LIWAT - Blowjobs Pilihan Istimewa Anwar Al Juburi

Tuesday, February 15, 2011

Tu dia Anwar Al Juburi Bapa Liwat Semalaysia! Memang Kimak si Nuar Juburi ni adik kakak oiii!!!
Anwar Brahim ni banyak jugak menonton Filem Blue agaknya! Hehehe!!!
Anwar Brahim Paksa Saiful Bukhari BLOWJOBS dulu sebelum meliwat! Memang celako lah kau Nuar Berahi! Memang Babi kau!!!!
KUALA LUMPUR: Pakar Patologi Forensik, Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr Siew Sheue Feng memberitahu mahkamah, polis tidak memberi tunjuk ajar atau mengganggu tugasnya ketika menjalankan pemeriksaan perubatan terhadap Mohd Saiful Bukhari Azlan yang mendakwa diliwat Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Katanya, beliau melakukan tugasnya dengan adil walaupun Pegawai Penyiasat Deputi Superintendan Judy Blacious Pereira turut berada bersama di Pusat Krisis Sehenti (OSCC) atau dikenali sebagai Bilik Mawar HKL pada jam 9.30 malam, 28 Jun 2008.

Menjawab soalan balas peguam Anwar, S N Nair, Dr Siew yang bertanggungjawab melakukan ujian spesimen forensik berkata, apa yang penting baginya ketika melakukan pemeriksaan itu untuk menentukan sama ada terdapat kemasukan dalam dubur mangsa.

Menjawab soalan Nair mengapa beliau mengambil calitan spesimen dari tekak dan lidah Mohd Saiful, Dr Siew berkata, beliau berbuat demikian kerana Mohd Saiful memberitahunya yang beliau turut dipaksa melakukan seks oral oleh lelaki berprofil tinggi, selain diliwat.

Katanya, perkara itu diberitahu Mohd Saiful ketika beliau mengambil butiran berhubung kejadian itu daripada mangsa yang turut memaklumkan tidak dapat duduk selama dua hari kerana sakit akibat diliwat.

Pakar Rawatan Kecemasan HKL, Dr Khairul Nizam Hassan yang turut melakukan pemeriksaan terhadap mangsa berkata, Mohd Saiful nampak tenang ketika ditanya sama ada beliau faham berhubung dakwaan liwat yang dibuatnya.
"Mohd Saiful berkata, beliau memerlukan masa untuk memikirkan dan mendedahkan apa yang berlaku kepada dirinya dan bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan," katanya.
Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh


Anwar Al Juburi Harus Bertaubat
Sent from my BlackBerry® by dtac.

Read more...

Nik Ajis Yang Bodoh!!!

KOTA BHARU: Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat, semalam memohon maaf secara terbuka kepada masyarakat Orang Asli suku Jakun berikutan keterlanjurannya mengeluarkan kenyataan mengaitkan perkataan Jakun dengan perbuatan buruk dilakukan seseorang, sebelum ini.

Menteri Besar itu mendakwa tidak mengetahui perkataan Jakun membawa maksud satu keturunan dalam masyarakat Orang Asli."Saya mengaku sekali-sekala mengeluarkan perkataan Jakun kerana tidak tahu ia merujuk nama satu keturunan Orang Asli dan meminta maaf secara terbuka serta meminta wakil Orang Asli yang balik ke kampung, memaklumkan permohonan maaf ini.

"Saya tidak tahu maksud Jakun dan selepas ini, akan menjaga mulut daripada mengeluarkan perkataan yang boleh melukakan hati manusia kerana Islam melarang kita berbuat demikian," katanya kepada media di kediaman rasmi Menteri Besar di sini, semalam.Pada Februari tahun lalu, Nik Aziz dilaporkan menyamakan tindakan wakil rakyat pembangkang mengisytiharkan keluar daripada parti dalam pakatan pembangkang seperti Jakun.

Susulan itu, masyarakat Orang Asli suku Jakun mahu Nik Aziz memohon maaf secara terbuka kepada mereka berhubung kenyataannya itu, malah wakil Orang Asli suku Jakun Rompin, Othman Gudei, mendakwa masyarakatnya amat sedih dan terguris hati dengan kenyataan Nik Aziz.

GOMO: Apa punya Bodoh lah si Nik Ajis ni! Auta kemut keliling si Tua Kutuk ni! Meluat pulak aku dengan dia ni!

Hangpa lihat lah kenyataan Bodoh nya yang menyatakan tidak tahu maksud Jakun! Menteri Besar yang Bangang tak tahu apa yang ada kat Malaysia ni! Jadi MB dah 21 tahun Bodoh tak sudah sudah!


Harap segeralah Nik Ajis letak jawatan! Umur dah makin lanjut Kubur pun dah kata mari!!!
Psssttt... Nik Ajis auta sana sini! Celako!
Sent from my BlackBerry® by dtac.

Read more...

Salam Maulidur Rasul

‎​ســمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم

آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ وَ عَلۓِ آلِ سَيّدنَآ مُحَمَّدٍ

آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ

Selawat dan Salam ke atas Junjungan Nabi Muhammad SAW. Salam Maulidul Rasul.
Sent from my BlackBerry® by dtac.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP