PHONE SEKS 18 SX - Gambar Kemaluan Menjadi Kegilaan Adun PAS Perupok

Friday, February 18, 2011


Akan Datang

Hari ni Gomo serta Team Nadi Rakyat dan juga para sahabat Blogger telah mendedahkan Gambar Bogel Wanita yang mempunyai skandal dengan Adun PAS Perupok Bachok Kelantan. Emmm memang panas gambar nya, Ye lah...Pejal katakan...huhuhu

Isnin ini Gomo akan keluarkan pula Gambar PANAS yang mana memang lumayan buat tatapan Para pembaca sekalian yang ada. gambar yang mana memang Geli Geleman kepada mereka yang Pemalu namun menjadi Kehangatan buat mereka yang dah Akhil Baligh.. he he heEmmm So harap Isnin jam 10 Pagi kita sama sama menyaksikan Gambar penuh Hasil MMS yang di hantar oleh Wanita Skandal Adun PAS Perupok Kepada Adun itu.

Oh, lupa nak maklum bahawa Gambar Kemaluan Adun Perupok akan kami Nadi Rakyat keluarkan di selepas dari Gambar Kemaluan wanita Skandal ini. Harap bersabar dan jangan Gelojoh. Tak lupa juga petikan SMS LUCAH dari kedua dua pihak juga akan Gomo tampilkan bagi semua menilai sendiri perlakuan Sumbang Pemimpin PAS ini.


Psssttt....Phone Sex..memang Hangat waktu ini, errr ada nak MMS gambar kat Gomo? he he heDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SEKS DUBUR 18 SX - Air Mani Lelaki Y Yang Meliwat Saiful Bukan Anwar Ibrahim?
Kecoh di mainkan blogg blogg Pakatan haram mengenai Calitan DNA milik lelaki Y yang di nyatakan oleh pakar pakar Forensik semalam. Habis depa juak pakatan dok Spin ada orang lain sebenarnya yang Meliwat Saiful Bukhari dan bukanlah Anwar Ibrahim.

Hua hua hua...Meh kita baca keterangan Pakar Forensik mengenai DNA yang ditemui:

MAHKAMAH Tinggi Kuala Lumpur diberitahu bahawa air mani milik 'lelaki Y' telah ditemui pada seluar dalam Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Ahli kimia dari ibu pejabat Jabatan Kimia di Petaling Jaya, Dr Seah Lay Hong turut mengesahkan kehadiran air mani 'lelaki Y' itu pada empat kapas kesat, yang pertama dari kawasan sekitar dubur, dua daripada bahagian atas rektum dan satu lagi dari rektum bawah Mohd Saiful Bukhari.

Beliau yang bertugas di Jabatan Kimia sejak 1991, bagaimanapun tidak menamakan atau memberikan identiti 'lelaki Y' dalam laporannya.

Katanya, kesan air mani 'lelaki Y' turut ditemui pada karpet pelbagai warna dan sehelai selimut yang diambil daripada sebuah bilik dari unit kondominium di mana kejadian liwat didakwa berlaku.


Emmm apa pandangan anda semua? milik siapa Air Mani lelaki Y tu?

Kepada juak pakatan anda semua toksah dok Risau kerana Anwar Brahim yang ada dalam kandang Salah pun nak tertelan air liur menangguh pedihnya Mata melihat segala bukti yang di tunjukkan semalam sewaktu perbicaran berlangsung.

Dan Gomo juga nak bagi sedikit penjelasan mengenai identiti Air Mani Y ni..he he he

Air Mani Anwar Brahim lah yang di tandakan dengan Identiti Air Mani Y itu, emmm kenapa Air mani tidak di jumpai di atas Tilam???

Juak pakatan Sekali lagi mengatakan Ini semua Konspirasi, ini kerja jahat BN untuk Fitnah Anwar Brahim dan akan usung Tilam ke hulu ke hilir masuk Mahkamah.

Untuk makluman semua air Mani Anwar tidak di jumpai di Atas Tilam kerana Anwar Brahim Menutoh Jubor Saiful di atas Lantai yang beralaskan Selimut. So masa Anwar Brahim Pancut tu meleleh lah jatuh atas Selimut dan juga Karpet dalam bilik Kondo tu.

Ops...jangan kata Gomo Fitnah kerana anda semua tak tahu Adengan yang berlaku waktu kejadian kerana Anwar Brahim minta PERBICARAAN TERTUTUP sewaktu Sesi Keterangan Saiful Bukhari mengenai Perlakuan ini di jelaskan dalam Mahkamah.

Gomo ada kat Dalam masa tu, so tahu le....sebab tu lah Gomo nyatakan di sini bahawa Anwar Brahim memang dah KANTOI dengan segala Bukti bukti yang ada dalam kes Liwat ini. Bukti yang paling ketara adalah Air Mani dalam JUBOR Saiful Bukhari.

Emmm bila lah Pakar DNA Import Anwar Ibrahim nak BANTAH Pakar Forensik Malaysia dalam hal ini. Tak sabar nak lihat Pakar DNA Import Anwar kemukankan Hujahnya!!

Apa sekalipun...Hari ini Lagi PANAS dan Hangat.


Psssttt...Mana penyokong Anwar Brahim? Lengang je Mahkamah!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PHONE SEKS 18 SX - Bukti Adun PAS Perupok Menodai Isteri Orang


Gambar Asli

Bukanlah Niat nak mengaibkan Adun Perupok dan Pasangannya dalam siri pendedahan ini, namun menjadi Kewajipan buat Kami Team Nadi Rakyat dalam mendedahkan kepada umum bahawasanya PAS bukanlah benar benar menyelami Islam dan mereka ini juga bukanlah parti yang berlandaskan Islam.

Pemimpin mereka penuh dengan Aktiviti aktiviti maksiat yang merangkumi bermacam macam hal baik dari meraba, Kaki Blue Filem, Khalwat, Zina dan paling keji bila MENUTOH ISTERI ORANG.

Gambar di atas terpaksa di SENSORED kan memandangkan Puting yang ada amatlah tidak baik buat kesihatan para pembaca, jadi usahlah membayangkan Puting dalam gambar di atas itu kerana ianya sudah menjadi milik Adun PAS Perupok.

Gambar di atas merupakan gambar Tubuh Badan seorang Wanita yang telah di hantar melalui talifon bimbitnya kepada Talifon Bimbit Adun PAS Perupok berserta dengan Mesej yang menghairahkan dan membuatkan sesiapa yang membaca pastinya terangsang.Ini lah di namakan PHONE SEKS yang selalu kita lihat waktu ini, emmm tak sangka lah pulak yang Pemimpin PAS pun gemar dengan Aktiviti sebegini.

Untuk makluman anda Wanita yang di paparkan Berbogel di atas adalah SKANDAL Adun Perupok yang mana wanita ini pada waktu kejadian adalah Isteri kepada orang lain dan akibat dari Terkantoinya hubungan Intim antara Isterinya dan Adun Perupok maka si Suami telah Menceraikan Isterinya.

Bagaimana kami Nadi rakyat boleh mengetahui bahawa Gambar di atas adalah milik Wanita yang mempunyai Skandal dengan Adun PAS Perupok? Ops...Jangan kata kami Fitnah kerana Talifon Bimbit Wanita itu berada di dalam tangan kami dan di situ jelas nama dan no talifon Adun Perupok tertera dan No talifon Adun Perupok juga telah di sahkan sendiri oleh beberapa orang Ketua PAS dalam parlimen Bachok.

Untuk makluman semua di tangan kami Bukan sahaja Gambar Bogel Wanita ini yang kami ada bagi membuktikan akan Maksiat yang berlaku malah gambar Adun PAS Perupok juga ada di dalam tangan kami. Gambar apa? Jeng jeng jeng....

Apabila si Wanita menghantar MMS Gambar Bogel nya berserta ayat ayat Lucah yang merangsang nafsu maka di balas pula oleh Adun PAS Perupok dengan menghantar MMS Gambar Kemaluannya berserta Ayat ayat Lucah. Hebat adengan MMS ni, boleh jadi Blue Filem gamaknya.

Dan seperti biasa Gomo dan juga Team Nadi Rakyat serta para Blogger akan mendedahkan Satu persatu Gambar Gambar Adengan TERLAMPAU yang ada di dalam Talifon Bimbit Wanita ini berserta SMS Lucah dari Wanita dan juga Adun PAS Perupok.

So nantikan Siri Terbaru Adun PAS Perupok Kaki PHONE SEKS!!!


Psssttt...hebat PAS..benarlah bagai di kata PAS FOR ALL


GAMBAR PANAS AKAN DATANG


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

18 SX - Gambar Milik Adun PAS Perupok! Sebarkan!!!


Adun PAS Perupok???

Errr macam mana pulak kita nak tentukan ini adalah Gambar Adun PAS Perupok?

Rileks.....segala galanya akan di bongkarkan!!!

Gambar yang pastinya Hangat Pecah Panggung lah beb gua cakap lu, emmm jangan kita lupa setiap yang di lakukan Adun perupok di lihat oleh masyarakat dan Takdir Allah yang maha Besar telah memberikan kami peluang untuk memperolehi Bukti bahawasanya Adun PAS Perupok memang Kaki Tino!!!

Gambar SEBENAR Milik Adun PAS Perupok Akan kita Sebarkan walaupun mendapat tentangan dari pelbagai pihak yang cuba membayar Kami team Nadi Rakyat agar isu Adun PAS Perupok ini di diamkan dan di Halalkan.

Kami Team Nadi Rakyat juga sudah bersiap sedia di atas segala kemungkinan yang berlaku sebagaimana isu Adun PAS Selising yang telah cuba melakukan tindakan luar batasan dengan melanggar dan Menetak Ustaz Saidi Saksi yang menangkap nya Berkhalwat di atas kereta Api.

Sampai ke hari ini juga tidak ada tindakan yang di ambil oleh Adun PAS Selising dalam mengheretUstaz Saidi dan Kami team Nadi Rakyat ke Mahkamah...awat jadi lagu tu? Takut Pendedahan akan terus di bongkarkan?

Kita ada Undang Undang. So jika nak Lawan maka Kita Lawan di Mahkamah!!!
JAM 2.30 Petang Ini Di Blogg PAPA GOMO!!!!

Siap Sedia Wahai Pejuang Pejuang Cyber Pro Kerajaan, Kita Akan BONGKAR Satu Lagi Siri MAKSIAT Yang DI Lakukan Pemimpin PAS.


Buat Pejuang Cyber Pakatan Haram Terutama PAS, Sila Balas Pendedahan Kami Ini Jika Kami FITNAH. Namun Sebelum Menyerang Seeloknya Bertanyakan Kepada Adun PAS Perupok Akan Kebenarannya.


Psssttt..Dasyat gambar nye....hebat juga Puak PAS ni...Rakus dan Gila Seks!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

DAYAK Di Kencing Parti Kencing Rakyat (PKR) SarawakApa lagi yang nak di cakapkan mengenai Parti Keadilan Rakyat ni. Makin hari makin terok jadinya dengan macam macam hal yang sentiasa di rundum malang. Aduh.....Memang Parti Kian Rebah lah jadinya.

Ni kita terbang ke Sarawak pula mengenai PKR di sana yang telah MEMPERBODOHKAN Masyarakat DAYAK di Sana. Aduh... Benarkan DAYAK di Perbodohkan?

Meh Baca Blogg RAJAHMAS KLIK DI SINI


Psssttt...Jangan kita di perbodohkan Pakatan Kencing Rakyat ni...nama pun dah Kencing!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP