Anwar Ibrahim Hanya Makan Karipap Demi Kempiskan Perut Nya

Saturday, April 2, 2011
1. "Wajahnya memang seperti saya, tapi perutnya lebih buncit dari perut saya" (dlm video tersebut). Itu komen AnWAR dlm sidang media pertama beliau mengulas isu video yang dikaitkan dengan dirinya, w/pun beliau belum lagi menontonnya. Penulis juga tidak tahu sejauh mana 'kehadapan' perut lelaki dalam video tersebut.


2. Mengenali AnWAR, beliau memang cukup menjaga penampilannya. x-pkr pernah menulis AnWAR ini metroseksual, lelaki yang cukup menjaga penampilan dirinya. Lantaran itu, penulis tidak terkejut jika ada laporan AnWAR mengunjungi spa. Beliau memang ada berkunjung ke sana terutama bagi mendapat rawatan pembersihan muka (facial).

3. Namun itu dulu, selepas saja AnWAR dikaitkan dengan kes liwat yang melibatkan Saiful, penampilan AnWAR segera berubah. Mukanya yang dulu sering dirawat rapi, kini kelihatan kusam. Rambutnya yang dulu diletak pewarna bagi menghitamkan uban yang kelihatan, kini dibiarkan saja. Juga tiada lagi kacamata berjenama dipakai AnWAR.

4. Konon setelah menjalani rawatan laser di mata beliau. Dimaklumkan AnWAR segera mengubah penampilannya bagi menarik simpati masyarakat. 'Perunding imej' AnWAR mengatakan simpati masyarakat akan berkurangan jika AnWAR terus tampil dengan penuh bergaya. Maka itu gaya penampilan beliau berubah sekarang.

5. Sumber dalaman PKR juga memaklumkan AnWAR sekarang berusaha keras 'mengempiskan' perut yang agak boroi sekarang. Dalam banyak acara-acara yang dianjurkan PKR, AnWAR memilih untuk menjamah sedikit saja makanan yang dihidangkan penganjur terutama waktu tengah malam selepas selesai ceramah.

6. Tidak mahu mengecilkan hati penganjur, AnWAR secara berjenaka menyatakan amat susah berkahwin dengan seorang doktor yang sentiasa mengawal diet pemakanannya. Satu sumber lain pula menyatakan AnWAR secara agresif mula menghentikan pengambilan nasi dengan tujuan yang sama (mengempiskan perutnya).


7. Ini ada kaitan dengan dakwaan AnWAR bahawa org yang didalam video itu lebih buncit perutnya dari beliau. Jika penyiasatan mengambil masa terlalu lama, tidak mustahil AnWAR menyelak bajunya pula selepas ini bagi menunjukkan perutnya yang 'kempis' itu. Jangan dikesampingkan samasekali kemungkinan ini.

8. Bagi orang terdesak seperti AnWAR, beliau berpotensi melakukan apa saja bagi menguatkan penafian beliau ttg kaitan dengan video tsb. Berbohong telah menjadi 'makanan' ruji AnWAR. W/pun bukti saintifik mampu menepis hujah AnWAR, AnWAR tidak peduli. Tujuan beliau hanya satu, membuat kekeliruan di kalangan masyarakat.

9. Maka itu, kepada pihak berkuasa, janganlah mengambil masa terlalu lama menyiasat kes ini. Ada benarnya juga hujah YB Wee Choo Keong (Wangsa Maju) mencadangkan satu badan bebas segera ditubuhkan. Choo Keong tahu AnWAR dan pembangkang tetap menolak hasil siasatan oleh pihak polis dan menjadikan politik sebagai isu nanti.


Maka itu, wajarlah penubuhan sebuah badan bebas disegerakan sebelum perut AnWAR benar-benar kempis akibat diet yang beliau amalkan sekarang ini.........

Sumber Blogg X-PKRGOMO: Gomo memang tak nafikan Anwar Ibrahim pastikan akan menggunakan apa sahaja bagi meloloskan dirinya dalam isu terbaru Video Seks lakonannya ini. Malah dalam kes kes terdahulu seperti Kes Liwat juga bermacam macam helah yang Anwar Ibrahim Gunakan. Memang tak dapat di nafikan Anwar Ibrahim Panjang Akalnya.

Kita minta agar Suruhanjaya Di Raja di Tubuhkan dengan segera bagi menyiasat Lelaki di dalam Video Porno kerana Rakyat Malaysia ingin mengetahui kebenarannya.


TUBUHKAN SURUHANJAYA DI RAJA SIASATAN!!!
KLIK DI SINI


Psssttt...Anwar Diet makan karipap je hari hari....DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Doa Saiful Bukhari Di hadapan Kaabah Di Makbulkan Allah SWT
Lihat gambar di atas dan sama sama kita menilai maksud tersirat dari Gambar yang penuh makna ini. Allah Maha Besar dan itulah yang berlaku ke atas Anwar Ibrahim di atas Dosa Dosa nya yang selama ini mengaburi mata Rakyat terutama Penyokong Tegar Al Juburi ini.

Saiful Bukhari selalu menyebut...

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil pasti Jatuh

Buktinya sekarang setelah Saiful Bukhari pulang dari menunaikan Ummrah di makkah dan memohon doa di depan Kaabah maka satu persatu Kedajalan Syaitan Anwar Ibrahim terbongkar. Allah maha besar!!!


Psssttt....Anwar Ibrahim nak kata apa? Juak Pencacai pakatan nak kata apa? HuhuhuBukan macam Nik Ajis yang BACHOL menyokong
Peliwat Tegar Anwar AL Juburi.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Seks Songsang - Wartawan Di Cabul Kemaluan Oleh Lelaki Gay Jamban
Siapa lelaki di atas ni? Gaya nya persis dengan gay Jamban. Gelagat nya juga tak ubah seperti Arbok yang selalu merayap di lorong lorong Gelap waktu malam hari. Siapa Lelaki Gay Jamban ini?

Mungkin ada yang sudah mengenali dan mengetahui lelaki gay jamban ini namun barangkali ramai yang tidak mengetahui temubual Wartawan GWM dengan Lelaki gay Jamban ini.


Bayangkan lah di akhir sesi Lelaki Gay Jamban cuba meraba Kemaluan Wartawan GWM. Memang Gila Batang si Gay Jamban ni.


Jom kita layan kisah Temubual Wartawan GWM dengan Gay Jamban ni.......Read More

Psssttt....si Poji blogger upahan Hussam yang bela Gay Jamban ni? Stock Kunyit penyedap ke?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP