PENGKHIANAT - Tony Pua Serupa Dengan Cibai Eli Wong!!!

Monday, February 14, 2011Minggu lalu si Tony Pua agen PAP cuba membuat Huru hara dengan melemparkan Fitnah ke atas kerajaan barisan Nasional dan TLDM berhubung pembelian Kapal Perang yang berjumlah 6 bilion Ringgit.

Dalam kenyataan nya sebelum ini Tony Pua menyatakan harga bagi Kapal Perang tersebut adalah mahal sebanyak 840 % dari harga pasaran.

Setelah jawapan yang Sahih di berikan dari panglima Angkatan Tentera Laut Tan Sri Abdul Aziz berhubung harga Kapal Perang dan segala kos pembinaan nya maka si Tony Pua diam membisu bagaikan tak tentu arah kerana FITNAH nya ke atas kerajan sudah tidak menjadi.

Kelmarin pihak SPRM menyatakan :Emmm Pihak SPRM dah menunggu Tony Pua untuk membuat laporan kepada mereka berhubung dakwaan yang menyatakan Kapal Perang Rm 6 Billion itu ada unsur penyelewengan.

Dan semalam maka pecah lah Tembelang si Tony Pua agen Singapura ini bila dalam kenyataan nya menyebut:

“Kenyataan saya itu bukan suatu tuduhan terhadap kementerian berkenaan berhubung pembelian itu, tetapi sekadar memintanya menjelaskan kewajaran tentang pembelian itu dengan memberi spesifikasi terperinci mengenai jenis OPV yang akan dibeli,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Ehh Tony Pua! U ni Bodoh serupa BABI lah, Kerajaan sudah maklum Kapal Perang yang akan di bina adalah LCS dan bukan OPV. Hang ni Bodoh sangat ka?

Emmm Mengapa si Tony Pua meminta pihak Tentera Laut Malaysia mendedahkan kepada Dunia mengenai Keperluan Kapal Perang kita? Kenapa nak tahu? Siapa yang berminat nak tahu jika sesebuah negara beli kelengkapan perang?

So rakyat Malaysia masih tak nampak lagi apa Motif Tony Pua DAP agen kepada PAP Singapura ni? Nak desak Kerajaan mendedahkan kepada Dunia apa Keperluan kita dalam membeli Kapal Perang ni? Jangan lah kita menjadi Pengkhianat kepada Tanah Air sendiri.

Tapi Khas buat Lu Tony Pua....sila Keluar dari Malaysia dengan kadar segera. U tidak layak menjadi Rakyat Malaysia. Boleh buat permohonan menjadi Warganegara Singapura. Cibai lu!!!

Psssttt....elok Tangkap sumbat ISA je si Tony Pua ni!!!


Lu Berambus Lah Cibai


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Tun Mahathir Kantoi Menipu!!! Karpal Singh Bercakap Benar!!!Karpal Singh meroyan royan bila Tun Mahathir menemplak kenyataan sekutu Karpal SIngh iaitu Kit Siang berhubung Operasi Lalang yang di lakukan pada tahun 1987 hinga 1989.

Karpal Singh menyatakan:

"Jika Dr Mahathir tidak menyahut cabaran saya kepadanya dalam masa tujuh hari, ia mesti dianggap bahawa Dr Mahathir tidak bercakap benar... Ini adalah perkara yang sangat serius bagi seorang mantan perdana menteri berbohong secara terbuka," tambahnya.


Hua hua hua....Ehhh karpal Singh ni Gila ke?

Tun Mahathir di katakan Berbohong di khalayak umum tapi Karpal Singh dah menipu Rakyat Malaysia malah menipu kepada seluruh ahli Pakatan Rakyat yang Anwar Ibrahim sebenarnya merupakan seorang PELIWAT.

Kenyataan Karpal pada tahun1997:

Menurut Hansard Parlimen bertarikh 6 Oktober 1997, Karpal pernah bertanya soalan ringkas, soalan No 29 : Sejauh manakah perkembangan siasatan polis berkenaan dengan satu laporan yang dibuat oleh salah seorang pegawai Anwar di atas tuduhan salah laku yang dilemparkan kepadanya.

Hansard Parlimen bertarikh 22 Oktober 1997, Karpal mencabar Anwar tampil membuat penjelasan untuk membersihkan namanya berkaitan dengan surat salah lakunya :

Baru-baru ini, Yang Amat Berhormat, Timbalan Perdana Menteri pun ada beberapa tuduhan yang dibuat oleh dua orang, seorang adalah pemandu kereta (Azizan Abu Bakar) Yang Amat Berhormat Timbalan Perdana Menteri, kalau saya tidak silap, dan seorang lagi adik kepada political secretary beliau (Ummi Hafilda Ali). Kedua-dua mereka telah berjumpa saya dalam bulan Ogos (1997), berjumpa kerana nyawa mereka dalam membahaya.

Mereka jumpa saya menyatakan apa yang terjadi dan apa yang telah dilafazkan oleh kedua-dua mereka ini merupakan isi kandungan dalam dua surat yang dihantar kepada Yang Amat Berhormat Perdana Menteri sendiri.

Tuduhan-tuduhan yang dibuat oleh kedua-dua ini adalah serius terhadap maruah seorang pemimpin dalam negara ini, ‘bad warning’, kerana Yang Amat Berhormat, Timbalan Perdana Menteri adalah bakal Perdana Menteri bagi negara ini. Oleh itu, tidak ada pilihan lain kecuali satu pilihan iaitu membersihkan namanya.

Jika itu, bukan surat layang, biasanya perkara-perkara seperti ini, berlaku dalam surat layang. Tetapi dalam hal ini, kedua-dua surat ini ditandatangani oleh orang-orang tertentu, orang-orang yang telah diberkas oleh polis. (Ummi Hafilda dan Azizan Abu Bakar)

Jika tidak ada apa-apa asas, dan yang ditulis dalam surat itu tidak ada benar dalam pertuduhan ini, terdapat peruntukan dalam undang-undang khasnya Kanun Keseksaan Seksyen 500-Defamation.

Jika seorang membuat fitnah yang serius, itu menjadi kesalahan, seseorang itu boleh didakwa dalam mahkamah, disabitkan dan dipenjarakan.

Kenapa Yang Amat Berhormat, Timbalan Perdana Menteri memilih cara itu. Beliau membuat satu laporan polis, apa yang telah dibuat baru-baru ini adalah satu laporan polis daripada pejabat Yang Amat Berhormat Timbalan Perdana Menteri. Kenapa Yang Amat Berhormat Timbalan Perdana Menteri sendiri tidak membuat laporan polis.


Hansard Parlimen bertarikh 18 Disember 1997 pula, merekodkan nada Karpal lebih keras dengan mendedahkan isu kandungan pengakuan bersumpah Azizan Abu Bakar yang mengaku diliwat serta mendesak Azizan dipanggil di parlimen membuktikan kata-katanya benar.

Ini adalah satu perkara yang telah saya bangkitkan dalam dewan yang mulia ini pada 22 Oktober tahun ini. Ini mengenai dua surat yang ditulis kepada Yang Amat Berhormat Perdana Menteri.

Satunya adalah ini, Tuan Speaker, jika saya boleh baca, ‘Pengakuan Bersumpah oleh seorang, Azizan Bin Abu Bakar.’ Pada 22 Oktober,

Bolehkan Peguam Negara mengambil tindakan terhadap perkara ini. Pertama, mendakwa orang yang menulis surat ini jika surat ini tidak benar. Bolehkan Timbalan Perdana Menteri membiarkan dakwaan serius seperti dalam surat bersumpah berlaku ?

Butir-butir surat sumpah ini dan saya merayu kepada Timbalan Perdana Menteri untuk mengambil tindakan. Apa yang beliau (Anwar) jawab adalah perkara ini dalam tangan Peguam Negara.

Tuan Speaker, hari ini adalah hari terakhir persidangan dewan ini. Sampai sekarang tidak ada apa-apa penjelasan daripada Peguam Negara. Tohmahan yang dibuat ke atas Timbalan Perdana Menteri adalah serius, saya baca bukan semua bahagian, tetapi apa yang penting di sini:

‘Pengakuan Bersumpah Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah, lagi Maha Pengasih. Saya Azizan bin Abu Bakar dengan ini membuat pengakuan bersumpah bahawa saya telah menjadi mangsa hubungan sejenis yakni homoseksual dengan Anwar bin Ibrahim yang kini memangku jawatan Timbalan Perdana Menteri, perbuatan terkutuk ini telah dilakukan untuk beberapa kali sekitar tahun 1992 tanpa kerelaan saya. Ianya kerap berlaku di hotel-hotel mewah seperti PJ Hilton, Hyatt Saujana dan Holiday Villa tanpa pengetahuan umum dan isterinya. Buat makluman, saya merupakan bekas pemandu peribadi kepada isterinya Datin Seri Wan Azizah…

Apa yang saya bangkitkan hari ini, sampai hari ini tidak ada keputusan daripada Peguam Negara. Kenapa?

Buktikan saya boleh panggil orang ini, Azizan Abu Bakar ke dewan ini….Siapa yang berbohong? Kita tuntut Karpal juga memberikan Penjelasan dalam masa 6 hari bermula hari ini dengan menyatakan pendirian nya akan Isu yang di bangkitkan sendiri oleh Karpal pada tahun 1997 yang menyatakan Anwar Ibrahim Meliwat.

So amacam Karpal Singh? Juak pakatan macam mana? tak nak desak Karpal Jelaskan kepada kita semua akan Kebenaran nya?


Psssttt...Karpal Singh yang Bodoh....ni lah Singh yang Otak nya Tepu elok lagi Ranjit Singh!


Kah Kah Kah
Semua Kena Auta Dengan Karpal Singh
Padan Muka


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

VIDEO 18 SX - Rakaman Sulit Pelacur Dan Pondan DI Kota Bharu Kelantan
Panas dan memang mengamcam!!! Video yang pastinya hangat yang mana rakaman penuh perbualan antara Spy kami dalam membongkar aktiviti Pelacuran dan Pondan di Kota Bharu yang di dalangi oleh MPKB di bawah pentadbiran Nik Ajis selaku Menteri Besar!!!

Video Panas???

Jom Layan Blogg Padi Jantan!!!KLIK IMEJ DI ATAS


PAS FOR ALL
ZINA BERLELUASA DI BAWAH PENTADBIRAN PAS

Psssttt..waktu ni Gomo dah pun selamat sampai di Kelantan...he he he

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

VIDEO SEKS 18SX - Bukti Rakaman Perbualan Pondan & Pelacur Di Kota Bharu. Arghhhhh sedapnye.········


Kebangkitan Ahli PAS menentang Nik Aziz.
Ahli PAS dah mula merancang desakkan menuntut TGNA meletak kesemua jawatan beliau dalam Parti & Kerajaan, menurut sumber desakkan ini akan dilakukan sebagaimana desakkan keatas Husni Mubarak di Mesir.

“Menentang PAS adalah Haram mengikut al-Quran.” – Nik Aziz Nik Mat, 24 April 1994.

“Siapa yang nak tolong kerajaan Islam, kami sebagai pemimpin Islam mesti terima sama ada DAP, MCA, dan MIC. Kalau nak tolong mengapa kita tolak. Jika DAP ikhlas nak tolong PAS, saya terima. Usahkan DAP, syaitan pun boleh saya terima.” – Nik Aziz Nik Mat, 24 Januari 1999.

*SIRI RAKAMAN PERBUALAN OLEH UNIT RISIKAN TEAM NADI RAKYAT TERHADAP KEGIATAN ZINA DI KELANTAN YANG DI TADBIR OLEH PARTI ISLAM SEMALAYSIA AKAN DI SIARKAN JAM 10 PAGI INI

sumber Blogg Padi Jantan.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP