LIVE PRK TENANG - Kecoh betul Tua Kutuk Ni Sikit Lagi Nak Kena Cepuk

Sunday, January 23, 2011

Isy..Berbulu je....
Sikit Lagi nak CEPUK muka Pakcik Tua ni

He he he.....

Apa pun Nasib baik lah Pakcik tua ni
Beredar bila tak mampu nak jawap soalan
Cepu Emas!!

" Masuk PAS Dapat Ke Sorga,
Masuk DAP Dapat Ke Ke Sorga?"

Artikel Penuh Dan Gambar Kekecohan Semalam
KLIK DI SINI


Psssttt....Macam aku kenal je Baju Biru tu!! he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE PRK TENANG - BUKTI Bendera BN Di BAKAR Oleh Pakatan Rakyat
Memang Biadap dan Kurang ajar Penyokong Pakatan rakyat dari luar negeri Johor ni. Datang sini bukannya nak menghormati tempat orang tapi sesuka Mak Bapak depa je buat hal.

Dulu sewaktu di PRK Galas pun bendera BN di bakar dan kali ini di PRK Tenang juga mereka membakar bendera BN. Apa kurang ajar sangat depa ni?

EHHHH KIMAK Anak Haram Pakatan rakyat!!! Kita BERTUMBUK lah habis cerita, lagi lu nak bikin kecoh pulak kat sini. Memang anak haram betul Juak Pakatan rakyat Haram ni.

Laporan Polis telah di buat dan tindakan susulan di harapkan dapat dilakukan oleh PIHAK POLIS agar segera menangkap si Pembakar Bendera ni!!!

memang Kurang ajar dan patut di Ajar!!!


Penyokong PAS Membakar Bendera Malaysia
Waktu PRK Yang Lalu


Psssttt...kalau Gomo yang nampak sah Memang kena Libas...Celako!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

ALAGAPAS - Khalid Gagap Akan Letak Jatawan Mac Ini


"Ssaayyyaaa TTaakkk Ttteerrrllliibbaaattt"


Keadaan Menteri Besar Selangor kini semakin terdesak untuk memperkukuhkan cengkamannya dalam negeri. Makin lama semakin banyak isu yang ditimbulkan sehingga mengganggu gugat dan menggoncang kredebiliti Khalid sebagai Menteri Besar. Adalah lebih baik disarankan Khalid mengundurkan diri dan beri pemimpin lain pegang jawatan tampuk negeri. Seluroh rakyat Selangor memang inginkan kehidupan yang aman sentosa dan bukannya haru biru kacau bilau macam sekarang ni.


Untuk Artikel Lanjut KLIK DI SINI


Psssttt....Siapa di Belakang Khalid Gagap? DAP tak terlibat?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE PRK TENANG - Tak Dapat Body Puteri Kereta Pun Jadilah Pemuas Nafsu Serakah PAS


Gambar PRK yang lalu
di mana Puteri Di Cabul PAS

Memang Puak Puak Pakatan Haram ni tak kira mana tempat, Asal ada peluang nak berjubor je mula lah Nafsu depa naik macam Kuda Jipang. Memang Haramjing betul lah Puak Puak Pakatan Anak Haramjadah ni.

BANGSAT BETUL PUAK PAS


Untuk laporan Lanjut Sila Layari KLIK AGENDABANGSA.COMAwasi Anak Dara Anda Dari Mana Mana Jantan Dalam Pakatan Rakyat Haram


Psssttt...Memang Haramjadah Juak Pakatan Anak Haram ni....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE PRK TENANG - Calon BN Mohd Azhar Ibrahim Calon Terbaik Untuk Rakyat Tenang
Sekiranya anda ingin mengenali Calon BN lebih dekat,saya akan memberi sedikit Latar Belakang Calon ini.Nama sebenar beliau adalah Mohd Azahar Bin Ibrahim,Beliau berumur 39 tahun dan anak tempatan Labis sendiri.seperti yang kita tahu calon PAS adalah bukan dari anak tempatan.Isteri beliau bernama Tuty Roshizana Tumin dan Beliau mempunyai 3 anak.Saudara Mohd Azahar ini juga bersekolah di sek keb sri labis,sek men keb munshi ibhrahim dan sek men keb dato bentara dalam segamat.beliau juga anak muda Lulusan ijazah sains politik university of portsmouth,UK pada tahun 1996 dan sebelum itu mempunyai Diploma pentadbiran awam,ITM melaka pada 1993.


PENGLIBATAN POLITIK


Beliau adalah Bendahari pemuda Umno Bahagian Labis dan juga Ketua Umno cawangan Kampung Paya Merah pada 2004-2008


PENGALAMAN PENTADBIRAN


Beliau pernah memegang jawatan Penolong Pentadbir Tanah Kluang pada tahun 1997-2000.selepas itu beliau di hantar ke segamat untuk jawatan yang sama dari tahun 2000-2006.selepas itu beliau di hantar ke Kecil Rengit untuk jawatan yang sama pada tahun 2006 sehingga kini.


PENGALAMAN SOSIAL DAN KEBAJIKAN


Beliau adalah ahli jawatankuasa Yayasan Tenang pada tahun 2000 sehingga sekarang,Setiausaha Jawatankuasa penyelarasan mukim-mukim DUN RENGIT pada tahun 2000 hingga kini,Pengerusi Belia 4B Labis pada tahun 2001 sehingga 2010 dan Penasihat Pertubuhan Kebajikan Islam Malaysia ( PERKIM ) Cawangan Rengit.


menurut info dari Penduduk di Labis,Beliau sanggup menghabiskan masa dengan rakyat 24 jam sehari dan kadang-kadang Beliau tidak tidur untuk membantu masyarakat di Labis.ini adalah sedikit latar belakang Beliau.


info yang terbaru saya terima juga tadi Teknik terbaru PAS,Penyokong PAS akan memakai baju Biasa dan datang ke rumah penggundi meminta IC atau Kad Pengenalan yang terdiri dari orang-orang tua.bila ditanya,penyokong PAS ini akan memberitahu mereka meminta IC kerana ingin memberi hadiah pada 31hb ini.apakah motifnya itu ??? yang terbaru orang tua sudah terkena di Paya Merah...


Artikel Sumbangan Blogg badut Rakyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP