Al Fatihah - Adun Kerdau Meninggal Dunia

Saturday, February 12, 2011


Al Fatihah


Adun Kerdau BN Dalam Parliman Kuala Krau Pahang Datok Zaharudin Abu Kassim Telah meninggal dunia ekoran penyakit jantung yang di alami beliau.


Bersama kita mendoakan Roh di cucuri rahmat

Al Fatihah
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

ROMPAK - Projek Billboard Seluruh Selangor Buat Keuntungan Besar Dalam Merompak Wang Rakyat

Lepas satu maka satu lagi pembaziran demi pembaziran wang rakyat Selangor di bazirkan kerajaan Pakatan Rakyat Haram Selangor.

Gambar di atas di kirimkan kepada Gomo oleh seorang pembaca yang di kenali dengan nama Pak Mi dari Shah Alam.

Menurut Pak Mi Billboard billboard sebegini telah mula di pasang seluruh Selangor oleh kerajaan Pakatan Rakyat Haram. Hebat mereka dalam membuat promosi mengenai kadar kenaikan air Syabas dan air percuma yang di canang mereka.

Seluruh rakyat Selangor pastinya sudah mengetahui bahawa kerajaan Selangor waktu ini sebenarnya sudah pun berhutang dengan Syabas apabila tidak mampu lagi membayar air yang kononya di subsidikan kepad Rakyat. Apabila tidak mampu membayar maka mereka menyerang Syabas dan mengatakan Syabas Cekik Darah rakyat Selangor.

Ironinya yang mencekik darah dan wang rakyat Selangor adalah mereka Pakatan Rakyat Haram Selangor. Air percuma yang di beri hanyalah kepada mereka yang memiliki meter individu sahaja manakala yang menggunakan meter pukal seperti rumah rumah pangsa tidak memperolehi nikmat tersebut.

Walhalkan yang memerlukan bantuan adalah mereka yang menetap di rumah kos rendah seperti di rumah pangsa dan bukannya mereka yang menetap di rumah teres,banglo.

Lebih memeritkan dalam soal ini apabila kerajaan Pakatan Selangor membelanjakan berpuluh puluh ribu bagi kempen menentang Syabas. Lihat sahaja Billboard yang di naik kan di seluruh Selangor ini.cuba anda teka.berapa harga bagi sebuah.billbord sebegitu?

Rm2000 bagi setiap satu billborad yang siap di pasang! Hebat mereka kerajaan Pakatan membelanjakan wang rakyat Selangor sampaikan nak berperang dengan Syabas pun mereka MEROMPAK Wang rakyat Selangor dengan projek billbord seluruh Selangor.

ops! Jangan lupa untuk anda semua bertanyakan pula kepada kerajaan negeri Selangor siapa pula Kontraktor yang di lantik bagi membina billboard dan memasangnya di seluruh Selangor.

Apa yang pasti mereka yang Masyukkkkk rakyat Selangor yang Muflissss.

Hebat mereka MEROMPAK WANG RAKYAT SELANGOR, Lepas satu projek maka satu lagi projek yang cuba di ROMPAK Oleh pakatan haram Selangor.

Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

GAY 18SX - Bakal Calon PKR Mempunyai Hobi Kumpul Majalah Lucah Lelaki

Lelaki ini amat meminati Anwar. Dari zaman universitinya lagi Sehingga dia sanggup tinggalkan 'kerjaya'nya untuk bersama PKR. Dengar-dengar ada kemungkinan dia akan dicalonkan dalam PRDUN nanti. Lelaki ini sekali pandang macam orang alim. Kalau bercakap pasti selitkan unsur-unsur keagamaan. Sikit-sikit ayat quran. Sikit-sikit hadis. Pernah juga dilihat beberapa kali  membaca doa tahlil di rumah orang. Rumah orang PKR. Tapi:


Apa maknanya jika dia juga suka mengumpul Instinct magazine dan Attitude magazine yang di dalamnya penuh dengan gambar lelaki gay berbogel?


Apa maknanya jika dia juga suka mencetak gambar lelaki bogel dari internet?

Ha ha ha untuk maklumat lengkap jom layan blogg Keadilan Untuk Sarawak


http://keadilanuntuksarawak.blogspot.com/2011/02/breaking-news-seorang-bakal-calon-pkr.html

psssttt······gila babi beb kalau simpan majalah lucah GAY. Hahaha
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Kereta Di Jumpai! Dokumen Sulit Anwar Brahim Hilang! Laporan Polis Telah Di Buat.

Di maklumkan oleh Ketua Wira PERKASA, En. Armand Azha Abu Hanifah bahawa beberapa rakan karib beliau telah berjaya menemui kereta milik Exco Wira PERKASA, Sdra. Mohd Farid Abdullah di belakang Stesen Minyak SHELL, Jalan Raja Laut berhampiran Pizza Hut. Akan tetapi, kelibat Farid masih belum ditemui.

Dokumen yang mengandungi maklumat mengenai Anwar Al Juburi juga gagal di temui di kereta Farid. Memang hangat Dokumen ni sepertimana di maklumkan Armand Ketua Wira Perkasa.


Sama sama kita berdoa agar Allah memberi petunjuk kepada mereka agar dapat menemui Farid dengan selamat. Sebelum ini En. Armand bersama keluarga Farid telahpun membuat laporan polis setelah sehari beliau gagal ditemui.

Segala kemungkinan yang berlaku harus di tempuhi dengan tabah oleh kita semua terutama keluarga Farid sendiri.

Babi betul Anwar Al Juburi Ni. KIMAK!!!
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Nyawa Farid Jadi Taruhan Skandal Anwar Al Juburi


Sudah hampir 24 Jam, saudara Farid AJK Wira Perkasa Pusat.Beliau merupakan individu yang memegang DOKUMEN PENTING MENGENAI SALAH LAKU KETUA PEMBANGKANG, ANWAR IBRAHIM yang baru sahaja dibongkarkan oleh Wira PERKASA petang tadi. Menurut Ketua Wira PERKASA, Saudara Armand Azha Abu Hanifah, pihak keluarga beliau sendiri tidak mengetahui lokasi Sdr. Farid pada ketika ini dan memohon jasa baik semua pihak agar mendapatkan maklumat mengenai beliau. Kali terakhir pihak keluarga menemui Sdra. Farid pada jam 7 Pagi tadi sebelum keluar dari rumah untuk menemui sahabat2 Wira PERKASA. Saudara Armand turut mengenalpasti destinasi terakhir Saudara Farid iaitu di WISMA MOTOR, Jalan Tunku Abdul Rahman beralamat di WMAS REPL, No.337 -339 Jalan Tuanku Abdul Rahman KL. Namun, kini beliau hilang dan tidak dapat dikesan. Kepada kesemua pembaca, jika ada menemui Saudara Farid seperti gambar di atas, atau sekurang2 nya menemui kenderaan beliau iaitu KERETA PERSONA, No. plat kereta WRN 3178 bewarna Ungu.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

14 HB Febuary VALENTINE AnuWar Buat Saiful Or Azizah? -Armand PerkasaSaya Selaku Ketua Wira Mewakili PERKASA Msia, Membuat Laporan Polis Terhadap Penasihat PKR DS Anwar Ibrahim Di Balai Polis Dang Wangi (Campbell) Pada 11hb Feb 2011 Jam 3.30ptg. Berani Menegak Keadilan Kerana Benar: Arman Azha Hj Abu Hanifah (Ketua Wira Perkasa )

 Pendedahan diperolehi daripada Seseorg document bertarikh 9 FEB 2011 jam 1700 bertajuk Bila Dan Bagaimana Anwar Akan Larikan Diri - Bahagian 1 dan 2 [Akhir] ada kebenarannya dan perlu diberi perhatian yang serius oleh pihak keselamatan.

 Perbicaraan DSAI akan bersambung pada 14 FEB 2011 tetapi belum ada sebarang tanda-tanda ianya dapat diselesaikan. Ini berdasarkan tindak-tanduk DSAI yang sering menangguhkan perbicaraan dengan mewujudkan pelbagai alasan.

 Dia kini bebas ke luar negara khususnya Amerika Syarikat dan Turki di mana diketahui dia mempunyai hubungan yang akrab dengan pemimpin negara tersebut.

 Ada kemungkinan DSAI akan disabitkan dengan kesalahan meliwat dan dipenjarakan. Sehubungan itu, kemungkinan dia mengatur strategi tertentu untuk melepaskan diri tidak boleh diketepikan. Antara strategi tersebut sebagaimana yang didedahkan oleh the Unspinner adalah seperti berikut :-

 Melarikan diri ke kedutaan asing seperti Kedutaan Turki yang mana sebelum ini dia telah bersembunyi di kedutaan tersebut semasa laporan polis pertama dibuat keatasnya oleh Mohd Saiful Bukhari iaitu mangsa liwat,

 Melarikan diri ke luar negara sebagaimana yang dilakukan oleh Thaksin Sinawarta, bekas Perdana Menteri Thailand;

 Mewujudkan suasana huru-hara dengan membangkitkan kemarahan rakyat menerusi demonstrasi jalanan sepertimana yang berlaku di Thailand. Trend yang sama pernah berlaku sebelum ini seperti perhimpunan Baju Kuning [BERSIH] di Kuala Lumpur yang dianjurkan oleh Pakatan Rakyat;

 Paling serius adalah rancangannya membangkitkan kemarahan penyokong berbangsa India dengan mendakwa kerajaan akan membunuhnya melalui insiden kemalangan jalan raya sebagaimana yang dibincangkan semasa perjumpaan bersama pemimpin PKR India di Ibu Pejabat PKR pada 2 FEB 2011

 Tujuan Saya membuat laporan polis ini adalah untuk mendesak pihak Peguam Negara memohon kepada mahkamah supaya menahan passport antarabangsa DSAI bagi mengelakkan dia melarikan diri ke luar negara untuk menjadi pemimpin buangan. Laporan ini juga dibuat bagi menangkis persepsi negatif yang cuba diwujudkan oleh DSAI kepada rakyat jika ada sesuatu perkara buruk berlaku ke atasnya. Umum mengetahui, sebelum ini DSAI pernah beberapa kali membuat penipuan kepada rakyat dengan mendakwa dia telah diracun dengan arsenic, aids dan sakit tulang belakang [slip disc]. Tujuannya adalah untuk meraih simpati kerana sedar tidak dapat lari daripada pertuduhan liwat yang sedang dihadapi. Sekian.

Berani Menegakkan Keadilan, Jika Benar2 AnuWar Perjuangkan Dasar Keterbukaan. Maka Saya Desak AnuWar Buat Perbicaraannya Secara Terbuka Kerana RAKYAT PERLU TAHU KEADILAN DAN KEBENARAN..

14hb FEB 2011 Valentine AnuWar Buat Saiful Atau Azizah?????

Sumber:  ArmandPJU


GOMO: Itu lah Anwar Ibrahim yang sememangnya pakar drama dan lakonan dalam meraih simpati rakyat Malaysia.

Dengan laporan Polis yang di buat ini kita pinta agar pihak Polis menyiasat dengan segera dan lakukan segala kemungkinan yang pasti dalam menyekat propaganda jahat Anwar Ibrahim.

Syabas buat Armand di atas usaha beraninya dalam membuat laporan Polis mengenai pekara ini.

Sesungguhnya Anwar Ibrahim adalah Dajal Jelmaan Iblis dalam menghancurkan Islam di Malaysia ini.


Psssttt······babi betul anwar brahim ni. Kimak betul
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP