Akhirnya Konspirasi Terhadap Anwar Ibrahim Berjaya

Friday, April 22, 2011
Tu lah jawapan Juak juak PKR dan Pakatan pembangkang bila Korea Selatan sahkan pelakon Lelaki dalam Video Seks Adalah Datuk Seri Anwar Ibrahim. Korea Selatan pun terbabit dalam Konspirasi nak menjatuhkan Anwar Ibrahim.

Gomo sebenarnya tak hairan dengan juak Pakatan Yang Otak mereka ni Bebal tahap Gaban. Apa sahaja kesalahan yang di lakukan Anwar Ibrahim pasti di katakan mereka ini semua Konspirasi UMNO dan BN demi mematikan Karier politik Anwar Ibrahim.

Ehhh? Kita di pihak kerajaan banyak lagi benda nak buat untuk rakyat, takda masa nak melayan Anwar Ibrahim yang takda parti ni. Apa hebat sangat Anwar Ibrahim tu? Setakat boleh Balun lubang Taik dengan depan ramai lagi boleh buat benda yang sama macam Anwar buat.

Sikit sikit Konspirasi, aduh Gila meroyan juak PKR terutama puak pelampau PAS yang Bodoh minum air selipar Nik Ajis ni. Depa takda akal ka nak berfikir?

Korea Selatan tu takda kepentingan dalam politik Malaysia. Malah kalau Anwar Ibrahim nak bawak pakar nya pun kita siap sedia. Bukan kita larang pun malah sekarang ni pun dalam keadaan Kes Liwat masih berjalan dan skandal Video Seks kita tak sekat Anwar Ibrahim ke luar negara. Kalau rakyat lain aku rasa Sah kena tahan Paaportnya.

KONSPIRASI? Punai Anwar Ibrahim yang balun Pelajar Kolej China doll tu tapi Kerajaan pulak yang di persalahkan. Sedap Anwar Ibrahim sampai pancut Air Mani pun Kerajaan yang salah. Jam Tangan Omega Anwar gagal di tunjuk pun Konspirasi BN.

Ni terbaru Anwar Ibrahim dakwa dia sakit tulang belakang. Emmm tak mustahil juak pakatan akan kata ni semua Konspirasi kerajaan BN sampai Anwar Sakit tulang belakang. Bingai depa ni.

Lepas ni aku ingat kalau juak Pakatan Mati pun depa akan kata ini semua Konspirasi Kerajaan BN. Pasal depa juak Pakatan ni Bodoh.

Aku masih di Bangkok atas urusan perniagaan, kat sini pun ramai yang dah Sahkan lelaki dalam Video seks adalah Anwar Ibrahim. Harap juak Pakatan sedar diri bahawa Anwar Ibrahim sudah tidak lagi relevan dalam perjuangan yang ada. Anwar Ibrahim hanya tunggu masa untuk di kapankan.

Psssttt sikit sikit konspirasi, bodoh juak pencacai pakatan haram ni.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Naib Presiden PAS Akui Pelaku Video Seks Tulen 100% Anwar Ibrahim
Belum terlambat rasanya untuk Gomo mengulas sedikit berkenaan Kenyataan Naib Presiden PAS Salahudin Ayub mengenai Sokongan beliau dalam penubuhan Siasatan Di Raja Video Seks yang di kaitkan dengan Anwar Ibrahim.

Untuk makluman Beliau sebenarnya juga tidak pasti apakah benar Lelaki di dalam Video Tersebut adalah Anwar Ibrahim namun Gomo yakin Salahudin Ayub sudah mendengar dari beberapa mulut Kepimpinan PAS mengenai Kesahihan Video Seks Tersebut.

Pada Hari Khamis haribulan yang Gomo taknak nyatakan di sini Beliau Salahudin Ayub ada bersembang sekejap dengan Gomo di Parlimen mengenai Video Seks Tersebut. Beliau menyatakan tidak masuk campur dalam Kes Anwar Ibrahim ini kerana lebih elok beliau menumpukan parti PAS dari menyibuk dalam Hal dalam kain orang lain.

Namun Gomo menyatakan kepada Beliau agar beliau berjumpa dengan Ustaz Nasarudin Mat Isa bagi mendapat kepastian mengenai Video Seks Anwar Ibrahim. Ekoran dari itu Gomo pasti dan Yakin bahawa Salahudin Ayub telah berjumpa dengan Ustaz Nasarudin Mat Isa dan kemudiannya mengeluarkan kenyataan yang bercanggah dengan pemimpin lain di dalam Pakatan Pembangkang bila beliau menyatakan:

"Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub menjadi pemimpin pembangkang pertama menyokong cadangan penubuhan Suruhanjaya Diraja bagi menyiasat klip video seks yang dikatakan membabitkan pelaku mirip Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim"

Emmm Semoga Lebih ramai Kepimpinan PAS akan mengikut jejak langkah Yb Salahudin Ayub dalam menegakkan kebenaran buat rakyat. Ingatlah kita semua bahawa PAS wajar menyokong Suruhanjaya Di Raja dalam Isu Video Seks ini bagi mengelakkan diri dari Bersubahat melindungi perbuatan Mungkar yang di Lakhnati Allah SWT

Psssttt... Ada lagi kepimpinan PAS yang tengok? nanti Gomo sembang ye.....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Masih Ingatkah Anda Dengan Lelaki Dalam Gambar Ini?Khak Ptuih


Salam maut Buat Mu Ramlang


"Saya Jilat Nuar"


Demi Abang Anwar Azmin Rela
he he he


Apakah anda semua masih ingat Lelaki dalam gambar di atas ini?

Ini lah Lelaki yang bernama Ramlang Porigi yang satu ketika lalu menjadi Saksi kepada Sumpah yang di buat Saiful Bukhari dan lelaki ini juga lah yang kemudiannya di bawa Anwar Ibrahim ke Pentas Ceramah bagi menafikan SUmpah Saiful Bukhari.

Apa cerita dengan si ramlang Porigi ni? Dah Jatuh perigi ke?

Gomo ada cerita menarik mengenai Ramlang Porigi ni...emmm memang Menarik dan pastinya KEBOMMMM.... he he he

Nanti lah, Bila Gomo balik Malaysia Gomo akan ceritakan mengenai si ramlang Porigi ni!!!!


Psssttt..Kesian.....kesian..kesian....memang Kesian.....


Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP