Rakaman Aksi Seks Anwar Ibrahim Mungkin Ini Posting terakhir Blogg Papa Gomo

Wednesday, April 27, 2011video 2


videoBlogg Papa Gomo di sekat dari menayangkan Video Seks Anwar Ibrahim. Emmm nampaknya mereka sudah takut dengan apa yang di dedahkan kita semua akan keberannya. Silap haribulan mungkin ini artikel terakhir di Blogg Papa Gomo kerana sudah dapat amaran dari pihak Google untuk menyekat Blogg Papa Gomo

Apa pun terima kasih kepada Rakyat Malaysia dan jika Blogg ini di tutup maka nantikannlah Blogg Papa Gomo yang baru demi menyambung kesinambungan Perjuangan kita Demi Agama Bangsa dan Negara.


Psssttt....Agak terkilan dengan Google yang menyebelahi Anwar Ibrahim : )

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ekslusif 18 SX - Video Seks Pemimpin Tertinggi Pakatan Rakyat Part 2


Anwar Ibrahim vs China Doll

Demi Agama Bangsa Dan Negara Maka Wajib
Kita Mendedahkan Siapa Pelaku Video Seks Ini.


video 2


videoGomo juga mencabar Dato Seri Anwar Ibrahim Bersumpah Lakhnat menafikan bahawa lelaki dalam Video Seks ini adalah beliau. Dan Gomo juga turut mencabar Dato Eskay untuk turut sama Bersumpah Lakhnat dalam menyatakan bahawa Video ini bukan satu Rekayasa semata mata.

GOMO CABAR ANWAR IBRAHIM & ESKAY


Psssttt...Jika Takut pada Risiko Usah Bicara Soal Perjuangan

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BREAKING NEWS - Dato Eskay Di Tahan Di Bukit Aman Dan Di Arah Serah DNA Kepada Pihak Polis
Di laporkan Dato Syazrly Eskay telah di tahan sekali lagi di Bukit Aman dan kali ini DNA beliau di ambil oleh pihak Polis bagi...Read More


Psssttt...Makin kuat berbunyi Tik Tok Tik Tok......he he he

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Tik Tok Tik Tok Jam Omega Semakin Kuat Bunyinya : )


Bukan Anwar Ibrahim?


Bukan Beliau?


Emmm Bukan ke?

Sampai sekarang pihak PKR menafikan bahawa lelaki dalam Video adalah Anwar Ibrahim. Malah Anwar Ibrahim berulang ulang kali menyatakan video tersebut adalah satu rekayasa Jahat UMNO BN dalam menghancurkan Karier Politiknya. Betul ke?

Gomo malas nak ulas panjang namun nak khabar kat anda semua Jam Tangan Omega masih berfungsi dengan bunyi TIK TOK TIK TOK......

He he he...................

TIK TOK TIK TOK Apakah Benar Lelaki Dalam Video Seks Anwar Ibrahim? Kalau tanya Gomo maka Gomo SAH kan 1000% Lelaki itu adalah Anwar Ibrahim memandangkan Gomo telah menyaksikan rakaman Penuh Video Seks tersebut dan telah 2 kali di panggil Polis untuk membantu siasatan.

Pada anda semua bagaimana? Bukan Dato Seri Anwar Ibrahim?Psssttt..Tik Tok Tik Tok......huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

AMK Desak SKMM Kerana Video Seks! Rakyat Sokong Blogger


Ketua AMK


Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) kini menyiasat beberapa aduan penulis blog ekoran kebocoran video seks yang dikaitkan dengan pemimpin pembangkang.

Perkara itu didedahkan Naib Ketua Penerangan Pemuda PKR Rozan Azen Mat Rasip yang membuat laporan pada 5 April lalu apabila beberapa penulis blog memuatkan sebahagian video klip itu di internet.

Rozan (kanan) memberitahu Malaysiakini, beliau turut dipanggil di ibu pejabat PKR di Cyberjaya untuk memberikan kenyataan bagi membantu siasatan esok.

Beliau sebelum ini menamakan blog mesra BN www.papagomo.com and www.pisau.net dan pengguna YouTube thepowercam dalam laporannya.

Video hitam putih kurang dua minit itu bocor pada 4 April lalu dan dikeluarkan daripada YouTube tidak lama selepas itu.

Ia bagaimanapun masih terdapat dalam laman www.papagomo.com dan dimuatkan kembali oleh beberapa pengguna Youtube yang lain.


GOMO: Apa standard AMK nak lawan dengan kami para Blogger ni? Kenapa takut dengan Video tersebut? Jika bukan Anwar Ibrahim mengapa tidak SAMAN sahaja Kami para Blogger dan juga Dato Eskay? Kenapa Takut?

Pada pendapat aku sepatutnya RAKAMAN PENUH VIDEO SEKS ini patut di sebarkan kepada seluruh Rakyat Malaysia agar mereka semua tahu apa kebenarannya.

Dulu waktu isu Video Chua Soi Lek bukan main lagi blogger Pembangkang Balun dan keluarkan sana sini. Malah siap edarkan lagi video tu kepada Rakyat Malaysia. So apa pula kurangnya dengan yang milik Anwar Brahim ni?


Psssttt....Emmm lain macam Mood hari ni, nak marah je....huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP