Pendedahan Panas Seorang Penulis Mengenai Komplot Saifuddin Abdullah Dan.....

Saturday, March 12, 2011
Sokong AUKU, dan itulah Timbalan menteri Y Dato Saifuddin Abdullah Timbalan Menteri Pengajian Tinggi. Kenapa sokong AUKU yang di bawa oleh Pro Mahasiswa yang kita semua tahu pro kepada pembangkang dan memperolehi dana keewangan dari PAS dan PKR.

Nampak sangat di Pudin ni mempunyai satu agenda tersendiri dalam memastikan AUKU dan Pro Mahasiswa berjaya. APa agenda nya? Apa perancangannya?

Meh sini Layan Pendedahan Berani Seorang..... KLIK DI SINI

Pada Gomo si Pudin ni sudah tidak relevan dalam politik BN, kalau dia nak masuk ke PKR ke, PAS ke, DAP ke silakan. Kita tidak menyokong orang yang Bongkak dan Sombong ini untuk terus berada di dalam Kerajaan.


Psssttt...Pudin yang Kaki Penipu dan Hipokrit


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SODOMY - DNA Ketiga Milik Lelaki Ini?


Siapa lelaki di dalam Gambar di atas? Anwar Ibrahim dan??? Kecoh di katakan oleh pihak pembelaan Anwar Ibrahim ada DNA ketiga dalam siasatan di tempat kejadian liwat berlaku. Apakah benar? Milik siapa jika selain dari Anwar Ibrahim?


KLIK DI SINI untuk mengetahuinya...


Psssttt...Semakin hampir Anwar Brahim akan ke Penjara....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SULIT 18 SX - Saiful Bukhari Akui Ada Berjumpa Dengan Papa Gomo Sebelum....
Semalam Gomo hadir ke Mahkamah jalan Duta bagi mengikuti kes Liwat Anwar Ibrahim dan sempat berjumpa dengan Saiful Bukhari serta Pakcik Azlan Bapa Saiful serta Pakcik Azlee Bapa Saudara Saiful Bukhari.


Saiful Bukhari dan Bapa Nya pakcik Azlan

Saiful Bukhari dan bapa Saiful pakcik Azlan menyampaikan salam kepada seluruh Rakyat Malaysia yang menyokong Keadilan buat Saiful Bukhari selama 3 tahun ini. Malah Saiful Bukhari secara peribadi menyuarakan setinggi ucapan Terima kasih kepada para Blogger, Pejuang Facebook, Tweeter dan mana mana Cybertroopers yang menyokong beliau selama ini.

Untuk makluman pada hari pertama Kes Liwat ini di bicarakan 2009 Gomo juga turut hadir ke mahkamah dan berjumpa dengan Saiful Bukhari dan semalam Hari terakhir perbicaraan juga Gomo hadir. Gomo mewakili para Blogger semalam turut menyampaikan pesan dan nasihat kepada Saiful Bukhari dalam beberapa isu terutamanya isu Fitnah yang di leparkan oleh pihak pembangkang kepada Beliau dan Keluarganya selama ini.


Lawyer Auta karpal Singh Shit

Untuk makluman semalam Pihak Pendakwaraya telah memohon agar DNA Anwar Ibrahim di berikan bagi memastikan Kesahihan identity DNA lelaki Y yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari. Pihak Pembelaan yang mewakili Anwar Ibrahim semalam juga Membantah akan permintaan Pendakwaraya dalam pemeberian sampel DNA Anwar.

Ini lah satu pekara yang seharusnya Rakyat Malaysia sedar mengapa Anwar Ibrahim takut dan enggan memberikan Sampel DNA nya? Jika Bukti DNA yang sebelum ini di temui di Botol Mineral, Berus Gigi dan Tuala Good Morning di tolak pihak mahkamah kerana di katakan tidak SAH jadi mengapa bila di minta untuk memberikan Sampel DNA secara Sukarela Anwar Ibrahim menolak nya?

Tidak susah untuk Anwar Ibrahim memberikan sampel DNA nya, bukannya pihak pendakwaan inginkan Air Mani Anwar pun namun cukup sekadar Anwar menyumbang darah nya kepada Mahkamah. Jika itu pun Anwar Ibrahim tak boleh lakukan, Ludah pun tidak mengapa kerana yang penting adalah DNA Anwar Ibrahim itu sendiri.


Mana Penyokong Anwar?

Semalam juga cukup berbeza dengan hari pertama perbicaraan 2 tahun yang lalu, Waktu yang lalu boleh di katakan ada lah para penyokong Anwar Ibrahim di dalam dan Luar Mahkamah namun semalam boleh Gomo katakan Tidak ada Seorang pun Penyokong nya yang hadir. Mana mereka semua? Skuad AMK yang membela Anwar mana?


" Sampaikan salam buat Blogger"

Banyak pekara yang Gomo bualkan dengan Saiful bukhari yang mana lebih kepada pejuangan para Blogger dan pejuang cyber yang lain. Saiful juga turut berbangga dengan keadaan Perang Cyber sekarang yang mana memihak kepada para Pro Kerajaan memandangkan pada waktu lalu Pembangkang menguasainya.

Pakcik Azlan Bapa Saiful Bukhari dan juga Pakcik Azlee Bapa Saudara Saiful juga mengucapkan terima kasih kepada kita semua yang membantu Saiful dari di Fitnah oleh mereka yang tidak bertanggungjawap. Allah Maha Besar dan segalanya semakin jelas.

Gomo nak memohon rakan rakan Media terutama para Blogger dan Facebooker untuk mendoakan agar Anwar Ibrahim akan di perintahkan oleh Mahkamah untuk memberikan sampel DNA nya serta di perintahkan untuk membela Diri. Di jangkakan pada minggu hadapan Mahkamah akan memberikan keputusan sama ada Anwar Ibrahim di perintah membela diri ataupun tidak.


Saiful Bukhari dan Peguambela Peribadinya Tuan Zambry


Sekali lagi Gomo nak ingatkan kepada seluruh Rakyat Malaysia, jika Anwar Ibrahim tidak melakukan Seks Luar Tabii dengan Saiful Bukhari maka tidak perlulah juga Anwar Ibrahim gentar dan takut untuk memberikan sampel DNA nya.

Anwar Ibrahim boleh menghimpunkan Pakar Pakar DNA dari seluruh dunia bagi mengikuti dan memantau Proses DNA yang akan di ambil kelak dan jika terbukti DNA Anwar Ibrahim tidak sama dengan DNA yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari maka Mahkamah berhak membebaskan Anwar Ibrahim.

Sekadar Ingatan Anda Semua 36 kali Rayuan dan 50 kali Penangguhan Telah di Buat oleh Anwar Ibrahim Dalam Kes Liwat Ini. Tak Buat Jangan Takut......


Psssttt..banyak cerita menarik semalam, he he he...satu persatu akan ku dedahkan....jaga jaga


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kisah Pisau Cukur Kasi Hilang Strees....

Seorang budak kecil sedang memanjat pokok mangga ditepi rumahnya, tetiba dibawahnya melintas penghulu kampung tersebut sambil memandang keatas. "MasyaAllah" tok penghulu tersebut tetiba bersuara dan menyuruh budak kecil tersebut turun. Setelah budak kecil itu turun, tok penghulu memarahi beliau.

Tok penghulu : Hey budak, lain kali kalau nak memanjat pokok, pakai seluar dalam dulu. Tak senonoh betul

Tok penghulu tersebut memberikan wang RM5.00 dan menyuruh budak itu membeli seluar dalam.

Setelah pulang kerumah, budak tersebut menceritakan segala-galanya kepada emaknya. Esok pagi-pagi lagi, emak budak tersebut pula memanjat pokok tersebut tanpa memakai seluar dalam.

Dalam hatinya berkata "kalau anak aku boleh dapat RM5.00, aku yang dah besar ni, koman-koman boleh dapat RM20.00".

Seperti semalam, tok penghulu sekali lagi melintas kawasan tersebut sambil memandang keatas.

"MasyaAllah" sekali lagi tok penghulu terkejut dan memanggil emak budak tersebut turun.

Dengan hati yang gembira kerana perangkapnya untuk mendapat RM20.00 akhirnya hampir menjadi kenyataan.

Tok penghulu : Kamu dengan anak kamu sama saja, dah tahu nak panjat pokok, pakai lah seluar dalam... tak senonoh betul.

Selepas selesai membebel tok penghulu menyeluk poketnya dan mengambil wang lalu berkata :
"Nah 20 sen, pergi beli pisau cukur".=))

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP