EKSLUSIF Edisi Tenang - Dokumen TULEN Keputusan Normala KFC Yang Mendapat Pangkat S.A.P ( GAGAL) Dalam SPM

Friday, January 28, 2011


S.A.P
GAGAL

Awal pagi tadi Gomo bersama sama rakan Blogger yang lain Telah mendedahkan Kisah Peribadi Normala KFC calon PAS bagi PRK Tenang ini. Kehidupan yang sememangnya bukan satu contoh yang baik apabila seorang wanita yang bergelar Isteri bermain Kayu Tiga dan kemudiannya meninggalkan suaminya itu kerana status Kerja suaminya yang tidak Standard.

Itu lah Normala KFC!!!

Dokumen di Atas merupakan dokumen ASAL yang keputusan SPM Normala KFC yang menunjukkan Normala Sudirman ini hanya Berkelayakkan SAP yang mana dalam erti kata kita yang Pernah sekolah ni SAP berarti GAGAL dalam Peperiksaan.

Gomo bukan nak menghina dengan keputusan Normala Sudirman ini yang mendapat keputusan SAP GAGAL dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia yang di duduki beliau. Tetapi Gomo mempertikaikan bagaimana Normala KFC yang hanya berkelayakkan SPM layak masuk ke Maktab Perguruan?

Ini lah pengaruh Bapanya yang sebenarnya telah meminta pertolongan Kerajaan BN dalam membantu anaknya iaitu Normala untuk masuk ke Pusat pengajian. Ini lah Buktinya juga Kerajaan BN telah membantu Normala mendapat peluang kali ke dua dalam mengubah kehidupannya daripada Seorang Guru Sandaran kepada Guru yang bertauliah.

Semoga Normala Sudirman ada sedikit sebanyak mengucapkan Terima Kasih kepada UMNO/BN yang telah membantu beliau untuk Menjadi seorang Guru walaupun dari keputusan SPM Beliau itu jelas Normala KFC tidak Layak menjadi seorang Guru.

Semoga Pengundi Pengundi Tenang sedar bahawa Normala KFC ini bukanlah sehebat mana dan kejayaan nya menjadi Guru juga adalah bantuan dari Kerajaan BN. Ini juga Bukti bahawa Calon PAS tergolong dalam Golongan Calon Bidang Terjun....huhuhu

Itu lah sebabnya Barisan Nasional berjaya Menjadi Kerajaan Sejak Merdeka sehingga ke hari ini kerana Terbukti kita kerajaan BN membantu rakyat walau payah mana sekalipun. Jangan di nafikan bantuan dari Kerajaan BN kerana Calon PAS Normala Sudirman ini juga TerBUKTI mendapat Bantuan dari Kerajaan BN

Harap Salahuddin Ayob JAWAP isu ni.......Kerana Esok hari SABTU kerja sekerat hari, dalam masa Sekerat Hari ini juga Kita akan Dedahkan Satu Lagi BUKTI mengenai Suami Normala KFC Maarof Abd Talib.......

Isu apa? Bukti Apa??? Emmmm Kau Memang Tak Terjawap lah Abg Din Oi..... juak pakatan pembangkang nak Jawap? Memang hangpa pun Tak terjawap dengan segala yang akan Kami dedahkan Esok.

Apa apa pun harap Dapat JAWAP mengenai Keputusan SPM Normala Sudirman yang hanya mendapat SAP GAGAL tetapi Layak masuk ke Maktab dengan bantuan Kerajaan BN.

Psssttt....SPM dapat S.A.P. layak menjadi Guru......Ni kah YB yang kita inginkan?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE PRK TENANG - Jangan Lepaskan Peluang Menikmati Paha Dan Dada Ayam Goreng Normala KFC

Tinggal lebih kurang 1 Jam 15 minit sahaja lagi untuk Seluruh Rakyat Malaysia tahu siapa Normala KFC yang sebenar benarnya!!!

Pendedahan Ekslusif yang mana akan mengoncangkan Kem PAS di PRK Tenang ini dan Salahuddin Ayob selaku Pengarah Jentera PAS Tenang juga pasti tidak akan senang duduk dengan Bukti yang akan di keluarkan!!!

Kita pinta seluruh Rakyat Malaysia untuk menilai sendiri siapa Normala KFC calon PAS bagi PRK Tenang ini!!!


Jam 9 Malam di Blogg Papa Gomo!!!


Nantikan............

Psssttt.... Juak Pakatan di harapkan Siap sedia dengan pendedahan ini!!! Hehehe

Read more...

LIVE 18 SX Edisi Tenang - Pendedahan Normala KFC Yang Anda Mungkin Tidak Percaya Tetapi hakikatnya......
Salam 1 Malaysia......He he he.....

Dah 3 hari berturut turut Gomo keluarkan kenyataan orang yang rapat dengan Normala KFC ini mengenai perilaku si Mala yang Ego dan Bongkak. Hari ni di awal pagi Gomo keluarkan pula pendedahan PANAS MEMBARA Cinta Tiga Segi yang berlaku di antara Normala KFC dengan Bekas suaminya Abdul Rahman Abidin dan juga suami nya sekarang ini Maarof Abd Talib.

Malam ini Gomo akan dedahkan pula Cerita Lagi PANAS dan Memang membuatkan Normala KFC tak senang Duduk dan memberikan pendedahan kepada Rakyat Malaysia dan juga pengundi di Dun Tenang Siapa Normala Sudirman ini.

Pendedahan yang bersertakan Dokumen ASLI bahawa Normala ini Ehem EHem EHem.....


Nak tahu cerita Lanjut Malam ini Jam 9 Malam!!!!


Psssttt....Gila beb...memang Gila...Tak Sangka Normala ...........
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

EKSLUSIF 18 SX Edisi Tenang - Normala KFC Bermain Kayu Tiga Dengan Maarof Dan Bekas Suaminya Abdul Rah........
Salam 1 Malaysia kepada seluruh rakyat Malaysia khusunya pengundi pengundi di Dun Tenang Johor. Sudah 2 hari berturut turut Gomo keluarkan kenyataan Temubual Gomo dan rakan Blogger yang lain dengan para penduduk di Dun Tenang, Felcra Sekijang dan Felcra Kemelah yang merangkumi peneroka, Guru, Pekedai dan jiran tetangga Keluarga Normala KFC.

Hari ini Gomo nak dedahkan pula mengenai Peribadi Calon PAS Normala KFC yang semua sudah mengatahui bahawa Beliau Normala KFC merupakan BEKAS Isteri Kepada seorang pekerja Makanan Segera.

Sebelum itu Gomo ingin berpesan kepada pembaca bahawa apa yang Gomo keluarkan ini bukanlah berniat Jahat terhadap Normala KFC mahupun Keluarganya ataupun Bekas suaminya itu. Namun para pengundi di Dun Tenang perlu mengetahui Latar Belakang Calon bagi membuat keputusan memilih Yang Berhormat yang paling bersih dari segala sudut!!!

Harus juga di ingat Bukan Kami yang memulakan serangan peribadi terhadap Calon PAS tetapi Salahuddin Ayob Naib Presiden PAS lah yang memulakan serangan Peribadi calon BN dengan dakwaan FITNAH Calon BN Merompak Tanah Rakyat.
Ini Ceritanya......Normala KFC pada 13 tahun yang lalu telah pun bernikah dengan seorang Lelaki yang bernama Abdul Rahman Nordin yang kini lebih dekenali dengan nama Bang Haji. Suami pertama Normala KFC ini merupakan seorang pekerja di Marrybrown JB pada waktu itu. Normala pada waktu ini hanya merupakan Guru Sandaran.

Sejuruh Pernikahan Normala dan Abdul Rahman, Normala telah mendapat tawaran untuk melanjutkan pelajaran di Maktab Perguruan Tuanku Bainun, Pulau Pinang hasil dari usaha Bapa nya yang bertungkus lumus meminta bantuan UMNO untuk melayakkan Normala ke Maktab.

Sejurus Normala Sampai di Maktab dan menimba Ilmu lebih kurang 3 bulan selepas itu Beliau telah meminta CERAI dari Suaminya Abdul Rahman hanya melalui panggilan talifon dan Penceraian tersebut di bawa ke Mahkamah Syariah.

Dalam Proses 3 bulan pertama Normala Sudirman ini di Maktab rupa rupanya beliau yang waktu itu merupakan Isteri yang SAH dengan Abdul Rahman telah bermain KAYU TIGA bila bercinta dan berkasih kasihan dengan Maarof Abdul Talib yang juga merupakan penuntut di Maktab perguruan tersebut.

Penceraian antara Normala dan Abdul Rahman ini tidak di ketahui oleh penduduk Felcra Sekijang kerana isu berkenaan di diamkan oleh Normala dan keluarganya.

Menurut rakan sekuliah Normala sewaktu di Maktab, Normala berkenalan dengan Maarof ini dan sering keluar bersama sama dan pada waktu ini juga ramai rakan sekuliah yang tidak mengetahui bahawa Normala waktu itu sudah Bernikah dan merupakan Isteri orang.
Cinta 3 Segi
merupakan penyebab kepada penceraian Normala dan Abdul Rahman dan salah satu faktor yang menyebabkan Normala Sudirman bermain Kayu Tiga adalah kerana pandangan HINA nya ke atas Suaminya yang hanya merupakan pekerja di Marrybrown yang di labelkan tidak berkedudukan dan mempunyai masa hadapan yang tidak menentu.

Untuk makluman Normala Sudirman Bekas suaminya yang pertama itu sekarang sudah berjawatan Manager di sebuah KFC bertempat di Lembah Klang. Jika dahulu Normala menghina bekas suaminya itu kerana tidak berjawatan namun kini Beliau Abdul Rahman sudah berjawatan besar dan menjadi Manager KFC yang Suksess.

Emmm Setakat itu pendedahan peribadi Calon PAS Normala KFC. Gomo nak ingatkan kepada para pengundi di Dun Tenang bahawa Normala KFC ini bukanlah seorang wanita yang layak menjadi Pemimpin kerana latar belakangnya yang tidak menentu dan mempunyai Rekod Pernikahan, Percintaan yang memalukan Keluarganya sendiri.

Boleh di tanya kepada penduduk Felcra Sekijang akan peribadi Normala ini yang tidak bercampur gaul dengan masyarakat.

Buat Normala KFC, Jangan di HINA pekerja Makanan Segara kerana setiap kerja yang di lakukan adalah mencari Rezeki yang Halal buat keluarga. Jangan di HINA pekerja Makanan Segera walaupun mereka tidak sepopular kerjaya Guru. Jangan di HINA pekerja Makanan Segera kerana mereka juga manusia yang hidup mencari Nafkah dalam meneruskan kehidupan.

Buat Salahuddin Ayob Pengarah Jentera PAS bagi PRK Tenang ini Gomo nak ingatkan anda bahawa serangan Peribadi Calon adalah di mulakan oleh anda semua. Kami tidak memulakan serangan peribadi Calon dan di harap Redo dengan TERBONGKAR nya cerita Normala KFC ini yang BERMAIN KAYU TIGA membelakangkan Suaminya dan MengHINA pekerja Makanan Segera.


Malam ini tepat jam 9 Malam GOMO sekali lagi akan membongkarkan Bagaimana Normala KFC Layak masuk ke Maktab Perguruan walaupun Normala KFC hanya berkelayakkan SPM tahap SRP.

MALAM INI TEPAT JAM 9 MALAM NANTIKAN NYA...........

Psssttt......Elokkan wanita yang Curang pada laki nya dengan bermain Kayu Tiga?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE PRK TENANG - 2 Platon FRU Di Hantar Bagi Menghalang Pergaduhan Tercetus Di Antara Penyokong BN vs PAS


Kecoh malam tadi di Kg Tenang apabila Ceramah BN dan PAS berhadapan satu sama lain yang mana ceramah BN di sampaikan oleh Dato Ahmad Maslan manakala PAS pula di nyayikan Mahfuz Omar Al Tweeter.

Gomo dan rakan rakan Blogger lain yang waktu itu selesai membuat liputan Program Dato Seri Utama Rais Yatim mendapat perkhabaran bahawa Juak Juak PAS Luar cuba membuat kecoh di ceramah Dato Ahmad Maslan dan kami semua terus bergegas ke sana bagi membuat liputan mengenai insiden berkenaan.

Sejurus kami sampai maka tergelak besar lah kami bahawa Ceramah PAS tidak langsung mendapat tempat malah kehadiran Normala KFC juga sepi tampa apa apa yang luar biasa. Ha ha ha....Macam mana boleh tiada rakyat yang datang ni?Sebaliknya berbeda dengan ceramah yang di sampaikan oleh Dato Ahmad Maslan, penduduk Kg Tenang ramai yang hadir dan mendengar dengan tekun Ceramah Hebat yang boleh katakan malam tadi Ahmad Maslan telah menunjukkan kepada Mazlan Aliman yang sependek pendek Beliau ni Keras lagi Telornya dari Mazlan Aliman..... huhuhuBanyak yang di jelaskan Ahmad Maslan ini baik dari harga Barang, Islam dan Fitnah pembangkang. semuanya di jelaskan dengan Tepat yang mana sebagai contoh Ahmad Maslan memberikan takrifan Harga Minyak yang naik mengikut pasaran Dunia. Kerajaan mengekalkan Subsidi Harga Petrol Ron 95 kerana kepentingan Rakyat yang ramai menggunakannya.Ahmad Maslan mencabar Kerajaan Pakatan Rakyat yang mana mentadbir 4 buah negeri untuk memberikan harga Subsidi Petrol Ron 97 di dalam negeri negeri yang mereka Kuasai jika benar mereka mampu sebagaimana yang mereka Pakatan haram nyatakan.
Emmm Amacam? Berani ke tidak mereka nak Berikan harga Subsidi Minyak Petrol Ron 97 kepada rakyat di negeri yang Mereka Kuasai? Huhuhu...... Kita CABAR mereka laksanakannya. Takkan tak boleh kut?Dalam sibuk dengan Ceramah PADAT dan PEDAS amat Maslan malam tadi Gomo meninjau pula Kempen Ceramah Pakatan Haram yang berhadapan dengan ceramah BN. Amat memalukan apabila sampai sahaja Gomo di sana terdengar si Penceramah Mahfuz Omar menyalahkan pihak Polis kerana membenarkan Ceramah di adakan Serentak dan berhadapan di antara satu sama lain.
Hua Hua Hua... Depa Puak PAS Marah kepada Polis kerana membenarkan Permit ceramah di adakan serentak. kenapa depa marah? Kerana Ceramah mereka tiada sambutan maka depa pun mula menggila dan Memaki hamun Pihak Polis yang menjalankan Tugas. Kesian......


Gomo tak berapa nak layan sangat dengan ceramah Pembangkang PAS yang Dungu ni tapi Gomo tertarik bila melihat seorang pemuda yang bagaikan tidak senang duduk dengan Kehadiran Gomo malam tadi. Kulit Hitam manis dengan memegang Camera dok sibuk nak Snap gambar Gomo. Emmm macam biasalah depa Minat dengan Gomo yang Kacak ni... he he he


Errr Amacam? Gomo pulak yang dapat ambil gambar Budak PAS Taik ni..he he he...dia sibuk nak Snap gambar aku la ni Gambar dia pulak yang keluar...huhuhu.....Ahli Kelab Penyokong PAS ke ni? Hua hua hua

Dalam waktu malam tadi juga pihak FRU sebanyak 2 Platoon telah di hantar ke lokasi Ceramah di adakan, kalau SB tu tak tahulah berapa ramai al maklum memang Panas Ceramah malam tadi memandangkan mereka tak Puas Hati dengan Kejayaan BN menarik Penduduk Kg Tenang mengikuti Ceramah.

Apa pun Memang Mantap ucapan Dato Ahmad Maslan malam tadi, bagaikan naik Gila Juak PAS yang ada depan tu, malah Ahmad Maslan mengistiharkan Perang Ceramah malam tadi di menangi BN dengan angka 5-0. Hu hu hu.....


Ha ha ha

Buat PAS harap jangan lah berceramah di Tenang ni, Sah sah lah tak dapat sambutan. Siapa yang nak dengar Ceramah PENIPU anda tu? Sikit sikit Maki Hamun sikit sikit Celako Celako Celako......


Psssttt... Kesian Juak Pakatan yang dah kena Snap gambarnya tu...siapa dia? Kita Bongkar lepas ni.... ha ha haDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP