Man United Kukuhkan Kedudukan Tahniah Dato Seri Najib

Saturday, April 23, 2011Man United Malam tadi Menang ke atas Everton dengan jaringan 1 Goal berbalas Kosong yang di jaringkan oleh Hernandes dalam mengukuhkan kedudukannya sebagai pendahulu Liga Inggeris dengan kelebihan 9 mata mengatasi Chelsea.Untuk Makluman Dato Seri Najib adalah peminat Pasukan Manchester United! Hidup Dato Seri Najib

Read more...

Anwar Ibrahim Minta Nyawa Dari Dato Seri Najib Bagi Menghalang Video Seks Nya Tersebar Kepada RakyatMalam tadi Gomo dapat maklumat dari sumber yang boleh di percayai bahawa Anwar Ibrahim telah memohon bantuan dari Dato Seri Najib agar rakaman penuh video seks nya tidak di sebarkan ataupun terus di perkatakan rakyat.

Gomo tidak pasti apakah jawapan Dato Seri Najib namun Gomo yakin PM kita akan bertindak adil dalam hal video seks ini sama seperti kes Liwat Anwar Ibrahim.

Untuk makluman semua Anwar Ibrahim telah memohon pertolongan dari bekas Perdana Menteri Pak Lah untuk digugurkan kes Liwatnya namun telah di tolak Pak Lah kerana permohonan Anwar Ibrahim adalah satu hal yang di luar bidang kuasa Pak Lah.

Begitu juga dengan Dato Seri Najib bila Anwar Ibrahim merayu di gugurkan kes liwatnya dan Dato Seri Najib memberi jaminan kepada Anwar Ibrahim bahawa perbicaraan mahkamah akan dilakukan dengan adil kepada semua pihak.

Malah Gomo juga boleh sahkan bahawa Anwar Ibrahim turut meminta pertolongan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Dato Seri Nazri Aziz agar di gugurkan kes Liwatnya dan Nazri Aziz memberikan jawapan yang sama kepada Anwar Ibrahim iaitu perbicaraan yang adil buatnya.

Jadi tidak mustahil dalam skandal video seks ini Anwar Ibrahim memohon pertolongan dari Dato Seri Najib untuk mengelakkan rakaman tersebut tersebar kepada rakyat. Gomo nak ingatkan kepada sesiapa sahaja bahawa rakaman video seks tersebut perlu di sebarkan kepada rakyat agar rakyat mengetahui kebenarannya.

Malah Dato Eskay sendiri pernah berkata bahawa beliau juga yakin bahawa ada pihak pihak lain yang turut sama mempunyai rakaman Video Seks Anwar Ibrahim. Dan tidak mustahil rakaman susulan akan keluar berhubung skandal Video Seks Anwar Ibrahim.

Rakyat Perlu Mengetahui Kebenaran Video Seks Anwar Ibrahim ini.


Psssttt Gomo dah sampai di Malaysia, part 2 on the way
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Nak Berjihad Di Mana Pun Boleh Dan Gomo Sudah Laksanakannya
Syukur, tembok pagar surau yang di usahakan oleh Gomo bersama sama rakan peniaga dari Malaysia dan Patani akhirnya siap juga. Surau ini terletak di sempadan Thailand Cambodia yang mana menjadi lokasi persinggahan para peniaga.

Tembok pagar ini di bina bagi mengelakkan anjing memasuki rumah Allah memandangkan banyak anjing di sini yang di miliki orang bukan Islam.

Walaupun sedikit sumbangan keewangan dari kami semua namun inilah Jihad kita umat Islam yang perlu dilaksanakannya.

Gomo nak nyatakan di sini, kerajaan Thailand dan Cambodia tidak menyediakan SESEN pun peruntukkan untuk umat Islam di dalam Negara mereka. Walaupun pembinaan rumah ibadat adalah untuk rakyat mereka sendiri namun itulah dia kerajaan Thai dan Cambodia.

Betapa untungnya rakyat Malaysia yang di beri peluang dalam menunaikan ibadat malah kerajaan juga membantu rumah ibadat lain dalam menyediakan tanah dan juga peruntukkan buat sesuatu agama itu.

Harap Rakyat Malaysia sedar akan hal ini.


Pssssttt puas hati dengan ibadah yang Gomo lakukan, amin
Published with Blogger-droid v1.6.7

Read more...

Video Kejatuhan Empayar SodomySelamat Tinggal Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP