Rakyat Kecewa Dalam Isu Makan Karipap

Monday, April 25, 2011
Gomo yang petang tadi singgah di tepi jalan mencari Goreng pisang dan karipap Sardin sempat bertanyakan kepada Makcik yang menjual " Takda Jual Karipap Ke Hari Ini?"

Makcik tu dengan muka senyum lebar kata " Karipap jam 3 petang tadi letak letak je dah Habis. Makcik pun pelik kenapa ramai orang beli Karipap hari ni."

Untuk makluman semua hari ini suasana dalam negara kecoh dan hangat seketika apabila isu Saiful Bukhari Makan Karipap dan Minum kopi di bangkitkan oleh Karpal Singh dalam pembelaan nya terhadap tertuduh kes Liwat Anwar Ibrahim.

Gomo sebenarnya malas nak mengulas isu Bodoh yang di bangkitkan Karpal Singh mengenai Karipap dan Kopi O tapi demi penjelasan kepada rakyat Gomo wajib menyatakannya bagi menerangkan serba sedikit akan isu Karipap ni.

Isu utama dalam kes Liwat ini adalah sama ada perbuatan Liwat itu berlaku atau tidak. Dan rakyat juga ingin mengetahui siapa pemilik Air Mani yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari, Atas Cadar dan juga Karpet.

Karpal cuba mengalihkan tumpuan rakyat yang sebenarnya ingin mengetahui pemilik DNA lelaki Y dan kerana takut dengan hujah yang akan di sampaikan pihak pendakwaan maka Karpal cuba menutup isu Liwat dengan cerita Saiful Bukhari Makan Karipap.

Ehhh apa kena mengena Karipap dengan Punai Anwar Brahim yang menyondol Dubur Saiful Bukhari?

Rakyat di harap usah lari dari fokus utama iaitu Seks Luar Tabii yang mana Pertuduhan telah di buat ke atas Dato Seri Anwar Ibrahim yang meliwat Saiful Bukhari. Ini isu sebenar yang seluruh rakyat dan masyarakat dunia perlu tahu dan bukannya isu Makan Karipap.


Gomo pun tengah bengang kempunan nak makan Karipap ni...celako punya Nuar


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Air Mani Dalam Dubur Saiful Bukhari Bukan Milik Anwar Ibrahim?

Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd. Yusof Zainal Abiden dalam hujahnya telah mengaitkan kesemua hasil ujian asid deoksiribonukleik (DNA) yang dilakukan dua ahli kimia.

Dia turut mengesahkan bahawa Read more....


Psssttt.....Selamat Tinggal Anwar Ibrahim.....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Bukti Azmin Ali Memperlekehkan PAS Parti Serpihan UMNO


KLIK IMEJ

PAS BODOH itulah yang Gomo boleh nyatakan di sini mengenai parti PAS yang sekarang ini di lihat semakin hilang sengatnya sejak bersama sama dengan DAP dan PKR dalam Pakatan Rakyat.

Cuba anda lihat imej di atas yang mana Gomo perolehi dari Tweeter Azmin Ali Timbalan Presiden PKR yang jelas mengeluarkan kenyataan Pedas terhadap rakan mereka dalam Pakatan iaitu SNAP dan PAS.

Biar Gomo mudahkan anda semua memahami apa di maksudkan Azmin Ali dalam kenyataan Tweeternya:

KEADILAN berjaya meletakkan asas kukuh sistem dua parti dan keputusan jelas menunjukkan rakyat tolak parti pengacau dan serpihan

Maksud dua parti adalah parti Gabungan di antara DAP dan PKR, manakala Parti Pengacau adalah SNAP yang memang kita ketahui SNAP menggangu banyak kerusi kerusi yang PKR tandingi.Parti Serpihan pula membawa maksud parti PAS yang mana PAS merupakan sebuah parti yang serpihan UMNO.

Jelas lah di sini bahawa Azmin Ali tidak akrab dengan parti PAS dan Gomo yakin jika Azmin Ali di lantik sebagai Presiden PKR maka PKR akan bergabung dengan DAP dan akan meninggalkan PAS yang akan terpinga pinga mencari pakatan baru untuk mereka bernafas.

Pendek kata PAS sebenarnya hanya bergantung harap kepada DAP sahaja kerana PKR sudah jelas lagi nyata menolak PAS parti Serpihan UMNO.


Psssttt..Puak PAS tak sedar lagi? Elok lah Jilat lebih lagi sampai Ke Sorga


Ha Ha Ha
PAS BODOH

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Saksikan Video Porno Anwar Ibrahim IniSebelum keluarnya Video Part Two Anwar Ibrahim Kau orang layan dulu Video Part 1 ni....

Part Two semakin hampir.....Bersedialah wahai Anwar Ibrahim dan seluruh Gerombolan Puak Pakatan Rakyat Haram terutama Puak PKR yang taksub.


RAKYAT BERHAK MENYAKSIKANNYA


Psssttt...Bila keluar sah Aku kena Tahan Polis.....Siot.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kes Liwat GUGUR?
Apakah benar Kes Liwat terhadap Dato Seri Anwar Ibrahim di GUGURKAN???
Mari Baca lagi..... Read More.....


Psssttt....Mana keadilan buat mangsa Liwat?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ayuh Kita Sertai Demo Aman Mengecam MCA
Adalah dengan segala hormatnya PERKASA menyeru seluruh umat melayu untuk bersama-sama kita menunjukan sokongan tidak berbelah bagi kepada utusan malaysia yang kini tengah di serang dan kecam hebat oleh dua parti cina iaitu mca dan dap.

Mari kita turun berkumpul beramai-ramai menunjukan sokongan terhadap akhbar utusan dengan berhimpun di hadapan pejabat mca, jalan ampang pada jam 3 petang ini (isnin 25/04/2011).

Jangan biarkan utusan bersendirian dalam memperjuangkan agenda melayu, utusan malaysia adalah hak orang melayu yang perlu kita pertahankan.

Psssttt...nak kena ajar juga mereka yang mula nak jadi DAP bangsat ni

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP