Hussam Musa Kencing Nik Aziz @ Nik Aziz Kencing Rakyat Kelantan?

Friday, February 25, 2011
Bek....Bek...Bek... bunyi kambing yang biasa kita dengar...huhuhu

Gomo anak Kelantan dan sudah tentu Gomo sentiasa mengikuti perkembangan negeri Kelantan walaupun selama hidup ni takdalah banyak sangat pun Pembangunan dan hal hal yang berfaedah Kembang di Kelantan melainkan Kain Kain Isteri Orang yang di kembangkan oleh pemimpin PAS.

Gomo sekali lagi nak bertanyakan kepada kepimpinan Menteri Besar Kelantan Nik Aziz Nik Mat berhubung Projek Kambing yang telah di usahakan pada tahun 2007 yang mana sewaktu kempen pilihanraya 2008 Kambing kambing yang ada telah di agihkan kepada Pengundi bagi meraih Undi Politik PRU 12.

Macam mana ni Tok Guru? Apa sudah jadi dengan Projek Kambing Janapari tersebut?

PASIR MAS: Pusat Jualan ternakan Negeri akan diwujudkan di kawasan tanah rezab haiwan di Kampung Repek dekat sini, yang akan diurus syarikat PK Ecoresort Sdn Bhd dengan pemantauan dan khidmat nasihat Jabatan Perkhidmatan Haiwan serta Fama.

Menurut Pengerusi Pertanian dan Industri Desa, Dr Nik Mazian Nik Mohamed, pada masa akan datang Kelantan dijangka mampu mengeluarkan baka kambing jenis tempatan yang mungkin dikenali sebagai ‘kambing Kelantan’.

Sebelum ini kerajaan negeri telah berjaya melancarkan program Jihad Ternak – penternakan kambing secara komersial jenis baka Jamnapari dan Boer.

Perasmian pusat itu dilakukan semalam. Manakala sebelah malamnya solat hajat diadakan di tapak pusat jualan tersebut.

Dr Nik Mazian berkata, dengan adanya pusat jualan ternakan, kerja-kerja pemasaran akan menjadi lebih mudah memandangkan ia akan menjadi pusat tumpuan utama pembeli kambing jenis baka baik.

Oleh itu beliau berharap penternak dan pengusaha yang ingin memasarkan kambing disaran memanfaatkan pusat tersebut.

“Sebelum ini kerajaan negeri memperkenalkan program Jihad Ternak yang mana pusat penternakannya terletak di Rong Chenok dekat sini, bertujuan untuk mengembangkan baka kambing.

“Dan pusat jualan pula diwujudkan sebagai salah satu tempat untuk peserta yang terbabit dengan program Jihad Ternak mendapat baka kambing yang terbaik,” ujarnya.

Selain itu matlamat jangka panjang kerajaan negeri bagi menjadikan Kelantan sebagai ‘hub penternakan’.


Petikan Akhbar bertarikh 30 Julai 2007

Apa cerita dengan hasil dari pembangunan Projek Kambing yang di buat? Apa kesudahan nya? Takkan lah dari 2007 sampai sekarang tak nampak nampak lagi hasil yang di bangunkan dengan Projek Kambing Janapari ni?

Gomo ada membaca Blogg MSO yang dengan Tajuk Gah nya "Sayangku Kelantan" Dalam artikel MSO ada menyebut mengenai projek Kambing Janapari ini. Antara petikan nya:
"Sebanyak RM6 juta dikatakan telah dimasukkan ke dalam akaun Akademi yang sebahagian bertujuan digunakan untuk melaksanakan projek berkenaan. Projek itu selain dibantu oleh akademi, ianya dibantu oleh individu lain yang dikenali menjadi proxy si baju merah petak-petak ( HUSSAM MUSA)."

Wow Apa cerita ni Nik Aziz Nik Mat Menetri Besar yang paling lama Mentadbir? 21 Tahun Mentadbir benda macam ni pun boleh berlaku? Ehhh ada juga kenyataan dalam Blogg MSO ini mengenai Nik Aziz Nik Mat:

"Khabarnya cerita mengenai hal ini sudah sampai kepada pengetahuan Tok Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat? Beliau telah pun dipanggil dan telah membuat pengakuan kepada Tok Guru untuk membayar balik wang berkenaan. Orang yang boleh dirujuk ataupun dijadikan perawi untuk mengetahui hal Zulkefli ini ialah Ustaz Rahimi salah seorang pegawai khas Husam di Kubang Kerian dan juga sdr Khir Zuhri bekas pegawai Akademi."

Apa cerita ni Nik Aziz Nik Mat Menteri Besar Kelantan? Ente dah nyatakan dengan jelas kena selesaikan Masaalah Hutang Piutang ni, Takkan sampai sekarang masih tak selesai lagi? Takkan lah Ente yang sudah Penggal Terakhir sebagi MB akan membiarkan Hal ini? Bila dah bersara kelak macam mana Ente nak tunaikan janji Ente?

Ana cukup tidak faham bagaimana Isu Projek buat Rakyat Kelantan ini akhirnya di mamah Anai anai walhalkan Projek yang Bagus dan terbaik ini telah di bina dan di mulakan dengan cukup berjaya.

Apakah Nik Aziz akan terus lepas tangan dalam hal ini? Jika Begini pentadbiran Nik Aziz maka Apa yang di katakan olehnya dalam Membangun Bersama Islam adalah Hipokrit semata mata.

Wang Yang RM 6 Juta Macam mana boleh LESAP begitu sahaja? Ana akan menyusul dengan pendedahan Kehilangan Wang RM 6 Juta Projek Kambing Janapari.....


Psssttt...Elok je ayat Ana Hari ni, Hu hu hu...DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Di Mana Kak Wan & Azmin Ali Waktu Anwar Menutoh Shamsidar? - Ummi Hafilda


Sejarah Tidak Boleh Di Lupakan
Ketepek Taik Lembu tu Jatuh atas muka Anwar Ibrahim.... ha ha ha

Gomo kagun dan amat tertarik dengan kenyataan Ummi Hafilda dalam sesi ceramahnya membongkarkan siapa Azmin Ali pasangan Berjubor Anwar Ibrahim.

Apa pun Gomo nak nyatakan di sini Ummi Hafilda lah yang sebenarnya telah memberikan maklumat yang Anwar Ibrahim adalah Dajal yang bertopengkan Manusia kepada Tun Dr Mahathir.

Siapa yang percaya waktu itu? Anwar Ibrahim yang Warak di lihat sungguh bersih dan suci murni pada pandangan mata kita semua malah Tun Mahathir yang menggangkat Anwar Ibrahim dalam masa yang singkat menjadikan Anwar Ibrahim Timbalan Perdana Menteri dan idola buat ahli UMNO.

Tun Mahathir sukar nak mempercayai kata kata Ummi Hafilda namun apabila di tunjukkan Bukti mengenai perlakuan Sumbang Anwar Ibrahim dan juga laporan penuh dari pihak Polis serta keterangan Saksi Saksi dan Mangsa Liwat barulah sedikit Tun Mahathir melihat kembali sejarah perilaku Sumbang timbalan Perdana Menterinya.

Akhirnya seperti yang kita tahu Anwar Ibrahim Jatuh bergolek apabila Kes Liwat nya di ketahui Umum. Itu lah Kuasa Allah SWT yang memberikan hidayah kepada Ummi Hafilda untuk berani menentang kemungkaran yang di lakukan Anwar Ibrahim.

Mujur Anwar Ibrahim tidak sempat menjadi Perdana Menteri jika beliau menjadi PM pasti Musibat Besar akan melanda Malaysia.

Apa pun Gomo masih menunggu tindakan dari Anwar Ibrahim dan juga Azmin Ali MENYAMAN Ummi Hafilda. Jangan tak saman pulak sedangkan Ummi sebut dengan jelas nama nama mereka ini. Video ini juga merupakan Bukti Kukuh buat Anwar Ibrahim MENYAMAN Ummi Hafilda.


Psssttt....Amacam??? Ada berani ke Anwar Ibrahim dan Azmin Ali?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

MESTI TONTON - Tok Mat Beri Nasihat Kepada Pemimpin PASNah ambik kau Puak PAS yang Bingai lagi bangang!!!

mantap dan memang Pedas apa yang di katakan oleh Dato Ahmad Maslan Ketua Penerangan UMNO dalam memberikan nasihat kepada Puak PAS yang kononya cuba merayu undi di PRK Merlimau.

Psssttt......Ha ha ha.... Memang Steady Tok Mat kita, amacam puak PAS?


DAP ANTI ISLAMPAS ITU MELAYUUMNO ITU ISLAMANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Rakaman CCTV Memaparkan Anwar Ibrahim Sedang Mengesel Kemaluan Nya Pada Punggung Saiful BukhariRakaman CCTV...Yahoo......Gomo suka part ni, memang suka sangat!! he he he.

Kenapa Gomo suka bila perbicaraan kes Liwat Anwar Ibrahim ini akan menayangkan Rakaman Tertutup CCTV di Kondo tempat kejadian liwat berlaku? Sebab nya adalah kerana di dalam rakaman CCTV tersebut jelas terpapar wajah Anwar Ibrahim yang sedang mengosok gosok belakang Saiful Bukhari.

Ops, jangan kata Gomo reka cerita kerana anda semua pun tak tengok lagi rakaman CCTV tersebut malah kita semua di larang melihat bukti tersebut sewaktu Rakaman CCTV tersebut di mainkan di Mahkamah kerana pada waktu itu Anwar Ibrahim pinta PERBICARAAN TERTUTUP.

Tak sabar rasanya nak minta pihak mahkamah Mendedahkan Video rakaman CCTV tersebut kepada Rakyat Malaysia. Biar semua rakyat lihat Video rakaman tersebut dan boleh pakat nilai sendiri.

Errr Boleh tak kalau Puak Pakatan Haramjadah pinta Karpal Singh untuk meminta Mahkamah Video tersebut di sebarkan kepada Khalayak ramai? Karpal Singh peguambela Anwar Ibrahim dan demi membersihkan nama Anwar Ibrahim Gomo rasa memang sesuai lah jika Karpal Dedahkan Video rakaman CCTV tu membuktikan Anwar Ibrahim tidak ada dalam rakaman tersebut.

Amacam???


Psssttt....Bukan main sedap Anwar Brahim mengosok belakang Saiful, Celako betul!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP