Video Seks Anwar Ibrahim Lagu Thailand

Tuesday, April 19, 2011Jawap lah Kau Nuar Al Juburi Sedikit Masa Lagi........ Aku tak sabar nak lihat reaksi Penyokong Al Juburi Bila Video Seks Penuh Tersebar!!!!


Psssttt....Anwar Pi Luar Negara Buat apa?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Gomo Sokong Datuk T Di Dakwa Di Mahkamah Bagi Membuktikan Kebenaran Video Seks Anwar Ibrahim
"Ketiga-tiga “Datuk T” dijangka didakwa dalam waktu terdekat kerana kesalahan mengedar dan menayang video seks melibatkan pelakunya, dikatakan mirip Datuk Seri Anwar Ibrahim, mengadakan hubungan dengan seorang wanita dipercayai asing."Emmm Bila Nak Dakwa mereka Bertiga? Kami semua memang menantikan bahawa ketiga tiga mereka di dakwa dalam isu Video Seks ini. Bukan kerana apa tapi apabila mereka bertiga di dakwa maka lebih senanglah rakyat Malaysia melihat Kebenaran yang akan keluar semasa mereka di bicarakan kelak.

Sudah pasti dalam pembelaan mereka bertiga Video Seks yang di kaitkan dengan Dato Seri Anwar Ibrahim akan Keluar maka Rakyat Malaysia akan berpeluang menyaksikannya.

Pakar Forensik juga akan di panggil dalam menentukan kesahihan Video Seks berkenaan dan silap Haribulan Pelacur China yang bersama dengan Anwar Ibrahim juga akan turut sama tampil ke dalam Kamar Mahkamah. Fuh....boleh lah kami lihat dengan Real pelacur China RM2000 Sekali Balun tu.

Apa pun Gomo tidak menghiraukan sama ada Ketiga Trio ini di Dakwa ataupun tidak kerana apa yang lebih penting kepada kita semua adalah Pelakon Video Seks itu ialah Anwar Ibrahim.


Psssttt.... Bila pula Anwar Ibrahim nak SAMAN Ketiga Tiga Trio ini?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Lagi Skandal Penyelewengan Wang Rakyat Selangor
Pada tahun 2009, jumlah kutipan kasar keseluruhan adalah sebanyak RM1,953,316. Yayasan Selangor memperolehi 34% dari kutipan tersebut sebanyak RM666,862.18. Baki 66% sebanyak RM1,286,454 adalah menjadi hak milik TNB Engineering. Rekod kutipan kasar setiap bulan sepanjang tahun 2009 adalah seperti berikut.. Read MorePsssttt...Cer tanya mana PKR dapat duit dalam Menjalankan Kempen PRN Sarawak......


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Pelacur China Sudah Di Kenal Pasti Oleh Pihak Polis Berhubung Video Seks Melibatkan Anwar Ibrahim


Maria Ozawa Bukan Pelacur Dalam Video Seks Anwar

Kecoh bila Puak Puak Pembangkang terutamanya PKR manyatakan bahawa Pihak Polis telah mengesahkan Lelaki di dalam Video Seks bukan lah Anwar Bin Ibrahim. Apakah benar pihak Polis menyatakan Lelaki itu Bukan Anwar Ibrahim?

Gomo antara yang terawal menyaksikan Video Seks tersebut dan Gomo sendiri telah sahkan bahawa lelaki di dalam Video itu adalah Dato Seri Anwar Bin Ibrahim Punaisihat kepada Pakatan Rakyat.

Malah sebanyak dua kali sudah keterangan Gomo di ambil pihak polis dalam membantu Pihak Polis dalam siasatan nya mengenai Video Seks tersebut. Trio Dato T juga kesemuanya telah di ambil keterangan malah para wartawan dan mana mana pihak yang terlibat juga telah di ambil keteranggannya.

Untuk makluman anda juga Gomo mendapat laporan bahawa Pelacur China yang beraksi bersama Anwar Ibrahim di dalam Video Seks juga telah di kenalpasti dan Soal Siasat terhadap Pelacur itu juga telah selesai. Yang belum selesai sekarang ini adalah Soal Siasat Pelakunya iaitu Anwar bin Ibrahim.

Pihak Polis mengalami kesukaran dalam siasatn ini memandangkan Pelakon yang di kaitkan dengan Video Seks iaitu Anwar Ibrahim tidak memberikan kerjasam kepada Pihak Polis. Malah waktu ini juga Anwar Ibrahim telah Lari ke Luar Negara atas urusan yang tidak pasti apa peranannya.

Pihak Polis akan mengesahkan siapa Pelakon Video tersebut dan Gomo juga Yakin 1000% bahawa Pihak Polis akan mengumumkan bahawa lelaki di dalam Video Porno itu adalah Anwar Ibrahim. Ini berdasarkan Ketulenan Video yang Pihak Polis sendiri telah mengesahkan nya.

Video Seks Anwar Ibrahim Part 2? Mungkin akan di keluarkan dalam masa terdekat dan sekali lagi Gomo nak ingatkan kepada semua bahawa kami para Blogger akan menyebarkan Video tersebut kepada Rakyat demi Agama Bangsa dan Negara.

Apa cara sekalipun Rakyat mesti mengetahui Kebenaran dalam isu Video Seks ini!!!


Psssttt... Anwar Ibrahim berkira kira mendapatkan suaka Politik dari US.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Negeri Berkebajikan? - Kerajaan PAS Kedah Naikkan Cukai Tanah UUM Sebanyak 10 Kali Ganda
Dapat makluman bahawa Kerajaan Kedah yang di monopoli parti PAS telah menaikkan Cukai Tanah University Utara Malaysia (UUM) 10 kali ganda dari cukai terdahulu yang di bawah kerajaan Barisan Nasional iaitu sebanyak RM180 Ribu.

Cukai Tanah yang di kenakan PAS Kedah kepada UUM waktu ini adalah sekitar RM1.8 juta dan ini merupakan satu hal yang tidak sepatutnya berlaku di bawah Pentadbiran Kerajaan Negeri yang kononya bertemakan Negeri Berkebajikan.

Psssttt.... Rakyat nak tuntut Ilmu pun di ambil kesempatan oleh Puak Pakatan Rakyat Harami ni....habis jahanam

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP