"Dato Seri Najib Ada Kaitan Dengan Pembunuhan Altantuya" - Anwar Ibrahim

Monday, April 11, 2011
Dalam sidang Media semalam sewaktu Anwar Ibrahim menghina wartawan yang bertanyakan soalan mengenai Di Mana Jam Tangan Omega beliau telah menyebut satu pekara iaitu Soalan kepada para Wartawan untuk bertanyakan kepada Dato Seri Najib mengenai Kes Pembunuhan Altantuya.

Gomo merasakan rakyat perlu tahu bahawasanya Dato Seri Najib telah menjawap segala persoalan Rekayasa Fitnah Anwar Ibrahim dan Pakatan rakyat ini. Sudah acap kali kami para Blogger menjawap segala Rekayasa Fitnah Jahat Pakatan ini malah D.S. Najib sendiri pun mencabar Anwar Ibrahim untuk membuktikan apa sahaja yang ada dalam menyabitkan beliau dengan pembunuhan Altantuya.Saiful Bukhari telah Bersumpah bahawa beliau telah di LIWAT oleh Dato Seri Anwar Ibrahim malah Dato Seri Najib juga telah bersumpah bahawa beliau tidak mengenali Altantuya.

Jadi Anwar Ibrahim pula bagaimana? Jangan kata bersumpah, untuk Anwar Ibrahim menyerahkan DNA nya kepada mahkamah dalam isu LIWAT pun Anwar Ibrahim Enggan.

Jangan kata Anwar Ibrahim hendak Bersumpah, untuk Menjawap soalan di Mana Jam Tangan Omega pun Wartawan pula yang di maki hamun.

Itulah Bukti mana yang Hak dan mana yang Bathil dalam persoalan ini. Anwar Ibrahim sering melarikan diri dari menjawap apa yang rakyat ingin ketahui namun tiap kali di tanya maka tiap kali itu juga Anwar Ibrahim GAGAL menjawapnya.


VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM KLIK DI SINI UNTUK DOWNLOAD PERCUMA


Psssttt..... Sedikit masa lagi Video Seks Baru Anwar Ibrahim akan keluar......


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

SKODENG - Ahli PKR Kantoi Di Tangkap Ketika Sedang Melakukan Aktiviti Tak Bermoral


"Eh? Mereka Jentera PKR nak ke mana tu?"


" Lah...rupanya Mereka Kencing"


" Isy isy isy Tak tahan sangat lah agaknya tu"


" Kah kah kah Ahli PKR sendiri pun KENCING atas Bendera PKR"


Gambar gambar ini merupakan Gambar yang di ambil oleh seorang penduduk di Dun Jepak dan mengirimkannya kepada sahabat Gomo.

Emmm apa pun inilah dia Moral Ahli PKR, kalau kencing di tepi Pokok tu tidak ada apa lah sangat memandangkan memang biasa kita ni terutama orang lelaki yang dah tak tahan nak buang air.

Tapi bila Ahli PKR sendiri yang KENCING atas Bendera PKR jelas nak menunjukkan PKR ini tidak di yakini dan di sayangi oleh Ahli mereka. Takat pakai Baju dan Topi PKR tetapi tidak ada perasaan Sayang dan kasih pada Parti sendiri.

PKR
Parti Kencing Rakat

Sekarang PKR dah pun kena Kencing dengan Ahli nya sendiri

HUA HUA HUA

DOWNLOAD VIDEO SKODENG ANWAR IBRAHIM
DAN PELACUR CHINA KLIK DI SINIPsssttt... Kesian betul dengan PKR ni, betul betul Kasihan....Celako Celako Celako

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRN SARAWAK - Di Mana Kedudukan Anak Sarawak Dalam Kepimpinan DAP?Dalam poster di atas bukan sahaja kita ingin menunjukkan akan kepimpinan DAP yang penuh dengan Anak beranak mereka namun kita ingin menjelaskan kepada Rakyat Sarawak bahawa di dalam DAP ini tidak ada Anak Sarawak? Mana anak Sarawak?

Dari Atas sehinggalan kebawah semuanya di isi oleh orang Semenanjung dan tidak ada anak Sarawak di dalam barisan Kepimpinan Tertinggi DAP. Jadi bagaimana boleh mereka di dalam barisan kepimpinan DAP ini dapat membela negeri Sarawak?

Lihatlah dengan jelas mereka ini orang semenanjung yang datang cuba memporak perandakan negeri Sarawak. Bukan baru malah sudah lama mereka DAP ini cuba menanam sifat kebencian pada kaum kaum lain di dalam negeri Sarawak.

DAP anti kepada Bumiputera dan itulah yang terjadi bila mereka DAP hanya mementingkan Bangsa Cina yang boleh menjadi barua kepada mereka sahaja. Kepada bangsa Cina lain yang tidak menyokong DAP mereka akan tinggalkan begitu sahaja.Itu tidak masuk lagi dengan kaum Iban dan Dayak serta kaum kaum lain di Sarawak ini.

Ingatlah rakyat Sarawak, usah menjadi seperti di Semenanjung yang akhirnya merasa Menyesal di atas undi mereka kepada Parti DAP ini. Bukan sahaja orang Melayu dan India malah kaum Cina juga sudah menyesal dengan agenda DAP yang hanya Tamakkan kuasa semata mata.

Pembangunan demi pembangunan di lakukan oleh Kerajaaan barisan Nasional tampa mengira kawasan itu Cina majoritynya atau Iban atau Dayak atau Melayu atau Melanau. Kerajaan BN sentiasa adil mengikut kemampuan dan keperluan yang sepatutnya di berikan kepada rakyat.

Tolak DAP demi Pembangunan dan Kehidupan yang Harmoni buat Anak anak Sarawak


Sarawak We Care.....


Psssttt....DAP adalah parti racist!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Betapa Hina Nya Wartawan Apabila Di Caci Maki Anwar Ibrahim Ketua Umum Pakatan Rakyat


Nik Suriyani Megat Deraman

Kerana seorang wartawan Wanita Anwar Ibrahim mengamok sakan sampai membawa ke malam hari. Itulah yang berlaku apabila persoalan yang di tanya oleh seorang Wartawan Berkreabiliti Nik Suryani Megat Deraman GAGAL di jawap oleh Dato Seri Anwar Ibrahim.

Bukan lah satu soalan yang sukar untuk Anwar Ibrahim menjawap soalan tersebut memandangkan seluruh rakyat Malaysia ingin mengetahui pekara sebenar yang berlaku di dalam kisah Video Seks yang membabitkan Anwar Ibrahim dan Pelacur China.DI MANA JAM TANGAN OMEGA

Itu lah satu soalan yang jika benar Anwar Ibrahim tidak bersalah sudah pasti dengan tenang beliau dapat menjawapnya tampa perlu meninggikan suara dan memarahi Wartawan yang bertugas.

Anwar Ibrahim harus ingat kerja wartawan bukannya mudah dan memerlukan komitmen yang tinggi di tambah lagi dengan desakan pembaca dan penonton yang menginginkan sesuatu jawapan di jawap oleh mereka yang berkenaan.

Tidak ada salahnya wartawan Nik Suriani Megat Deraman bertanyakan soalan tersebut memandangkan isu Jam Tangan Omega itu sendiri pun di timbulkan sendiri oleh Anwar Ibrahim pada sidang Media yang pertamanya apabila menyatakan jam tangan Omega berada di dalam simpanan Kak Wan isteri Beliau.

Pada hari kelmarin isu Jam tangan Omega Hangat apabila Kak Wan isteri Anwar Ibrahim melenting apabila seorang wartawan bertanyakan di Mana Jam tangan Omega milik suaminya. Soalan yang sama dan bukannya sukar untuk Anwar Ibrahim menjawapnya malah kak Wan yang di katakan oleh Anwar Ibrahim telah menyimpannya juga sewajarnya membuktikan Jam tangan tersebut di dalam simpanan mereka.

Gomo lihat pada sidang Media semalam maka apa yang di ragui rakyat selama ini telah terbongkar. Anwar Ibrahim bertindak keterlaluan dalam menjawap soalan jam Tangan Omega miliknya dan begitu juga Kak Wan isteri Beliau yang turut melenting dengan soalan yang sama.

Rakyat harus jelas Kata Kunci kepada isu Video Seks ini tertumpu kepada Jam Tangan Omega. Jika Anwar Ibrahim dapat membuktikan bahawa Jam Tangan Omega berada di dalam simpananya maka Gomo yakin Rakyat akan menyebelahi Anwar. Namun jika sebaliknya Anwar Ibrahim harus menerima padah dari perbuatanya.

Wartawan Bukan Sampah yang selayaknya untuk Anwar Ibrahim Hina dengan sewenang wenangnya. Ingatlah tampa Wartawan siapa anda di dalam arus politik ini dan wartawan mewakili Rakyat dalam membicarakan sesuatu isu.

FREE DOWNLOAD VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM KLIK DI SINI


Psssttt...Part 2 ataupun Video Baru aktiviti Seks Anwar Coming Soon......?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PRN SARAWAK - Poster BN Di Bakar Membuktikan Mentaliti Pembangkang Yang Haprak
Lepas satu hal maka satu hal lagi cuba di cetuskan oleh pakatan Pembangkang di Sarawak pada PRN kali ini. Sebelum ini di Kuching bila Bilboard Calon BN di simbah Cat Merah dan kali ini di Dun Muara Tuang pula berlaku hal yang menjelekkan apabila Poster Calon BN di Bakar dan di Tumbangkan.

Pada...... Read more.....


Psssttt.... Jahat betul politik Pakatan Pembangkang yang Gilakan kuasa ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP