Halal Atau Tidak Penjelasan Harus Di Berikan

Thursday, March 17, 2011
Gomo tidak mengetahui kebenaran akan gambar di atas ini, namun jika benar dan tulen gambar ini maka di pinta yang terlibat tampil memberikan penjelasan kepada rakyat.

Sudah kawin atau belum halal atau tidak terpulang kepada tuan punya badan untuk memberikan jawapannya.

Pohon penjelasan dengan segera mengenai isu ini.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

PANAS 18 SX -Pengakuan Berahi Mangsa Liwat Anwar Ibrahim
Sehari demi hari Kes Liwat Anwar Ibrahim semakin panjang perjalanan nya, malah penangguhan demi penangguhan juga membuatkan kita rakyat Malaysia semakin Bosan dengan kes Liwat ini. Fuh.....51 Kali tangguh termasuk yang terbaru bila Adik Karpal ni Mati dan 36 kali Rayuan oleh Anwar untuk menggugurkan Kes Liwat.

Sekarang isu semakin Besar dan nampak semakin menarik buat semua rakyat Malaysia, kalau dulu Meletop satu Dunia bila Anwar Ibrahim Melarikan diri ke kedutaan Turkey apabila mendapati seorang pemuda membuat laporan Polis ke atasnya kerana Meliwat. Gamat masa tu Malaysia ni, manakan tidak! bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia LARI BERSEMBUNYI.....ha ha ha

Itu dulu sewaktu bermulanya perjalanan episod Kes Liwat Anwar Ibrahim yang meliwat Saiful Bukhari. Hari demi hari kita di sajikan dengan perbicaraan yang bermacam macam karenah sampaikan Kenyataan Saksi Utama Saiful Bukhari di minta oleh pihak Peguambela Anwar Ibrahim untuk mengadakan secara Tertutup.

Wow....Dah lah mula mula Kes Liwat Anwar Brahim MELARIKAN DIRI, bila masuk mahkamah untuk di adili Anwar Ibrahim mohon PERBICARAAN TERTUTUP pulak. Siapa yang benar dan siapa yang salah?

Ok lah, kita pun tak ambil pusing mengenai perbicaraan tertutup namun kita mengambil penting bila di sahkan terdapat DNA Lelaki Y dalam Dubur Saiful Bukhari. Wow, DNA Lelaki Y dalam DUbur Saiful yang mana di sahkan oleh pakar Forensik Air Mani Lelaki Y. Siapa lelaki Y? Emmm Ada yang dah dapat teka siapa namun masih ada yang ingin menunggu keputusan Mahkamah yang adil dan bijaksana ini.

Sok sek sok sek BOOM meletop bila pihak Pendakwaraya mengesahkan Air Mani yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari sama dengan DNA yang di temui pada Berus Gigi, Tuala Good Morning dan Bulu pada Botol air mineral. Ketiga tiga DNA ini di perolehi dalam Lokap di mana Anwar Ibrahim di tahan semalam bagi siasatan lanjut berhubung laporan Liwat yang di buat Saiful Bukhari.

Atas sebab itu pendakwaraya menekankan bahan Bukti DNA yang di temui di lokap merupakan petunjuk jelas bahawasanya DNA Lelaki Y yang di temui dalam Dubur Saiful bukhari adalah milik Anwar Ibrahim. Pada waktu ini pihak Peguambela Anwar Ibrahim TIDAK SAMA SEKALI MENAFIKAN AKAN PERSAMAAN DNA TERSEBUT sebalik nya mereka peguambela Anwar Ibrahim mempertikaikan cara penahanan dan pemerolehan Bukti DNA pada Botol Mineral, Tuala dan Berus Gigi.

Sekali pun pihak peguambela Anwar Ibrahim TAK MEMPERTIKAIKAN Persamaan DNA yang di berikan oleh pihak Pendakwaraya. Emmm Kenapa pihak Peguambela Anwar Brahim tak pertikaikan Bukti Forensik DNA tersebut?

Akhirnya pihak Peguambela Anwar Ibrahim berjaya memohon kepada mahkamah untuk menggugurkan Barang barang yang terdapat DNA Anwar yang di temui di dalam Lokap sebagai bukti dalam kes Liwat ini. Mereka akhirnya berjaya.....Itulah Karpal Singh, Hebat Auta sana sini.

Lantas ekoran itu pihak Pendakwaraya memohon kepada Mahkamah untuk Anwar Ibrahim TERTUDUH dalam kes liwat ini menyerahkan sampel DNA nya bagi menentukan apakah Sama mahupun tidak sama dengan DNA yang di temui di dalam Dubur Saiful Bukhari. Satu permohonan yang sememangnya Mudah dan bukanlah hal yang rumit pada asanya untuk Anwar Ibrahim membersihkan namanya.

Tapi Sekarang???

Dulu LARI BERSEMBUNYI dan kemudiannya PERBICRAAN TERTUTUP dan kini ENGGAN MENYERAHKAN DNA NYA KEPADA MAHKAMAH!!!

Apa punya BACHOL Anwar Bin Ibrahim ni? Nak bersihkan nama sendiri pun takut!!! Bukan susah pun kalau nak serah DNA tu, Mahkamah tak arahkan pun Anwar Ibrahim untuk memberikan sampel AIR MANI. Anwar Brahim ludah pun tidak mengapa!!!


Psssttt....Belum pernah aku lihat manusia semacam Anwar yang Bachol sebegini
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Wow....Rolls Royce Simpanan Taib Mahmud Ketua Menteri Sarawak?
Kecoh katanya Ketua Menteri Sarawak Taib Mahmud ni menghabiskan duit Rakyat Sarawak dengan berbelanja Mewah seperti mana Gambar di atas yang menunjukkan Taib Mahmud menggunakan Rolls Royce . Malah laporan juga memetik bukan setakat satu dua Rolls Royce tapi berpuluh biji Rolls Royce ada dalam simpanan Taib Mahmub Ketua Menteri Sarawak.

Apakah Benar Dakwaan Tersebut? Meh kita BONGKAR isu ini
READ MORE.....

Psssttt....Pru Sarawak semakin hampir......Kita Lawan sampai lunyai


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Altantuya Muncul Kembali Demi Menyelamatkan Kote Anwar Ibrahim


Altantuya.....


Hebat permainan PKR yang terkenal dengan modus operandi mereka dalam meliwat Rakyat Malaysia. Dah bertahun tahun mereka PKR ini gunakan bermacam macam propaganda dalam memainkan sentimen membenci kerajaan dan juga pemimpin Barisan Nasional terutama nya UMNO.

Semalam Gomo dapat maklumat bahawa Ibu Pejabat PKR yang di ketuai oleh Saifuddin Nasution akan mencetak risalah berkaitan Pembunuhan Altantuya yang di namakan sempena DNA Anwar Ibrahim dengan nama Datuk Najib Altantuya.

Risalah ini akan mula di sebarkan di seluruh Negara mulai minggu hadapan bagi mengalihkan isu sebenar DNA iaitu DNA Anwar Ibrahim yang mana kita tahu Anwar enggan menyerahkan DNA nya kepada pihak Mahkamah bagi menentukan pemilik DNA Y yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari.

Hebat PKR ini yang cuba menyelamatkan Tuan mereka Anwar Ibrahim. Saifuddin Nasution sekali lagi menjadi Mastermind sepertimana sebelum ini apabila beliau berceramah serata negara dengan Sehelai kertas kononya pemeriksaan Pusrawi mengesahkan Saiful Bukhari tidak di liwat dan Kes Liwat ini adalah Konspirasi.

Namun Gomo yakin dan tahu bahawa Rakyat Malaysia sudah celik dan peka dengan Dakyah Fitnah pakatan Pembangkang ini yang sememangnya sudah tidak mampu untuk mempertahankan Anwar Ibrahim dari di adili Mahkamah atas kesalahan nya.

Berani Buat Berani tanggung dan itulah akibat yang sebenarnya terpaksa di terima Anwar Ibrahim dek atas kesilapan Punai nya yang membaham Jubor Saiful Bukhari.

Psssttt.....Dah 4 tahun Gomo tunggu Gambar yang Anwar Brahim katakan ada padanya, gambar Dato Seri Najib dan Altantuya...mana gambarnya?


Gambar Ni Ke Yang Anwar Brahim Kata?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP