VIDEO KHALWAT 18 SX - Mana Air Muka Keluarga Bila Video Sebegini DI Sebarkan?

Monday, March 14, 2011Gomo tidak mahu menfitnah apatahlagi nak mengada adakan cerita mengenai apa yang berlaku di dalam Klip Video di atas. Namun apa yang Gomo nak nyatakan di sini ini lah satu hal yang sepatutnya kita merasa malu dengan kehidupan kita umat Islam.

Bab lelaki yang dengan wanita skandal nya tu satu hal kerana dah terang terang melakukan Khalwat berdua duaan di dalam Bilik Hospital. Namun apa yang agak mengecewakan Gomo adalah rakaman Video ini yang tersebar serata Dunia.

Di fahamkan anak kepada lelaki Tua yang sakit terlantar itu yang merakam Video ini. Bagaimana boleh tersebar? Emmm itulah yang masih menjadi persoalan kita.

Apa pun Gomo nasihatkan agar usahlah kita mengaibkan keluarga kita sendiri apatahlagi darah daging kita. Walaupun Ayah nya melakukan Khalwat namun tidak perlu sampai menyebarkan Video rakaman seperti ini ke serata dunia. Kelak yang malu diri sendiri juga.

Akhir kata semoga Lelaki dalam Video dia atas selamat mendirikan rumahtangga dengan Pasangan Khalwatnya. Nikah lah dengan cara Sah.

Psssttt...Moral dalam ini cerita, Jangan Khalwat dalam hospital, sana pun Line tak clear..he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TOP NEWS - Adun Zina PAS Selising SAMAN Team Nadi Rakyat Dan Ustaz Saidi
Hari ini Gomo nak cerita Bab Seks je, seks luar batasan yang melibatkan pemimpin PAS yang kononya lebih Islam dari UMNO. Bukan Gomo nak aibkan sesiapa namun dalam Politik inilah risiko yang perlu di tempuhi tak kira sama ada dari pihak Pembangkang mahupun BN sendiri.Video di atas ini dah berbulan lamanya di sebarkan sampaikan di pelusok kampung pun rakyat tahu akan kewujudan Video ini. Video panas yang menceritakan bagaimana Adun PAS Selising Berkhalwat dalam Koch Kereta Api dan kemudiannya di Maafkan oleh Nik Ajis MB Kelantan.

Kalau kita masih ingat Adun PAS Saiful Bahri mengeluarkan kenyataan untuk mengambil tindakan Undang Undang susulan dari pendedahan team Nadi rakyat mengenai Video ini. Tapi sehingga kini? Jangan kata lah tindakan undang undang terhadap kami Nadi Rakyat malah kepada Ustaz Saidi yang menyebut namanya dan Nik Ajis dengan jelas dalam Video itu pun tidak di ambil tindakan undang undang. Bila nak SAMAN KAMI???

Jika anda benar di Fitnah dan hal Khalwat di Koch Keretaapi tidak benar dan satu rekaan maka silalah membersihkan nama anda dengan mengambil tindakan Undang Undang ke atas Kami team Nadi rakyat dan Ustaz Sadi. Anwar Ibrahim menyaman RM100 Juta ke atas Tun Dr Mahathir bila Tun M kata Anwar pengamal Homoseksual. Takkan lah kami yang dah Balun Saiful bahri sampai lunyai ni masih lagi Takut untuk di ambil tindakan?

Rakyat perlu jelas bahawasanya Adun PAS Selising Saiful bahri Benar Benar telah di tangkap Khalwat dalam Koch Kereta Api bersama pasangannya Wanita Isteri seorang Guru yang di kenali dengan nama Mek Pah.Ustaz Saidi bersumpah menjungjung Al Quran, Adun PAS Selising Saiful bahri Berani?


Psssttt....bila nak ambil tindakan undang undang ni???

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anak Dayak Pun Benci Sama Kamu Wahai Saifuddin Abdullah
Minggu lalu sebaik sahaja selesai PRK Galas maka terdedahlah kisah yang mana YB Timbalan Menteri Y mengeluarkan perkataan yang tidak sepatutnya terhadap Blogger Pro Kerajaan. Malah Gomo yang berada di hadapan Saifudin Abdullah pada malam Kempen tersebut masih terngiang ngiang apa yang di katakan oleh Pudin.

Gomo juga menyataakan dalam Artikel terdahulu bagaimana Blogger dari Sarawak Geleng kepada dengan Bahasa Biadap Yb Saifuddin Abdullah pada malam itu dan kelmarin Blogger Sarawak Anak Jengayan menulis mengenai perilaku Yb Saifuddin Abdullah pada malam Kejadian.

Harap Pembaca Membaca Keluhan dari Blogger Anak Jengayan ini KLIK DI SINI

Psssttt...Si Pudin PEMBOHONG sebiji sama macam Nuar Juburi


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KHALWAT 18 SX - Zip Seluar Terbuka Kote Masih Basah Air Mani Meleleh Atas Perut PasangannyaYB Ustaz Mohd Nor Hamzah,
ADUN Bukit Payong dan
Ketua Dewan Pemuda PAS Negeri Terengganu


Lepas satu maka satu hal lagi timbul berkaitan Puak puak PAS yang kononya memperjuangkan Islam lebih dari segala galanya. Dah acap kali para Blogger dan Facebooker memdedahkan Kejantanan Puak PAS yang tak reti nak menjaga Kote mereka ni.

Terbaru kecoh mengenai penangkapan Khalwat Md Din Jusoh Pegawai Khas Adun PAS Bukit Payong Terengganu di dalam sebuah kenderaan dengan seorang wanita bernama Udek Kurniasa Ujak berumur 34 tahun dari Bogor Indonesia. Lokasi Khalwat pulak amatlah memalukan bila di lakukan di hadapan sebuah Surau Kg Alur Tuman Marang.Sewaktu di tahan oleh anggota Polis yang melakukan rondaan di dapati Pegawai Adun PAS tersebut di dalam keadaan yang amat Lucah dengan Kote yang Masih Basah manakala Air Mani meleleh di atas perut wanita pasangan Khalwat Pegawai adun PAS.

Gomo di fahamkan Pegawai Khas Adun PAS telah di jatuhi Hukuman Denda RM 2800 manakala pasangannya di PENJARA selama 3 bulan oleh mahkamah Rendah Syariah Marang.

Ini satu lagi Bukti bahawasanya puak PAS memang Gila Seks dan tidak mencerminkan Islam yang sebenar. Kalau tak kena batang batang Punai Adun PAS maka hal Seks sebegini pasti terkena kepada orang rapat di sekeliling mereka. Itu lah PAS yang semakin Gila dengan Seks Burit ni.

Sebelum ini Gomo dan Team Nadi Rakyat menyampaikan isu Khalwat di antara Adun PAS Selising Saiful Bahri yang di tangkap Khalwat dalam Koch Kereta api dan kemudiannya di Maafkan oleh Nik Ajis.

Awal bulan lepas kami hangatkan lagi dengan pendedahan mengenai Skandal Adun PAS Perupok yang mempunyai Skandal dengan seorang Wanita bergelar Guru Isteri kepada seorang peniaga Bundle yang di kenali dengan nama Mek Pah.

Gambar gambar Kemaluan juga kami sertakan bagi menguatkan Fakta kami bahawasanya Puak PAS ini sangat gila pada Seks yang tidak Halal sama sekali. Dah ada yang halal pun depa lebih suka dengan yang Haram.


Setakat Pakai Kopiah dan Serban Belum tentu lagi
mengamalkan Islam yang sebenar

Emmm Gomo dah penat cakap hal ni, tapi masih ramai yang percaya orang PAS ini lebih Islam dari UMNO. Ramai percaya puak PAS ini tak melakukan Dosa. Ehhh Abang adik kakak, ni bukan dosa kecil tapi dosa besar yang di lakukan puak PAS.

Semoga rakyat Malaysia makin sedar inilah dunia PAS yang sebenar. Kalau Agama pun mereka Lacurkan demi kepentingan Politik apatahlagi dengan aktiviti Penyundalan yang dah tertanam dalam Kamus hidup mereka puak PAS ni.


Psssttt..Gua Syak Polis tu Skodeng dulu depa dua Berjubor, lepas selesai baru Polis datang cekup...sapa setuju? He he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Saksikan Video DNA = Dosa Nik Ajis

DOSA NIK AJIS (DNA)

Apa cerita Nuar Juburi Ini Hari? Ada berani ke nak lawan arahan Mahkamah? Kita terajang Anwar sampai Pecah jubor dia ini Hari.........


Pssstttt....Mantap Video Padi jantan.....Bravo.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP