Bila Pembunuhan Ke Atas Najib Gagal Maka Rosmah Pula Menjadi Sasaran Pembunuh Politik Pembangkang

Saturday, March 19, 2011


Itulah puak Pakatan Haram yang menggunakan Modus Operandi membunuh personaliti pemimpin BN. hal ini bukan baru malah sejak wujud nya parti politik lagi propaganda ini di lakukan. Malah dengan adanya laman Blogg waktu ini menjadikan ianya semakin berkembang dan di jadikan medium utama untuk membunuh seseorang pemimpin.

Apa yang Gomo nak ceritakan di sini ialah pembunuhan personaliti Dato Seri Najib Tun Razak Perdana Menteri Malaysia. Puak Pakatan pembangkang telah cuba sedaya upaya untuk membunuh karier D.S. Najib sewaktu beliau masih menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri lagi dan ini di akui oleh pemimpin Pakatan Pembangkang yang sekarang ini bergelar Ahli Parlimen Bebas.

Jika anda masih ingat bagaimana Wang sebanyak RM4 juta di peruntukkan oleh PAS Untuk membunuh personaliti Pak Lah Perdana Menteri sebelum Najib maka dalam Pembunuhan terbaru ini tidak mustahil lebih banyak wang yang telah di keluarkan oleh Pembangkang dalam mematikan Personaliti D.S.Najib.

Namun demikian usaha Pakatan pembangkang Gagal sama sekali dalam membunuh D.S.Najib memandangkan Kepimpinan Najib yang Telus dan Ramah kepada Rakyat menjadikan Najib lebih di gemari rakyat tampa mengira Agama dan Bangsa. Lihat sahaja di mana Najib hadir pasti sambutan yang di terima amatlah memberangsangkan sama sekali. Pendek kata untuk Membunuh D.S.Najib mereka telah GAGAL sama sekali.

Jadi oleh kerana usaha membunuh personaliti Najib telah Gagal maka mereka puak Pakatan cuba pula membunuh Personaliti Datin Seri Rosmah Mansur Isteri PM. Pembunuhan Personaliti ini bukan baru malah telah cuba di lakukan sejak D.S.Najib menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Jika kita lihat Blogg Blogg Pembangkang tidak pernah lekang dalam menceritakan isu Rosmah dari pagi sampai ke pagi banyak isu semuanya tertumpu ke arah D.S. Rosmah Mansur. Malah jika kita buat analisi juga kita akan dapati D.S.Rosmah lah yang paling banyak di serang berbanding dengan Kepimpinan BN yang lain.

Kenapa Menyerang D.S. Rosmah? Ini lah Pembunuhan Serampang dua mata yang Pembangkang lakukan. Apabila pembunuhan Solo ke atas D.S.Najib tidak menjadi maka di Bunuh nya pula D.S. Rosmah agar rakyat menjadi Meluat dan Marah dengan kepimpinan D.S.Najib. Hebat pakatan Pembangkang kerana strategi nya nampak menjadi jadi kebelakangan ini.

Yang terbaru ini apabila Datin Seri Rosmah menyatakan mengenai isu Gempa Bumi dan Tsunami yang melanda di Jepun. Tidak ada langsung kesalahan dalam ucapan D.S. Rosmah namun puak Pakatan Pembangkang menyebarkan agenda Fitnah dengan mendakwa D.S.Rosmah menghina rakyat negara Jepun di atas kejadian yang berlaku. Fuh...hebat benar permainan Pakatan Pembangkang yang tdak putus putus menyebarkan Fitnah.

Apa yang sebenarnya di Ucapkan oleh D.S. Rosmah amatlah berbeza sekali dengan laporan dari Pembangkang. Dalam ucapan tersebut Datin Seri Rosmah menyatakan:

"
D.S. Rosmah menyatakan apa yang terjadi menjadi pengajaran kepada negara negara lain termasuk Malaysia"


Jadi di mana kesalahan dalam ucapan D.S.Rosmah tersebut? Itu lah yang sebenarnya berlaku bila apa sahaja kenyataan cuba di putar belitkan pakatan Haram agar Rakyat Malaysia membenci D.S.Rosmah dan akhirnya BN tewas pada PRU 13.

Malah dengan Fitnah Pakatan Pembangkang ini juga sebenarnya amat memalukan Malaysia kerana isu ini di naikkan menjadi topik perbualan dunia yang mana mungkin ada segelintir rakyat Jepun yang terguris hati dengan Fitnah yang pakatan Pembangkang sebarkan dan akhirnya yang Malu adalah kita sendiri rakyat Malaysia.

Itulah PEMBUNUHAN yang telah mereka pakatan Lakukan, Tak dapat Gading tulang pun jadi lah dan itulah antara yang menjadi penyebab D.S.Rosmah menjadi mangsa dalam kerakusan Pembangkang Menguasai Politik Malaysia.

Gomo pinta kita semua menyambung susulan Artikel ini dengan melihat sendiri Video yang telah di putar belitkan Pakatan Pembangkang di Blogg RBF KLIK DI SINI

Anwar Ibrahim memalukan Malaysia di luar negara dan jangan kita lupa bagaimana Anwar Brahim MEMPERLEKEHKAN Batik keluaran Malaysia apabila si Anwar bercakap di Indonesia. Anwar Brahim kata "Batik Terbaik dan asal dari Indonesia dan Batik Malaysia tidak bagus dan berkualiti Rendah". Lagi Dasyat Memalukan Negara Malaysia tapi puak Pakatan tak tegur pun si Al Juburi ni.

Psssttt...Anwar Brahim BUNUH diri Sendiri bila Air Mani nya dalam Jubor Saiful Bukhari..ha ha ha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

"ELEK" Itulah Suara Rakyat Ampang Jaya Kepada Pakatan Haram Selangor


Hari ini berlangsungnya Program Merakyatkan Seni Budaya Sukan Rakyat 2011 bertrmpat di Kg Melayu Ampang Jaya yang di rasmikan oleh Dato Seri Utama Rais Yatim.

Program yang di adakan hari ini mendapat sokongan dari semua komponen BN dan juga rakyat sekitar Ampang Jaya. Hadirin yang hadir menjangkau 700 orang.

Dalam ucapan Dato Seri Utama Rais Yatim beliau meminta rakyat di Ampang menilai sendiri apa kemajuan yang di capai selama mana kerajaan Pakatan Rakyat mentadbir Selangor. " Apa yang ada di Ampang? Apa yang di bangunkan mereka selama ini?"

Hadirin yang hadir membalas dengan jawapan " Elek" Tidak ada satu pun pembangunan buat rakyat Ampang Jaya di bangunkan oleh mereka Pakatan Rakyat.

Dalam pada itu Dato Ismail Kijo Penyelaras Parlimen Ampang Jaya melahirkan rasa terima kasih kepada hadirin yang hadir yang menunjukkan Bukti bahawa Rakyat di Ampang Jaya menyokong penuh Barisan Nasional.

Kahadiran pelbagai kaum juga membuktikan semangat 1 Malaysia. Wujud dengan subur di Ampang jaya dan dengan yakin Dato Ismail Kijo menyatakan BN akan rampas semula Parlimen Ampang Jaya dan Selangor pada PRU 13 akan datang ini.

Program berkenaan selesai jam 5 petang dengan penyampaian anugerah kepada mereka yang berjaya melanjutkan pelajaran ke IPTA dan juga penerima sumbangan dari Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan.

Gomo amat tertarik dengan kenyataan Dato Seri Utama Rais Yatim apabila bulan lepas satu program Pakatan Rakyat Selangor di adakan di De Palma Hotel yang menjemput 500 orang hadir namun hadirin yang hadir pada program berkenaan hanya 60 orang sahaja yang membuktikan Rakyat Ampang dan Selangor menolak Kerajaan Pakatan Rakyat Haram Selangor!


Psssttt... Harap rakyat Malaysia sedar hakikat bahawa tidak ada pun yang di bangunkan oleh Kerajaan PR melainkan rompakan wang rakyat!

Read more...

Nasha Aziz Di Rompak Kenapa Khalid Gagap Pula Terlibat?Nasha Kena Rompak lain cerita beb, tapi ni nak cerita mengenai Kerajaan Pakatan di bawah Khalid Gagap......Rompak kaw kaw sampai rakyat menjadi Mangsa. Nasha Aziz takpa, biar Gomo bantu dia....he he he

Ini lah realiti yang sebenarnya terjadi selama mana mereka Pakatan Haram mentadbir Negeri Selangor. Bukan sedikit yang mereka Rompak malah sudah berjuta juta di Sapu mereka yang berkepentingan dalam Pentadbiran Selangor.

Patutlah Yang Teramat Mulia Baginda Tuanku Sultan Selangor murka dengan pentadbiran Khalid Gagap dan pemimpin Pakatan yang lain di Selangor. Rupa rupanya mereka Kerajaan Pakatan Kaki ROMPAK Wang Rakyat dengan melakukan bermacam macam aktiviti tampa faedah demi merompak Wang Rakyat.

Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dicabar meletakkan jawatan sebagai Menteri Besar Selangor kerana kesilapannya melantik kroni memegang jawatan penting dalam Yayasan Selangor.Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor, Datuk Seri Noh Omar berkata, pelantikan Pengurus Besar dan Timbalan Pengurus Besar tidak dibuat melalui prosedur yang betul kerana bukan pilihan utama panel temu duga.

Katanya, Abdul Khalid telah menggunakan kuasanya sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah dalam menentukan pelantikan dua jawatan penting termasuk seorang lagi telah mendapat Notis Kebankrapan. “Abdul Khalid telah melakukan kesilapan besar kerana melantik individu yang tidak berkredibiliti menerajui Yayasan Selangor sehingga menyebabkan yayasan itu mengalami defisit sehingga RM7.41 juta.


“Saya cabar Abdul Khalid untuk meletakkan jawatannya sebagai Menteri Besar kerana mengamalkan kronisme dan tidak telus dalam pelantikan dua jawatan penting dalam Yayasan Selangor,” katanya di sini, semalam. Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas laporan sebuah akhbar semalam yang semalam yang mendedahkan Yayasan Selangor mengalami defisit sebanyak RM7.41 juta akibat, perbelanjaan yang tidak telus, tidak berhemah dan tidak munasabah.

Noh berkata, sebelum ini Abdul Khalid menuduh pemimpin Barisan Nasional (BN) mengamalkan kronisme tetapi hari ini Menteri Besar Selangor itu terang-terang melakukan perbuatan tersebut.

“Tidak usah lagi menipu rakyat. Abdul Khalid tidak perlu mengambil tindakan terhadap Pengurus Besar dan Timbalan Pengurus Besar kerana kesilapan bermula daripada beliau sendiri. “Oleh yang demikian, beliau perlu bertanggungjawab dengan meletakkan jawatannya. Usah tuding jari menyalahkan orang lain. Saya tunggu beliau berbuat demikian,” kata Ahli Parlimen Tanjong Karang itu.

Semakan audit juga mendapati terdapat pembayaran elaun-elaun yang tidak sepatutnya dibayar kepada Ahli Mesyuarat di dalam yayasan itu.


Sumber Blogg Noh Omar.Net

Apa lagi yang Rakyat Selangor nak lihat? Nak tunggu sampai Negeri Selangor BANGKRAP dek kesan Rompakan demi Rompakan yang di lakukan Kerajaan Pakatan Haram Selangor di bawah kepimpinan Khalid Gagap?

Rakyat Sarawak juga harus mengambil Iktibar dari apa yang telah berlaku dalam Pentadbiraan Kerajaan Pakatan Haram. Belum sepenggal mereka mentadbir negeri Selangor dah bermacam macam hal yang berlaku. Kebajikan rakyat tidak di jaga, pembangunan tidak ada yang terlaksanan namun Program meraikan kemenangan sahaja yang mereka pentingkan.

Wang Rakyat di Rompak dengan Rakus!!!


Psssttt...Tak pasal pasal Rakyat Selangor dapat akibatnya
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KECOH 18 SG - Pergaduhan Tercetus, 46 Menjadi Korban Akibat Perebutan Kerusi


Sekadar Gambar Hiasan

Pergeseran di antara Pakatan Rakyat Sarawak semakin menjadi jadi sebelum menjelangnya PRU Sarawak yang di jangkakan pada bulan April ini. Pergeseran ini sebenarnya bukan lah baru di antara mereka Pakatan Rakyat tetapi sudah acap kali kedengaran dan berlaku.

Sebelum ini kita di khabarkan mengenai perebutan kerusi Dun yang akan di pertandingkan pada PRU Sarawak, perebutan kerusi Dun di Bandar yang melibatkan DAP dan PKR. Hal ini berlaku apabila DAP yang terlebih dahulu memasuki Sarawak tidak memberikan laluan kepada PKR untuk bertanding di kerusi Dun yang sebelum ini di tandingi DAP.

Pergeseran tersebut membawa kepada Campur tangan Dato Seri Anwar Ibrahim penasihat Pakatan Rakyat yang akhirnya menyetujui bahawa Dun di Bandar seperti dalam parlimen Sibu, Kuching, Miri dan Bintulu adalah di berikan kepada DAP dan PKR hanya akan bertanding di pinggir bandar dan kawasan pendalam.

Walaupun pergeseran di antara DAP dan PKR nampak seperti sudah selesai namun sebenarnya masih belum di muktamadkan memandangkan rakan sekutu Pakatan rakyat PAS dan SNAP juga inginkan pengagihan kerusi yang adil pada PRU Sarawak ini.

Terbaru parti SNAP yang sudah pun mengumumkan sebanyak 16 kerusi yang akan di tandingi mereka pada PRU Sarawak ini. Dengan pengumuman SNAP ini DAP dan PKR serta PAS sekali lagi bertelagah memandangkan SNAP telah mengumumkan akan bertanding di kerusi yang sebelum ini di persetujui oleh Anwar Ibrahim untuk membahagi bahagikan kepada PKR dan DAP.

Ini mendatangkan ketidak puashatian beberapa individu dalam PKR dan DAP yang menggugut untuk keluar dari Parti jika SNAP tidak berundur dari Kerusi yang menjadi keutamaan kepada PKR dan DAP. Ugutan demi Ugutan ini semakin kuat di dengar apabila ada desas desus yang Baru Bian Kepala PKR Sarawak akan mengadakan perjumpaan tergempar bersama wakil DAP,PAS dan SNAP dalam cubaan rundingan akhir bagi pengagihan kerusi Dun yang di pertandingkan.

SNAP sebenarnya cuba memberikan satu amaran kepada PKR yang di terajui oleh Baru Bian untuk tidak sewenang wenangnya menentukan Kerusi yang Boleh atau tidak boleh SNAP duduki. SNAP lebih lama dari DAP dan PKR di Sarawak dan mempunyai kepakaran serta Jentera dalam memastikan Kempen mereka berjaya.

Dengan kekalutan mencari jalan penyelesaian ini dapatlah kita semua lihat bahawa mereka PAS,DAP,PKR dan SNAP tidak bersatu hati dalam memperjuangkan nasib rakyat Sarawak. Hanya kerusi Dun sahaja pergolakan demi pergolakan berlaku apatah lagi jika Sarawak di Tadbir mereka Pakatan Rakyat ini.

Rakyat Sarawak seharusnya mengambil contoh di atas apa yang berlaku di Sememanjung bagaimana mereka sesama mereka Pakatan rakyat bertelagah sehinggakan ada kejadian yang melibatkan pergaduhan ekoran hal politik yang tidak sehaluan dalam membela rakyat.

Rakyat di semenanjung sudah menolak Pakatan rakyat ini dengan di buktikan dalam banyak pilihanraya Kecil maka apa guna nya lagi jika Rakyat Sarawak mengambil Risiko untuk mendampingi mereka Pakatan rakyat ini. Kesatuan mereka wujud atas dasar Kuasa semata mata dan bukanlah untuk membantu rakyat.

Semoga Rakyat Sarawak dapat menilai bagaimana Utuhnya Barisan Nasional Sarawak dalam apa jua Keputusan yang di lakukan. Itu lah buktinya Komponen Barisan Nasional Sarawak satu hati dan sekata dalam memastikan Rakyat Sarawak terus di bela. KLIK DISINI

Psssttt...We Care Sarawak...... Papa Gomo Akan Ke Sarawak Membantu Komponen Barisan Nasional Di Sana


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP