KILL DAPig - Tony Pua Anak Anjing Rejim Zionis

Friday, March 18, 2011
Tony Pua Baru kepada Regim Zionis Singapura cuba nak menakut nakutkan seluruh anggota Keselamatan Malaysia bahawa dia di lindungi oleh Rejim Zionis Singapura.

Tony Pua memberikan tempoh 24 jam kepada Menteri Pertahanan Malaysia untuk memohon maaf di atas kata kata Menteri yang di dakwa akhar menyatakan Tony pernah di tangkap di Singapura dan kemudiannya di bawa ke Mahkamah namun di bebaskan atas faktor di bantu Rejium Zionis Singapura.

Habat sangatkah Tony Pua ANAK ANJING ni? Anak Anjing kepada Singapura yang sebelum ini Menyalak inginkan Malaysia mendedahkan Keupayaan Kapal Perang yang akan di bina Kerajaan. Kenapa si Anak Anjing Singapura ini ingin kerajaan mendedahkan Rahsia pembelian Kapal Perang?

Semua boleh tahu si Tony Pua Anak Anjing ini adalah barua kepada Singapura, Desakann Tony Pua pada asasnya adalah untuk memberitahu kepada dunia dan Rejim Rejim Zionis akan keupayaan tentera kita. Motif Jahat yang sebenarnya akan mengancam pertahanan Negara.

Gomo minta kepada Rakyat Malaysia usahlah lagi menyokong Anak Anak Anjing Rejim Zionis yang speerti Tony Pua DAP ini. Mereka anak anak anjing ini merupakan Pengkhianat kepada Negara dan sewajarnya TEMBAK SAMPAI MATI mereka yang menjadi Pengkhianat.

Tony Pua........ FUCK U MOTHER FUCKER, EAT MY SHIT!!!

Psssttt...Gua rasa cam nak pelempang je si Tony Pua Anak Anjing ni....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Suara Rakyat Semakin Kuat Bergema Menuntut Keadilan
Gambar di ambil selepas solat Jumaat di Masjid Wilayah oleh blogger Suara Lensa.

Suara Rakyat Suara Keramat
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

PANAS - Dokumen Sahih Kemelut Istana Kelantan Di Bongkar
Petikan Artikel The Real Kelantan Insider:

Beta telah memaklumkan bahawa beberapa tindakan yang telah di ambil Teramat Mulia Tengku Muhammad Faris Petra Ibni Sultan Ismail Petra, Tengku Mahkota Kelantan selaku Pemangku Raja Kelantan (PEMANGKU) yang antara lain membabit atau adalah berkenaan pihak pihak yang merangkumi Ahli ahli Majlis Perajaan Negeri.

Beta dengan ini Menitahkan bahawa Beta ............ Read More


Daulat Tuanku Sultan Ismail Petra

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SEKS TERLAMPAU - Kami Tuntut Ketua UMNO Bahagian Gombak Menjelaskan Isu Gambar Skandal Nya Ini
Petang semalam heboh di rangkaian Blogg Blogg Pembangkang yang memainkan Gambar di atas yang mana di katakan lelaki dalam gambar tersebut merupakan Ketua UMNO Bahagian Gombak bernama Abdul Rahim Kamarudin. Gambar tersebut di percayai di rakam sendiri oleh wanita di atas yang mana kejadian itu juga di katakan berlaku di sebuah Hotel.

Gomo merasakan amat berat dengan artikel hebahan Pakatan Pembangkang ini kerana Gomo mendukung penuh UMNO dan Barisan Nasional. Namun bila gambar seumpama ini tersebar maka sedikit sebanyak tercalit jua pada UMNO walhalkan yang melakukan tindakan tersebut bukanlah parti. Namun itulah adat resam dalam berpolitik.

Gomo MENGESA kepada Pemilik Wajah di dalam gambar di atas Abdul Rahim Kamarudin untuk menjelaskan apakah benar gambar di atas adalah dirinya dan adakah pada waktu Gambar ini di rakam Wanita tersebut merupakan Isteri yang SAH kepada dirinya.

Gomo juga MEMINTA jika benar Gambar tersebut adalah dirinya dan wanita tersebut pada masa kejadian bukan Isteri nya yang SAH maka silalah UNDUR DIRI dari segala Jawatan yang di sandang bagi membersihkan imej parti yang tercalar.

Gomo tidak menafikan baik sama ada pihak BN mahupun Pakatan masing masing mempunyai Tabiat Seks yang sukar di kawal apatah lagi bila menjelang usia di peringkat 40 tahun ke atas. Namun apabila menceburi bidang Politik maka hal hal sebegini haruslah di elak agar tidak mencemarkan parti yang di wakili.

Perang sekarang bukan lagi perang Poster mahupun pentas ceramah namun perang Politik sekarang membuka apa sahaja yang ada bagi memenangkan Parti yang di wakili. Tidak salah pihak Pembangkang mengeluarkan gambar ini memandangkan tugas tersebut merupakan tugas mereka sebagaimana kami lakukan.

Sekali lagi Gomo DESAK Abdul Rahim Kamarudin Menjelaskan Tentang Gambar yang tersebar ini agar Rakyat dan parti mengetahui kebenarannya.

Psssttt..........Gomo juga kagum dengan pemimpin UMNO yang memilih Anak Dara Bergetah daripada puak Pembangkang yang memilih Lelaki Jambu dan Bini Orang....he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kisah Tauladan Sempena Malam Jumaat He he he

Seorang budak kecil sedang memanjat pokok mangga ditepi rumahnya, tetiba dibawahnya melintas penghulu kampung tersebut sambil memandang keatas. "MasyaAllah" tok penghulu tersebut tetiba bersuara dan menyuruh budak kecil tersebut turun. Setelah budak kecil itu turun, tok penghulu memarahi beliau.

Tok penghulu : Hey budak, lain kali kalau nak memanjat pokok, pakai seluar dalam dulu. Tak senonoh betul

Tok penghulu tersebut memberikan wang RM5.00 dan menyuruh budak itu membeli seluar dalam.

Setelah pulang kerumah, budak tersebut menceritakan segala-galanya kepada emaknya. Esok pagi-pagi lagi, emak budak tersebut pula memanjat pokok tersebut tanpa memakai seluar dalam.

Dalam hatinya berkata "kalau anak aku boleh dapat RM5.00, aku yang dah besar ni, koman-koman boleh dapat RM20.00".

Seperti semalam, tok penghulu sekali lagi melintas kawasan tersebut sambil memandang keatas.

"MasyaAllah" sekali lagi tok penghulu terkejut dan memanggil emak budak tersebut turun.

Dengan hati yang gembira kerana perangkapnya untuk mendapat RM20.00 akhirnya hampir menjadi kenyataan.

Tok penghulu : Kamu dengan anak kamu sama saja, dah tahu nak panjat pokok, pakai lah seluar dalam... tak senonoh betul.

Selepas selesai membebel tok penghulu menyeluk poketnya dan mengambil wang lalu berkata :
"Nah 20 sen, pergi beli pisau cukur".=))

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP