Video Seks Lim Kit Siang DAP Pula Bakal Tersebar

Wednesday, April 13, 2011
Dalam sibuk kita leka dengan Video Porno Anwar Ibrahim dan pelacur China rupanya ada satu lagi isu panas yang membabitkan pemimpin Pakatan Rakyat. Kali ini Pemimpin DAP Lim Kit Siang di kaitkan dengan seorang wanita yang di percayai menjadi Perempuan simpanan nya dalam melakukan aktiviti Seks.

Apakah benar Lim Kit Siang mempunyai Video Seks bersama Wanita bernama Mummy Doll??? Read More....

Psssttt...Tak mustahil ada memandangkan Kit Siang senyap dalam Video Seks Anwar barangkali takut dia juga akan terdedah....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Papa Gomo Sekali Lagi Di Soal Siasat Polis Berhubung Video Seks Anwar Ibrahim Dan kali Ini Di Kapit Selama 2 jam
Malam tadi sekali lagi Gomo di panggil untuk memberikan keterangan kepada pihak Polis mengenai Video Seks Anwar Ibrahim. Jika pada minggu lalu Gomo di panggil untuk siasatan di Balai Polis Kuching dan kali ini di balai Polis Kapit pulak. Fuh....Pasal apa di Kapit?

Semalam Gomo, GAP dan Pisau tiba ke Kapit kawasan pendalaman yang jauhnya dari bandar sibu sekitar 140 Kilometer dan mengambil masa perjalanan 2 jam 30 minit dengan menggunakan Boat Ekspress. Kehadiran ke Kapit adalah untuk membuat liputan pada PRN Sarawak kali ini agar rakyat di luar dapat mengetahui kebenarannya.

Pada sebelah petang Gomo menerima panggilan talifon dari seorang Pegawai Polis IPK Sarawak untuk meminta Gomo tampil menyambung memberikan keterangan berhubung Video Seks ANwar Ibrahim dan memandangkan Gomo akan kembali ke Kuching pada hari Khamis maka pegawai yang bertugas itu meminta Gomo untuk hadir pada hari Jumaat bagi memberikan keterangan.Gomo pun bersetuju namun dalam kepada Dok fikir banyak kali pasal apa kena panggil lagi ni? Laptop yang serah hari tu sampai sekarang pun masih tidak dapat lagi. Ni kena panggil pasal apa pulak? takkan lah Anwar Ibrahim yang sedap Menutoh pelacur China Gomo pula yang kena Tangkap?

Pada jam lebih kurang 9 malam Gomo dapat panggilan talifon dari Pegawai Polis Kapit yang menyuruh Gomo hadir ke Balai IPD Kapit untuk di ambil keterangan. Fuh....lagi lah Gomo hairan petang tadi dah Setuju untuk bagi keterangan di Kuching takkan lah sampai ke Kapit pulak Gomo kena kejar dek Polis?

Nak taknak Gomo pergi juga ke balai Polis demi memberikan keterangan di atas video Seks Anwar Ibrahim agar rakyat Mengetahuinya. Lebih kurang Dua Jam maka soal siasat selesai dan Gomo di benarkan pulang.

Soalan apa yang di tanya oleh Pihak Polis? Gomo tidak ingin menyatakan soalan soalan tersebut tapi untuk makluman anda 15 soalan yang di ajukan kepada Gomo malam tadi di balai Polis Kapit. Fuh....Menjawap je lah kita Saksi Video Seks Anwar Ibrahim.

Dengan apa yang berlaku ini Gomo semakin yakin bahawa Anwar Ibrahim akan di panggil pihak Polis dalam masa terdekat ini. Maklumat yang di berikan oleh Gomo juga amatlah bertepatan dengan apa yang di lakukan oleh Anwar Ibrahim dalam Video Seks nya. Mungkin esok Lusa ANwar Ibrahim di panggil dan sama sama kita saksikan lakonan Drama Anwar Ibrahim yang terbaru.

Gomo bersedia dalam keadaan apa cara sekalipun dalam membongkarkan siapa Anwar Ibrahim ini dan Gomo juga sedia tampil ke Mahkamah pihak Polis mahukan bagi membantu siasatan. Rakyat perlu megetahui Video Seks Anwar Ibrahim ini.

Sekali lagi Gomo ingin meminta agar semua rakan rakan Blogger untuk terus mengasak ANwar Ibrahim sampai ke titisan Darah yang terakhir. Usah gentar dengan risiko yang bakal di tanggung kerana dalam isu Video Seks ini lelaki yang melakukan Seks bersama Pelacur China itu SAH 1000% adalah Anwar Ibrahim.

Anwar Ibrahim Pelakon Video SEKS
KLIK DI SINI UNTUK DOWNLOAD PERCUMA VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM


Psssttt..... Sampai Kapit kawasan pendalaman Polis Kejar Gomo, Fuh...potong Stim le dengan aweks kat sini.....he he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Calon PKR Bakal Hilang Wang Deposit Di Dun N.54 Palagus Kapit


Datuk Alexander nanta Linggi
Ahli Parlimen Kapit


Ribuan pengundi Kapit hadir malam tadi di Kapit Town Square bagi mengikuti Pentas Program Barisan Nasional. Memang hebat dan di luar jangkaan Gomo yang buat pertama kalinya sampai ke Daerah pendalaman Kapit.

Untuk makluman dalam Dun N.54 Pelagus di tandingi 3 Penjuru yang mana Satu dari Barisan Nasional Stanley Ajoi Calon PKR Sumbang Haram dan Calon Bebas Yang di Upah oleh Bekas Adun terdahulu George .

Rakyat di Kapit terbukti menyokong kuat Barisan Nasional dan dengan kehadiran Rakyat serta tinjauan serta temubual yang Gomo, Gap dan Pisau lakukan mendapati BN tidak mempunyai halangan untuk menang Kerusi N.54 Palagus dan N.56 Baleh.

Turut hadir malam tadi Ahli Parlimen Kapit Datuk Alexander Nanta Liggi yang telah 3 penggal Menjadi Ahli Parlimen Kapit yang mana 2 kali menang tampa bertanding serta satu kali menewaskan Baginda Minda Barua Anwar Ibrahim.

Kapit memang Syok......


Psssttt....PKR nak menang kat sini? Sah Hilang Deposit!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kapit Mundur & Miskin Kata PKR,DAP dan PAS. Apa Kejadahnya Ni?


Ekspress Boat Dari Sibu ke Kapit

Semalam Gomo dan rakan Blogger GAP dan Pisau.net ke Kapit atas jemputan Presiden PRS Dato Seri Dr James Jemut Masing yang ingin kan kami membuat liputan di Kapit yang mana di dalam Parlimen Kapit ini terdapat 2 Dun iaitu N.54 Dun Palagus dan N.56 Dun Baleh yang mana Dato Seri Dr James Jemut Masing bertanding di N.56 manakala di N.54 di wakili calon muka baru Stanley Unja.Terus terang Gomo katakan Gomo tidak pernah ke Kapit dan apabila sampai di Kapit setelah 2 jam 30 minit menaiki Bot Laju Gomo amat terpegun dengan apa yang ada di Kapit. Memang mengkagumkan dengan pembangunan dan Infrastruktur yang terdapat di Kapit ini dan pada hemah Gomo ianya mengalahkan Permatang Pauh yang di bawah ahli parlimen nya Anwar Ibrahim.Rumah Panjang Moden yang di Bina Barisan Nasional


Sudut Permandangan bandar kapit


Kapit turut mengamit Pelacong untuk ke sini

Gomo, GAP dan Pisau kemudiannya di bawa oleh rakan Blogger Orang Panggau menyelusuri sekitar Kapit dengan melihat pembangunan yang ada serta kawasan pinggir bandar Kapit yang mana masyarakat Iban Moden lebih mampu daripada orang di Bandar Sibu sendiri.

Memang Hebat Kapit dengan apa yang ada, ini lah yang di bawa oleh Kerajaan Barisan Nasional dalam membangunkan Kapit dari masa ke semasa. Walaupun jauh di ceruk Pendalaman namun komitmen BN dalam membangunkan sesebuah kawasan amat Komited sama sekali.
Deretan Kedai yang Sama seperti di bandar bandar lain


Salah satu Bank yang terdapat di Kapit selain daripada
Maybank dan BSN


Perumahan Yang sedang pesat membangun


Walaupun demikian Gomo dan rakan Blogger GAP serta Pisau senada dengan rakyat di Kapit yang mahukan Jalanraya di hubungkan kepada mereka dari Sibu sehinggalah ke Kapit. Jalanraya ini walaupun ianya akan menelan Kos belanja yang besar namun demi Pembangunan yang seterusnya maka amatlah perlu di bina bagi kemudahan rakyat.

Memang benar Rakyat di Kapit terus membangun walaupun tampa Jalanraya dari Bandar besar Sibu kepada mereka namun jika Jalanraya ini dapat di bina ianya akan lebih merancakkan pembangunan di sepanjang Jalanraya Sibu ke Kapit dan Ekonomi akan bertambah buat penduduk sekitar dengannya.
Majlis Daerah Kapit


Gereja Utama di Kapit


Bulatan Bandar Kapit


Perdana Menteri di khabarkan akan hadir ke Kapit pada 15hb ini dan harapan Gomo, GAP, Pisau dan rakyat Kapit agar Perdana Menteri akan mengumumkan satu Hadiah yang istimewa buat para pengundi di Kapit ini. Sudah sampai masanya Kapit terus di bangunkan dengan lebih Agresif demi kesejahteraan rakyat Kapit dan Sarawak terutama mereka yang Jauh nun di celah pendalaman.


Pembangkang sering menyatakan Kerajaan BN tidak membangunkan Negeri Sarawak dan masyarakat Mundur di kawasan Pendalaman. Namun dengan BUKTI yang kami berikan ini kepada anda semua maka anda boleh Nilai kan sediri bagaimana sebuah Daerah pendalaman yang perlu di naiki Bot selama lebih kurang 2 jam 30 minit dengan jarak lebih kurang 140 kilometer pesat membangun dari masa ke semasa hasil dari pembangunan yang BN laksanakan.DI Kapit juga terdapat Kilang Kilang yang mana lebih hebat dari
Permatang Pauh


Masjid Kapit
Walaupun terpencil Jauh namun Hospital di bina demi Rakyat Kapit

Bukan mudah untuk membangunkan sesebuah kawasan itu apatah lagi kawasan tersebut jauh di Pendalaman. Namun ini lah yang di buktikan oleh kerajaan Barisan Nasional demi rakyat maka ianya akan di laksanakan walaupun memakan masa dan menelan belanja yang besar.

Jika Pakatan Rakyat DAP, PAS dan PKR mentadbir Sarawak apakah mereka akan mampu membangunkan Negeri Sarawak? Lihat sahaja di Kelantan selama 20 tahun PAS tadbir apa pun tidak di bangunkan. Jika ada p0embangunan semuanya adalah hasil dari Kerajaan Barisan Nasional.
Kompleks Kerajaan Negeri Di Kapit


Jalanraya turut di Bina di sekitar Bandar Kapit


PETRONAS

Ini merupakan satu hal yang menarik kerana Gomo di fahamkan bahawa minyak di sini harganya sama juga dengan seluruh Malaysia malah mereka yang tinggal di luar bandar Kapit sehingga berpuluh Kilometer pun membeli Minyak pada harga sama di kawasan pendalaman mereka. Ini kerana SUBSIDI yang di berikan oleh Kerajaan lebih tinggi berbanding tempat tempat lain.


Nun jauh di pendalaman Jalanraya Wujud demi rakyat Kapit


Gomo pinta kepada anda semua yang sebelum ini mendapat maklumat bahawa KAPIT MUNDUR agar menidakkan kata kata MUNDUR itu kerana pengalaman Gomo di sini sudah terbukti Kapit Maju dan akan terus maju sama sekali.

Pembangkang DAP. PAS dan PKR boleh lupakan dengan Rekayasa Fitnah kepada Kerajaan BN bahawa Pembangunan tidak sampai ke kawasan Pendalaman dan rakyat di Pendalaman tidak di Bantu.


Psssttt.... hari ni kemungkinan akan ke Rumah Panjang yang Pure punya, Tengkorak yang di Pacung...Sempoi!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP