GAMBAR KOTE 18 SX - Adun Perupok Di Bogelkan

Thursday, February 17, 2011Jeng jeng jeng


Gambar adun PAS Prupok yang berada dalam simpanan Nadi Rakyat akan di bongkarkan pada esok iaitu hari Jumaat. Emmm jam berapa? He he hemaybe jam10 pagi @ 3 petang @ 8 malam.

Yang pasti esok segala Gambar gambar nya akan kami dedahkan demi memastikan seluruh rakyat Malaysia khususnya penyokong PAS menilai semula perjuangan mereka yang taksub pada pemimpin ini.

Ingatlah wahai puak puak PAS. Jawaplah dengan tulus pendedahan yang akan di bongkarkan esok hari. Jangan cuba nakmenafikan pendedahan kami ini kerana seharusnya anda bertanyakan sendiri kepada adun Perupok mengapa gambar KOTE Nya berada dalam simpanan wanita yang.bergelar ustazah ini.


INGAT PAS INGAT ZINA


ANWAR AL JUBURI HARUS BERTAUBAT


Psssttt········ nak jolok duit agar gambar tak di.keluarkan? Sorry lain orang boleh beli tapi dengan Gomo tak dapat lah beb.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

TERKINI - Kes Liwat Di Gugurkan, Saksi Alibi Utama Wan Azizah Selamatkan Anwar Ibrahim

Sikit sikit Gugur, lain perkataan tidak ada. Tu lah Anwar Ibrahim yang sememangnya dah kantoi dengan aktiviti songsangnya.

Gomo tertarik dengan petikan Malaysian Insider yang menyatakan :

Anwar Ibrahim percaya tuduhan liwat yang dikenakan terhadapnya tidak mungkin akan digugurkan walaupun wujud bukti baru menunjukkan tiada unsur penetrasi sebagaimana didedahkan di mahkamah semalam.

Ini kerana menurut Anwar, kerajaan pimpinan Barisan Nasional (BN) menjurus kepada corak pemerintahan bekas presiden Mesir Hosni Mubarak, yang akan “mengorbankan” sesiapa sahaja demi kepentingan sendiri.

Anwar yang juga Ahli Parlimen Permatang Pauh berkata, bukti terbaru yang muncul berdasarkan kandungan laporan awal proforma, yang diberitahu di mahkamah semalam, jelas membuktikan beliau tidak terlibat tuduhan liwat ke atas bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Ketika perbicaraan kes tersebut di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur semalam, laporan awal menunjukkan Saiful ada memaklumkan doktor Hospital Kuala Lumpur (HKL) bahawa Anwar telah “cuba” untuk meliwatnya dan tiada penetrasi.

Dr Khairul Hakim, salah seorang doktor  HKL yang memeriksa Saiful mengakui bahawa laporan proforma menyebut Saiful ada memberitahu doktor-doktor pada 28 Jun 2008 tentang adanya cubaan untuk meliwatnya dan seks oral tetapi bukan penetrasi yang sebenar.

“Tapi saya didakwa meliwat bukan cubaan meliwat, dunia mana pun kes seperti ini sudah dibuang,” kata Ketua Umum Pakatan Rakyat yang mengulangi kesnya harus ditarik balik.

Ekoran bukti baru itu, Anwar mahu tuduhan liwat terhadapnya digugurkan.

petikan The Malaysian Insider

Ha ha ha, belum apa apa Anwar dah nak mintak Gugur kes Liwat. Ehhh cuba Sesiapa penyokong pakatan haram pi tanya kat Nuar macam mana pula dengan Air Mani Anwar dalam Jubor Saiful tu? Yang tu kira Halal ke? Tak laku di bicarakan?

Saksi Alibi Anwar Brahim pun sampai sekarang tak tampil tampil lagi. 13 Orang kesemuanya dan termasuk sekali Wan Azizah sebagai Saksi Akibi Utama. KITA NI SEMUA NAK JUGA DENGAN APA KATA KAK WAN!

Apa sekalipun jelas menunjuk kan Anwar Brahim semakin tertekan dengan bukti bukti dalam kes Liwat ini. Dan ekoran ini Anwar akan gunakan apa sahaja untuk meminta di gugurkan kes liwat ini. Ingatlah Allah Maha Besar.


Pssssttt·········mana pi pakar DNA Import Anwar dari Auwtralia tu? Tak nak bagi keterangan ke?
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

SKANDAL SEKS 18 SX - Pemimpin PAS Kelantan Booking Ceweks Kacukan Belanda Di Indonesia
Salam 1 malaysia, apa isu hangat waktu ini? Emmm isu blowjobs Nuar, Prk yang tak putus putus? Isu Interlock? Atau isu skandal? Hehe he

Gomo ada beberapa isu yang di khaskan buat pemimpin Pas Kelantan. Isu apa? Hehehe. Isu yang mana kalau terdedah akan cerita dalam kain ni alamatnya Habis jahanam satu persatu pemimpin Pas Kelantan terutama exco negeri nya.he he he.

Hari ini Gomo hanya bagi mukadimah sahaja. Mukadimah yang mudah dan simple buat puak puak Pas fikir dan renungkan apakah benar atau fitnah perkhabaran yang Gomo akan keluarkan nanti. Hehehe

Apa yang pemimpin PAS Kelantan buat sampai 2 kali rombongan ke Indonesia? Pagi mereka makan bersama, makan tengahari pun bersama. Tapi bila malam masing masing menghilangkan diri. Ke mana tu wahai peserta rombongan pimpinan Pas?

Bilik no berapa? Harga berapa? Hotel mana? Semua ada dengan Gomo. Emmm apa yang mereka buat malam hari di kota Jakarta dan Bandung?

Malah Gambar gambar mereka sewaktu beraksi di sana juga ada di dalam simpanan Gomo. Huhuhu.

Apa pun rombongan ini ada bersangkut paut dengan Hussam Musa.So biar kita keluarkan dan kemudian Hussam Musa jawaplah dengan mereka yang terbabit kelak.

Ingat PAS ingat ZINA


pssssttt········ hebat mereka ni,taste kacukan belanda.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP