MESIR - Ibu Bapa Jangan Kalut Dengan Dakyah Pakatan Pembangkang

Wednesday, February 2, 2011
MISI SELAMATKAN NEGARA!!!!

KEPADA SEMUA IBUBAPA PELAJAR MALAYSIA D MESIR, USAH 'KALUT' MARAHKAN KERAJAAN KENAPA TIDAK MEMBAWA PELAJAR MALAYSIA BALIK. BIARKAN PELAJAR2 KITA KEKAL DI MESIR & 'SERTAI' DEMONSTRASI AGAR APABILA MEREKA BALIK KE MALAYSIA, MEREKA AKAN TAHU BAGAIMANA MENGURUS 'REFORMASI & DEMONTRASI' MENENTANG KERAJAAN.
TUIH!!!....
(MASA TERSEPIT MULALAH CARI KERAJAAN. . . .)

TERKINI:
Tiga pesawat C-130 Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) dijadual berlepas ke Mesir tengah hari ini bagi membawa pulang rakyat Malaysia yang berada di negara itu.

Setiausaha Majlis Keselamatan Negara (MKN) Datuk Mohamed Thajudeen Abdul Wahab berkata pesawat tersebut akan turut membawa bekalan makanan bersama mereka.

"Pukul 12 ini tiga pesawat milik TUDM akan berlepas dari Kuala Lumpur. Macam-macam makanan mereka akan bawa sekali dalam pesawat tersebut seperti beras, sardin, minyak masak, rempah kari, tepung, dan lain-lain lagi," kataya ketika dihubungi Bernama.

Katanya kerajaan juga berusaha mendapatkan visa sementara khas daripada kerajaan Arab Saudi bagi membolehkan pelajar yang berada di Mesir dipindahkan ke Jeddah sebelum dibawa pulang.

"...sebab kita nak keluarkan pelajar kita ramai sangat. Jadi kita nak bawa mereka ini ke Jeddah dulu," katanya.

Semalam Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata kerajaan memutuskan untuk membawa keluar pelajar-pelajar Malaysia dari Mesir menerusi jalan laut dan udara berikutan pergolakan di negara itu yang semakin meruncing.

Perdana Menteri berkata keputusan itu dibuat setelah mendapat laporan daripada delegasi Malaysia ke sana yang diketuai Timbalan Menteri Luar A. Kohilan Pillay dan turut disertai Setiausaha Politik Perdana Menteri Datuk Sahlan Ismail.

Dilaporkan terdapat kira-kira 11,000 rakyat Malaysia di negara itu dan daripada jumlah tersebut 7,000 adalah pelajar.


Sumbangan PAS BERUK

Read more...

Saiful Bukhari Nazak, Kemaluan Bernanah Kencing melalui Tiub - Pahang DailyYang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh

Apakah kita semua ingat kata kata di atas ini?

Sejak dari mula sehingga ke hari ini Saiful Bukhari masih lagi menyatakan kepada kita semua seluruh rakyat Malaysia bahawa perjuangan demi mendapatkan Keadilan yang Hak buat dirinya akan di teruskan sehingga ke akhir hayat. Dan itu lah buktinya sehingga kini juga Kes Liwat Anwar Ibrahim tertuduh yang meliwat Saiful Bukhari masih juga belum selesai ekoran penanguhan demi penanguhan yang di lakukan oleh Anwar Ibrahim.

Gomo nak menyampaikan kepada semua berkenaan isu sebuah Blogger Pakatan Rakyat iaitu Pahang Daily yang telah pun memohon maaf kepada Saiful Bukhari dan menarik balik artikel Fitnah yang telah di buat ke atas Saiful Bukhari sekitar 2 tahun yang lalu.

Untuk kenyataan Maaf tersebut boleh layari di SINI

Untuk makluman semua dalam kes Pahang Daily ini sebenarnya jelas menunjukkan Blogger Pakatan Haram merupakan PENFITNAH yang amat Dasyat sama sekali. Artikel mereka yang melemparkan Fitnah jauh lebih busuk dari Lubang najis yang di Sodomi Anwar Ibrahim. Itu lah mereka yang kononya memperjuangkan Rakyat namun FITNAH makanan mereka.

Tahukah anda semua bahawa Pahang Daily Blogger Pakatan Haram ini telah melemparkan Fitnah yang amat dasyat ke atas Saiful Bukhari dnegan menyatakan Saiful Bukhari selepas bersumpah telah mendapat penyakit Kelamin dan di timpa kecelakaan yang amat Dasyat.


Petikan Blogg Pahang Daily Berhubung Isu Fitnah ke Atas Daiful Bukhari:


Info terkini yang kami perolehi beliau sememangnya sedang mengalami penyakit misteri dan tidak seperti apa yang dilaporkan dalam blognya. Justeru itulah kelibatnya dihalang dalam mana-mana media arus perdana. Sebelum ini kami telah mendedahkan beliau telah dibawa oleh beberapa orang penjaganya untuk menerima rawatan di beberapa buah pusat perbuatan tradisional termasuk seorang Tabib di Sungai Petani, Kedah. Beliau dipercayai mengalami masalah untuk membuang air kecil dan besar serta "anunya" telah bernanah. Biarpun ramai yang mahukan fakta atas perkara ini, terus terang kami ingin nyatakan mana mungkin kami boleh beri fakta. Jika fakta beliau tidak diliwat dari Hospital Pusrawi sekali pun dianggap satu penipuan. Apatah lagi jika kami lampirkan fakta. Mana mungkin "bomoh atau dukun" mempunyai rekod perubatan untuk didedahkan?. Cukup kami nyatakan bahawa perkara ini didedahkan oleh beberapa orang saudara mara terdekat dan sahabat-sahabat Saiful.

Khabarnya sakitnya kian parah kini, dan beliau dipercayai tidak boleh membuang air besar dan kecil mengikut saluran biasa. Kini pihak terbabit telah menebuk tepi pinggangnya itu untuk dimasukkan saluran bagi memudahkan beliau membuang air besar !!.

Jika tidak beliau kemungkinan besar akan terus sakit dan bakal tersiksa hingga akhir hayat atau meninggal dunia. Soalnya kenapa beliau tidak dibawa ke mana-mana hospital?. maklumat yang kami terima, atas arahan pihak-pihak tertentu mereka tidak dibenarkan membawa Saiful ke hospital takut perkara ini akan tededah. Maka terpaksa Saiful dirawat secara tradisional dan seseekali doktor pakar datang melawat ke kediamannya sekarang. Pihak terbabit dipercayai lebih rela Saiful mati daripada mendedahkan rahsia sebenar tentang kes liwatnya dengan Anwar. Saiful ingin membuat pengakuan tersebut kerana mendapat nasihat daripada beberapa orang tokoh agama dan pakar perubatan tradisional. Namun hasratnya itu dihalang kerana beliau kini mempunyai
"khadam yang menjaga disekelilingnya". Kasihan benar mendengar cerita terkini Saiful ini. Apapun kamu harapkan agar beliau akan selamat dan akhirnya kembali ke pangkal jalan. Namun takdir penentu segalanya. Juseteru itulah kini beliau masih disembunyikan atas faktor keselamatan pihak terbabit dan bukannya diri Saiful sendiri sebenarnya.


Anda semua boleh lihat kenyataan Blogger Pakatan Haram ni dalam menfitnah Saiful Bukhari, Memang hebat Rekaan mereka ini ke atas Saiful Bukhari dan sekarang nak Mohon Maaf pulak. Khak Ptuih!!!

Pahang Daily Adalah Contoh Blogger Pakatan Yang Memang Sah Sah Mereka Reka Cerita Dan Jelas Merupakan ANAK LUAR NIKAH ANWRA AL JUBURI.

Ehhh Kimak Betul lah si Mohd Shukri Blogger Pahang Daily ni. Untuk makluman selepas Saiful GERTAK nak saman Pahang Daily RM 2 Juta dengan rasa Bangga si Anak Haramjadah Mohd Shukri ni tulis dalam Blogg nya:


"Kami melihat kes Saiful ini banyak kepincangannya dan memusykilkan. Saiful menyaman blog ini kerana mendedahkan "penyakit misterinya" yang tiada kaitan dengan kes liwat tersebut. Jika dia menang atau tidak kes penyakit ini, ia sikit pun tidak mengganggu perjalanan kes liwat beliau itu. Sebaliknya, jika laporan perubatan Pusrawi itu terbukti benar belaka maka bukankah ia akan memalukan Saiful malah memberi kesan kepada perbicaraan beliau itu. Justeru itulah sepatutnya Saiful bertindak juga menyaman Dr.Mohammad Osman iaitu doktor Myanmar yang dikatakan membuat laporan palsu itu. Saiful membuat laporan polis terhadap beberapa artikel yang dipetik dari blog ini kononnya menfitnah beliau. Ini menimbulkan keraguan dikalangan rakyat tentang kes Saiful ini. Justeru itu, atas iniseatif salah seorang krew kami di Pahang iaitu Blogger Cucumatkilau, sebuah buku yang bertajuk "Saiful Saman PDO: Fakta Atau Auta" akan dilancarkan tidak lama lagi.
Dalam buku itu akan menerangkan dengan jelas dan terperinci kisah si Saiful ini dan rahsia yang tersirat di sebalik kes saman berkenaan. Malah beberapa artikel yang disaman oleh Saiful itu juga akan cuba diperolehi dari laman-laman lain yang sempat memasukkan artikel terbabit ke dalam blog mereka. Laporan telah disiarkan dalam akhbar Sinar Harian Edisi Pahang (foto) hari ini. Antara lain memperjelaskan tentang kekeliruan mengenai laporan kisah Saman RM2 juta yang difailkan oleh Saiful dulu. Apakah sekadar untuk mencari populariti selepas kisahnya agak terpinggir dulu atau pun sengaja dibuat untuk menakut-nakutkan para blogger agar tidak menyiarkan kisahnya itu."

Lu orang lihat lah bertapa Bongkak dan Angkuh Blogger Pakatan Haram ini. Dah lah Fitnah Saiful Bukhari tahap Gila Babi malah siap Keluarkan Buku Fitnah pulak tu. Panggil akhbar buat liputan sekali yang aku tak boleh tahan. Hang ni Mohd Shukri memang ANJING lah. Anjing Barongan SUntut Anwar AL Juburi.


Sebenarnya bukan sahaja Pahang Daily yang menfitnah Saiful Bukhari, malah boleh di katakan keseluruhan blogg Blogg mereka acap kali melemparkan Fitnah dan Tuduhan yang amat dasyat kepada mangsa Liwat Anwar Ibrahim ini. Sebagai contoh apabila sebuah Blogg Pakatan Haram memainkan isu yang Biadap bila menyatakan Bapa Saiful Bukhari Pernah Melacurkan Ibu Saiful sendiri akibat Ketagihan Judi.


Artikel Fitnah Bapa Saiful Bukhari KLIK Di SINI

Ya Allah, Itu lah mereka Blogger PenFITNAH hasil dari kerakusan mendapatkan kuasa Politik. Apa sahaja di Fitnah mereka asalkan mereka Puas dengan Kuasa yang belum tentu mereka sendiri akan kecapi.

Gomo di labelkan FITNAH oleh mereka Blogger Pakatan, namun sekali pun mereka tidak pernah dapat menjawap apa yang di sampaikan oleh Gomo. Malah Rakan Blogger Pro Kerajaan yang lain juga mereka di sebelah Pakatan Haram tidak mampu menjawap isu yang kami keluarkan. Sebaliknya mereka hanya akan Komen Kami Penfitnah.

FITNAH FITNAH FITNAH

Sudah jelas lah di sini bahawasanya Blogger Pakatan Haram memang PENFITNAH. Jelas bila Kenyataan FITNAH ke atas Saiful Bukhari telah di Tarik Balik dan memohon Maaf ke atas Saiful Bukhari.

Semoga Blogg Blogg Pakatan Haram mengambil iktibar dengan Kejadian ini. Usahlah menfitnah jika hendak berperang di dalam dunia Politik. Menulis lah kita dengan Fakta yang ada walaupun Fakta itu hanya sebaris ayat. Namun jangan sesekali Melemparkan Fitnah.


Psssttt...Pahang Daily ni sebenarnya Bodoh..ha ha ha...Well Done Saiful..strategi Domino menjadi!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BONGKAR - Nah Ambik Kau Juak Pemimpin Pakatan Haram SelangorNah ambik Kau Juak Pakatan Anak Haram!!!

Apakah tujuan sebenar mereka mempertikaikan perlantikan Khusrin sebagai SUK tetapi dalam masa yang sama mereka membiarkan seorang yang telah bangkrup mengawal selia semua bentuk kewangan sebuah anak syarikat kerajaan negeri? Walaupun Pengurus Besar tersebut telah diarahkan bercuti tetapi kelemahan mereka dalam perlantikan pegawai kerajaan negeri telah menyebabkan Yayasan Selangor mengalami defisit pada tahun 2010..Artikel Penuh mengenai Dokumen PANAS ini KLIK KITA GEMPUR.COM

Psssttt..meleleh air mata Juak Pakatan anak Haram...Rakyat semakin sedar Kejahilan anak haram pakatan rakyat Haram!!! FUCK U ALL

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KECOH - Apa Lagi Ni Dato Sohaimi Shahadan?Terima Kasih Dato Sohaimi Shahadan yang mempunyai pengertian dalam menyokong Para Blogger Blogger Nyamuk yang ada sekarang ini.

Petikan Artikel Blogg Sohaimi Shahadan:

"Pemain utama bloger pro umno yang berjaya memecah penguasaan media baru seperti Gerakan Anti Pkr,Pisau,Unspinners, Papagomo,Medan Info Kita,Panglima Perang Siber,Kita Gempur,AIDC,Azli Shukri,House PK,RBF( sekadar menyebut beberapa nama ) sudah dikenali di arena media baru.


Psssttt...ramai lagi pemimpin yang menghargai Blogger sebagaimanan Dato Sohaimi Shahadan, kami hanyalah Blogger NyamukJoin Kami Lah Dato Sohaimi, He he he
Blogger Nyamuk Je...

Jangan Bakar Kelambu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP