Sekurang Kurangnya Hargai lah Blogger Nyamuk Seperti Kami Wahai Pemimpin BN

Sunday, March 6, 2011
Gomo takde lah nak ulas panjang malam ni dalam meraikan kemenangan BN di PRK Merlimau dan Kerdau. Namun Gomo nak ambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kepada angkatan Blogger nyamuk yang berjuang sepanjang tempoh PRK ini.

Tak kira lah sama ada blogger nyamuk yang hadir menjalankan misi di Merlimau, Kerdau ataupun di mana sahaja anda semua adalah yang terbaik.

Namun Gomo sebenarnya agak terkilan dan kecewa apabila kita para blogger nyamuk ini kadang kala di pandang sepi oleh BN. Bukan semua yang tak menghargai blogger nyamuk, ada mereka yang prihatin dan peka kepada kita blogger nyamuk ni.

Gomo sebenarnya agak terkilan kerana ada pemimpin yang merasakan blogger blogger nyamuk ini tidak membantu kepada kemenangan BN. Malah ada di antara mereka merasakan blogger nyamuk ini merupakan beban kepada BN kerana berkemungkinan membocorkan maklumat.

Kita blogger nyamuk bukanlah Parasit yang menjadi pengkhianat kepada parti keramat UMNO. Kita berjuang kerana kesedaran kita sendiri dan bukan arahan dari mana mana pihak. Kita lakukan semua ini kerana sayang dan kasih kepada kerajaan, sayang pada Islam, sayang pada bangsa dan negara.

Kita bukannya pandai nak mintak projek sana sini, apa yang kita inginkan adalah penghargaan dalam bersama sama berjuang memastikan kemenangan BN pada PRU13 ini.

Gomo tidak ingin menceritakan sepenuhnya hal ini namun sekadar nak ingatkan kepada mereka yang mempunyai pengaruh dan jawatan dalam bidang tertentu agar sekali sekala pandanglah kami.

Semoga angkatan Blogger Jalanan @ Nyamuk yang ada hari ini akan terus berjuang memastikan kemenangan BN pada PRU Sarawak dan PRU 13 ini. Sesungguhnya perjuangan kita ikhlas dan bukan nak melobi jawatan dalam parti mahupun kerajaan.


Perjuangan Belum Selesai.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

LIVE PRK KERDAU & MERLIMAU - Keputusan Terkini N27 & N28
Keptusan Tak Rasmi setelah selesai pengiraan undi di PRK Kerdau & Merlimau

N28 Kerdau
BN 5060
PAS 2336
MAJORITY 2724


N27 Merlimau
BN 5917
PAS 2317
MAJORITY 3600

Selamat Jalan Pakatan Haram
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

LIVE PRK KERDAU BN MENANG BESAR MAJORITY 2724BN 5060
PAS 2336
Majority 2724

syukur atas kemenangan bermakna Barisan Nasional ini. Tahniah kepada calon, jentera BN dan juga para pejuang cyber.

Merlimau juga kita menang Besar. Syukur!!!

Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

LIVE PRK KERDAU Keputusan Pilihanraya N28 With Papa Gomo
BN 5060
PAS 2336
Majority 2724


***Keputusan Tak Rasmi
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

LIVE PRK KERDAU - Jentera Kerbau PAS Ajak Tuan Ibrahim Tuan Man Bertumbuk.
Jentera PAS sudah mula mengamok ke atas Tuan Ibrahim Tuan Man yang menggelarkan jentera PAS pada PRK Kerdau kali ini sebagai KERBAU. Menurut Laporan, Tuan Ibrahim Tuan Man mengeluarkan kenyataan tersebut awal pagi tadi bila Jentera PAS yang cuba meraih undi bersikap tidak Profesional dan agak Bodoh seperti kerbau.

Pagi Tadi jentera PAS di pusat pembuangan undi Kerdau telah bertindak luar kawalan apabila mengajak anggota polis yang bertugas untuk bertumbuk dengan mereka. Tindakan Bodoh itu tidak di layan oleh anggota Polis yang bertugas memandangkan Pihak Polis juga tahu jentera PAS sememangnya Kerbau.

Peratusan setakat ini di prk Dun Kerdau 79.44 % bersamaan 7,149 orang. BN di jangka kan menang majority 2000 undi.

Laporan Lanjut Menyusul.

JENTERA PAS MEMANG KERBAU
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Rais Yatim Cabar PAS Buktikan Di Mana Syurga Mereka!Ini dia Yang MenyesatkkanUndi PAS Masuk Sorga?Sorga Mana Yang PAS Ada?Siapa Percaya PAS Ada Sorga?Risalah Ini Di taburkan kepada Rakyat Kerdau dan MerlimauJangan Terpedaya Dengan Risalah Sesat IniKita Orang Islam Mesti Tolak Dakyah Songsang ini


PAS Melacurkan Islam


Dato Seri Utama Rais Yatim Balun Parti PAS yang mengedarkan Risalah Songsang mengelirukan Masyarakat Kerdau yang berugama Islam sepanjang Kempen Pilihanraya Kecil ini. Malah bukan sahaja di Kerdau PAS berbuat demikian di Merlimau juga turut berlaku perbutan songsang PAS ini.

Rais Yatim dalam Program perlancaran WIFI bertempat di Rumpun Makmur mengigatkan masyarakat Malaysia terutama yang berugama Islam agar menolak parti PAS yang memesongkan Akidah kita orang Islam. Nak berpolitik boleh berpolitik tapi jangan gunakan Ugama sebagai modal Politik sempit sampaikan Syurga dan Neraka boleh menjadi kententuan mereka dalam menentukan sama ada seseorang itu layak atau tidak.

Gomo memang Bengang dengan Puak PAS yang dah berkali kali melacurkan Islam ni. Kalimah Allah pun depa LIWAT apatah lagi dengan Syurga. Kita rakyat Malaysia harus menolak PAS parti yang Menjadi BARUA kepada DAP ini.


Lagi Gambar Gambar PANAS KLIK
Papa Gomo World Fotopages

Psssttt....PAS memang semakin jauh terpesong dari landasan Islam yang sebenar....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRK KERDAU - Juak PAS Cuba Merogol Orang Asli Sendayan


"Peace"


Rumah Lama Masyarakat Orang Asli Sendayan Dun Kerdau


Rumah Baru Yang di bina oleh Kerajaan Barisan Nasional
buat Masyarakat Orang Asli


Di bina rumah baru ini atas Tapak Tanah Milik Tuan Rumah
Masyarakat Orang Asli.
Masyarakat Orang Asli Sendayan menyokong penuh kepada barisan nasional sejak dulu sehinggalah sekarang ini. Banyak jasa dan bantuan yang di hulurkan kerajaan BN dalam meningkatkan taraf ekonomi mereka masyarakat orang Asli.

Semalam di laporkan ada 3 buah kenderaan di naiki Jentera PAS bagi berkempen di Sendayan ini. Bila sampai kepada rumah Orang Asli maka si Juak PAS mengajak orang Asli Memangkah PAS parti Bulan. Kata Juak PAS itu Dacing Tipu Masyarakat Orang Asli.

Anda tahu Apa Orang Asli Tu Jawap???

Ini Jawapannya kepada Juak PAS yang berkempen di Sendayan penempatan masyarakat Orang Asli.

" Kalau kamu pergi ke Pasar beli Ikan Timbang Pakai Apa? Pakai DACING atau Pakai tangan?

Juak PAS Jawap

" Timbang Pakai DACING"

Orang Asli Sambung lagi dengan menyatakan

" Kalau kamu Beli Ikan Mau Pakai DACING Kenapa Tidak Timbang pakai tangan Sahaja? Kamu pun Sokong DACING Jugak kerana DACING Adil"

Tampa membuang masa Juak Juak PAS 3 Kenderaan tersebut terus beredar dengan rasa Malu yang teramat sangat. Isy isy isy.... Ketepek jatuh atas Muka Puak PAS. Ha ha ha

Nampak sangat Masyarakat Orang Asli lebih CERDIK dari para Pengikut Pakatan Rakyat Haram PAS, PKR dan DAP.


Psssttt....Mesti Juak PAS tu malu gile bila Orang Asli jawap macam tu..ha ha ha
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KANTOI SEKS - Tuan Ibrahim Tuan Man PAS Terbukti Di Tangkap Khalwat Oleh Blogger UMNO
Bila malam menjelma maka puak puak PAS mula melakukan serangan Balas berhubung isu Tuan Ibrahim Tuan Man yang Menghisap Darah Peneroka Felda dengan Memajak tanah peneroka tersebut. Emmm Blogger PAS siap keluarkan Video kononya Kami di sebelah BN ini Penfitnah.

Ada pulak si Topeng Perak Blogger Belaan Hussam Musa serang Gomo dalam Komen dengan menyatakan:


KLIK IMEJ


Hua hua hua.....Ehhh Bangang Topeng Perak Blogger Belaan Hussam Musa Keroni Tuan Ibrahim Tuan Man!!! Lu cakap lah apa pun, Lu jawap lah apa pun BUKTI KAMI DAH ADA!!!Nah Ambik ni!!!


Tak Cukup Lagi?? Meh sini BACA FAKTA LENGKAP ISU TUAN IBRAHIM TUAN MAN HISAP DARAH PENEROKA FELDA!!!!Apa sekalipun Gomo nak hadiahkan Lagu ni buat Tuan Ibrahim Tuan Man, Moga Lagu ini Dapat menghiburkan anda sekalian para pembaca yang ada. Tak lupa juga Gomo tujukan lagu ini kepada Hussam Musa kerana menghantar Blogger Belaan nya Mengkomen Blogg Gomo. Lepas ni Kita Rentap Isu Kambing...he he he.......Khas Buat Tuan Ibrahim Tuan Man & Topeng Perak
Kau Bagi Pinjam Duit Ye?
Pakai nama Bini ye?
TANAH FELDA MANA BOLEH BELI BODOH!!!


Psssttt...Nak jawap apa lagi Tuan Brahim? Hang dah Kantoi!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP