Kes Liwat Harus Di Gugurkan Jika DNA Yang Di Jumpai Bukan Milik Anwar Ibrahim

Wednesday, February 23, 2011


Punggung Azmin Ali

Kes Liwat harus di Gugurkan, DNA yang di jumpa di tempat kejadian dan dalam Dubur Saiful mesti di batalkan dan tidak boleh di jadikan Bukti dalam perbicaraan ini. Emmm itu lah kata kata Karpal Singh Peguambela Anwar Ibrahim.

Adoi, Gomo dah malas nak melayan si Karpal SIngh anjing ni, Asyik sebut Gugur kes tak sudah sudah. Tapi bila minta mereka Tampilkan Bukti ALibi sampai sekarang senyap dan sunyi sepi. Kenapa Karpal???

Harus kita semua ingat DNA Identiti lelaki Y sebagaimana yang di nyatakan oleh Pakar Forensik dalam kes Liwat ini di jumpai dalam Dubur Saiful, Atas Cadar dan juga Karpet. Jadi sebagai peguambela kepada Tertuduh iaitu Anwar Brahim maka Karpal seharusnya perlu meminta pihak pendakwaan menyatakan siapakan kepunyaan siapa DNA Identiti lelaki Y itu.

Karpal Sing yang membela Anwar Ibrahim seharusnya membersihkan nama Anwar Brahim dengan meminta pihak Mahkamah mengambil Ujian DNA ke atas Anwar Brahim bagi di padankan dengan DNA identity lelaki Y itu. Jika tak Sepadan maka Memang patutlah Karpal SIngh minta kes tersebut di gugurkan.

So macam mana ni Karpal SIngh??? Bila nak lakukan Ujia DNA ke atas Anwar Brahim dan membandingkan dengan DNA Identiti lelaki Y yang di jumpai dalam Dubur Saiful, Cadar dan juga Karpet???

Dan tak lupa juga DNA Bulu Jembut, Berus Gigi, tuala Good Morning, sikat dan Bulu dalam botol air mineral. Lakukan Ujian DNA ke atas Anwar kita pinta Peguambela Anwar menyelamatkan nya dari Pertuduhan Liwat ini.. he he he


Psssttt....Bukan susah pun nak lakukan ujian DNA...Siapa yang takut sekarang ni?DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BUNUH - Rashid Othman Saksi Kes Liwat Anwar Brahim Terbunuh?Rashid Othman Saksi Kes Liwat Anwar Ibrahim TERBUNUH? Fuh....berat ni beb kalau benar berlaku memandangkan sebelum ini memang ada cubaan nak Memukul dan mencederakan rashid Othman di lakukan oleh Kuncu Anwar Ibrahim.

Memang Gila Babi Main BUNUH SAKSI ni... Jom Kita Siasat... KLIK DI SINI


Psssttt...tak mustahil si Anwar Brahim ni buat..memang Celako lah kau Nuar.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Rompak, Bunuh, Rogol, Cabul, Liwat Itulah Agenda Kerajaan Pakatan Selangor
Kenyataan media

Salahguna wang rakyat adalah pelengkap SKANDAL KONGRES PKR 2010

Penggunaan RM80,500.00 (Ringgit Malaysia Lapan Puluh Ribu dan Lima Ratus Sahaja) wang rakyat untuk membiayai penginapan perwakilan PKR ke Kongres PKR ke 7 2010 pada 26-28 November 2010 di Petaling Jaya merupakan satu jenayah penyelewengan, penyalahgunaan kuasa dan rasuah oleh kerajaan pakatan Selangor dibawah pimpinan YAB Tan Sri Khalid Ibrahim.

Pencurian dan rompakan harta rakyat di Selangor sekarang bukan lagi dilakukan secara tersorok di malam hari seperti skandal pasir oleh kerajaan pakatan Selangor, malahan ianya dilaksanakan secara terang-terangan di siang hari. Tempahan dan pembayaran 100 bilik hotel di Petaling Jaya oleh Menteri Besar Incorporated (MBI) pada 25-29 November 2010 merupakan bukti jelas sudah terang lagi bersuluh salahguna kuasa dan penyelewengan oleh Menteri Besar.

Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS) sebagai sebuah NGO pemantau kerajaan pakatan Selangor amat kesal harta dan wang rakyat Selangor dirompak untuk membiayai penginapan perwakilan ke mesyuarat agung tahunan PKR itu.

Khalid Ibrahim wajar membezakan peranan nya sebagai seorang Menteri Besar dan pemimpin parti. Harta negeri merupakan harta rakyat dan bukannya harta milik parti PKR yang boleh dibelanjakan sesuka hati mengikut nafsu serakah mazmumah kepartian.

GAPS juga mempunyai bukti yang jelas mengenai rompakan harta rakyat disiang hari ini. GAPS akan membuat lapuran kepada pihak yang berkuasa dalam tempoh yang terdekat.

Salahguna kuasa ini juga merupakan pelengkap kepada SKANDAL KONGRES PKR 2010 yang sebelum ini di cemari dengan pelbagai salah laku seperti korupsi kuasa, penipuan dan pemilihan paling kotor yang dipenuhi dengan adegan pergaduhan, baling kerusi, pengantungan cabang, perletakan jawatan pemimpin dan keluarnya ahli beramai-ramai dari parti itu.

Tidak ada cara lain untuk kerajaan pakatan Selangor keluar dari salah guna kuasa dan penyelewengan dan rasuah ini kecuali Menteri Besar Khalid Ibrahim meletakkan jawatan atau membubarkan Dewan Undangan Negeri Selangor untuk menyerahkan mandat kepada rakyat memilih kerajaan yang lebih bersih dan bertanggungjawab.

Hamidzun Khairuddin
Pengerusi
Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS)


Psssttt....Apa nak buat dah memang nasib rakyat Selangor Malang dapat Kerajaan Perompak!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRK KERDAU - Calon BN Bekas Guru? Puak PAS Nak Balas Dendam Demi Normala KFC
Nama : Syed Ibrahim bin Syed Ahmad
Tempat Lahir : Kg Kuala Tekal, Temerloh, Pahang.
Tarikh Lahir : 18 Januari 1967
Umur : 44 tahun
Alamat : Kg Bukit Seding Dato Sharif, Temerloh, Pahang.
Status : Berkahwin ( Tak Kawin Lebih)
Nama Isteri : Sharifah Farunai Syed Ahmad
Bil Anak : Satu Lelaki dan Dua Perempuan

Pendidikan
(i) Sek Ren Keb Kuala Krau, Temerloh
(ii) Sek Men Agama Al_Kahiriah, Temeloh
(iii) Kuliah Sultan abu Bakar, Pekan Pahang
(iv) Universiti Al azhar

Pengalaman Kerjaya
(i) Pembantu Pegawai Yayasan Pahang, Kaherah, Mesir (1993-1996)
(ii) Guru Bahasa Arab dan Agama Sek Men Agama Darul Naim, Kuala Krau, Temerloh, Pahang. (1997 – 2000)
(iii) Pegawai Penyelaras Masjid Daerah, Jerantut. (Nov – Dis 2000)
(iv) Pegawai Khas kepada YAB Menteri Besar Pahang (2001 -)

Pengalaman Politik
(i) Naib Ketua UMNO Bahagian Kuala Krau.
(ii) AJK Dakwah Kerajaan Negeri Pahang
(iii) AJK Persatuan Pelajar Timur Tengah, Pahang
(iv) Ajk Biro Latihan UMNP Pahang.
(v) Ketua UMNO Caw Kuala Tekal, Temerloh
-------------------------------------------------------
Biodata Isteri
Nama : Sharifah Farunai Syed Ahmad
Umur : 45 tahun
Tarikh Lahir : 19-01-1966

Pendidikan
(i) Maahad Muahmmadi, Kota Bharu, Kelantan.
(ii) Ijazah Sarjana Muda (Usulludin.

Pengalaman
Guru Sek Menengah Agama Darul Naim

Gomo amat berpuas hati dengan calon BN bagi PRK Kerdau ini yang mana Latar belakang nya yang Bersih di tambah pula seorang calon yang bersih dari sebarang Skandal termasuk lah skandal Menutoh Bini orang.

Paling menarik apabila calon merupakan bekas Guru sek Menengah Agama yang sememangnya membuatkan Puak PAS Panas punggung dengan keadaan ini dan depa nak balas dendam masa di PRK tenang bila Normala KFC di Bogelkan kami...ha ha ha

Apa pun 26 Hb Hari pertarungan bermula dan kita juga masih menunggu siapa Calon PAS bagi PRK Kerdau ini. Calon yang Kaki Balun Bini orang jugak? Hu hu hu


Psssttt...Gomo tak turun ke mana mana PRK kali ini....huhuhu
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP