Kaum Tiong Hua Paling Miskin Kata DAP - Jangan Silap Langkah Kelak Binasa Empayar Yang Ada

Thursday, April 14, 2011


KLIK IMEJKLIK IMEJ


KLIK IMEJ

Pembangkang dok canang sana sini kata Kaum Tiong Hua MISKIN, Kaum Tiong Hua MUNDUR, Habis tu yang senarai di atas tu apa? Satu penipuan Barisan Nasional? Satu Rekayasa Fitnah semata mata menyatakan Kaum Tiong Hua Kaya Raya?

Kaum Tiong Hu menguasai Ekonomi di Malaysia ini sama ada di Semenanjung ataupun di Sabah dan Sarawak. Hasil kemakmuran yang bi bawa Barisan Nasional dalam mentadbir negara memberikan mereka peluang besar dalam meraih keuntungan dan Kerajaan tidak mempertikaikan walau sesen pun hasil yang di perolehi kerana setiap bangsa berhak menikmati hasil dari ekonomi negara yang Subur.

Sokong DAP? Tidak Mengapa kerana Bangunnya perniagaan kita hari ini tidak semestinya esok lusa kita akan Untung lagi. Beringat ingat sebelum Padah menimpa. Setiap yang di atas akan turun semula ke bawah dan jika itu yang ingin di pilih dengan mengundi DAP maka tidak lah mengapa kerana


PELUANG TELAH DI BERI UNTUK MENENTUKAN
MASA DEPAN ANDA!!!Psssttt....Jangan Menyesal di kemudian hari wahai pengundi Tiong Hua....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Seks Anwar Ibrahim Part 2 Bakal Muncul, Elok Keluar PKR Sebelum Malu BesarSudah lah tu wahai ahli ahli PKR seluruh negara. Sedikit masa sahaja lagi Anwar Ibrahim akan di Kapankan dengan Tuala Putih sepertimana yang beliau pakai di dalam Rakaman Video Seks nya bersama Pelkacur China. Sedikit masa sahaja lagi......

Pesanan buat Rakyat Malaysia agar mana mana yang masih setia dengan PKR boleh berfikir cara cara untuk anda mengyelamatkan diri dari soalan soalan yang akan di tanya oleh Adik beradik, sanak saudara, jiran tetangga, rakan rakan dan sesiapa sahaja.

Elok macam PKR Sarawak yang dah awal awal KENCING pada Bendera PKR kerana sudah Jelek dengan Mainan Kotor PKR dalam kancah Politik tanah air dan Moral pemimpin PKR yang tidak habis habis kerja mereka untuk Skandal sana sini.

Ingat kata Gomo, Part 2 Video Seks Anwar Ibrahim akan keluar.......Mungkin Lusa, Mungkin Minggu depan, mungkin Bulan depan....tapi apa yang pasti bukan 16 September...he he he

FREE DOWNLOAD VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM BERSAMA PELACUR CHINA
KLIK DI SINI


Psssttt....Elok sangat lah Ahli PKR keluar sekarang sebelum terlambat...malu nak menjawap nanti


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Pengakuan Dato Nalakarupan Yang Menyentuh Ciri Ciri SEKS Anwar Ibrahim Raja PornoDato Nalakarupan bekas orang kuat Anwar Ibrahim yang sentiasa bersama Anwar Ibrahim sewaktu Anwar menjalankan kerja Seks nya di luar rumah. Lihat sendiri kenyataan Nala yang mana kita juga tuntut untuk Anwar Ibrahim MENYAMAN Dato Nala jika benar apa yang di katakan beliau adalah tidak benar dan satu Rekayasa.


Psssttt....Berani Buat Berani Tanggung Jadi Apa tunggu lagi wahai Anwar Al Juburi?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

RPK Akui FITNAH D.S.Najib Atas Rekayasa Anwar Ibrahim Dan Pakatan Rakyat


Mr Omega

Anwar Ibrahim, Nik Azmi dan Din Merican adalah dalang utama fitnah mengaitkan pembunuhan Altantuya dengan DS Najib dan DS Rosmah. Pendedahan eksklusif RPK menamatkan segala fitnah paling jahat parti pembangkang terhadap imej dan peribadi DS Najib.
Beliau mengaku didesak membuat Surat Akuan Bersumpah ( Statutory Declaration ) mengaitkan pembunuhan Altantuya dengan Perdana Menteri. Secara jujur, beliau mengaku bahawasanya Anwar Ibrahim adalah tok dalang utama yang memberi 'green light' untuk memfitnah DS Najib, setelah dipujuk oleh Nik Azmi dan Din Merican.


Dalam Surat Akuan Bersumpah tersebut, RPK tidak pernah mendakwa DS Najib dan DS Rosmah terlibat dalam pmbunuhan Altantuya. Semuanya atas desakan Anwar Ibrahim. Mustahil baginya DS Rosmah sanggup membuat perkara tersebut.


RPK turut mengaku Surat Akuan Bersumpah ini dilakukan semata mata untuk meranapkan peluang DS Najib mjadi Perdana Menteri selepas persaraan Abdullah Badawi.


Apakah Rakyat Masih Tidak Jelas bahawa Anwar Ibrahim dan seluruh Gerombolan Pakatan Rakyat hanya tahu FITNAH dan CACI MAKI sahaja dalam hidup ini. Halal mereka ini untuk kita tentang!!!!


Psssttt...Gerakkan Rakyat agar Membakar Anwar Al Juburi Ini!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAK - Ribuan Pengundi Kapit Hadir Menyambut Anwar Ibrahim

Program BN di Kapit Di Hadiri Ribuan Rakyat Kapit
KLIK DI SINI


Betapa Gelabah nya Anwar Ibrahim bila mendapati sokongan pengundi Kapit terhadap Barisan Nasional amat Tinggi pada malam kelmarin. Maka ekoran dari itu kelam kabut lah si Baginda Minda menalifon Anwar Brahim untuk datang ke Kapit bagi menunjukkan PKR lebih ramai dan Kuat dari BN.

Nah hangpa lihat sendiri penyokong Anwar Brahim.........Lagi gambar Gambar penyokong PKR yang ribuan orang menyambut Anwar Ibrahim di Kapit layari di Blogg Orang Panggau Klik Di Sini


Psssttt..Baginda Minda..he he he Bodoh dia ni, takda pengikut.,...nanti Gomo keluarkan gambarnya...DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP