MELETOP - Anwar Ibrahim Menuntut Ilmu Di Siam Dalam Membesarkan Kote nya

Wednesday, May 4, 2011
Anwar Ibrahim bukan sahaja menganuti Agama Islam malah bermacam macam agama yang di anutinya. Anwar Ibrahim sering ke Thailand dalam menuntut ajaran dari Samy Buddha di Siam dengan bermacam macam ragam.

Akan di dedahkan cerita bagaimana Anwar Ibrahim sedang melakukan pemujaan di Siam dalam masa terdekat ini. Bukan niat nak mengaibkan Anwar Ibrahim namun ini lah kebenaran yang sewajarnya kita rakyat Malaysia dedahkan kepada Dunia bahawasanya Anwar Ibrahim DAJAL yang wajib di tentang oleh Umat Islam dunia.


Psssttt...Apakah dengan hal ini PAS masih lagi menyokong Anwar sebagai Pemimpin?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PDRM Main Silap Mata Ke? Bila Nak Dedahkan Pelakon Lelaki Porno Video Seks?


Bukan Anwar Ibrahim?

Dah berapa lama Pihak PDRM membisu dalam menjelaskan kepada rakyat Malaysia hasil keputusan Video Seks. Trio T telah di ambil keterangan nya malah semua para media juga di ambil keterangannya termasuklah dengan Papa Gomo yang 2 kali di ambil keterangan dalam isu Seks Video. Hasil keputusannya?


Bukan Ke?

Pihak Polis setakat ini hanya mengumumkan bahawa hasil siasatan Polis mendapati Video Seks yang di serahkan oleh Dato Eskay adalah Tulen. Pihak PDRM juga mengesahkan bahawa Pelacur China yang beraksi di dalam Adengan Ranjang dalam Video seks itu adalah Pelajar di sebuah Kolej Swasta dan berasal dari China malah keterangan dari China Doll itu juga telah di ambil pihak Polis.

Persoalan buat kita semua apa lagi yang pihak Polis dok tunggu? Bila pihak Polis nak dedahkan bahawa Pelakon Lelaki dalam Video Seks itu adalah Dato Seri Anwar Ibrahim?

Video Seks Full Version juga telah tersebar dan rakyat semakin jelas bahawa Individu dalam Video Seks itu adalah Dato Seri Anwar Ibrahim. Malah Dato Eskay juga telah memberikan kerjasama sepenunya dengan memberikan maklumat dan turut menyerahkan DNA nya kepada pihak Polis dalam memudahkan siasatan.


Betul ke Bukan Anwar?

Jadi kat mana yang susah sangat Pihak Polis nak keluarkan kenyataan Rasmi siapa pelaku Lelaki yang Bersetubuh dengan Pelacur China dalam Video Seks tu?

Pihak PDRM sewajarnya mendedahkan keputusan siasatan dengan mendedahkan Identity lelaki Yang beraksi dalam Video Seks kepada Rakyat Malaysia. Malah seluruh Dunia juga ingin mengetahuinya. Jangan lah simpan keputusan siasatan ini sehinggakan rakyat terpingga pingga.


Anwar Yang Sedap Juak PKR Yang Bangang

Gomo harap Pihak Polis dapat mendedahkan Identity Lelaki yang Beraksi dalam Video Seks dengan secepat Mungkin memandangkan isu ini merupakan isu yang wajar di jelaskan kepada rakyat agar mengelakkan kekeliruan.


KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD FULL VIDEO ANWAR IBRAHIM


Psssttt...Ada yang kata Bukan Anwar Ibrahim, Saman lah Dato Eskay kalau bukan Anwar

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM


ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TERKINI - OS'K Selamat Omegay Parah


FREE DOWNLOAD SEKS VIDEO KLIK DI SINI


Psssttt...SAMAN lah Nuar Juburi Oiiiii


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ratusan Ribu Wang Rakyat Lesap Di Samun Penasihat Sultan Kelantan ?
Lepas satu maka satu lagi pekara timbul berhubung individu yang bernama Dato Seri Paduka Haji Sukri Bin Mohamed Penasihat DYMM Sultan Muhammad ke V. Bukan baru beliau ini di namakan dalam banyak isu malah di fahamkan dalam isu kemelut Sultan Kelantan beliau juga turut terlibat.

Berita baru yang di perolehi dari sumber maklumat sahih apabila beliau Haji Sukri telah di laporkan menyalahguna kuasa dengan mengarahkan Pejabat Tanah dan Jajahan Pasir Puteh untuk menurap jalan Tar di atas tanah persendirian miliknya di Banggol Mak Esah Pasir Puteh Kelantan.

Penurapan Tar di atas tanah miliknya ini di gunakan bagi meraikan majlis persandingan anaknya pada 16 April 2011 yang lalu dengan menggunakan Dana WANG RAKYAT KELANTAN dari Pejabat Tanah dan Jajahan Paser Puteh. Kos yang di anggarkan dalam penurapan jalan Tar tersebut di laporkan berjumlah RM200 Ribu ringgit.

Turut di fahamkan juga sebahagian Kos perbelanjaan dan peralatan bagi meraikan Majlis perkahwinan anaknya juga turut di biayai oleh Pejabat Tanah dan Jajahan Pasir Puteh Kelantan.

Isu Penyalahgunaan kuasa ini di khabarkan sudah sampai ke pengetahuan Sultan Muhammad ke V dan Rakyat Kelantan juga terutamanya di Pasir Puteh sedang hebah dengan apa yang berlaku di mana Wang Rakyat yang sepatutnya di gunakan dalam kebajikan mereka telah di salahguna oleh Penasihat Sultan.

Gomo yang menerima khabar ini dari saudara mara dari Kelantan amatlah tidak berpuas hati dengan keadaan ini memandangkan umum mengetahui Jalan raya di Kelantan kebanyakaan nya tidak elok berlubang sana sini dan wang yang sepatutnya di gunakan dalam menyelenggara jalanraya buat rakyat di gunakan tampa bijaksana oleh Penasihat Sultan.

Gomo meminta agar pihak Istana Kelantan menyiasat pekara ini dan hasil siasatan dari pihak Istana juga wajar di jelaskan kepada Rakyat Kelantan bagi menegakkan kebenaran.

Wang Rakyat bukan sewenang wenangnya di gunakan oleh individu tertentu walaupun beliau berjawatan Penasihat Sultan Kelantan. Hal ini mesti di siasat secara telus dalam memastikan Penyelewengan dan Salahgunakuasa tidak berlaku di bawah Pemerintahan Sultan Muhammad Ke V.


Psssttt...Jalan lubang sana sini di Kelantan orang lain senang senang dapat Jalan tar berharga RM200 Ribu untuk kepentingan Peribadi.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Sidang Media Tergempar Wan Azizah Hari Ini
Sidang Media Datin Seri Wan Azizah dan Yb Nurul Izzah
Tarikh : 4 May 2011
Jam : 2 Petang
Tempat: Ibu Pejabat PKR di Tropicana

Isu: Menjawap Fitnah Tuduhan Video Seks terhadap Dato Seri Anwar Bin Ibrahim dan menunjukkan Jam Tangan Omega. Semua di jemput Hadir.


Mesej ni Gomo terima pagi tadi dari kenalan terdekat Wan Azizah. Nak buat Sidang media apa lagi? Nak tunjuk jam Tangan Omega? Ntah beli kat lorong Chow Kit agaknya. Sudah lah Kak Wan dan Izzah hangpa pun sama dengan Anwar yang Bersubahat Melakukan Maksiat.

Psssttt...Sikit sikit Fitnah....macam lah Anwar tu Malaikat.DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP