PRK TENANG - Shakira Akui Sokong Barisan Nasional

Tuesday, January 25, 2011Namanya Shakira.....
Fuh memang tak boleh tahan beb.....
Dah ada yang berpunya ke?


DRI kacau daun le......

Petang tadi berlangsungnya program Gotong Royong yang di jalankan oleh Masyarakat Orang Asli Ulu Juasih Tenang Labis Johor bersama sama dengan Timbalan Menteri Belia dan Sukan Dato Razali Ibrahim Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia.Program Gotong Royong tadi tertumpu kepada penurapan Jalan masuk ke dalam halaman rumah penduduk Kg Orang Asli di sini. Jalan utama yang ada juga telah pun lama di Tar dan sememangnya tidak banyak yang ingin di pinta masyarakat Orang Asli di sini.


Pembangunan Kerajaan Barisan Nasional
Dalam membela Masyarakat Orang Asli

Masaalah Ekonomi bagi masyarakat orang Asli di sini juga tidak lah memeritkan memandangkan mengikut tinjauan perolehan mereka dalam mengambil upah Menoreh Getah sehari sekitar RM25-35. Malah mereka juga mempunyai kebun kebun bagi di usahakan secara kecil kecilan.Penduduk di penempatan Masyarakat orang Asli di sini di anggarkan kira kira 250 orang yang mana Anak muda di dalam lingkungan 100 orang.


Bersama Keluarga Tok Batin yang mempunyai 12 orang Anak
Kuat Tok batin ni beb, sapa nak Ilmu?
Meh Jumpa Gomo...he he he

Tok Batin yang hadir tadi meminta jasa baik Kerajaan untuk menyediakan satu tempat Futsal bagi memudahkan anak anak muda di penempatan itu beriadah.

Program Gotong royong itu tadi tamat sekitar jam 6.30 petang.


Gambar kenangan bersama Masyarakat Asli
Kg Ulu Juasih Tenang

Lagi gambar Gambar Menarik Adik SHAKIRA KLIK DI SINI


Psssttt...Lawa betul adik Shakira ni......Ada Can ni...he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Suami Normala Sudirman LARANG Anwar Ibrahim Berkempen Buat Isterinya Di PRK TenangAnwar Ibrahim telah di larang Berceramah di PRK Tenang dalam membantu kemenangan Calon PAS Normala Sudirman!!!!

Kenapa Anwar Ibrahim di HALANG Berkempen buat Normala Sudirman? Ada laporan menyebut Suami Normala Maarof yang tidak membenarkan Anwar Ibrahim berkempen bagi pihak Isterinya Normala........'

Apa cerita ni BEB?

KLIK DI SINI PENYUDAHNYA......Psssttt...Koyak rabak lah Jubor Nuar kali ni kena Liwat..ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE PRK TENANG - Saya Istihar KELUAR dari Parti KOYAK Rabak


Saya KOYAK
Parti KOYAK Rabak


KOYAK


KOYAK Lagi Sampai RABAK


KOYAK

Tenang Labis 25 Januari : Tengahari tadi sekitar jam 12.30 bertempat di bangunan MCA Labis, Ng Lum Yong Anggota Parti PKR yang keahliannya 000012 telah mengesahkan bahawa dirinya telah Keluar Parti dan menyertai Parti MCA.

Saudara Ng Lum Yong merupakan antara Pengasas PKR yang dulunya di kenali dengan nama PKN. Keluarnya Ng Lum Yong ini menjadikan seramai 90% Pemimpin yang bersama Anwar Ibrahim sejak penubuhannya pada tahun 1999 telah Hilang kepercayaan kepada PKR yang mana punca utama nya adalah Anwar Ibrahim sendiri.


Penyerahan Borang Keahlian MCA kepada
Dato Seri Chua Soi Lek Presiden MCA

Dalam majlis tadi turut hadir Presiden MCA Dato Seri Chua Soi Lek, MP Labis Chua Tee Yong. Turut bersama sama juga adalah mereka yang merupakan orang Kanan Anwar Ibrahim dan pengasas PKR iaitu YB Senator Ezam Mohd Nor, Zaid Mat Arip dan juga Anuar Shahri.


Dato Seri Chua Soi Lek
"Siapa nak Parti KOYAK Rabak?"

Awal ucapan Dato Seri Chua Soi Lek menjelaskan peranan MCA dalam membantu BN menang di PRK Tenang ini dan menemplak sikap Pakatan Rakyat yang cuba menggugat Ketenangan di Tenang ini. Rakyat di Tenang tidak punyai apa apa masaalah namun dengan kehadiran mereka yang datangnya dari luar dalam berkempen banyak kekecohan yang cuba di timbulkan mereka ini.

Dato Seri Chua Soi Lek juga menyatakan calon PAS adalah seorang yang Hipokrit kerana sebelum ini boleh bersalam dengan penduduk di sini dan bila sudah menjadi calon PAS maka dengan segera Bersalam dengan lelaki tidak boleh.


YB Senator Ezam Mohd Nor
"Anwar Ibrahim Penakut"

YB Senator Ezam Mohd Nor dalam ucapannya pula banyak menceritakan akan perjuangan PKR yang semakin hari semakin sempit dan tidak langsung memperjuangkan Rakyat. Buktikan di mana PKR memperjuangkan Rakyat sejak penubuhannya pada tahun 1999? Tidak ada agenda lain dalam PKR ini selain dari menjadikan Anwar Ibrahim Perdana Menteri.

Lihat sahaja apabila ramai pimpinan pimpinan Kanan Parti PKR ini telah keluar yang mana semuanya berpunca dari Anwar Ibrahim. 90 % yang keluar itu bukanlah orang yang baru masuk PKR tapi merupakan Pengasas PKR yang bermati matian mempertahankan Anwar Ibrahim waktu lalu.


Ng Lum Yong
"No Keahlian saya 0000012 Antara Pengasas PKR"

Mula kata bicara Ng Lum Long menunjukkan kepada media akan Keahlian PKR nya yang berniombor 0000012 yang mana Beliau menyatakan bahawa beliau antara pengasas awal PKR dan merupakan Pemimpin dalam PKR dalam menjaga Kebajikan masyarakat Cina.

Selama 12 tahun banyak perubahan di dalam PKR, tidak ada langsung perjuangan untuk Rakyat sebaliknya hanya untuk Anwar Ibrahim semata mata. Bukti jelas bila kita dapat lihat Anwar Ibrahim di pilih sebagai peneraju parti PKR yang mana tidak ada sesiapa sekalipun boleh menentangnya.

Anwar amat hebat kerana memilih dirinya sendiri untuk menerajui Parti, itulah kehebatan Anwar Ibrahim yang menjadikan ahli PKR tertipu selama ini. Malah Majlis Tertinggi PKR tidak mempunyai sebarang kuasa untuk menyebut akan isu Anwar Ibrahim dalam parti berkenaan.

Lihat agenda Anwar Ibrahim yang dulunya bermula dengan REFORMASI kemudiannya di tukar kepada HARAPAN BARU dan di tukar pula kepada SELAMATKAN MALAYSIA dan selepas itu tukar lagi kepada REFORMASI KE PUTRAJAYA. Itu lah Anwar Ibrahim yang sentiasa berubah ubah.


Barisan Nasional
Mendukung Matlamat Memajukan Negara

Ng Lum Yong juga mengambil contoh akan parti Progresif Taiwan yang mana selama 8 tahun mentadbir Taiwan menjadikan Rakyat negara itu mundur tampa sebarang pertumbuhan Ekonomi. Malah ramai rakyat Taiwan yang melarat dalam mencari nafkah hidup akibat dari amalan parti Progresif yang dulunya Pembangkang ini mempolitikkan apa sahaja walaupun mereka telah menjadi Kerajaan.

Lihat di Malaysia ini apa sahaja Isu akan di politikkan, Rumah Terbakar di Politikkan, Paip air pecah pun di politikkan malah Orang mati pun hendak di Politikkan.BN Tetap Bersama Mu

Dalam sesi penutup tadi Dato Seri Chua Soi Lek memakaikan Topi Barisan Nasional kepada Ng Lum Yong sebagai tanda simbolik penerimaan Ng Lum Yong ke dalam Parti MCA.


1 Malaysia

Emmm Apa lagi yang AHli PKR nak tunggu? Keluar lah dari Parti yang Menipu anda selama ini. Kalau orang lama dalam PKR boleh keluar parti takkan lah anda semua masih nak menunggu Bulan yang takkan jatuh tu?

Apa pun Anwar Ibrahim Memang Al Juburi. tak percaya tanya Kak Wan.....

Lagi Gambar Gambar Keluar Parti KOYAK Rabak KLIK DI SINI

Psssttt..Gomo dah lama kenal Ng Lum Yong, he he he...banyak maklumat panas darinya...huhuhu
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRK TENANG - Kanak Kanak Di LIWAT Minda Mereka Oleh PAS PIS PUS


Apalah Dosa anak kecil ini dalam kehidupan awal muda mereka?
Sudah hilangkah Ketamadunan kita Rakyat Malaysia?
Mundur kan Negara kita ini?


Keluarga yang penyayang tidak semestinya
membawa anak anak ke tempat Sebegini
yang merosakkan minda mereka

Lihatlah bagaimana Kanak Kanak di Gunakan oleh Ibu Bapa mereka yang begitu Taksub kepada PAS. Apakah mereka ini tidak memikirkan bagaimana kesan jika terdapat sebarang kesulitan sewaktu mereka mengusung anak anak mereka ke program Politik yang mana kita tahu dalam Ketaksuban ini macam macam pekara boleh berlaku.


Mangsa Eksplotasi Ibu Bapa Yang taksub


Perjalanan Masih Jauh buat anak Muda ini,
Ini bukanlah satu bentuk Pengajaan yang dapat
Membina Minda nya menjadi orang yang Cemerlang


Lihatlah Wajah yang tidak mengetahui Apa apa
hanya sekadar memegang Bendera yang di arahkan
Oleh Ibu Bapa yang Taksub

Malaysia bukanlah negara yang Mundur yang mana kita mengajar kanak kanak untuk turut sama dalam kempen Politik. Apatah lagi di dalam usia yang sekitar setahun dua sudah di asuh minda mereka untuk membenci kerajaan dan terlibat dengan Ketaksuban.


Berbanggakah Kita dengan Mengusung Anak Kecil Ini?


Ada Yang Berbangga Bila membawa Anak mereka
Ke dalam kancah Kempen Politik

Gomo harap Ibu Bapa yang prihatin akan masa depan anak anak mereka usahlah memperjudikan nasib mereka ini dengan Ketaksuban Melampau. Jika di takdirkan apabila mereka dewasa untuk menyokong Pembangkang maka itulah perjalanan Hidup mereka, Jika menyokong kerajaan maka itulah yang di tentukan oleh Allah SWT


Bingung dengan Kehidupan di Zaman kanak Kanak
Yang di Asuh dengan Sedemikian rupa.


Wajah yang kebingungan yang Tidak Mengerti
Apa itu Kepartian dalam berpolitik


Sampaikan Ceramah Pun Di Asuh Kanak kanak
Ini Mendengarnya, Cerita Fitnah yang di tanamkan dalam
Minda Muda ini.


Kanak Kanak Tidak Seharusnya di gunakan bagi Tujuan Meraih Simpati Dalam Kempen Politik!!! Moga kita semua mendidik anak anak kita untuk menjadi orang yang lebih terpelajar dan berguna di masa hadapan. Amin.....

Psssttt....Gomo merasa Hiba bila melihat anak anak kecil di gunakan sebegini rupa, apakah kita tidak bertamadun?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRK TENANG - Mukhriz Mahathir dan Ali Rustam Berpacaran Dalam Adengan Dot Dot Dot.......


Otai Batu Pahat

Malam tadi bertempat di Paya Merah labis satu program Ceramah di adakan yang mana telah di undang Dato Seri Ali Rustam dan juga Dato Mukhriz Mahathir sebagai tetamu jemputan dalam menyampaikan ceramah sempena kempen PRK Tenang.Program bermula sekitar jam 9.30 malam itu di hadiri kira kira 100 orang penduduk Kg Paya Merah baik dari wanita dan lelaki.Pada awal program berkenaan Dato Mukhriz Mahathir yang hadir pada sebelah petang turut sama sama bersolat Maghrib serta di susuli bacaan tahlil buat Arwah YB Adun Tenang Dato Sulaiman Taha bersama penduduk Kg Paya Merah.

Dalam Ucapan Dato Mukhriz malam tadi banyak yang di sampaikan beliau yang mana menjelaskan mengapa kita perlu menyokong Kerajaan Barisan Nasional. BN wujud dalam memastikan Negara ini maju dan menjadi contoh kepada dunia luar.Lihat sahaja hasilnya apabila negara Malaysia ini menjadi contoh kepada negara Islam seluruh Dunia malah negara bukan Islam juga mencontohi Malaysia. Ini semua berpunca dari peranan yang di mainkan oleh Kerajaan BN dalam memastikan negara kita aman makmur serta maju.Pembangkang menyatakan mereka lebih baik mentadbir Malaysia dari kerajaan BN namun lihatlah apa yang berlaku di negeri yang mereka Kuasai. Dato Mukhriz mengambil contoh negeri Kedah yang mana sejak di terajui oleh PAS jangan kata Pembangunan baru yang boleh menjana ekonomi malah pembangunan yang telah sedia ada di sediakan kerajaan BN terdahulu juga semakin suram akibat kegagalan kerajaan PAS Kedah mentadbir dengan baik.Bagaimana mereka hendak mentadbir Malaysia jika sebuah negeri pun belum boleh mereka Tadbir dengan berkesan dan membawa kemakmuran kepada rakyat. Hendak di perjudikan lagi dengan mentadbir Negeri negeri lain?Tamat ucapan Dato Mukhriz Mahathir Dato Ali Rustam pula bangun dengan menyampaikan tragedi yang berlaku ketika mereka pihak PAS ini menggunakan Islam sebagai modal Politik.Dato Seri Ali Rustam jelas menyatakan bahawa jangan di katakan mereka orang PAS itu sahaja yang Islam dan orang UMNO tidak Islam. Kita semua mengadap Kiblat yang sama dan sekarang ini juga kita bersolat dalam keadaan dan waktu yang sama.

Sebagai contoh di negeri Johor ini Imam Iman adalah terdiri dari Ahli UMNO dan kita juga bersolat. Apa bedanya dengan mereka di negeri yang mereka Kuasai? yang bedanya adalah kerana mereka ini mencampur adukkan Agama dan Politik.Lihat sahaja isu YB DAP Teoh Nie Ching yang memberikan takzirah di dalam sebuah surau di Serdang yang mana waktu itu di dalam bulan ramadhan. Sudahlah di Bulan Ramadhan mereka menyebarkan Fitnah malah lebih terok lagi bila Kafir yang wanita itu tidak menutup aurat dengan memakai pula kain Belahan menampakkan Betis. Bertakzirah pula di atas sejadah Imam Sujud. Apakah itu seelok elok nya dalam berpolitik?Dulu PAS menyatakan Kawan sahaja dengan MCA dan MIC maka UMNO adalah terdiri dari Golongan orang orang yang Kafir. Tapi apabila mereka bersahabat dengan DAP tidak pula mereka meletakkan diri mereka di dalam golongan yang Kafir. Itu lah parti PAS yang menggunakan Ugama sebagai jalan Politik dengan Kuasa Rakus.Ali Rustam Juga turut mengutarakan isu Bersalaman yang kononya enggan di lakukan oleh Calon PAS Normala Sudirman dengan lelaki. Ketika kempen ini tidak boleh bersalam tetapi sebelum ini macam macam orang yang di salamnya. Di Selangor berapa ramai orang PAS sibuk terhegeh hegeh bersalaman dengan DAP. Jelas mereka ini Hipokrit dan berlakon seolah olah mereka lah Maksum.Lama lah jua ucapan Dato Ali Rustam ini dan kalau Gomo nak Tulis Fuh....berjela jela jadinya. He he he. Apa pun malam tadi ucapan yang mantap dan penjelasan yang baik mengapa kita perlu memilih Barisan Nasional dari pada memilih Pakatan Rakyat(HARAM).

Malam tadi juga Naib Ketua Pemuda saudara Sahir @ John turut hadir dengan barisan kepimpinan Pemuda BN Labis yang lain.

Gomo mengharapkan agar Rakyat dan pengundi pengundi di Kg Paya Merah menerima apa yang di jelaskan oleh Dato Ali Rustam dan Dato Mukhriz Mahathir malam tadi. Makluman dan penjelasan yang berguna dalam memastikan kita memilih Wakil rakyat yang terbaik bagi pembangunan dan kemajuan Dun Tenang.


Memang Mantap Kreativiti Otai UMNO ni
lagu 60an Tu Beb...he he he

Oh Azizah......Marah Pulak Bang Nuar nanti...huhuhu

Lahi GAMBAR GAMBAR Menarik

KLIK DI SINI


Psssttt.... Ali Rustam balun Anwar Al Juburi dan Eli Wong Kaw Kaw punya..memang sempoi... ha ha ha....DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRK TENANG - Dulu Islam Loni Isle, Habis PunohPsssttt....Islam ko Isle???


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP