SODOMY ANWAR - Kak Wan Mula Menghitung Hari Di Panggil Menjadi Saksi Alibi

Saturday, February 5, 2011Dari maklumat terbaru yang Gomo perolehi, Kak Wan semakin pening menjelang tanggal 14 hb Febuary ini apabila kes Liwat suaminya Anwar Ibrahim bersambung semula.

Kenapa Kak Wan Pening kepala?

He he he. Mungkin ramai terlepas pandang bahawa Kak Wan merupakan salah seorang saksi alibi bagi Pihak Anwar ibrahim dalam membela dirinya dalam kes Liwat ini. Kak Wan merupakan saksi alibi pertama Anwar Ibrahim.

Jika kita masih ingat Kak Wan pernah dalam kenyataan media nya apabila mula mula Anwar Melarikan diri bersembunyi di kedutaan Turkey bahawa Kak Wan menyatakan Anwar Ibrahim waktu kejadian liwat di laporkan berlaku sedang BERMESYUARAT. Dan atas sebab ini juga Kak Wan telah di pilih oleh Anwar Ibrahim sendiri untuk menjadi saksi Alibi nya.

Maka pada tanggal 14hb ini Kak Wan akan di minta tampil untuk memberikan kenyataan nya dalam membela suami Anugerah Tuhan sebagaimana pernah kak Wan nyatakan dulu.

Gomo tak sabar na mendengar apa jawapan dan keterangan Kak Wan dalam pembelaan Anwar Ibrahim ini.

APAKAH BENAR ANWAR BERMESYUARAT WAKTU KEJADIAN,
MESYUARAT DENGAN SIAPA?

Mungkin benar Kak Wan di beritahu oleh Anwar Ibrahim yang beliau bermesyuarat. Tapi hakikat yang sebenar Anwar sedang melakukan sodomi kunyit pekat ke atas Saiful Bukhari. Kiranya Kak Wan telah di tipu oleh Anwsr Ibrahim. He hehe

Apa sekalipun tanggal 14 hb ini tidak ada lagi alasan buat Anwar Ibrahim menangguhkan kes Liwat yang di hadapinya.


Psssttt·········perbicaraan tertutup sekali lagi?bachol betul Anwar Brahi ni.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS 18 SX - Adun PAS Selising Suarakan Perletakkan Jawatan Kepada Nik Ajis
YB Saiful Bahri waktu ini dah tak senang duduk ekoran.pendedahan kami para facebookers dan juga blogger. Malah untuk makluman semua adun Pas Selising ini juga sudah menyepi dari keluar ke kedai kopi dan hanya terperok di lokasi lokasi yang tidak berpenghuni.

Gomo telah menerima berita bahawa adun pas selising ini sudah berjumpa dengan Nik Ajis dan ingin meletakkan jawatan, namun telah di tolak Nik Ajis secara bulat bulat perletakkan jawatan berkenaan.

Emmmm Nik Ajis tahu jika perletakkan jawatan adun Selising berlaku maka dengan Nik Ajis sekali hal KHALWAT tersebut akan terus di kaitkan dengan nya. Maa ekoran itu lah Nik Ajis bertindak senyap dalam insiden ini.

Gomo dan para Blogger serta Facebookers masih lagi menunggu SAPINA Saman yang pernah di katakan oleh Saiful Bahri bahawa tindakan undang undang akan di ambil kepada mereka yang terlibat. Emmmm dan 3 bulan ni namun masih lagi senyap tampa berita.

BILA NAK SAMAN DAN AMBIL TINDAKAN UNDANG UNDANG.

Apa sekalipun yang pasti, pada PRU 13 ini nanti Saiful Bahri tidak akan di senaraikan sebagai Calon PAA bagi bertabding dalam pilihanraya. KARIER POLITIK NYA TELAH BERAKHIR.

Untuk Pembaca semua dan juga pihak Pas, ketahuilah bahawasany ada DUA orang lagi pemimpin Pas di Kelantan yang akan di bogelkan kami.

PERUPOK DAH MINTA NYAWA, he he he

psssttt········ ada yang nak bayar pada Nadi Rakyat untuk tutop mulut isu zina adun Pas, sorry tak layan.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP