Nik Aziz Tua Kutuk Meh Sini Nak Khabar Kesihatan Baginda Tuanku Sultan Ismail Petra

Thursday, March 31, 2011


Daulat Tuanku Sultan Ismail PetraDaulat Tuanku Sultan Ismail Petra

Gambar gambar di atas memberikan seribu makna kepada kita semua terutama Rakyat Kelantan akan Tahap Kesihatan Baginda Tuanku Sultan Ismail Petra. Benar memang baginda berkerusi Roda dan tidak dapat bergerak seperti dahulu namun MINDA, AKAL, INGATAN Baginda masih Kuat dan tidak seperti di laporkan oleh Nik Aziz MB Kelantan sebelum ini.

Lihat lah memek memek Muka dan pergerakkan Mulut baginda Tuanku Sultan dalam gambar di atas. Tuanku Sultan Ismail Petra berupaya bercakap walaupun perlahan tutur kata Baginda.

Nilaikan lah wahai Nik Aziz Nik Mat, Nilaikan lah......dan ingat kembali pantun Yang datu ketika dulu Nik Aziz ucapkan dalam Dewan Undangan Negeri Kelantan di bulan November 2007, :


" Tuan Tabal Tuan Guru Telok Kemang Masjid Tanah, Jangan Tabal Sultan Baru Sial Majal Ke Lubang Tanah"


Lagi Gambar Gambar Menarik
KLIK PAPA GOMO WORLD FOTOPAGES

Psssttt...Daulat Tuanku Sultan Ismail Petra, Gomo anak jati Kelantan!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Konspirasi Terancang Atau Tidak Di Rancang?Hebat dan cukup terancang, itulah yang Gomo boleh andaikan mengenai isu yang melibatkan Tuanku Sultan Ismail Petra Sultan Kelantan Darul Naim.

"Cik Puan Elia Suhana Ahmad disahkan kekal sebagai isteri kedua bekas Sultan Kelantan, Sultan Ismail Petra, setelah Mahkamah Rayuan Syariah Kota Bharu hari ini menolak rayuan permohonan pengesahan lafaz cerai terhadap beliau."
Petikan Bernama 30hb Mac 2011

Bukan semua rakyat tidak mengetahui bahawa Hari Keputeraan Baginda Sultan jatuh pada Tanggal 31hb Mac pada setiap tahun, malah pada 30hb Mac juga kebiasaanya akan ada majlis buat rakyat Kelantan di Istana Baginda. Tapi cuba anda semua lihat mainan Jahat pihak pihak tertentu dalam hal ini.

Semalam iaitu tanggal 30hb Mac satu Majlis Hari Keputeraan Baginda Tuanku Sultan telah di adakan di Istana Mahkota Negeri Kelantan. Tiap tiap tahun memang ada majlis sebegini di jayakan bagi menyambut Keputeraan Baginda Tuanku Sultan Ismail Petra. Tapi apa Mahkamah Syariah Kelantan buat???

Seolah olah ada hal terancang yang berlaku yang mana pada Tanggal 30hb Mac jugalah Kes Mahkamah yang melibatkan Isteri Kedua Baginda Sultan di bicarakan. Ehhh apa dah tidak ada tarikh Lain lagi ke nak jalankan perbicaraan? kenapa pada hari keputeraan Baginda Sultan hal sebegini berlaku?

Harap semua dapat Fikir Fikir kan hal ini.


Psssttt....Hebat plot drama ni, Moga Tuanku Sultan Ismail Petra bertambah Sihat HendakNya


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Seks Anwar Ibrahim Mula Di Jual Di Petaling Street?Baru dapat makluman katanya Video Seks yang melibatkan Anwar Ibrahim telah mula tersebar di Petaling Street yang mana di jual dengan harga RM 20 sekeping, Butiran Lanjut.................Read More


Psssttt...Betul ke ni? kalau betul jom pakat pi beli

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Blogger Pro BN Sarawak Akan Pastikan Pakatan Pembangkang Di Penggal Kepala Mereka
Hebat dan begitu ampun para barisan Blogger Sarawak menjelang Pilihanraya Umum Sarawak yang akan di jadualkan penamaan calon nya pada 6hb April dan pengundian pada 16 April.

Mari kita baca Apa kata Blogger Sarawak yang sanggup berjuang Sampai MATI mempertahankan Tanah Air Sarawak dari Parti Luar DAP,PKR dan PAS yang cuba menghuru harakan keharmonian Kaum kaum yang ada di Sarawak.

KLIK DI SINI


Psssttt....Akan ke Sarawak tapi tak tahu bile....huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Daulat Tuanku Sultan Ismail Petra Selamat Menyambut Hari Keputeraan Baginda SultanDaulat Tuanku Sultan Ismail Petra


Istana Mahkota Kelantan 30 Mac 2011, Satu majlis sambutan Keputeraan baginda Tuanku Sultan Ismail Petra di adakan di sini dalam suasana yang sederhana yang turut di hadiri sekitar 3 ribu Rakyat Jelata Negeri Kelantan Darul Naim.Turut sama dalam majlis pada petang semalam Raja Perempuan Tengku Anis dan Tengku Temenggong Tengku Fakry serta sanak saudara Kerabat Negeri Kelantan.Pada majlis semalam rakyat Kelantan yang hadir sempat beramah mesra bersama Baginda Tuanku Sultan Ismail Petra yang di lihat semakin sihat dari penyakit Strok yang di alami baginda Tuanku.Gomo yang hadir semalam dapat melihat bagaimana Tuanku Sultan Ismail Petra berinteraksi dengan rakyat walaupun percakapan baginda agak perlahan namun iaya di fahami oleh rakyat Jelata. Ada satu ketika di mana wartawan bertanyakan kepada Baginda Sultan sudah makan atau belum Baginda Sultan menjawap "sudah" dan bila di tanya lagi minum apa maka Baginda Sultan menjawap "susu" .
Syukur ini lah yang sebenarnya Rakyat Kelantan inginkan, yang mana Sultan mereka bertambah sihat dari masa ke semasa dan sihat seperti sediakala agar Baginda Tuanku dapat mencemar Duli mengunjungi mereka Rakyat di bawah ini.Majlis semalam berlangsung pada jam lebih kurang 4.30 petang dan kemudiannya berakhir pada jam 6.00 petang akibat hujan yang turun yang mana memaksa Tuanku Baginda Sultan terpaksa di bawa ke dalam Istana bagi menjaga tahap kesihatan baginda Sultan.Raja Perempuan Tengku Anis bersama Tengku Temenggong Tengku Fakry mengambil alih tugas Baginda Tuanku Sultan dengan beramah mesra bersama rakyat yang ada.

Dalam majlis semalam juga Raja Perempuan Tengku Anis mewakili Baginda Tuanku Sultan bagi menyampaikan sumbangan kepada Ibu Ibu Tunggal dan juga anak anak Yatim serta pelajar Tahfiz yang ada di Kubang Kerian di mana tempat terletakknya Istana Mahkota Kelantan yang di diami Baginda Sultan ketika ini.Gomo yang buat pertama kalinya dapat bersemuka dengan Baginda Tuanku Sultan amat terharu apabila seorang penyayi mendendangkan lagu Cek Mek Su di awal persembahan kerana Tuanku Sultan begitu gembira dan di lihat tersenyum sepanjang lagu itu di nyayikan. Di fahamkan lagu Cek Mek Su itu memang menjadi lagu kesukaan Baginda Sultan sejak dulu lagi.Sebenarnya pada semalam Gomo ingin membuat temubual bersama Baginda Tuanku Sultan namun keadaan tidak mengizinkan kerana Flight jam 8 malam tidak memberi ruang buat Gomo berada di Istana Mahkota lebih lama kerana terpaksa bergegas kembali semula ke Kuala Lumpur.
Dua wanita di atas merupakan Anak saudara baginda Tuanku Sultan
Yang senatiasa bersama Tuanku dan amat rapat dengan baginda sejak Kecil lagi


Namun apa yang Gomo nak sampaikan kepada seluruh Rakyat Malaysia terutama nya Rakyat kelantan bahawasanya Keadaan Tuanku Sultan Ismail Petra bertambah baik dan sememangnya Baginda Tuanku tahu berfikir dan menentukan betul atau salah dalam sesuatu pekara.Ini yang sebenarnya Gomo nak bandingkan di Antara Kesihatan Baginda Tuaku Sultan dan Nik AZiz MB Kelantan.

Tuanku Baginda Sultan boleh Menitahkan sesuatu pekara tampa perlu bersidang kerana Baginda merupakan Raja dan Ketua Negeri. Namun MB seperti Nik Aziz tidak boleh dengan hanya memberikan Arahan semata mata tampa persidangan dengan Exco Kerajaan negeri yang lain.

Jangan Ingat LEVEL Nik Aziz setaraf dengan Sultan dan jangan rasa Sultan tidak mampu memerintah sebuah negeri apabila Baginda kurang upaya kerana yang mengerakkan pemikiran adalah Otak bukan seperti Nik Aziz yang Otak nya letak di LUTUT.

Akhir kata dari Papa Gomo Selamat menyambut Hari Keputeraan Baginda Tuanku Sultan Ismail Petra semoga Baginda Tuanku bertambah Sihat dan kembali seperti sediakala. Gomo juga pinta agar anak anak Kelantan Khusunya mendoakan agar Baginda Sultan segera sembuh. Amin.......

Lagi Gambar Gambar Sekitar Majlis Keputeraan Baginda Sultan Semalam
KLIK PAPA GOMO WORLD FOTOPAGES


Psssttt..... Puas hati dapat bersalaman dengan baginda Tuanku Sultan Ismail Petra


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Syabas D.S. Utama Rais Yatim Kerana Menolak Permohonan Namewee Ku Ku


Namewee Babi Tonyok

Tahniah di atas penilaian yang telah di buat oleh Kerajaan Malaysia melalui Dato Seri Utama Rais Yatim dalam isu peruntukkan Dana Kreatif buat penyayi Rap RACIST Namewee.

"Kerajaan menolak permohonan penyanyi rap kontroversi yang juga pembikin filem, Namewee untuk mendapatkan geran RM2.5 juta dari Dana Industri Kreatif, kata Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Rais Yatim.


kata Rais, permohonan itu tidak boleh dipertimbangkan kerana pengarah filem, penulis lakon layar dan pelakon, Namewee, terlibat dalam aktiviti yang bertentangan dengan norma dan nilai-nilai masyarakat Malaysia."


Petikan Bernama

Gomo amat bersetuju 100% dalam hal ini memandangkan kita tidak boleh memberikan sebegitu mudah kepada Namewee seorang yang Biadap kerana sejarah pernah membuktikan bahawa beliau memang tidak mendukung semangat Warganegara yang mencintai Tanah air.


Lagu penghinaan nya ke atas lagu Negaraku sehingga ke hari ini masih memberi BISA kepada rakyat Malaysia yang bukan sahaja orang Melayu merasa malu malah seluruh Kaum juga turut sama terkilan dengan tindakan biadapnya itu.

Buat Namewee di harap jangan merasa hampa kerana banyak lagi peluang buat anda mendapatkan dana dalam pembikinan Filem Nasi Lemak yang anda inginkan itu. Banyak syarikat syarikat Koporat yang rasanya sudi membantu anda dalam mendapatkan dana buat pembikinan Filem ini malah rasanya dengan kutipan Derma dari peminat anda di Malaysia dan luar pastinya nilainya lebih dari RM2.5 juta yang di pohon.

Buat Namewee juga jika ingin pihak kerajaan membantu anda maka bolehlah berjumpa dengan Presiden MCA kerana MCA salah satu parti Komponen Barisan Nasional yang mempunyai keupayaan dalam membantu anda. Jika tidak dapat bantuan dari MCA bolehlah berjumpa dengan Lim Kit Siang bagi mendapatkan Dana dari DAP.

Buat Namewee, sejarah Hitam anda tidak mudah di lupakan walaupun permohonan Maaf anda telah di sampaikan namun Kenangan Silam sukar untuk di padam dalam memori ini.

Berjuanglah Namewee sehingga ke Titisan darah yang terakhir kerana kami juga akan turut sama Berjuang walaupun berkecai badan ini.


Psssttt..Ada sapa sapa nak bantu Namewee? Anwar Brahim boleh tolong kot?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP