Perbualan Lucah Blogger Padi Jantan Dengan Wanita Berumur....

Monday, March 7, 2011Apa lagi yang nak di kata menganai hal ini? Bukti dah ada dan di khabarkan laporan Polis Juga sudah di buat. Mohon saksikan Video di atas dan baca Selanjutnya di Blogg PADI JANTAN....

Mohon Bertindak Segera mengenai Hal ini!!!


Psssttt....Kesian wanita tu kan?.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Wajib Tonton - Ahli DAPig PEMBUNUH - Sebarkan!!!


Chao Xiao Wee, 21
Lambang Rocket Kat Belakang Tu jangan Lupa

DAP PEMBUNUH dan memang wajar di Ajar!!!Video di atas membuktikan bahawasanya Ahli DAP ini Kejam dan tak berperikemanusiann. Walupun dia cuba nak mohon maaf namun tindakan nya ini menunjukkan ahli DAP orang yang tak bertamadun sama sekali.

DAP memang suka membela manusia yang bersifat Kejam yang sanggup membunuh walaupun Anak Kucing. Geram betul gua tengok hal ni. Rasa macam nak Pukul je pakai payung Ahli DAP bangsat ni.

Mana Pertubuhan NGO Hak Asasi?? Mana??? Khak Ptuih!!!


Psssttt...Sial betul betina ni...elok Rocket ramai ramai....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Blogger GAP Kaki Bodek?, Flying Kick Sudah Terajang, Dato Y Timbalan Menteri Nak Balun Blogger
Blogger Gerakan Anti PKR Bodek Dato Ahmad Maslan dan Dato Hamidah Osman? Emmm betul ke GAP bodek mereka berdua ni? KLIK DI SINI

Gomo pun sama dan senada dengan GAP, memang terbukti bahawasanya Tok Mat dan Kak Midah yang di dalam Jawatan Penerangan UMNO ini banyak membantu apabila tiba setiap kali PRK yang ada.

Yang mana turun PRK pasti tahu apa peranan mereka berdua ini yang berani dan tahu sudut mana untuk serangan dan menagkis serangan. Bukan kata Gomo pun nak Bodek sama seperti GAP tapi ini lah realitinya.

Syabas kepada Tok Mat dan kak Midah kerana banyak membantu para Blogger selama PRK ini. Jasa mu di kenang.....

Berlainan pula dengan Unit Media Baru UMNO (UMB) di bawah EXCO Pemuda Umno Malaysia Tun Faizal. Blogger The Flying Kick ada menulis mengenai hal ini KLIK DI SINI.

Gomo tak bersetuju dengan sepenuhnya apa yang di katakan oleh Blogger The Flying Kick namun memang ada part part tertentu yang berlaku. Siapa turun PRK maka tahulah mereka macam mana Nasib Blogger ni. Asyik Chair Meeting je tapi apa pun takda...Hampeh

Emmm Pemimpin pemimpin lain??? Memang ada membantu para Blogger ni, tak di nafikan hal ni dan tak perlulah nak sebut nama nama mereka. Tapi ada juga Seorang Timbalan Menteri Dato Y yang bangsat bila menyatakan di hadapan Gomo dan 3 orang Blogger lain tempoh hari sewaktu di Kerdau:


"Jangan Sampai I Balun U All Blogger, Tunggu Masa Je"

Emmm tu lah kata kata Timbalan menteri Dato Y, siapa dia?Nanti kita sambung lain hari, he he he... Cuma Gomo pun nak ingatkan Dato Y tu. Kalau nak Balun Blogger cuba lah. Dan harap jangan tangguh bila nak balun Blogger ni. Tak kira lah U ni Timbalan Menteri ke Menteri ke tapi Toksah lah nak Ugut mengugut bebudak Blogger.

Apa sekalipun Gomo, dan rakan rakan Blogger yang lain tetap meneruskan perjuangan memastikan Kemenangan BN pada PRU 13 ini. Kita bukan bermusuh dengan Barisan Nasional tapi kita berperang dengan watak watak Angkuh dan Bingai yang ada dalam UMNO Barisan Nasional.Blogger Nyamuk @ Jalanan akan terus Menyerang Pakatan Pembangkang!!!

Psssttt..Kita bukan mengejar pangkat, kita nak berjuang demi UMNO dan Barisan Nasional

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SODOMY 18 SX - Gambar Ini FITNAH Besar Terhadap Anwar IbrahimKecoh pasal Nuar Berahim yang gambar nya telah pun di rakam CCTV dan telah pun di edarkan waktu ini. Emmm benarkah gambar tersebut merupakan Gambar Anwar Ibrahim?

Serius Gomo nak nayatakan di sini bahawa Gambar di atas ini adalah gambar yang bukan di rakam sewaktu Anwar Ibrahim di Kondo tempat kejadian Liwat Berlaku. Mana mungkin Gambar ini tersebar sedangkan Anwar Brahim tidak ke Kondo waktu kejadian liwat berlaku.


Gomo nak ingatkan kepada kita semua bahawa pada Tarikh Kejadian Anwar Ibrahim sedang bermesyuarat dan ianya telah pun di sahkan oleh Kak Wan isteri kepada Anwar Ibrahim.
Gomo pinta kepada pihak Peguambela Anwar Ibrahim iaitu Karpal Singh untuk menyangkal Gambar di atas ini merupakan Gambar Anwar yang di rakam oleh CCTV di Kondo tersebut. Pihak Peguambela Anwar Ibrahim mesti menjelaskan kepada rakyat akan hal yang sebenar.

Gomo mencadangkan agar Rakaman Penuh CCTV di Kondo tempat kejadian Liwat Berlaku di benarkan oleh Pihak Mahkamah untuk di pertontonkan kepada Rakyat Malaysia. Pihak Peguambela Anwar Ibrahim mesti membersihkan nama Anwar Ibrahim dalam hal ini.


DEDAHKAN VIDEO RAKAMAN CCTV KEPADA RAKYAT MALAYSIA!!!


Psssttt....Amacam??? Setuju tak kawan Kawan??? He he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP