PASHIT - Apa Cerita Dengan Kutipan Derma Tabung Misi Munajat Royaliti Minyak Di Makkah?

Sunday, February 20, 2011

KUPON DERMA

PAS memang terkenal dengan semangat perjuangan ahli nya yang tak kenal erti penat lelah mahupun sanggup mengeluarkan wang kepada perjuangan Parti PAS ini. Lihat sahaja ceramah ceramah yang di anjurkan PAS pasti kutipan mencecah ribuan ringgit. Hebat para penyokong PAS ini, pemurah dan memang berkorban demi parti mereka.

Ops.... Tapi tak pernahkah para Ahli PAS yang menghabiskan wang ringgit masuk ke dalam kantong PAS ini bertanyakan ke mana Wang tersebut di salurkan? Atas tujuan apa wang tersebut di gunakan? Ada tak ahli PAS bertanyakan soalan sebegini?Hari ini Gomo nak tanya kepada semua Pemimpin PAS Kelantan dan juga kepada Ahli PAS seluruh Malaysia berkenaan TABUNG MISI MUNAJAT ROYALITI MINYAK yang di lancarkan secara besar besaran pada bulan September 2010.

Bagaimana dengan hasil kutipan Tabung Derma tersebut? Sudah cukupkan angka RM400 ribu yang di perlukan bagi menghantar 40 orang ulamak dan Tok Guru Pondok seluruh Kelantan mengadakan Solat Hajat di Makkah. Errr kutipan masih lagi belum mencukupi?


KLIK IMEJ

Di fahamkan bahawa sejak di lancarkan bermula 2 Syawal 2010 kutipan Tabung Misi Munajat Royaliti Minyak ini baru sahaja memperolehi RM 20 Ribu. Dan kemudiannya pada bulan September itu juga pihak Kerajaan PAS Kelantan telah mengedarkan 100 Keping KUPON berharga RM10 bagi di edarkan kepada Rakyat Kelantan yang ingin menghulurkan derma.


KLIK IMEJ

Emmm jom kira kira pakai Ilmu Hisab

1 Kupon RM 10 x 100 RIBU Keping = RM 1 JUTA

WOW.....Banyak tu beb, Jumlah yang di perlukan adalah RM400 Ribu manakala Kupon RM10 yang di edarkan adalah sebanyak 100 Ribu keping yang menyamai RM1 juta. So kalau ikut Ilmu HISAB nya

KOS Ke Makkah RM 400 Ribu
Kupon RM 10 x 100 Ribu = RM 1 Juta
1 Juta - RM 400 Ribu
Baki RM 600 Ribu

Wow banyak tu beb...Baki nya RM600 Ribu. Masyukkkkkk,......KLIK IMEJ

Ops....Sory lah beb, lu orang kira pening pening buat apa? yang kita nak tanya sekarang ni mana pergi duit Kutipan Derma Tabung Misi Munajat Ke Makkah ni? 40 Orang Ulama dan Tok Guru Pondok tu dah pergi ke? Errr tak dengar apa apa Perkhabaran pun mengenai isu ni?

Kalau lah benar Misi Kutipan Tabung mereka dah tercapai pasti lah Para Pejuang Cyber mereka akan TAG gambar gambar pada Wall kami pejuang Pro Kerajaan. Malah Haprakdaily milik PAS pastinya akan Tiap tiap hari memainkan isu ini tak sudah sudah.

TAPI???

Sampai ke hari ini apa pun tak dengar berita mengenai rombongan ke Makkah dalam mengadakan Solat hajat isu Royaliti Minyak. Yang kita ketahui Nik Ajis pi Makkah duduk menginap FIRST CLASS adalah. Bab bawa 40 Ulama dan Tok Guru pondok ni tak pula dengar khabar. Errr Lu orang ada dengar cerita ke?

Semoga Rakyat Kelantan tanya kepada Nik Ajis selaku Menteri Besar Kelantan dan tanyalah juga kepada para pemimpin Kelantan ke Mana Hasil Kutipan Wang Derma yang di buat dalam mengisi Tabung Misi Munajat Royaliti Minyak Kelantan.

Gomo dah meluat dengan PAS ni, asyik kutip derma tapi wang derma ntah ke mana perginya pun tak tahu. Elok lagi Kerajaan BN kita yang bantu rakyat Palestin dengan menghulurkan bermacam macam bantuan dalam meringankan beban mereka di Kepung Rejim Zionis.

Psssttt...err yang RM 20 Ribu PAS mula mula kutip tu masuk poket sapa pulak?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

ROGOL AMAH 18 SX - Blogger Di Saman Kerana Menfitnah! Padan Muka!!!
Blogger Pro Pembangkang Din Binjai atau lebih dikenali dengan blog Sharpshooter disaman kerana memfitnah Datuk Seri Rais dengan artikelnya yang begitu lancang berjudul "Menteri Rogol Amah". Nampaknya blogger Sharpshooter terkapai-kapai meminta pertolongan setelah tidak diambil peduli oleh pemimpin-pemimpin PKR, DAP mahupun PAS. Blogger tersebut dibiarkan tanpa dibantu malah menjenguk pun tak mahu.

Lagi Selanjutnya KLIK DI SINI

Tu lah akibatnya bila Menfitnah!!! Emmm Adun Selising bila nak SAMAN Ustaz Saidi kerana mendedahkan Kes Khalwat nya??? Taknak Saman kami ke?

Adun Perupok bila nak buat kenyataan Akhbar???


FUCK U ALL

Psssttt...Hua hua hua....blogger pakatan blogger Penfitnah.....Khak Ptuih..Babi punya Pakatan haram

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP