Dan Pemimpin PAS

Thursday, January 20, 2011Terima Kasih Pok Nik

Gomo sebenarnya agak hairan dengan Puak puak PAS yang menyerang Gomo kiri kanan, atas bawah depan belakang yang mana mereka semua melabelkan Blogg PAPA GOMO adalah penyebar Fitnah. Betul ke Papa Gomo Penfitnah????

Jika anda semua nak tahu, blogger blogger Pakatan Haram terutama PAS mula menyerang Gomo sejak Gomo mendedahkan pertemuan Sulit Hassan Ali, Nasarudin Md Isa bersama dengan beberapa orang Blogger dalam isu Kerajaan Perpaduan.

Dalam perjumpaan ini GOMO telah membongkarkan segala isi yang di nyatakan oleh Hassan Ali dan Nasaruddin Md Isa. ARTIKEL BERKENAAN Klik Di sini, DI sini Dan Di sini


Blogger FITNAH???

Sewaktu Gomo mengeluarkan berita ini Blogger Blogger PAS yang mana Pro Edrogan Panas punggung lalu menyerang Gomo dengan menyatakan Gomo Fitnah. Blogg FITNAH dan macam macam lagi. Namun sehari kemudiannya Blogger PAS Al Banjari yang hadir pada pertemuan itu mengesahkan apa yang telah Gomo nyatakan dan Isi kandungan pertemuan Hassan Ali dan Nasaruddin Md Isa malam itu.

Dan sejak dari situlah bermulanya Trademark FITNAH di lemparkan terhadap Blogg PAPA GOMO.

Dalam Isu Adun Selising yang Gomo keluarkan sudah acap kali Gomo nyatakan meminta Adun Selising Ustaz Saiful Bahri Mendakwa Ustaz Saidi yang mededahkan isu Penangkapannya dalam Koch Keretaapi. tapi sehingga kini???


Allah Bersama Pihak yang Benar

Blogger Pakatan Pembangkang Terus menyatakan Papa Gomo, Azmy Awang, Pas Beruk menjadi Tok Dalang dalam Skrip Drama Isu Zina Adun Selising. Tapi kenapa mereka tidak pernah bertanyakan kepada Adun Selising Ustaz Saiful bahri sendiri apakah benar Beliau telah di tangkap oleh Ustaz Saidi. malah Blogger Pakatan pun tidak pernah mendesak YB Saiful Bahri MENYAMAN Ustaz Saidi. Kenapa tak berbuat demikian?

Gomo di katakan telah meminta Maaf kepada Salahuddin Ayob, Fuh bukan main kecoh hal tu. Tapi kenapa mereka tak berjumpa dengan Salahuddin Ayub dan minta Beliau buat pengakuan akan pertemuan Gomo dan beliau di Parlimen tempoh hari?

Putar Belit

Ada lebih kurang 20 orang yang melihat pertembungan EMPAT MATA di antara Papa Gomo dan Salahuddin Ayub. Malah ada perjanjian di antara kami. takkan semua nak cerita kot??? Pi tanya Salahuddin Ayob sendiri.

Ni Yang terbaru bila Blogg Pakatan Haram Blogger PAS yang penakut si Tarmizi Mohd Jam menyatakan dan mengesa untuk mengadakan Solat hajat buat Papa Gomo. Malah solat hajat untuk semua Blogger dan facebookers BN.

Gomo mengalu alukan Solat Hajat yang akan di lakukan oleh mereka Puak PAS ini. Memang kami harap sangat anda semua melakukannya demi menegakkan kebenaran yang akan di dedahkan. Jika boleh Malam ini SOlat Hajat di lakukan oleh Puak PAS Seluruh Malaysia.


Renungkanya

Solat Hajat malam ini kerana esok jam 11.11 pagi Akan Gomo, Team Nadi rakyat dan seluruh angkatan Blogger pro BN akan bersama sama Mendedahkan Satu GAMBAR PANAS yang mana akan membuatkan anda semua tidak lena tidor dan selepas itu juga pasti Adun Selising YB Saiful Bahri akan Lari malam.. he he he

Blogg Papa Gomo bukan Blogg FITNAH. Jika Blogg Papa Gomo FITNAH maka sila tampilkan ARtikel yang mana Gomo menyebarkan FITNAH. Kita akan Jawap isu itu. huhuhu......


Team nadi rakyat Juga Penyebar FITNAH???

Harus juga Juak Pakatan CyberTroopers menggunakan Logik Akal dan Fikiran jika kami mendedahkan Keburukkan Pemimpin anda. Seharusnya anda semua Pergi Bertanyakan kepada pemimpin anda yang kami bangkitkan dalam sesuatu Isu itu dan Berikan jawapan kepada rakyat. Bukan sekadar duduk Diam tampa bertanyakan apa apa lalu menuduh Kami pula yang menyebarkan FITNAH.


Robingah PALSU Yang Di Fitnah Blogger Pakatan Haram

Sebagai Contoh apabila Blogger PAS,PKR yang menuduh Dato Seri Utama Rais yatim MEROGOL Amah. Bukan main kecoh anda semua menyerang bertubi tubi sampaikan Rais Yatim yang sudah Tua tu tak lalu makan di buatnya.


Robingah yang Sebenar

Apa tindakan kami Blogger Pro Kerajaan BN??? Kami berjumpa Rais Yatim dan Isteri Beliau dan Menerjah Soalan soalan berkaitan isu ROGOL Amah yang di lemparkan oleh Blogg Pakatan haram sekalian. Akhirnya segala FITNAH yang di lemparkan oleh Blogg pakatan haram telah berjaya di Nafikan dan kami sendiri yang membersihkan nama Rais Yatim yang di Fitnah itu.
Kami berjaya membuktikan Rais Yatim tidak merogol Amah dan apa yang di lemparkan oleh Blogg Pakatan haram adalah FITNAH sama sekali.


Allah Melihat apa yang kita Lakukan

Errr Ada ke Blogger Pakatan Haram pergi bertanyakan kepada pemimpin mereka bila kami mengeluarkan sesuatu isu? Tu si Anwar Brahim yang meliwat Saiful Bukhari. Pernah kah anda semua Blogger PAS dan PKR bertanyakan kepada Anwar Brahim mengapa Anwar membawa Saiful Bukhari ke dalam Kondo berkenaan dan hanya duduk Berdua duaan??? Meeting apa?


Emmm kalau nak cakap dan jawap memang panjang yang boleh Gomo berhujah tapi cukuplah takat di sini sahaja. He he he.... namun Gomo nak ingatkan kepada semua Pembaca terutama di kalangan Blogger dan facebookers PAS,PKR dan DAP Esok jam 11.11 pagi anda semua saksikan lah GAMBAR TERBAIK yang patut anda semua JAWAP!!!

21. 01. 2011 Jam 11.11 Pagi Blogg Papa Gomo, Facebookers, Blogg Blogg Lain akan memainkan Isu dan Gambar Yang akan di keluarkan Ini Sehingga Adun Selising Yb Saiful Bahri serta Nik Ajis Nik Mat Tidak Senang Duduk Dan Mengucap Panjang.

Lawan Tetap Lawan!!! He he he


Realitinya Dalam Pakatan Rakyat


Lagi hangat Bila Pendedahan Blogger Pro BN DI Dedahkan Oleh PAS KLIK DI SINI

Psssttt....Solat Hajat untuk Gomo bagus lah, Allah Maha Besar..amin


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Ku Li DI Tahan Polis?Ku Li di tahan Polis ekoran kenyataan di dalam Akhbar Cina yang menyatakan Ku Li Mempertikaikan Perlantikan Sultan Kelantan yang baru???

Panas dan pastinya hangat di Blogg GELOMBANG RAKYAT KLIK DI SINI


Psssttt....Ku Li Nyatakan SUltan Ismail Petra Bertambah Sihat....AMinDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Al Fatihah - Di Sahkan Adun BN Merlimau Meninggal Dunia Ekoran Serangan Jantung

Baru mendapat pengesahan bahawa YB Datuk Mohmad Hidhir ADUN Merlimau di sahkan telah meninggal Dunia baru sebentar tadi ekoran masaalah kesihatan yang di alami beliau sebelum ini.

ADUN Merlimau, Mohamad Hidhir Abu Hassan meninggal dunia setelah tenat semasa dapat rawatan serangan jantung; dimaklumkan oleh Pengerusi SPR.

Al Fatihah


SPR akan menetapkan dalam masa 10 hari ini Tarikh PRK Dun Merlimau Melaka!

Read more...

TERKINI - Adun Merlimau TENATBaru mendapat Khabar bahawa YB Datuk Mohmad Hidhir ADUN Merlimau di sahkan TENAT di hospital ekoran masaalah kesihatan yang di alami beliau sebelum ini.

Beliau waktu ini hanya bergantung pada alat bantuan Pernafasan.

Moga beliau kembali Pulih hendaknya.......

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRK TENANG - Jantan PAS Tersungkur Di Cas Keting Muslimah PAS


PAS IS DEAD

PAS sudah menamakan calon pilihannya bagi mewakili mereka pada PRK Tenang kali ini. Calon Muslimah PAS yang mana merupakan seorang bekas Guru Sekolah Kerajaan.

Dari awal lagi untuk makluman semua cikgu bernama Normala ini melobi bagai nak gila untuk menjadi calon PAS. Sibuk berkempen dari rumah ke rumah walaupun PAS Labis tidak mengesahkan sama ada beliau layak untuk menjadi calon.

Demi kegilaan untuk menjadi Calon PAS Puan Normala ini meletakkan jawatannya sebagai guru sebaik sahaja mendapat tahu Arwah YB Sulaiman Taha meninggal dunia. Memang habat game yang di mainkan oleh Puan Normala bakal Calon PAS PRK Tenang ini.

Namun Gomo tidak mahu mengulas sangat buat sementara ini mengenai calon PAS puan Normala ini kerana kita akan mengasak nya bermula nya kempen PRK tenang pada 22 Jan ini. He he he....

Apa yang menjadi minat Gomo dalam isu pemilihan calon PAS ini adalah calon PAS yang sebelum ini telah tersenarai dalam mewakili PAS. Calon yang akhirnya tersungkur di kaki Muslimah PAS.

Calon yang sebelum ini di senaraikan:


1) Md Saim Bin Siran, bekas calon PAS dua penggal yang lalu... seorang pemandu lori yang berjaya dan menetap di Desa Bertemu Jodoh, Chaah, Segamat....
(GAGAL)

2) Mazlan Aliman, Presiden ANAK, anak Felda di Felda Bukit Ramon, Kota Tinggi (parlimen Tenggara)... tak de pekerjaan tetap.. tapi tak tahu siapa bela dia ni... juga orang luar

(GAGAL)


3.) Md Zain Johar , bekas pengurus CIMB dan Bank Muamalat dan sekarang berniaga sendiri.. orang kata dia ni ego sikit.. dan suka tonjolkan diri
(GAGAL)


Antara nama nama di atas ini ada seorang lagi calon PAS yang ternyata sebenarnya telah di pilih oleh majoriti ahli PAS di Labis ini. Calon yang merupakan seorang peguam bernama Firdaus Masod YDP PAS Sekijang.

Firdaus Masod juga GAGAL dalam menempatkan diri dalam perebutan menjadi calon mewakili PAS bagi PRK Tenang.


Pendek kata dalam soal pemilihan Calon PAS kali ini Jantan jantan dalam PAS telah hilang kejantannyan di tangan Muslimah PAS. Emmm Hebat game Politik Puan Normala dalam hal ini. Memang habat rupanya wanita PAS mematikan langkah jantan jantan PAS.Jantan Dalam PAS


Psssttt...paling Gomo kesian si Mazlan Aliman...huhuhu

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TERKINI - Hindraf Kecut Telor

Makluman.Saya Dapat Maklumat Terbaru HINDRAF BATAL BAKAR BUKU INTERLOK D BATU CAVE HARI. Jadi Pihak Polis Minta Kita Juga Batal Perhimpunan Kita, Atas Hormati Pihak Polis KITA BATAL JUGA CADANGAN HIMPUNAN KITA I2pm Di Kg Baru.Sila Ucapkan Terima Kasih Pd Yg Bersemangat Utk Hadir Terutama Wira Perkasa Atas Keberanian :Tok Him

Read more...

TERKINI 18 SG - HINDRAF PARIA Bikin PanasSiap siaga hari ini HINDRAF Pertubuhan yang di anggotai Paria Paria Kelas Bawahan akan membakar Buku Interlok di Batu Caves. Paria HINDRAF ini merupakan Paria KASTA paling rendah.

Gomo nak ingatkan kepada PARIA Hindraf bahawa mereka perlu sedar yang Kaum India yang lain Hidup aman dan damai di Malaysia ini sejak sebelum MERDEKA lagi. Jangan cuba menyemarakkan api perkauman dengan menghasut Rakyat Malaysia yang berbangsa India untuk memusuhi kaum kaum lain.

Aku juga punya Rakan rakan India, rakan rakan Cina tapi aku tidak berkawan dengan PARIA HINDRAF yang Kasta nya Rendah.


JAM 12 Tengahari ini juga Di minta rakyat Malaysia berkumpul di Kelab Sultan Sulaiman Kg Bharu bersama sama PERKASA.

ADA KEJUTAN YANG AKAN BERLAKU!!!
Psssttt...HINDRAF? 4 Melayu yang Mati di Banting belum selesai perhitungan kita.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP