Azmin Ali DAYUS Hantar Afifa Ke Australia Bila Dah Kecut Telor

Sunday, February 6, 2011

Wow..... Di Mana Afifa yang berumur 16 tahun waktu ini? Afifa anak kepada Shamsidar dan Azmin Ali.


Opsss.... Azmin Ali bapanya???
Gomo baru mendapat maklumat yang Afifa telah di hantar ke Australia oleh Azmin Ali ekoran dari pendedahan demi pendedahan Panas Mak Saudara nya Ummi Hafilda.Afifa telah mula bertanyakan kepada Azmin Ali siapa bapa kandungnya dan Azmin Ali telah Gagal menjawap persoalan yang di Timbulkan Afifa. Dan ekoran dari pertanyaan itu maka Azmin Ali yang gusar akan pecah nya tembelang akan Bapa Kandung sebenar Afifa maka di hantar Afifa ke Australia menuntut di sana.Emmm Awat takut Azmin Ali? Kenapa takut nak nyatakan siapa bapa kandung sebenar Afifa? Kau ni memang Dayus lah Azmin Ali.
Pembongkaran demi pembongkaran akan di lakukan oleh Kami para Blogger dan Facebookers!!! Lu Siap sedia lah Azmin Ali GAY JAMBAN DAYUS!!!
Psssttt... Kalau tak takut kenapa tak jalankan ujian DNA? Khak Ptuih lah Azmin Ali

Read more...

GEMPAR - Nik Ajis Sudah Pakai PAMPERS?Sampai ke hari ini Kerajaan Negeri Kelantan masih l;agi membisu untuk melakukan Medical Board ke atas Menteri Besar mereka Nik Aziz Nik Mat. Kenapa sampai sekarang Pemimpin dalam Kerajaan Negeri Kelantan membisu???

Gomo dah cakap banyak kali akan hal ini yang mana Nik Ajis sudah tidak mampu mentadbir negeri Kelantan. Sudah banyak hal hal penting dalam Negeri Kelantan tidak di lakukan oleh Nik Ajis sebaliknya di lakukan oleh orang suruhannya.

Nik Ajis ada sekali menjawap dalam Akhbar bahawa beliau masih Ok dan boleh mentadbir seperti biasa melalui OTAK nya.

Pentadbiran melalui OTAK???

Itu lah yang sebenanrnya kita mahukan Medical Board untuk menilai tahap OTAK nik Ajis ni yang kita semua tahu Nik Ajis semenjak dua menjak berkawan dengan DAP ni makin jauh mjeroyan nya dan semakin GILA BABI.

Bila nak lakukan medical Board ke atas Nik Ajis???

Jangan Nik Ajis nak elak akan Medical Board ini kerana Nik Ajis ini lah yang pernah mejalankan Medical Board secara PAKSAAN ke atas Baginda Sultan Tuanku Ismail Petra. Malah lebih BIADAP lagi keputusan Medical Board HARAM yang sengaja di reka reka oleh Nik Ajis telah di paparkan di Khalayak umum yang mana MENGAIBKAN Sultan Tuanku Ismail Petra.Gomo gesa agar Kerajaan Negeri kelantan menjalankan Medical Board ke atas Nik Ajis dengan akdar segera. Kalau benar sebagaimana maklumat yang sampai di fahamkan Nik Ajis waktu ini sudah menggunakan PAMPERS.


Betul atau tidak kita tak pasti dan kita pinta Medical Board di jalankan ke atasnya dengan kadar segera.!!!!


Pssssttt.... nik Ajis pakai pampers? Emmm Berak terkencit le tu!!! Khak Ptuih.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SENSITIVITI KAUM - Tahun Baru Cina Di Cemari Pendemo Pakatan Haram
Belum terlambat lagi rasanya untuk Gomo mengucapkan Selamat tahun Baru Cina kepada mereka yang berbangsa Tiong Hua dan juga kepada mereka yang Kawin Campur macam Gomo ni, He he he.....

Untuk makluman Gomo waktu ini berada di Pulau Pinang dalam menyambut Perayaan tahun baru Cina bersama sama keluarga Isteri. Lokasi mana tu RAHSIA memandangkan keselamatan yang terbatas.

Sepanjang 3 hari sudah Gomo berada di sini ada satu pekara yang menarik untuk Gomo kongsikan dengan pembaca semua. Pekara yang mana semua Masyarakat Tiong Hua amat marah dan tidak berpuas hati dengan apa yang berlaku pada Hari perayaan mereka pada tanggal 3 hb Febuary 2011.

Rata rata keluarga sebelah wife Gomo sendiri amat bengang dan terkilan dengan sikap pembangkang PAS dan PKR yang telah mencemar hari Perayaan mereka pada tanggal 3 hb yang lalu. Aktiviti Demo yang mereka anjurkan pada hari berkenaan adalah satu bentuk penghinaan dalam masyarakat Malaysia yang berbilang kaum ini. Langsung tiada sensitiviti terhadap Tahun Baru Cina yang di sambut.Banyak hari dalam Kalendar dan mengapa mesti di lakukan pada Tahun Baru Cina? Emmm itu lah yang menjadi persoalan kepada masyarakat Tiong Hua. Malah kepada kita sendiri pun mesti terfikir mengapa pada hari Perayaan Kaum Cina Demo seumpama itu berlaku.

Gomo ada menjelaskan sedikit sebanyak kepada mereka akan apa yang di lakukan oleh Pakatan Haram PAS,DAP dan PKR ini dalam kegairahan mereka mendapatkan Kuasa Politik. Malah Gomo memberi contoh kepada mereka apabila pada tahun 2008 Hari raya yang pertama majlis Open House Aidilfitri yang di adakan telah di Serang dengan Pendemo pendemo HINDRAF.Emmm ada yang lupa barangkali namun itulah yang berlaku pada Hari Raya Pertama tahun 2008 bila Hindraf dengan Lagak Samseng Berdemo di dalam Dewan tempat berlangsungnya majlis sambutan hari raya Aidilfitri.

Itu lah Pakatan Haram Pembangkang, mereka akan buat apa sahaja dalam meraih sokongan rakyat dalam menjahanamkan kerajaan Malaysia. Itu Propaganda mereka sejak dulu hingga sekarang.


Hari Raya Puasa yang Pertama Orang Melayu di hina dengan perbuatan HINDRAF!!!

Hari Raya Cina kaum Tiong Hua di Hina dengan aktiviti Demo PAS dan PKR!!!

Lepas ni apa lagi yang Pakatan Haram nak buat??? Demo di setiap perayaan??

Pada Gomo ini jelas menunjukkan Pakatan Haram ini tidak ubah sebagai parti parti Politik yang menjadikan rakyat sebagai Pencacai mereka. Moga Rakyat semakin sedar ini lah mentaliti Pakatan Haram dalam kegilaan Politik mereka.

Psssttt... Gila babi depa ni, demo setiap masa tampa mengira sensitiviti antara kaum!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Parti Kencing Rakyat @ Parti Kian Rapuh @ Parti Koyak Rabak?
Apa lagi nak cakap mengenai Parti Koyak Rabak ni? Sudah habis benda satu persatu yang kami dedahkan buat rakyat untuk menilai Parti Kian Rapuh ni. Emmmm Kesannya semakin jelas bila makin ramai yang keluar dari Parti Kencing Rakyat ni.


"PKR Sabah yang sedang dibelenggu masalah menerima satu lagi tamparan apabila ketua perhubungan negerinya, Pajudin Nordin mengumumkan keluar dari parti dan berhasrat menyertai Umno.

Pajudin, 42, yang belumpun sebulan memegang jawatan tersebut, membuat pengumuman itu dalam satu sidang akhbar bersama ketua menteri Sabah Datuk Seri Musa Aman, di kediaman rasmi ketua menteri di Sri Gaya, petang tadi.Beliau berkata keputusan itu dibuat kerana kecewa dengan kepimpinan pusat iaitu ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dan presiden Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail yang tidak serius dalam menangani masalah-masalah dan isu Sabah."Saya kesal kerana Datuk Seri Anwar selama ini mengatakan bahawa beliau menghormati hak-hak negeri Sabah, tetapi tingkah lakunya jelas menunjukkan bahawa beliau mengamalkan 'cakap tidak serupa bikin'.

"Maka saya menganggap PKR di Sabah ini sudah tidak relevan untuk kita jadikan sebagai satu parti masa hadapan atau parti yang dikatakan akan menuju ke Putrajaya... Maka saya mengisytiharkan diri keluar dari PKR dan melepaskan semua jawatan saya di dalam parti," katanya."Setelah melihat perkembangan politik, saya seterusnya memohon untuk menyertai Umno dan BN di bawah kepimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan Ketua Menteri Datuk Seri Musa kerana hanya BN yang telah lama memperjuangkan hak rakyat dan banyak menyumbang kepada rakyat," jelas beliau.
Katanya beliau telah mengemukakan surat perletakan jawatan lewat petang tadi melalui faks, SMS, dan e-mel ke PKR pusat dan percaya ramai lagi ahli PKR terutamanya ketua-ketua dan ahli jawatankuasa cabang akan turut serta meninggalkan parti kerana ada yang menyuarakan ketidakpuasan hati terhadap cara kepimpinan pusat.

"Saya percaya keputusan untuk keluar dari PKR akan disusuli oleh ramai lagi rakan-rakan kepimpinan yang berada dalam PKR Sabah bila melihat senario politik PKR yang kita anggap sebagai satu parti yang sudah kucar-kacir, tidak ada hala tuju dan tidak ada pembelaan daripada pemimpin-pemimpin di peringkat pusat," tambahnya lagi."Petikan Malaysiakini


Emmm apa lagi nak cakap??? Moh kita Pakat Keluar ramai ramai!!!!


Psssttt.... Anwar dah semakin meroyan...Khak Ptuih!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP